Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 11 april 2022

Trump och hans patrioter bedriver nu oregelbunden krigföring

Av Anders Leander - 11 april 2022 17:51



X22 rapporten den 22-04-11



 



Trump och hans patrioter bedriver, vad man kan kalla, oregelbunden krigföring. Det betyder att patrioterna ger sig inte in i kamp mot Antifa och BLM där våldsamheter mycket troligt skulle eskalera till ett inbördeskrig.


Den djupa staten trodde att Donald Trump skulle genomföra massarrester över hela USA. Det skulle ha gjort att den djupa staten kunde använda sig av exempelvis kemiska vapen. Det hade snabbt satt fart på våldsamheterna. Det här är vad den djupa staten vill. Få igång ett krig som ökar i omfattning vart efter och går slutligen upp i ett världskrig. Men Q är smartare än så!


Genom att genomföra utfasning av centralmakten, ser patrioterna till att återgå som det en gång var tänkt, till decentralisering. Makten ska utgå från befolkningen. Det är att att agera utifrån konstitutionen. Det är en längre process att gå för patrioterna. För de måste få med sig största delen av befolkningen. För att befolkningen ska ställa sig på Trumps sida, måste den förstå vad som händer. Hur den djupa staten förstör inte bara USA, utan hela världen.


Därför måste Trump och hans patrioter låta Biden och hans patrask komma in i Vita Huset, genom valfusk. Därifrån kan den djupa staten genomföra de försämringar för befolkningen som verkligen öppnar ögonen på nästan var och en.


En lång bit på vägen är tagen och nu är största delen av befolkningen, anhängare till Donald Trump och den politik han vill föra.


Nämligen att det är We the people som ska styra USA tillsammans med militären och Donald Trump.

 

Joe Bidens popularitetssiffror sjunker stadigt.
I en nyligen gjord undersökning av CBS, där drygt 2.000 personer deltog, säger ca 70% av de intervjuade att de ogillar Bidens politik i stort sett alla områden.


Man får anta att de siffror som redovisats är i viss mån tillrättalagda till Bidens fördel.
Men resultatet visa med all önskvärt tydlighet att majoriteten av befolkningen har vaknat och tar avstånd ifrån Demokraterna och den djupa staten.


I det tal som Donald Trump höll i Selma, North Carolina, sade han bl a :
Våra barn blir indoktrinerade, våra värderingar har blivit skändade, vår arv håller på att bli utplånat och vårt land håller på att bli förödmjukat av en president som inte vet vad som händer.

 

Allmänheten har i de flesta fall fått nog. Det kan ses genom att Fake News inte kan kontrollera människorna med de nyheter som förs ut. Fake News är minst sagt frustrerade över att de inte längre har övertaget om nyheterna. Det är de digitala soldaterna som för ut sanningen. Och armén av digitala soldater ökar starkt.

 

Ett brev från Special Counsel John Durham till Michael Sussmanns advokater.
Special Counsel's experter ska vittna om att datan kring Alfa bank/Donald Trump var fabricerad, alternativt manipulerat, avsiktligt gjort.


Dessutom kommer Jake Sullivan, Bidens nationelle säkerhetsrådgivare att bli förhörd av John Durham. Inom kort kommer Bidenadministrationen att ta bort Title 42. Den förordning som ska se till att det finns en kontroll och att man kan handha immigranter vid den södra gränsen.


Att ta bort Title 42 betyder att ca 500.000 illegala invandrare väller in under 6 veckor.
Det här kommer att, om inte förr, öppna befolkningens ögon.


Ett rent hat från allmänheten mot Joe Biden och hans patrask kommer att bli resultatet.

I Frankrike var massor med människor ute och protesterade mot Macron.
Ingenting skrivs eller talas om i media.


I presidentvalet som hölls igår, ligger Macron och Le Pen jämsides. 24% för båda. Så det kommer att bli ett nytt val i slutet av april, där vi får fram den slutgiltiga segraren.

Marine Le Pen har identiskt politiskt program som Donald Trump.
Vi får se om fusk kommer in i bilden. Utan fusk kommer Le Pen att vinna.

 

I Ukraina är Boris Johnson tillsammans med Zelensky. De åker omkring i Kiev och vinkar till människor. I Mariupol har ryska soldater tagit många servicemän tillfånga. Dessutom har 267 ukrainska marinsoldater inkl officerare givit upp och överlämnat sig själva till de ryska trupperna.


Den ryska militären har fullständig kontroll av Ukraina..
Eftersom det här är den djupa statens hemmabas, så är slaget hårt för dem.
Det allra mesta av det guld och övriga värdeföremål har lagts under Rysslands kontroll.

Trump kommenterade vad han hörde Putin göra. Nämligen att delar av Ukraina ska bli självständiga. Ett bra drag för att se till att låta fred råda i regionen.
Det här kan bli något vid södra gränsen, sade Trump.


