Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg under januari 2016

Av Anders Leander - 8 januari 2016 21:45



En modig Vladimir Putin verkade vara  inställd på att avmaska Illuminati i sista minuten, desperat försökte han att stoppa utbrottet av ett tredje världskrig, hävdade källor i Kreml.

 

 

 

 

 

Putin vars husdjur inkludera en svart labrador, brunbjörn, och 1,5 miljoner tjetjener, har beslutat om hans 2016 nyår beslut en anmärkningsvärd tre veckor för tidigt, bevisar ännu en gång att han är två steg före Barack Obama, den turkiska flygvapnet , och ISIS .


"Under 2016 kommer jag att stoppa Illuminati från att starta tredje världskriget. Och sluta röka,
"Jag kommer att göra allt detta ... med mina bara händer", fortsatte han. Enligt Kreml källor brast åhörarna i en spontan applåd.


Hans nyårslöfte kommer efter Illuminati medlem Jacob Rothschild anklagade Putin för att vara en förrädare mot den nya världsordningen , bland annat Rysslands gående skälm "i kampen mot ISIS i Syrien.


Putin är en stolt pappa av två ganska häpnadsväckande barn, kan bänkpress 220 och noterade sina intressen "dioxin, polonium 210, tallium, och böjde blyrör"  enligt sin high schools årsbok.

 

 

 

Källa:    yournewswire  

 

 

Av Anders Leander - 8 januari 2016 21:00



År 2016 kommer den transatlantiska unionen mellan Europa och USA att bli svagare än någonsin, tror experter från Eurasia Group och Carnegie Europe.

 

 

© AP Photo/ Jacquelyn Martin

 

 

Globala geopolitiska förändringar, europeiska ledares strategiska svaghet, lokala ekonomiska och politiska kriser, den amerikanska politikens isolering — allt detta leder till att det starka partnerskapet mellan Europa och USA blir meningslöst, enligt Eurasia Groups prognos för 2016.

 

Carnegie Europes analytiker Judy Dempsie håller med Eurasia Groups experter.

Själva idén om ett enat Europa förstörs om Europa inte klarar av den västerländska liberala ordningens undergång, menar hon.

 

De tre ledande västeuropeiska länderna — Tyskland, Frankrike och Storbritannien — har redan börjat leta efter nya partner.

 

Paris är på väg mot en allians med Moskva. Den franska regeringen betraktar terrorismen som det största hotet på kontinenten. Frankrike främjar kampen mot terrorister i Syrien. Den franska presidenten Francois Hollande satsar på Ryssland som den starkaste partnern i att uppnå Europas viktigaste mål — minska antalet flyktingar i Europa.



Även Berlin inser att Merkels politik blir effektiv först då, när man stoppar tillströmningen av flyktingar.

 

Storbritannien satsar tvärtom på Kina av ekonomiska skäl. Landet behöver kinesiska investeringar för att utveckla sina infrastrukturprojekt.

Experter antar att intressena hos Frankrike som är oroat över sin säkerhet sammanfaller med intressena hos proryska europeiske ledare, så som Viktor Orban och Alexis Tsipras. Det kommer att bildas en allians och de europeiska sanktionerna mot Ryssland hävs.

 



Källa:    sputnik

 

 

EU · Europa · USA
Av Anders Leander - 8 januari 2016 20:30



Demokraternas presidentkandidat Hillary Clinton kommer att åtalas för sin hantering av säkerhetsklassificerade mejl. Det menar åklagaren Joe DiGenova. Och om inte justitieministern väcker åtal mot den förra utrikesministern kommer FBI att revoltera.

 

 

 

"The bitch her self Hillary Clinton"

 

 

Den republikanske åklagaren Joe DiGenova (bilden) tror att Demokraternas huvudkandidat i presidentvalet 2016 blir åtalad för den omtalade mejlskandalen. Åtal mot Clinton väcks troligen mellan det förberedande valmötet i Iowa och primärvalen i New Hampshire i februari, rapporterar brittiska Daily Mail.


Joe DiGenova, som utnämndes till federal åklagare av president Ronald Reagan och då arbetade med korruption, berättade för den konservativa radiovärden Laura Ingraham  att FBI fortfarande undersöker Hillary Clintons omtalade mejlskandal – som nu tycks ha nått en ”kritisk massa” i omfång.

 

I våras fick republikanska kongressledamöter reda på att Hillary Clinton använde en privat hemmabaserad mejlserver i New York-bostaden under sin tid som amerikansk utrikesminister 2009-2013. Skandalen har tyngt hennes presidentvalskampanj det senaste året.


FBI har undersökt om någon sekretessbelagd information äventyrades genom Hillary Clintons finurliga lösning för sina arbetsmejl, men hon har hela tiden förnekat brott och har ännu inte kunnat åtalas. Joe DiGenova tror dock att detta kan komma att ändras inom kort.


”Skandalen har nått en kritisk massa eftersom FBI har undersökt den tidigare utrikesministern och alla hennes ledande medarbetare. Och de kommer att få ett genombrott, jag skulle tro inom de närmaste 60 dagarna”, sa Joe DiGenova i tisdagens radioprogram.

 

FBIs högsta chef James Combey vägrar ge en tidsplan för sonderingarna i Clinton-ärendet, men om en så prominent person som Joe DiGenova tror att mejlskandalen rullar vidare inom det amerikanska rättssystemet kan det betyda att alla chanser för Hillary Clinton att ta hem segern i den förestående presidentvalskampanjen i USA är förstörda. Det förberedande valmötet i Iowa äger rum 1 februari och primärvalen i New Hampshire 9 februari.


”Det här kommer att bli en komplicerad fråga för justitiedepartementet att hantera, men de kommer inte undan”, sa Joe DiGenova.


Han fortsatte: ”Det finns nu över 1 200 säkerhetsklassade mejl i Hillary Clintons privata mejlserver. Och det är bara de mejl som vi har kännedom om från det amerikanska utrikesdepartementet. Det inkluderar inte dem som FBI försöker återskapa från hennes hårddisk.”

 

Ett tecken på ett förestående åtal mot Hillary Clinton kan vara att ett personligt möte ägt rum mellan Hillary Clinton och FBI. Trots att den förra utrikesministern vittnade i en 11 timmar lång kongressutfrågning i oktober, har hon ännu inte förhörts av personal från de federala myndigheterna. Joe DiGenova menar att ett sådant förhör föregår ett officiellt tillkännagivande om hur FBI ser på Hillary Clintons omdiskuterade mejlskandal.

 

Om Hillary Clinton åtalas skulle det inte bara omintetgöra hennes chanser i den förestående presidentvalskampanjen, det skulle dessutom försätta president Barack Obama i en svår sits. Ett beslut om åtal fattas nämligen inte av FBI utan av det amerikanska justitiedepartementet under ledning av Obamas egen justitieminister Loretta Lynch.

 

Joe DiGenova: ”Jag tror att de bevis som FBI sammanställer kommer att vara så övertygande att om inte Loretta Lynch väcker åtal så utbryter en massiv revolt inom FBI, och hon skulle inte överleva som justitieminister Det skulle bli som Watergate-skandalen. Helt otroligt.

 

Bevisen mot Hillary Clintons medarbetare och henne själv är nu så övertygande att om Loretta Lynch väljer att inte åtala Hillary Clinton, så kommer man aldrig att kunna åtala någon anställd inom de federala myndigheterna för att ha försummat säkerheten kring säkerhetsklassade dokument.

 

Och det kommer den amerikanska säkerhetstjänsten inte att acceptera. De kommer att slåss för åtal och förberedelserna för en revolt är redan i full gång om Loretta Lynch skulle vägra åtala Hillary Clinton.”

 

 

 

Källa:    d-intl

 

 

Av Anders Leander - 8 januari 2016 11:00



I en motion till riksdagen föreslår Sofia Arkelsten (M) att det allmänna vaccinationsprogrammet ska bli obligatoriskt. Vi anser att det måste vara upp till föräldrarna att bestämma om man vill utsätta sitt barn för riskerna som vaccinering faktiskt medför.

 

 

 

Foto: Bertil Ericson/TT


 

Argumentet för att införa ett obligatoriskt vaccinationsprogram handlar ofta om att de som väljer bort vaccinet utsätter andra för fara när de inte är med och motverkar förebyggande mot smitta. Det anförs också i Sofia Arkelstens motion.
 

Men var är de vetenskapliga bevisen för att de som tackar nej till vaccin utsätter sina barn för fara? Var är de vetenskapliga bevisen för att vaccin inte leder till onödiga iatrogena sjukdomar?

 

Var är de långsiktiga studierna som bevisar vacciners säkerhet? Var är de vetenskapliga bevisen för att vaccinerade är friskare och har bättre hälsa än ovaccinerade? Var är de vetenskapliga bevisen för att ovaccinerade utsätter vaccinerade för fara? Och skulle det inte finnas sådana vetenskapliga bevis så faller ju hela syftet med att vaccinera överhuvudtaget!

 

Socialstyrelsen skriver själva att ”vacciner som utvecklades i början eller mitten av förra seklet vanligtvis inte är utvärderade med dagens krav på placebokontrollerade effektprövningar. Detta gäller till exempel difteri, stelkramp, polio, mässling och i västvärlden röda hund.”

 

I en studie från 1991, publicerad i Journal of the Royal Society of Medicine kom man fram till det spontana rapporteringssystemet missade uppemot 98 procent av biverkningarna. I en annan rapport publicerad i den vetenskapliga tidskriften JAMA kom forskarna fram till slutsatsen att endast omkring 1 procent av alla biverkningar blir rapporterade till FDA (USA:s motsvarighet till Läkemedelsverket). I Kina visade en studie att av alla biverkningar som rapporterades i Shanghai 2009, var 42,5 procent vaccinbiverkningar med så allvarliga reaktioner som njurinsufficiens, trombocytopeni, lymfadenopati, anafylaktisk chock och dödsfall .

 

Det finns många exempel på smittspridning trots hög vaccinationstäckning. Det är dags att inse det faktum att vaccin inte är så effektiva som man från början har trott. Vacciner ges till hela folkgrupper i syfte att skydda ett fåtal människor och det är dags att ställa sig frågan om det är etiskt försvarbart att riskera hela folkgruppers hälsa till förmån för ett fåtal människor, dessutom med tveksam bevisföring.

 

Under decennier har mässling i USA bara ökat trots obligatorisk vaccinering. Epidemier i skolor med 99 procents vaccinationstäckning har förekommit på flera håll. Dödligheten har tiodubblats. På en drabbad gymnasieskola visade en översyn av patientjournalerna att samtliga av de 411 elever hade dokumentation av en dos med vaccination mot mässling, helt i enlighet med Illinois lag. Alla elever insjuknade vilket visar att sjukdomen kan uppkomma i populationer trots 100 procents vaccinationstäckning .

 

Våra spädbarn, det ömtåligaste som vi har, som inte ens har hunnit utveckla något bra immunförsvar får 21 vacciner (vissa vacciner är koncentrerade till en och samma spruta) under loppet av 18 månader, i det svenska barnvaccinationsprogrammet. En del barn – de som har ännu sämre immunförsvar än normalt kan få upp till 27 vacciner under samma tidsperiod.

 

Detta motsvarar att en vuxen individ får omkring 200 vacciner under samma tidsperiod om man räknar läkemedel per kg kroppsvikt. Vågar Sofia Arkelsten och andra med tvångsvaccineringstankar tänka sig att genomgå en så pass aggressiv vaccinationsperiod innan de uttalar sig?

 

Utifrån de mänskliga rättigheterna, är sådana politiska tilltag som att tvångsvaccinera människor ett påtvingat straff och som rättsligt kan rubriceras som överlagt mordförsök samt försök till vållande till kroppsskada eftersom vi vet att vaccinering med säkerhet leder till allvarliga individskador, sjukdomstillstånd och dödsfall för en del individer. Det måste stå var och en fritt att välja om man skall utsätta sig själv och/eller sina barn för sådana uppenbara risker. Vi kan inte i ett humant demokratiskt samhälle med tvångstaktik och berått mod offra vissa barn.

 

 

Källa:     googleusercontent

 

 

Av Anders Leander - 8 januari 2016 10:00



Trots att de har fått mat, kläder och är skyddade av ett antal europeiska regeringar, har några av de syriska flyktingarna uttalat sig för att låta världen veta att de inte är stolta över sina nuvarande boende. "Dom fick inget slott"

 

 

 
 
 
 
Nyligen i Nederländerna sändes ett chockerande tv-inslag om ett nytt parti av syriska invandrare, en holländsk tv-reporter närmade syrierna efter lärande att de sover utanför i protest mot de villkor de levde i.

"Detta är inte ett liv när du kommer, sitter i ett rum utan en TV. Bara en säng, det finns inget kylskåp, ingen förvaringsskåp, ingen sekretess, "sprutade en engelsktalande syriska kvinna med färgat rött hår och trevligare kläder än man kan förvänta sig att se på en flykting.
 
 
 
 
 
"Vi kommer att bo utanför eftersom vi vill inte bo i rummet ,vi inte vill äta denna mat. Vi körs bort från vårt land på grund av situationen, och nu lever vi i ett fängelse, "kvinnan fortsatte naturligtvis äcklade av modern, Otacksam trots en trygg livsmiljö tillhandahålls på skattebetalarnas bekostnad.

Nästa morgon, reportern pratat med henne igen, förblev hon orubblig i sin protest mot sådana svåra levnadsförhållanden. Hon klagadeersättningen de fick av regeringen i Nederländerna.

Hon berättade att hon trodde att de skulle vara bättre att åka tillbaka till Syrien trots att landet är angripna av Daesh "Islamska Staten".
 
"Här, är det inte ett liv. Där vet vi att det är ett krig, men här finns det inget liv. Du sitter här som i ett fängelse. Det är den samma situationen, i Syrien kan du leva på riktigt. De ger oss bara 10-12 euro (i veckan). Det är inte riktigt ", säger hon klagade.

Ironiskt nog, har många invandrare klagattillströmningen av ytterligare flyktingar, medan  vissa erkänner att de olika europeiska regeringarna inte kan hantera eller ta hand om dem alla.

Ändå skulle man kunna tro att skydd i en ny säker miljö skulle vara tillräckligt för alla som flytt från ett krigshärjat land för närvarande i spillror. Men ack så fel!
 
 
 
 
Källa:    supremepatriot
 
 
 
 
Av Anders Leander - 7 januari 2016 10:15



Kommunistdiktaturen och världens enda nekrokrati, Nordkorea, har en skuld till Sverige på över 2,6 miljarder kronor. En skuld som Olof Palmes godtrogna och kommunistälskande s-regering gjort sig skyldiga till.

 

 

 

 

 

Varför har inte våra svenska regeringar sedan Palmes tid krävt tillbaka dessa pengar??? Men trots detta så skänker svenska staten 40 miljoner skattekronor i bistånd till Nordkorea, varje år??? Varför ska Sverige betala bistånd till diktaturer?, kanske socialdemokraterna kan svara på det!




Källor:    http://www.sakerhetspolitik.se/Konflik…/…/Sverige-och-Korea/

              http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19451305.ab

              http://www.svd.se/meddela-kim-jong-un-att-vi-har-f…/…/debatt



Av Anders Leander - 7 januari 2016 09:45



Iran och Indien har meddelat att de avser att lösa alla utestående råolje betalningar i rupier, som en del av en gemensam strategi för att dumpa dollarn, och handla istället i nationella valutor.

 

 

 

Iran är intresserade av ett närmare samarbete med BRICS, den Eurasiska ekonomiska unionen, och SCO

 

 

Indiska Express rapporter:
Att spola dollarn, har Iran och Indien kommit överens om och att lösa alla utestående råolja avgifter i rupier som förberedelse för framtida handel i sina nationella valutor.


Dollarns avgifter - $ 6500000000 motsvarar 55 procent av all olje betalning - skulle deponeras i National Iranian Oil Co konto med indiska banker. Källor sade att ett arbete pågår för att ändra avtalet med Iran att låta hela råolje betalningen ske i rupier. "Finansdepartementet flyttar en stor börda genom skattebefrielse på olje betalningar", sade de.


Sedan 2013 har indiska raffinaderier en avsättning på 45 procent av sina olje betalningar till Iran i rupier med UCO Bank och låta resten av betalnings vägen genom Turkiets Halkbank som stoppades i amerikanska och europeiska sanktioner.


Detta är verkligen ett djärvt drag av Iran, ett land som bokstavligen är omgiven av amerikanska militärbaser. Vi får inte glömma vad som hände i Irak efter det meddelade att det var dumpning dollar.
Skillnaden är förstås att Iran har vänner som heter "Ryssland, Nordkorea, Kina, Indien".

 

 

 

Källa:    russiainsider

 

Av Anders Leander - 6 januari 2016 20:30



Hillarys smutsiga krig i Libyen: Nya e-mail avslöjar Propaganda, avrättningar, åtrån libyska oljan och deras guld. Nyårsafton avslöjades över 3000 nya mail av Hillary Clinton e-post från utrikesdepartementet. Där avslöjas bland annat om"vem som får åka med Hillary" av hennes personal, och hur en "söt" Hillary bild är på Facebook, men som i själva verket är en Bitch.

 

 

 

 

Men enligt historiker var 2011 Natos krig i Libyen, Många kommer säkert att märka av några av några av de mest explosiva bekräftelser i de nya e-postmeddelanden: antagning rebellkrigs- förbrytelser, särskilda ops utbildare inom Libyen från nästan början av protester, al-Qaida inbäddade i USA stödda oppositionen, västvärlden jockeying för att få tillgång till libyska oljan, de skändliga ursprung absurda Viagra fordran massvåldtäkter, och oro över Gaddafi guld och silver reserver som hotar den europeiska valutan.

 

 

 

The Bitch Hillary Clinton

 

 

Hillarys dödsskvadroner

Mars 27, 2011 intelligens kort på Libyen, skickas med lång tid nära rådgivare till Clinton och Hillarys inofficiella intelligens samlare, Sidney Blumenthal, innehåller klara bevis för krigsförbrytelser på den del av Nato-stödda rebeller. Värdera en rebellisk commander källa "tala strängt konfidentiellt" Blumenthal rapporterar till Hillary [betoning gruvan]:

Under attack från den allierade Air och sjöstridskrafter, har de libyska trupperna börjat desertera till rebellsidan. Rebellerna gör en insats för att hälsa på dessa trupper som andra libyer, i ett försök att uppmuntra till ytterligare avhopp.

(Källa Kommentar: Tala i strikt förtroende, uppgav en rebellisk commander att hans trupper fortsätter att summariskt avrätta alla utländska legosoldater som fångas i striderna ...).

Medan olaglighet utomrättsliga avrättningar är lätt att känna igen (grupper som ägnar sig åt sådant konventionellt kallas "dödspatruller"), kan den lömska verkligheten bakom "utländska legosoldater" inte omedelbart vara uppenbart för de flesta.

Även under årtionden var Gaddafi känd för att använda sig av europeiska och den internationella säkerheten och infrastrukturleverantörer, det finns inget som tyder på att dessa var måltavla för de libyska rebellerna.


Det finns dock, gott om dokumentation av journalister, akademiker och människorättsgrupper som visar att svarta libyska civila och de söder om Sahara var kontraktsanställda, en population gynnas av Gaddafi i hans pro-Afrikanska unionens politik, var mål var "ras rensning" av rebeller som såg svarta libyer som bundna tätt med regimen.

Svarta libyer var vanligt stämplade som "utländska legosoldater" av rebell oppositionen för deras upplevda allmänna lojalitet till Gaddafi som en gemenskap och utsattes för tortyr, avrättningar och deras städer "befriades" av etnisk rensning. Det visar den mest väldokumenterade exempel på Tawergha, en hel stad på 30.000 svart och "mörkhyade" libyer som försvann i augusti 2011 efter övertagandet av Nato-stödda NTC Misratan brigader.

Dessa attacker var väl kända, så sent som 2012 och var ofta filmade, enligt en rapport från The Telegraphconfirms:

Efter att Muammar Gaddafi dödades, har hundratals migrantarbetare från grannländerna fängslats av soldater allierade till de nya övergångsmyndigheterna. De anklagar de svarta afrikanerna att ha varit legosoldater för Gaddafi. Tusentals av sub-Saharan afrikaner har fängslats sedan Gaddafi mördades i augusti.

 

Det verkar som om Clinton började bli personligen informerad om slagfältet brott hennes älskade anti-Gaddafi kämpar långt innan några av de värsta av dessa folkmordsbrott ägde rum.

Al-Qaida och västra Special Forces Inside Libyen

Samma intelligens e-post från Sydney Blumenthal bekräftar också vad som blivit ett välkänt tema då Väst stöds i uppror i Mellanöstern: motsättningen av specialstyrkor utbildnings miliser som samtidigt är misstänkta för kopplingar till al-Qaida.

Blumenthal berättar att det är "en extremt känslig källa" som bekräftade att brittiska, franska och egyptiska specialenheter utbildade libyska militanta längs den egyptiska-libyska gränsen, liksom i Benghazis förorter.

Analytiker har länge spekulerat i att de var i västra marktruppnärvaron i den libyska kriget, detta mail fungerar som slutgiltigt bevis på att specialstyrkor var där inom en månad efter de tidigaste protesterna som bröt ut i mitten till slutet av februari 2011 i Benghazi.

I mars 27 vad som allmänt antas en enkel "folkligt uppror" externa speciella agenter redan "övervaka överföring av vapen och förnödenheter till rebellerna" bland annat "en till synes oändligt utbud av AK47 gevär och ammunition."


Men bara några stycken har efter detta erkännande, försiktighet uttryckt om den milis som dessa västerländska specialstyrkor om utbildning detta på grund av oro för att "radikala / terroristgrupper såsom libyska stridande grupper och Al Qaida i islamiska Maghreb (AQIM) är infiltrera NLC och dess militära kommandot. "

Hotet av Libyens olja och guld var till franska intressen.

Även den franska föreslagna FN: s säkerhetsråds resolution 1973 hävdade flygförbudszon förs över Libyen var att skydda civila,  i April 2011 skickas ett e-post till Hillary med ämnesraden "Frankrikes klient och Gaddafis guld" berättar om mindre ädla ambitioner.

E-postmeddelandet identifierar Frankrikes president Nicholas Sarkozy som ledande attacken mot Libyen med fem specifika syften i åtanke: att få libyska oljan, se till att frankrike får inflytandet i regionen, öka Sarkozys rykte i landet, hävda den franska militära makten, och för att förhindra Gaddafis inflytande i vad som är anses "fransktalande Afrika."

 

Mest häpnadsväckande är den långa sektionen som avgränsar det enorma hot som Gaddafis guld och silver reserver, beräknas uppgå till "143 ton guld, och ett liknande belopp i silver," poserade den franska francen (CFA) som cirkulerar som ett utmärkt afrikansk valuta. I stället för den ädla klingande "Responsibility to Protect" (R2P) doktrin som matas till allmänheten, det är denna "konfidentiellt" förklaring av vad som verkligen driver kriget [betoning gruvan]:

Detta guld ackumulerades före dagens uppror och var avsett att användas för att upprätta en panafrikansk valuta baserat på den libyska gyllene dinar. Planen har utformats för att ge fransktalande afrikanska länder med ett alternativ till den franska francen (CFA).

(Källa Kommentar: Enligt kunniga personer denna mängd guld och silver värderas till mer än $ 7000000000 franska underrättelseofficerare upptäckte denna plan strax efter att det aktuella upproret började, och detta var en av de faktorer som påverkade president Nicolas Sarkozys beslut att begå Frankrike attacken mot Libyen.)


Även om detta interna email syftar till att sammanfatta de motiverande faktorer som driver Frankrikes (och underförstått Natos) intervention i Libyen, är det intressant att notera att rädda civila liv är påfallande frånvarande från verkligheten.


I stället är den stora rädslan av dessa rapporter att Libyen skulle kunna leda Nordafrika till en hög grad av ekonomisk självständighet med en ny panafrikansk valuta.

Franska underrättelsetjänsten "upptäckte" en libysk initiativ för att fritt konkurrera med europeiska valutan genom ett lokalt alternativ, och detta måste undermineras genom militär aggression.

Tidigt i den libyska konflikten anklagade utrikesminister Clinton formellt Gaddafi och hans armé att använda massvåldtäkter som ett verktyg för krig. Även ett stort antal internationella organisationer, som Amnesty International snabbt krossade dessa påståenden, anklagelserna var oriktiga av västerländska politiker och stora medierna.

Oavsett hur bisarr denna konspirationsteorin var, bara det målade Gaddafi och hans anhängare som monster, och så länge som det tjänade orsaken till långvariga militära insatser i Libyen, ansågs det trovärdiga av Network News.

Två av de främsta exemplen refereras i den senaste omgången av e-post: där sensationella påstående om att Gaddafi utfärdat Viagra till sina trupper för massvåldtäkter, och påståendet att kroppar "iscensatts" av den libyska regeringen på Natos order och webbplatser för att ge intryck av väst koalitionens bombningar av civila.

 
I ett sent email mars 2011, erkänner Blumenthal till Hillary att: Jag kommunicerade mer än en vecka sedan om denna berättelse att Gaddafi placerade organ för att skapa PR stunts om förmodade civila dödsoffer till följd av allierades bombningar-men understryker att det var ett rykte. Men nu, som ni vet, ger Robert Gates tilltro till det. (Se berättelse nedan.)

Källor säger nu, återigen ryktet (det vill säga kommer denna information från rebellsidan och är obekräftad självständigt med Western intelligens), att Gaddafi hade antagit en våldtäkt politik och även fördelat Viagra till trupper. Händelsen vid presskonferensen i Tripoli involverar en kvinna som hävdar att hon blit våldtagen är osannolikt.

Nya email bekräftar är att det inte bara var utrikesdepartementet som medveten ljög om och dess falska karaktär som Blumenthal kallar "rykten" enbart har sitt ursprung med rebellerna, men gjorde inget för att stoppa falsk information från att stiga till topptjänstemän som sedan gav dem "trovärdighet. "

Det verkar dessutom som Viagra massvåldtäkternas bluff sannolikt hade sitt ursprung i Sidney Blumenthal själv.
 
Notera

[1] Den mest omfattande och väldokumenterade studie av den svåra situationen för svarta libyer finns i slouching mot Sirte: Natos krig mot Libyen och Afrika (publ 2012 Baraka Books.) ByMaximilian Forte, professor antropologi och sociologi vid Concordia University i Montréal , Québec.

 
 
 
Källa:    globalresearch 
 
 

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards