Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg under januari 2016

Av Anders Leander - 15 januari 2016 13:30


Margot Wallström "pudlar" nu efter avslöjandet om Kommunals fastigheter och sex och fyllefester med folkets fackavgifter. Sosse svinen har ingen skam i kroppen.



 



Fackförbundet Kommunal ordnade en hyresrätt i en av sina fastigheter i Stockholms innerstad till utrikesminister Margot Wallström.

 

Utrikesminister Margot Wallström (S) är mycket upprörd över att ha blivit indragen i skandalerna kring fackförbundet Kommunal genom att ha fått falska uppgifter i samband med att hon hyrt en lägenhet av Kommunal.

 

 

 

Jag är arg och besviken på Kommunal, för det visar sig att det också gäller hur de har kommunicerat med mig, säger hon och pudlar.

 

 

 

 

 

Jag hyr en lägenhet av Kommunal och när vi pratade om det fick jag besked från högsta nivå att de följer alla regler och procedurer när det gäller att lämna ut lägenheter. Och att jag absolut inte skulle gå före i deras bostadskö, och det har de ljugit om för mig, säger Wallström.

 

 

 

 

 Utrikesminister Margot Wallström (S) fick gå före bostadskön tack vare Kommunal. Hon är nu djupt upprörd över att ha dragits in i skandalerna kring fackförbundet. De har gett helt oriktiga besked, och det är oacceptabelt. Det skadar mig och det skadar Kommunal, säger hon.

 

För info:

 


10 år i EU, årslön 1 900 000 kr.
EU-pension, 80 000 kr/mån livet ut.
Nuvarande lön, 120 000 kr/mån.
Bostadsersättning från riksdagen, drygt 12 000 kr/mån.


Egna totala utgifter för mutlägenheten från lobbyorganisationen och strippklubbsföreståndaren Kommunal, 32 kr/mån. Men vad fan det förstår ju vem som helst att en människa som sitter i ett sånt här extremt ekonomisk utsatt läge behöver hjälp med bostad.

 

Ledningens barn fick bostäder i fackets hus, redan 2004 var kommunal ute och slarvade med folkets pengar.  se länk:   http://www.ka.se/ledningens-barn-fick-bostader-i-fackets-hus

 

Om vi ända hade fått lite valuta för pengarna men denna påtagligt inkompetenta nolla har gjort oss osams med 20-25 länder på 18 mån och driver dessutom en s.k feministisk politik vars huvudsyfte verkar vara att gynna dårar som Kakan Hermansson och fullständigt radera ut allt vad jämställdhet och kvinnoskydd heter som vi har byggt upp under de senaste 40 åren.

 

 

Det luktar "PUDEL" lång väg. I andra länder förutom Sverige skulle man kalla det mutor!

 

 

 

Källa:     msn

 

 

Av Anders Leander - 15 januari 2016 12:15



De här nedan kommer hellre att döda honom än att låta honom bli president. Det kan vara en republikan eller en demokrat som anstiftar mordet av Trump. Bli inte förvånad om Trump råkar ut för en olycka. Vissa människor är och blir väldigt nervösa som t.ex  Barack Obama, Valerie Jarrett, Eric Holder, Hillary Clinton och Jon Corzine, för att bara nämna några.

 

 

 

 

   

 


Det handlar om den ohederliga dynamiken mellan en stor regering, storföretagen, och stora medier. De alla drar nytta av de miljarder dollar från detta partnerskap, och det är i alla sina intressen av att skydda varandra. "Det är en för alla och alla för en".


Det är fan i mig en snuskig relation som gör att alla är snuskigt rika, alla utom det amerikanska folket, som blir lurade. Men för en gångs skull, är den kraftfulla socialistiska kabalen och deras korrupta kumpaner kapitalisterna rädda.

 

En Over-the-top reaktion på Trump av politiker från båda parter, media, och de största företagen i Amerika, det har gått så snabb och gjort folk vansinnigt arg att det antyder att de är alla hotade och skrämda.

 

Donald Trump är själv förtjust, oavsett hur mycket de säger motsatsen, media, näringsliv och den politiska eliten som förstår att Trump är inget skämt. Han kan faktiskt vinna och det upprör deras trevlig ego.