Det är flera av Demokraterna och den djupa staten individer som säger att de har fått en släng av covid. Nu kommer Anthony Fauci från ingenstans och säger att, det ser ut som om covid kan vara på väg tillbaka. Därför kan det vara idé att stänga ned igen.


Det här är ett sätt att få människorna att stanna hemma, så de inte går och röstar i mellanårsvalet.

(Om vi tänker på vad som är på gång i Sverige, kan det vara liknande tankegångar. Se till att de allra flesta stannar hemma, så att Socialdemokraterna slipper fuska så mycket igen.)


I världen har 769 sportsutövare kollapsat p g a hjärtproblem under det senaste året. Medelåldern är 23 år. Alla var vaccinerade.


Man har också konstaterat att de som vaccinerat sig, har svårt eller t o m omöjligt att få barn. I det s k vaccinet finns infertilitetsGmo. Allt för depopulation.


Förutom detta så ger vaccingiftet dig som tar det, hiv/aids, hjärtproblem och ett ej fungerande immunsystem. I sitt tal berörde Trump vaccinet. Han sade att det måste antas en lag, där företagare inte får avskeda anställda som inte vaccinerat sig.


Donald Trump fortsatte med att kräva, att de personer som fängslats, trots att de ingenting gjort, under den 6 januari händelsen i Capitol, ska friges och få fullständig upprättelse.
Han sade att det är Antifa och BLM som ska ställas inför rätta.


Dessutom måste Nancy Pelosi höras, då det var hon som var ansvarig för allt som hände och att hon tackade nej till National Guard som Donald Trump erbjöd henne. Valfusket visar upp mer bedrägerier och betänkligheter.


Pennsylvania har fått lagrådet att ifrågasätta och inse, att de miljontals dollar som Demokraterna mottog från det privata näringslivet, var olagligt.


För att få fart på processen med att slå fast att det varit valfusk, så vill man nu övergå helt och hållet till vad True the votes har lyckats fånga upp.


De har helt frivilligt dokumenterat med mobiler och kameror, minst 2.000 valarbetare i 5 olika delstater, som medvetet hjälpte till med omfattande fusk.


George Soros hade en tweet, där han skrev och tänkte högt, att i det kommande mellanårsvalet, kan den djupa staten göra en nedstängning av kommunikationen, så att människor inte ska kunna använda sina mobiler för att informera sig.


När befolkningen blir varse att de inte kan informera sig, så kommer Demokraterna och den djupa staten att skylla på att det är Donald Trump som sett till denna nedstängning för att vinna valet.

Jag tycker det verkar långsökt. Men vi ska komma ihåg att den djupa staten är i panik och kommer därför att göra allt för att inte förlora makten. Gör de det, så är det fullständigt slut med det demokratiska partiet och den djupa staten kollapsar.


Det som gäller nu och det som gällt under lång tid, är att Donald Trump och hans patrioter tar ner de gamla gardet som ansett att makten tillhör dem.
Det här är ingenting som Trump eller någon annan i hans krets pratar högt om. För fortfarande är vi i ett informationskrig.


Vart efter kommer befolkningen att med glädje se de förändringar som kommer att ske.
Från central nivå till lokal. Det är We the people som ska styra USA.

Donald Trump kommer fånga alla inom Deep State och han vet vad han ska göra.

 

 

 

 

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 20:24


Är Europas folk på väg att revoltera mot EU-kolossen?   EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen hotade med hårda åtgärder mot Italien långt innan valdagen, baserat på opinionsundersökningar vars prognoser inte föll henne i smaken. Bry...

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 19:30

Majoriteten av britterna vill att Liz Truss avgår – omröstning Över en tredjedel av de tillfrågade moderaterna vill också att statsministern slutar.         Mer än hälften av britterna vill att premiärminister Liz Truss avgår, visa...

Av Anders Leander - 1 oktober 2022 18:00

  Attacken riktade sig mot bilar som försökte ta sig in i en ryskkontrollerad del av Zaporozhyeregionen, enligt den lokala administrationen.   Minst 24 människor dödades och 36 skadades när ukrainska styrkor slog till mot en flyktingkonvoj på f...

Av Anders Leander - 28 april 2022 19:30


Konflikten eskalerar nu på bägge sidor. Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov varnar för ett tredje världskrig.           Det är ”helt legitimt” för Ukraina att identifiera mål i Ryssland att attackera. Det säger Storbr...

Av Anders Leander - 22 april 2022 16:30


Ryssland hotar att använda kärnvapen mot Sverige och Finland om de går med i NATO.   Ryssland varnar för att Finland och Sverige går med i Nato det skulle innebära nya utplaceringar av kärnvapen till Östersjöområdet.   Varningen kom i ett ...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2022 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards