Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg under januari 2016

Av Anders Leander - 29 januari 2016 14:15



Uppgiften som inrikesminister Anders Ygeman (S) kommer med, om att Sverige ska utvisa 80 000 migranter är en ren propagandabluff. Det är förvånandsvärt att så många tror på den.

 

 

 

 

 

 

Internationell har media också spridit nyheten och det tycks finnas en viss samordning i de stora medierna för att uppgiften ska sätta sig bland så många som möjligt. Uppgiften sprids av media för att minska kritiken mot den stora asylmottagningen och för att Stefan Löfvens katastrofalt låga stöd ska öka, det är hela anledningen.


Så uppgiften om att 80 000 migranter kan utvisas är ett påhitt. Tro aldrig på ledande politiker och tro aldrig på stora medier! De arbetar tillsammans för att dupera det svenska folket och vi måste lära oss att de är förrädare i alla lägen.


Just nu känner dom trycket från folket och försöker sig på en undanmanöver för att slippa de värsta kampanjerna från alternativmedier och uppemot en miljon svenskar som kan rösta på SD. Maktpartierna ser sina opinionssiffror sjunka och blir alltmer desperata.


Men bakom den falska fasaden påstår regeringen att man ska skicka hem 80 000 människor, man undrar då "Vart ska de skickas?" Många hemländer vill inte ha tillbaka migranterna som de betecknar som mänskligt avskräde, kriminella, svikare och annat. Vad ska Sverige göra om de vägrar ta emot dessa 80 000 ?

 

Med andra ord allt detta prat om att skicka hem dom är en bluff från våra politiker och av svensk media!!!

 

 

 

Av Anders Leander - 28 januari 2016 08:00


Även Ian Wachtmeister spår nu inbördeskrig!, ja så skriver Ian Wachtmeister på Facebook. Den är så viktig att jag publiserar och återger den här på min blogg. Även Anders Brännström tror att Sverige kan vara i krig inom några år.


   



Ian Wachtmeister skriver så här:


"Våldet som importerats med de s.k ensamkommande flyktingbarnen blir nu uppenbart för alla..Gruppvåldtäkter, mord, överfall och utmanande svineri har efter årtionden av medias bedrägeri mot sitt uppdrag, börjat publiceras. Myndigheters flathet och svek – främst mot svenska kvinnor – kan inte längre ljugas bort. Ynkedomen tycks öka ju högre upp man går i de organisationer som bort ingripa för 20 år sedan.


Jag menar på fullt allvar att det kommer att bli inbördeskrig om inte skyldiga utvisas, straffas som de vuxna de är och aldrig får återvända till vårt land. och sluta omedelbart att tassa runt i era ängsliga piruetter, alla ni skyldiga i media, myndighet och politik!"

 

"Ian Wachtmeister"



Källa & Länk:     anthropocene



Vem vet kanske det blir inbördeskrig som Ian Wachtmmeister och många andra förutspår eller kanske rent av krig som Anders Brännström tror!

 

 

Av Anders Leander - 27 januari 2016 18:45


 Den 25 januari mördades 22-åriga Alexandra på ett hem för så kallade ensamkommande barn i Mölndal. Alexandra var enligt uppgifter ensam personal under nattskiftet och dog av ett knivhugg i ryggen. En ung man, som uppger att han är 15 år gammal, sitter anhållen misstänkt för mordet.


 


Jag tycker att Marie Östh Karlssons uttalande är ett hån mot offret och hennes familj?

 

Mölndals kommunalråd, socialdemokraten Marie Östh Karlsson, uttalade sig i Mölndalsposten samma dag som mordet och menade att det var viktigt att komma ihåg att brottet är traumatiskt ”för alla”.

 

Det är tråkigt och traumatiskt för alla, speciellt för familjen, men också för arbetskamraterna naturligtvis. Sen kan jag inte låta bli att låta tanken gå till mannen som gjort dådet, det är också en människa bakom.



 

Rikspolischef Dan Eliasson möter ett massiv kritikstorm efter att ha kommenterat knivmordet på den 22-åriga Alexandra. – "Vad har den personen varit med om för någonting? Vilka omständigheter har den killen växt upp under? Vad är det för trauma han bär med sig?, sade rikspolischefen om den misstänkte mördaren".

 

 

 

Hur är dessa personer funtade i skallen när man gör sådana här uttalanden?? Anders Bering Brevik, killen i skolmordet, lasermannen, Gärningsmannen som dödade Lisa Holm i Lidköping med flera, dom gjorde också dådet och mördade folk.

 

Tänker ni på dom här gossarna också????


 



Av Anders Leander - 25 januari 2016 18:30



När hans 14-åriga dotter misshandlades och blev våldtagen av en 45-årig man, tog fadern lagen i egna händer. Han bjöd in mannen till middag en fredagkväll, men när han anlände övermannade han honom och band sedan fast honom vid en stol. 



 

Foto: Pulp Fiction



Han började sedan att tortera honom genom att bränna hans könsorgan med en uppvärmd tång. Den 36-åriga fadern ska sedan ha strypt honom till döds, efter att ha planerat hela dådet i över två månader, sedan den dagen hans dotter blivit våldtagen.