Det är ingen tillfällighet att alla har gått tillsammans för att förgöra Donald Trump. Det är eftersom de flesta av de andra politikerna är en del av en bra old boys club. De talar stort, men de kommer inte att ändra en sak. De är alla i tacksamhetsskuld till stora pengar givare.

 

De är alla ägs av lobbyister, fackföreningar, advokater, gigantiska miljöorganisationer och multinationella företag - som Big apotek eller Big Oil. Eller de ägs av utlänningar som George Soros som äger Obama eller flera utländska regeringar, som äger Hillary och deras Clinton Foundation donationer.


Dessa run-of-the-mill etablerings politiker är alla marionetter som äger stora mängder pengar. Men det finns en man som inte är i tacksamhetsskuld till någon Det finns en man som inte behöver utlänningar eller utländska regeringar, eller George Soros, eller United Auto Workers, eller lärarens fackliga eller serviceanställdlandskampunion, eller Bar Association för att finansiera sin kampanj.


Miljardären tycoon och maverick Donald Trump behöver inte någon hjälp. Det betyder att han inte bryr sig vad media säger. Han bryr sig inte vad företagets eliten tror. Det gör honom mycket farligt för de inrotade intressen. Det gör Trump till ett enormt hot mot dessa människor. Trump kan förstöra allt för de mutade politiker och deras bortskämda slav mästare.


Har du aldrig någonsin undrat varför GOP aldrig har försökt att anklaga Obama? Undrar du inte varför John Boehner och Mitch McConnell pratar om ett stort spel, men aldrig försöka stoppa Obama? Inte du undrar varför kongressen håller plånboken, men som aldrig har försökt att förklara de-fond Obamacare eller Obamas klart olagligt verkställande åtgärder för amnesti för illegala invandrare? Det är Bisarrt, eller hur? Det trotsar all logik?


Först skulle jag gissa att många viktiga republikaner är mutade. För det andra tror jag att många viktiga republikaner tystas genom utpressning. Oavsett om de har frågor, eller de är hemlighet homosexuella, eller stjäl skattebetalarnas pengar, National Security Agency vet allt.

 

Fråga den tidigare representanthusets talman Dennis Hastert om det. Regeringen visste även han förde tillbaka stora summor av sina egna pengar till sitt eget bankkonto. NSA, SEC, IRS, och alla andra med tre bokstäver till myndigheter ser allt om varje republikansk politisk ledare.

 

För det tredje, många republikaner är livrädd för att kallas rasister, så att de är rädda för att någonsin kritisera Obama eller säger något om hans brott, än mindre att kräva hans riksrätt. För det fjärde, varför gunga båten? Efter nederlag eller pension, om du är en gammal god pojke har du en $ 5 miljoner per år ett lobbying jobb som väntar. De stora pengar som intresserar i detta systemspel. Vinna eller förlora, de vinner och håller käften.


Men Trump spelar inte med i något av dessa spel. Trump bryter upp denna fina, mysiga förhållandet mellan den stora regering, stora medier, och storföretagen. Alla regler åker ut genom fönstret om Trump vinner ordförandeskapet.

 

De andra politiker kommer att skydda Obama och hans medhjälpare, men inte Trump. Kom ihåg: Trump är killen som offentligt ifrågasatt Obamas födelseattest. Han ifrågasatte Obamas college skivor och hur en medioker elev fick tillgång till Ivy League universitet.

 
Nu, gör han något som ingen republikan har gjort, han ifrågasätter USA's relation med Mexiko; han ifrågasätter varför gränsen är vidöppen, han ifrågasätter varför ingen mur har byggts vid gränsen, han ifrågasätter om att låta miljontals illegala invandrare i Amerika är i deras intresse, han är ifrågasätter varför så många illegala invandrare begår våldsbrott, men inte utvisas, och han ifrågasätter varför USA's handelsavtal med Mexiko, Ryssland och Kina är så dåliga.

Trump har fräckheten att fråga varför amerikanska arbetarna får alltid den korta änden av pinnen. Bra fråga! Jag är säker på Trump kommer att fråga vad som hände med de miljarder dollar som ges i en riggad no-bud kontrakt till college vänner av Michelle Obama på utländska företag att bygga den defekta Obamacare hemsida.
 
Förresten, är den fliken nu uppe i $ 5 miljarder dollar. Trump frågar om Obamacare arkitekter kan åtalas för bedrägeri för att sälja den genom att ljuga. Trump kommer att undersöka Obamas omfattande IRS konspiration, för att inte tala om Obamas college rekord. Trump kommer åtala Clinton och Obama för bedrägeri för att täcka upp Benghazi före valet. Vad sägs om bedrägeri av de anställda i Labor Department när de gjorde upp dramatiska jobbnummer i sista sysselsättningsrapporten före valet 2012?
 
Obama, de multinationella företagen och media måste sluta. De inser vad det kan få av en kontroll. Om de lämnas därhän, som berättar den råa sanningen och ställa frågor som alla andra är rädd för att göra, skulle Trump väcka en sovande jätte. Trump val skulle vara en mardröm och är en mardröm. Obama har begått många brott. Ingen annan än Trump skulle våga åtala. Han kommer inte att tveka. När Trump blir i och får en titt på de kokta böcker och Obamas register, är spelet slut.
 
Spelet är igång, gåsen tillagas. Holder kan hamna i fängelse. Jarrett kan hamna i fängelse. Obama paketering av Corzine gör att han kan hamna i fängelse och förlora $ 1500000000. Clinton kunde hamna i fängelse för att ta bort 32.000 e-post eller för att accepterat mutor från utländska regeringar, medan utrikesminister, eller misplacing $ 6000000000 som chef för utrikesdepartementets, eller ljuga om Benghazi. Hela övre nivån förvaltningen av IRS kan hamna i fängelse.

Obamacare kommer att göra de-finansierade och att det nedmonteras. Obama själv kunde själv hamna i sina spillror. Trump kommer att undersöka. Trump kommer åtala. Trump kommer att ta fram bevis om alla inblandade. Det är därför dessa hundar har gått lös på Donald Trump.
 
Ja, det har blivit den öppna jakten på Donald Trump. Vänster och höger är fast beslutna att anfalla hans politik, skada hans företag och, om möjligt, även hålla honom borta från de kommande debatterna. Men de kan inte tysta honom. Och de kan säkert inte skrämma honom. Ju mer de försöker, desto mer får allmänheten att inse att det är han som talar sanning. 
 
 
 
 
 Källa:     clashdaily
 
 
Av Anders Leander - 15 januari 2016 10:15



Obamas final State of the Unions tal togs emot av flera miljoner runt om i landet till blandade recensioner, eftersom det var till stor del en mer-of-the-samma tal om vad Obama anser att vi bör göra, och ignorera alla de frågor han har orsakat under de senaste sju åren.



 



En av de viktigaste punkterna i argument var när Obama nämnde islam och ökningen av rimliga anti-islamiska känslor i kölvattnet av sharialagar, terrorism och flyktingar som löper amok i Europa.

 

Obama sa att, när politiker förolämpar muslimer, när en moské blir vandaliserad, eller en unge mobbad, gör oss inte säkrare. Det är inte bara att säga som det är, det är fel. Det gör oss små i världens ögon. Det gör att det blir svårare att nå våra mål. Och det avslöjar oss om vilka vi är som ett land.

Detta var en självklar jab på Donald Trump, som vill förbjuda muslimska invandrare från att komma in i USA tills regeringen får reda på vad som händer - en politik som har visat sig rätt gång på gång.


Donald Trump, nöjde sig inte med att sitta overksam, utan  sa i ett uttalande till Obama,  enligt Fox News, att det är "förmodligen sant" att presidenten inte gillar honom.


Trump sa att Obama fortsätter att vägra att använda orden "radikal islamisk terrorism" och inte vill prata om de verkliga problemen i världen. "Jag tror att den här mannen (Obama) lever i ett fantasiland", sa Trump.



Här är hela videon:







Källa:     yesimright




Av Anders Leander - 14 januari 2016 19:00


Litauen har underrättat den svenska polisen om att den ryska TV-kanalen RTR-Planeta uppviglar till hat och krig. Jag kan tänka att svensk polis har så det räcker och blir över med kriminella invandrare, rån, skjutningar, våldtäkter, inbrott stölder ja listan kan göras hur lång som helst.


Men löfven VILL SÄKERT ATT POLISEN TAR TAG I RYSSEN och säger ifrån på skarpen!!!




 

© Fotolia/ Karelin Dmitriy

 

Det faktum att Litauen meddelat till den svenska polisen att den ryska TV-kanalen RTR-Planeta uppviglar till hat och krig är en fortsättning av Litauens patetiska ansträngningar att förfölja ryska massmedier, säger ryska UD:s taleskvinna Maria Zacharova.


Det strider enligt henne mot principen om yttrandefrihet.

Denna politik strider mot de grundläggande internationella standarderna inom yttrande- och pressfriheten. Nu har man även försökt tvinga svenskar att förfölja en rysk TV-kanal som är registrerad i Sverige.

 

På tisdag överlämnade Litauens TV- och radiokommission till Sverige uppgifter om den i Sverige registrerade ryska TV-kanalen RTR-Planeta som påstås uppvigla till krig. Uppgifterna skickades in på begäran av en svensk partner.

 

Nu ska vi vänta på Stockholms reaktion. Vi minns hur länge Sverige stödde den extremistiska webbsidan Kaukasuscentret. Man hänvisade just till yttrandefriheten och den svenska grundlagen. Stockholm avslog den ryska partens upprepade ansökningar om att stänga denna informationsresurs.




Källa:    sputnik

 

 

Av Anders Leander - 14 januari 2016 17:45


Detta är förmodligen anledningen till den här CIA-chefen fick sparken. Obama inte vill att han exponera sanningen! Dela med dig av denna video överallt. Obama kan inte eller ska inte tysta sanningen. ISIS måste stoppas och han gör ingenting, han är genom tiderna den sämsta president som USA någonsin haft.





 

 

Barack Obama är en lögnare. Detta vet vi. Men som han uttrycker sina attacker ISIS, vet alla.

Enligt en före detta CIA-chef, har Obama stöttat ISIS. Enligt Obama har ISIS i själva verket spridit sig själva.

 

Titta och lyssna noga!




Källa:    yesimright

 

 

Av Anders Leander - 14 januari 2016 11:45



"Hennes kropp motsvarar en kropp som har passerat puberteten” säger Hovrätten och Tingsrätten. Som om det skulle vara en orsak att frikänna aset till pedofil. Vad håller våra domare och nämndemän på med, varför följer dom inte lagen??



 



Det var i mars förra året som den 13-åriga flickan rymde från ett familjehem. Hon sprang på den 27-åriga mannen och förklarade sin situation, han bjöd då hem henne till sig. Efter detta så skiljer sig mannen och flickans berättelser. Han nekade först att flickan ens satt sin fot i hans bostad men ändrade sig allt eftersom när polisen lade fram sina bevis.

 


Den 27-åriga mannen greps i april förra året och åtalades för våldtäkt mot barn. Åklagern ville att mannen skulle dömas till våldtäkt i andra grad, men både Västmanlands tingsrätt och Svea Hovrätt frigav mannen helt – Det är inte hans fel, mannen hade inte kunnat gissa till sig att flickan var minderårig, säger de.

 

Hon är “välutvecklad”


Deras dom baseras på en videoinspelning från förhöret med den 13-åriga flickan. Där bedömer de att hennes kropp var “välutvecklad” och att den såg ut som en kropp som passerat puberteten. Hon lät även inte naiv när hon pratade vilket hade kunnat vara en “varningssignal” för mannen.

 

– Man kan fråga sig vilka krav man ska ställa på ­personer som ämnar ingå en sexuell relation med ­någon som är i gränslandet runt 15 år. Det kan inte ­vara rimligt att enbart kroppsutvecklingen ska vara ­avgörande såsom det ­faktiskt blivit i den här ­domen, säger flickans advokat Göran Landerdahl.

 

Flickans målsägandebiträde har nu överklagat till Högsta domstolen.

 

 

 

Källa:     viralking

 

 

Av Anders Leander - 13 januari 2016 13:30



Ukrainas försvarsmakt planerar spendera knappt 500 miljoner dollar för utveckling av vapen och försvarsmedel 2016, uppger försvarets språkrör Aleksej Tjernobaj. Vilken tur att Löfven skickade över 700 miljoner så dom kan betala.

Sverige skänker pengar som går till vapen i Ukraina????

 

 

© AP Photo/ Efrem Lukatskij 

 


År 2016 kommer Ukrainas militära utlägg att uppgå till 2,3 miljarder dollar eller 2,45 procent av landets BNP. Försvarets resurser uppges jämfört med 2015 ha ökat med 323 miljoner dollar (16 procent). Uppemot 485 miljoner dollar (20 procent) har öronmärkts för inköp av vapen och stridsmateriel, anmärkte Aleksej Tjernobaj.


Enligt Tjernobaj kommer 136 miljoner dollar (6 procent) att spenderas på direkta försvarsutlägg medan 276 miljoner dollar har öronmärkts för försörjning av hemmafronten, löner och byggnation av bostäder åt militärer.


I slutet av november undertecknade USA:s president Barack Obama försvarsbudgeten för 2016, som bland annat förutser vapenstöd till Ukraina för 300 miljoner dollar.

 

Emellertid är Ukraina oförmöget att ta hand om sina skulder. Landet befinner sig en djup ekonomisk kris med tilltagande arbetslöshet, inflation och krympande löner. År 2014 sjönk Ukrainas BNP 6,8 procent, varvid inflationen nådde 24,9 procent.

 

Enligt IMF som är Kievs främsta borgenär sjönk landets BNP ytterligare 9 procent 2015 medan inflationen nådde hisnande 46 procent.



 

Källa:     sputniknews

 

Av Anders Leander - 13 januari 2016 12:15



Det var den 14-årige syriske flyktingen som dödade 15-åriga Arminas Pileckas med en kniv en skola i Sverige, 15-åringen dödades efter att han försvarat några av flickorna i skolan, som sa till den Syriske Ahmad Ahlajali att sluta trakassera flickorna. Många av dessa barn är utbildade till dödsmaskiner, men våra politiker förstår inte det.



 


Ahmad har upprepade gånger trakaserat flickorna i skolan, gärningsmannen också har skickat olämpliga bilder till flera av tjejerna i skolan. En förälder skriver följande:

 

Han som gjorde detta mot 15 åringen har inte blivit mobbad. Han va på min dotter och tafsade och skickade snusk bilder till henne. Hon visade rektorn,men han trodde inte på henne fast bild bevis. I stället blev hon avstängd från skolan. Tycker synd om arminas som fick sätta livet till för att han skyddade sina tjej kompisar. Vila i frid arminas"

 

"Offret har ”bitchslappat” GM ungefär vid lucia tiden efter att blivit jävligt förbannad över att han slagit hans bästa tjejkompis. Detta har GM ”SÄKERLIGEN” varit uppretad över och säkert många som frågat hur han kan tolerera en sån här sak.

 

Så under jullovet så har han då planerat det här. Skolan började i fredags förra veckan och eftersom inget hände då så va säkert GM inte tillräckligt samlad. Offret och två tjejkompisar till honom satt på en bänk, då GM kom bakifrån och högg honom i bröstet med en krok kan man ju säga.

 

Offret börjar springa iväg med handen på bröstet, en av tjejkompisarna såg när hugget kom och blev troligtvis chockad sedan. Medans andra tjejen inte förstod något och satt lite halv kvar och ropade lite skämtsamt ”Vad håller du på med”. ”Det va nämligen vanligt att offret hoppade runt och skojade och hade sig.

 

” Sedan ramlade då offret ihop och tjejen som ropade efter han sprang dit och förstod ännu inte vad som hänt och puttade på han och sa ”Lägg av nu A****S” Sen såg hon kniven som då GM stod framför och höll i och förstod då att det va allvarligt, GM höjde kniven mot tjejen och sa ”Akta dig”"

 

Många barn och ungdomar är utbildade av Daesh (ISIS) till rena dödsmaskiner, men våra inkompetenta politiker förstår inte detta. Dessa barn tvekar inte en sekund att döda någon, och dom vet att våra svenska lagar inte straffar barn. Ni har verkligen lyckats 7-klövern!!!



 




Källa:    ronnyalte



Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Skapa flashcards