Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 12 april 2022

Den djupa staten kämpar men inget går deras väg, Q har kontrollen

Av Anders Leander - 12 april 2022 09:30



X22 rapporten 12/4

 

 

 

 


Den djupa staten kämpar, men har inte möjlighet att åstadkomma mycket.
När man är en förlorare, försöker man att övertyga människor att saker och ting händer, fast det inte gör det.

 

Den djupa staten är i panik och då ska de försöka få tillbaka covid i varje land, i varje hem, hos varje människa.

 

George Soros pratar om nedstängning av internet och samtidigt verkar man ha funderingar kring covid, nu när vi närmar oss mellanårsvalet.

 

I den stund Demokraterna och den djupa staten förlorar valet gentemot republikanerna, kommer den djupa staten att gå ut stort med att Republikanerna fuskat, att man har haft hjälp av ryssarna. Antifa och BLM sänds ut på gator och torg över hela landet, för att sätta igång med våldsamheter.

 

Demokraterna och den djupa staten planerar för att se till att befolkningen använder masker igen, samtidigt som man slår på stora trumman för covid.

 

False Flags kommer säkert att inträffa. Är det någon som dödas, så kommer skulden att läggas på Trumpsupporters. De som kommer att agera med våld, är Antifa utklädda till Trumpsupporters.

 

Om detta scenario, som det planeras för, inträffar, visar det på den fullständiga panik den djupa staten besitter.


Nu blir det också svårare att övertyga allmänheten, då de är vakna.

Den stora lögnen som den djupa staten vill påstå kommer från Donald Trump, är egentligen en lögn från Demokraterna och den djupa staten.


Århundradets brott som den djupa staten har genomfört, kommer att avslöjas.

Som jag skrivit tidigare, har True the vote avslöjat valfusket i 5 viktiga delstater. Eftersom de använde kameror och mobiler, så kan man se vart fusket genomförs, hur de går tillväga, vilka de är och vem som låg bakom.

 

Befolkningen i USA har i stort vaknat. De tror inte på den djupa staten och heller inte Fake News.


Ingen tror heller på Joe Biden eller Obama, som sufflerar vad Biden ska säga.

Breitbart visar på en undersökning som säger att det är bara 7 % som tror att USA går bra under Bidens administration.

 

Special Counsel John Durham fortsätter att fokusera på Hillary Clintons valkampanj inför valet 2016.


Nu har även John Podesta blivit förhörd av Durham, med anledning av kampanjen.
John Durham har i stort sett alla bevis på hur Hillary Clinton såg till att genomföra spioneri, falska anklagelser, smutskastning, samt använda falska ryska telefoner runtom Trump, så att det skulle se ut som att Trump var i maskopi och styrdes till viss del av ryssarna.

Elon Musk har beslutat att inte bli en medlem av Twitters styrelse.
Enligt uppgift ska han längre fram ansluta sig i ledarskapet. Då kan han påverka Twitter mer direkt.

 

När det kommer ut en hel del fakta kring flera av de kriminella aktiviteter som Demokraterna och den djupa staten ägnat sig åt, är det rätt tid för Elon Musk att sätta sig i den verkställande ledningen.


Allt verkar planerat och koordinerat.

 

Ukraina faller sönder för den djupa staten. Fler och fler vaknar och inser att Putin inte kommer att ta över landet.

 

I en tweet skriver man : Det är förvånande hur lika högerextrema neonazister i Ukraina och Antifa är varandra.


Kanske för att de inte har någon riktig ideologisk skillnad mellan sig. Det är bara ett sätt att kontrollera båda sidor. Antifa tränar i Ukraina, precis som neonazisterna.

När neonazisterna blev satta att styra landet under en marionettpresident, så blev alla som inte var för dem, kallade terrorister.


Det var likadant i flera av Mellanösterns länder. Det är så det är i USA nu.

 

Och Sverige??

 

De neonazister som fångats i Ukraina, berättar att de fick order om, att skjuta alla. Oavsett de bar vapen eller ej. Om människor bara var ute.


Neonazisterna tog civila, ställde upp dem och fick order att skjuta alla. På ett foto låtsas Zelensky att han sitter på en massa sandsäckar mitt i ett krig. Men bild visar att allt är Fake. Precis nedanför där Zelensky sitter i en trappa, står mängder med fotografer och tar foton av honom.


En fransk reporter som frivilligt gick med i kriget i Ukraina, blev chockad då han fick veta att att de ukrainska styrkorna, icke officiellt, leddes av amerikanska befäl.
Det är den djupa statens hantlangare som ställer upp. Ryssland säger att de systematiskt förstör alla vapen som kommer in från europeiska stater och USA.

 

Och Zelensky skriker efter mer vapen, men framför allt soldater.
Det kommer inte att hända. Det är kört för Ukrainas väpnade styrkor och neonazisterna. Det är kört för Zelensky. Den djupa staten vet att de är i princip chackmatt. Men om de kan göra något som kan ställa till det för patrioterna, så kommer de att göra det. För precis som ett vilt djur som blir fångat och gör utfall för att komma bort från fångenskapen, så agerar den djupa staten likadant.


Den djupa staten försöker skrämma mänskligheten, men eftersom så många har vaknat och vet hur de kriminella agerar, så går man inte på deras taktik längre. Men att skrämmas med en ny pandemi tänker man göra. De tidigare chefen för CDC, Robert Redfield säger att nästa pandemi blir fågelinfluensan. Det kommer att drabba mänskligheten och 10-15 % kommer att dö.

 

Genom att hitta på det här, kommer myndigheterna att beordra att kycklingar över hela världen ska slaktas. Det gör att det, tillsammans med andra åtgärder kommer att bli matbrist.

Troligen vet patrioterna redan om vad den djupa staten tänker iscensätta, så motåtgärder är planerade.

 

Philadelphia har beslutat att alla ska bära mask fr o m 17 april. Nu när sommar och sol kommer, vill den djupa staten att man helst ska vara inne. Vilket tokstollar. Solen ger alla extra immunskydd, det vill inte den djupa staten att människor ska kunna ta del av.

 

Man säger också att det är en osynlig variant som kommer. Inget att bry sig om tycker de kriminella, men du ska känna rädsla.

 

Tennessee kommer snart att erbjuda delstatens innevånare att kunna köpa Ivermectin utan recept.


Använder man Zink, d-vitaminer etc, så står man sig stark mot eventuella pandemier.

 

Demokraterna och den djupa staten kämpar en hopplös kamp. De har redan förlorat och de vet om det. Men så länge de kan göra något, kommer de att göra vad som helst, bara det förstör för Republikanerna och för befolkningen.

 

Efter mellanårsvalet och de rättsliga processer som kommer att ta fart, kommer Demokraterna att totalt förintas. Patrioterna har motåtgärder som kan sättas in, för vad den djupa staten hittar på.

 

Glöm inte att patrioterna har kontrollen över Deep State och Globalisterna. 

 

Ha en bra dag alla!

 

 

 

 

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 20:24


Är Europas folk på väg att revoltera mot EU-kolossen?   EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen hotade med hårda åtgärder mot Italien långt innan valdagen, baserat på opinionsundersökningar vars prognoser inte föll henne i smaken. Bry...

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 19:30

Majoriteten av britterna vill att Liz Truss avgår – omröstning Över en tredjedel av de tillfrågade moderaterna vill också att statsministern slutar.         Mer än hälften av britterna vill att premiärminister Liz Truss avgår, visa...

Av Anders Leander - 1 oktober 2022 18:00

  Attacken riktade sig mot bilar som försökte ta sig in i en ryskkontrollerad del av Zaporozhyeregionen, enligt den lokala administrationen.   Minst 24 människor dödades och 36 skadades när ukrainska styrkor slog till mot en flyktingkonvoj på f...

Av Anders Leander - 28 april 2022 19:30


Konflikten eskalerar nu på bägge sidor. Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov varnar för ett tredje världskrig.           Det är ”helt legitimt” för Ukraina att identifiera mål i Ryssland att attackera. Det säger Storbr...

Av Anders Leander - 22 april 2022 16:30


Ryssland hotar att använda kärnvapen mot Sverige och Finland om de går med i NATO.   Ryssland varnar för att Finland och Sverige går med i Nato det skulle innebära nya utplaceringar av kärnvapen till Östersjöområdet.   Varningen kom i ett ...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2022 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Skapa flashcards