 

Fadern hade aldrig berättat för polisen om våldtäkten på hans dotter eftersom han var rädd att hans egen familj och närområde skulle skylla det hela på dottern. Efter att han dödat våldtäktsmannen, ska han sedan ha överlämnat sig till polisen och berättat exakt vad som hade hänt, in i minsta detalj. Det hela ägde rum i Delhi, Indien.


En polistalesman sa så här:

Baserat på hans uttalande skickade vi ett team till platsen och hämtade upp kroppen. Den har skickats för obduktion och mannens familj har underrättats. Han är nu gripen för mord. 



Källa:      grabbkultur



Av Anders Leander - 25 januari 2016 16:15



Terrororganisationen hyllar dåden i Paris och visar hur terroristerna förberedde sig med att skära halsen av fångar.

 

 

 

 

 

https://filetea.me/t1sxfnotAWATfqWGAlxLgFxRw

 

 https://filetea.me/t1sxfnotAWATfqWGAlxLgFxRw

 

 

Är det här beviset för att terrororganisationen IS planerar att slå till i London.


Under söndagen släppte IS en ny film som hyllar dåden i Paris den 13 november förra året. Videon visar också hur flera av terroristerna som senare genomförde Parisdåden förbereder sig, bland annat avrättar de fångar och uttalar hot mot just Paris.


På videon syns det tydligt hur IS-soldaterna skär halsen av fångar. Videon innehåller också hot mot Storbritannien, detta tolkas som att organisationens nästa mål kan vara London. Bland annat visas det klipp där engelska underhuset röstar igenom flygbombningar mot Syrien, Daesh hot skulle alltså vara hämnd för dessa bombningar.


 

Uppdatering:  Länken till där man laddar ner videon har tyvärr tagits bort!

 

 

Av Anders Leander - 23 januari 2016 13:30



I senaste väljarundersökning från Yougovs får Sverigedemokraterna och Moderaterna tillsammans 50,2 procent. Enligt en debattartikel i Metro öppnar nu partiledaren Jimmie Åkesson för att de båda partierna ska bilda en gemensam regering om siffrorna står sig efter nästa val.

 

 

 

 

En mitten-högerkonstellation kan framstå som drastisk i svensk kontext, men är verklighet i samtliga av våra nordiska grannländer.



 



”En sådan konstellation skulle alltså enkelt röstas igenom av riksdagen samt få igenom sina budgetpropositioner och övriga förslag utan problem”, skriver de i debattartikeln, undrar hur mycket som finns kvar av M och S vid nästa val, men avsätt gärna den nuvarande regeringen omgående Jimmie.



Av Anders Leander - 23 januari 2016 12:45



Stefan Löfven (S), Sveriges statsminister sade i en tv-intervju att invandrarna inte bör klandras för de sexuella attacker på svenska kvinno som pågår dagligen i landet. ”Sexuella trakasserier är inte automatiskt bundet till migration och invandring. Vi har haft sexuella trakasserier i Sverige under många, många år.






Vems fel är det då Stefan Löfven, jag vill ha det till att det är ditt och förra regeringen som är orsak till det hela. Eller rättare sagt alla regeringar 30år tillbaka i tiden. Stefan Löfven du står och ljuger hela världen rätt i ansiktet. Du är ett riktigt asshole.

 

Det är en veritabel käftsmäll att Sveriges statsministern står utomlands och baktalar sitt eget folk inför hela omvärldens öppna kameror. Löfvén vilseleder hela omvärlden med att "Massiva och organiserade sexuella övergrepp på svenska kvinnor skulle vara en svensk kultur och tradition." 

 

 

Av Anders Leander - 21 januari 2016 13:00



Ännu en massiv skandal skakar nu Tyskland och Europa. Fler och fler vittnen träder nu fram och berättar hur en “välkomstfest för flyktingar”, två månader innan de nu världskända övergreppen på nyårsafton, urartade i massövergrepp på kvinnor.



 



Festen hölls på en båt, och ett av de kvinnliga offren berättar nu om skräcken:

“Jag tror det var 100-150 asylsökande män där. Jag hade bara varit på festen i några minuter när jag kände den första handen på mitt bröst.”

 

Hon berättar vidare att det hela urartade ännu mer:

“Snart var det fyra män som stod och tryckte sig mot mig och min väninna samtidigt”

Hon berättar hur en av “flyktingarna” sedan tog tag i henne och tvingade till sig en kyss, och hur hon då lyckades slita sig fri och fly med en annan väninna.

 

Gång på gång tvingades arrangörerna avbryta musik för att på arabiska försöka förmå “flyktingarna” att sluta med övergreppen.

 

Skandalen växer sig än större i skuggan av övergreppen i Köln, och så väl arrangörerna som staden Bonns “integrationsansvarige” Coletta Manemann, anklagas nu för att ha försökt mörka händelserna. Trots att de alla var medvetna om de många övergrepp som begicks under kvällen valde de att inte gå till polisen, då de “inte ville göra någon stor grej av detta”.

 

Bonn tillhör samma administrativa område som Köln, där över tusen “flyktingar” och illegala invandrare två månader senare våldtog, rånade och begick andra övergrepp på hundratals tyska kvinnor.




Källa:    motgift



Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards