Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg under januari 2016

Av Anders Leander - 6 januari 2016 13:15



Detox trampdynorna började användas i Japan. Det handlar om stick-on dynor som måste placeras på fotsulorna före sänggåendet. Nästa dag när du tar bort trampdynorna, kommer du att se att de farliga gifter elimineras från kroppen.

 

 

 

 

Fotkuddar bärs på fötter, eftersom de hjälper cirkulera blod och lymfa i bålen. Vår inaktiv livsstil orsakar cirkulation för att köra fast runt anklarna, underben och fötter.

De positiva resultaten av att använda foten detox kuddar är mindre trötthet, ledvärk, och mindre huvudvärk.

Dessutom kan du köpa färdiga detox mul kuddar, eller gör din egen hemma.

 

Dessa är de ingredienser du behöver:

  • Lök
  • Vitlök
  • Vatten
  • Self-stick gaskuddar
  • Strumpor


Skiva vitlök och lök tills det är väl hackas. Lägg den åt sidan.

Häll vatten i en vattenkokare och låt det koka. Tillsätt fint skivad vitlök och lök i det kokande vattnet. Sedan, låt det koka i ytterligare 10 minuter.

Nästa, låt vattnet svalna i 20 minuter. Sedan, häll blandningen i mitten av självhäftande gasbinda kuddar, bara tillräckligt för att bli blöt. Om det finns för mycket vätska i dynorna, pressa överskottet ut. Försök också att inte väta den klibbiga delen av dynorna.

Patch självhäftande kompress fotsulorna, särskilt vid den centrala delen. Sätt på strumpor dynan inte kommer att falla av. Kasta det nästa morgon.

 

 
Värt ett försök!
 
 
 
 Källa:     supertastyrecipes
 
 
Av Anders Leander - 6 januari 2016 11:15



Nordkorea:  LYCKAD SPRÄNGNING AV VÄTEBOMB! Det var strax efter 04:30 (svensk tid) som Nordkoreas i ett uttalande uppgav att man genomför ett framgångsrikt test av en vätebomb, som även kallas H-bomb. "Är Nordkorea på gång att blanda sig i det påbörjade WorldWar III, man får nog inte räkna bort Kim Jong ??"



 

Bild: www.BusinessInsider.com



Dock är inget ännu bekräftat utav utomstående parter men enligt Bruce Bennet, försvarsanalytiker på Rand Corporation, var denna bomb sannolikt i storlek med den atombomb som USA släppte över japanska staden Hiroshima år 1945 under andra världskriget.


Hade det varit en H-bomb hade smällen varit tio gånger kraftigare säger Bruce, enligt den franska nyhetsbyrån AFP.

 

Ett skalv har registrerats i natt i närheten av samma plats där Nordkorea tidigare utfört sina bombtester och hade en magnitud på 5,1.


Sydkoreas geologiska institut bekräftar att skalvet inte var naturligt och landet kallar till krismöte, något även FN:s säkerhetsråd gjorde och håller i mötet senare under dagen.

Vätebomben bygger på att vätets atomkärnor ombildas till tyngre atomkärnor genom fusion till skillnad från en atombomb som bygger på fission. Vätebomben är mycket mycket kraftigare.




Källa:          www.KCNA.kp , english.yonhapnews.co.kr , Reuters, AFP & CNN.



Av Anders Leander - 6 januari 2016 10:30


Hallandspostens rubrik i artiklen:  Är ni SD:are medvetna om vad partiet vill?


Ännu en skit tidning "Hallandsposten" använder sig av propaganda mot Sverigedemokraterna. "Då undrar jag, är detta nyheter att propagera mot SD? Jag kan endast få det till att Hallandsposten utövar propaganda mot ett folkvalt riksdagsparti."

 

 

   

 

 

 Sedan fortsätter Niclas Erlandsson (FP) Vet du vilket samhälle SD vill skapa? Jag är inte säker på att de som säger sig stödja SD vet vilket kontrollsamhälle de vill skapa. Men är i och för sig inte så förvånad då det verkar vara legitimt att stödja SD som att det som står att läsa på Avpixlat skulle vara sanningen.

 

"Varför skall man inte som svensk medborgare kunna rösta på ett folkvalt riksdagsparti som SD Niclas Erlandsson? "

 

Jag är medveten om att de stora flyktingströmmarna skapar oro hos många, över de ekonomiska konsekvenserna och att den bristfälliga integrationen kan skapa otrygghet. Men därifrån till att stödja ett parti som innehåller personer som vill göra allt ifrån att tillåta jakt med pilbåge, till att kunna tvångsomhänderta gravida kvinnor ifall de röker eller snusar.

 

"Tror knappast att det är detta som SD jobbar för i riksdagen Niclas Erlandsson, du borde läsa deras partiprogram, vilket Nicklas Erlandsson inte verkar har gjort."

 

Journalister i public service ska tvingas uppge vilka partier de sympatiserar med, "Kan det vara här skon klämmer för Niclas Erlandsson??"  Är för mig, kan de inte ha förstått vad SD innebär, eller vilket samhälle de vill skapa. "Är 7-klöverns samhälle något som vi svenskar vill ha??? tror knappast det.

 

"Är det inte så att journalister skall vara opolitiska när dom rapporterar eller skriver artiklar, så kallad samhällsinformation till medborgarna."

 

Det som vi tillsammans  i generationer har slagits för som demokrati, yttrandefrihet, jämställdhet och frihet att få utvecklas utifrån sina egna förutsättningar, och att få välja livsstil och riktning är i stor fara med SD vid makten.

 

"Tvivlar på att du Nicklas Erlandsson har bidragit till någon form av demokrati eller jämställdhet i vårt samhälle med din propaganda smörja"

 

Det är uppenbart vad SD vill, och det är en stark välfärdsstat med stenhård kontroll över människor som alla är lika. Jag är inte säker på att de som säger sig stödja SD är medvetna om detta, om inte så borde de noga fundera på vilket samhälle de vill leva i. Jag vill leva i ett samhälle med frihet, och möjlighet till att leva mitt liv enligt eget huvud, söka lycka på mitt egna vis.

 

 

Slask-jornalisten Nicklas Erladsson

 

 

"Jag tror alla SD :are är mycket väl medvetna om vad de vill och inte vill, dom vill leva i samma samhälle som du själv Nicklas Erlandsson beskrev här ovan, Vilket vi inte gör nu mera i diktaturen Sverige. Något som 7-klövern har lyckats förstöra med en början för 30 år sedan då Palme satt vid rodret"

 

 

 

Källa:   hallandsposten

 

 

Av Anders Leander - 5 januari 2016 17:00



Efter en undersökning genomförd av Sifo står det nu tydligt att de kommande skattehöjningar på drivmedel som regeringen vill få till stånd går stick i stäv mot vad svenska folket vill.

 

 

 


På uppdrag av Svenskt Näringsliv genomförde Sifo i början av september en undersökning bland svenska folket om vad de tycker om det indexsystem som regeringen har på förslag och som innebär att skatten på både bensin och diesel successivt ska höjas för att småningom bli högst i världen.


Hela 78 procent av de tusen tillfrågade personerna, som ska representera demografin i vårt rike, anser att förslaget om ett indexsystem är dåligt. Endast 15 procent anser sig vara positiva till förslaget och sju procent av de tillfrågade är utan åsikt (vet ej).


Motståndet är något större hos män än hos kvinnor, 81 jämfört med 76 procent. Sett till ålderskategori är det personer i åldrarna 15 till 29 år som är minst negativa till förslaget (61 % emot). I övriga ålderskategorier, 30-49, 50-64 och 65+, är motståndet jämnt fördelat (84, 84 respektive 83 %).


– Indexförslaget ger Sverige världens högsta dieselskatt år 2017 och världens högsta bensinskatt år 2019. I ett av Europas glesast befolkade länder med ett transportberoende näringsliv kan effekterna för näringslivets konkurrenskraft och möjligheterna att bo i hela Sverige bli märkbart negativa. Förslaget är inte berett enligt de krav som ställs i Sverige på skattelagstiftning och saknar konsekvensanalyser.


Det underminerar den demokratiska legitimiteten för skattesystemet att i stället för underlag, konsekvensanalyser, debatt och riksdagsbeslut gömma höjningar i ett automatiskt indexsystem. Eftersom förslaget inte ingår i DÖ vädjar vi till oppositionen att stoppa förslaget, säger Bertil Moldén som är vd för Bil Sweden.


Sett till partitillhörighet har regeringens förslag också en väldigt svag förankring hos väljarna. En klar majoritet hos Moderaterna (91 %), Folkpartiet (87 %), Centerpartiet (86 %), Kristdemokraterna (98 %), Socialdemokraterna (75 %) och Sverigedemokraterna (98 %) är emot förslaget. Även hos Feministiskt Initiativ är majoriteten (59 %) inte förtjusta i förslaget.


Det är endast hos Miljöpartiet och Vänsterpartiet som det ser annorlunda ut. Vänsterpartiet är tudelat i frågan med 50 procent på vardera sida medan en minoritet (45 %) hos Miljöpartiet är emot förslaget.
Tittar man blockpolitiskt ser siffrorna ut som följer: hos det borgerliga blocket är 90 procent mot förslaget och hos det rödgröna blocket 64 procent.


Regeringen har med andra ord inte stöd för sitt förslag. Stöd finns endast hos Miljöpartiet, ett parti som fick 6,89 procent av rösterna vid senaste valet förra hösten.


Titta gärna på bilderna i galleriet nedan för att ta del av hela Sifo-undersökningen som även visar svarsresultaten baserat på bland annat region, facktillhörighet, utbildning med mera, samt om svenska folket anser att dagens beskattning på drivmedel är lagom, för hög eller för låg.



Källa:   teknikensvärld


 

Av Anders Leander - 5 januari 2016 10:00



En Daesh (islamiska staten) terror chef har vid upprepade tillfällen våldtagit en 15-årig pojke - hans offer dömdes till döden efter att han anklagades för att vara homosexuell.

 

 

 

 

Den 15-åriga offret dödades genom att kastas från en hög byggnad i Deir Ezzor provinsen i Syrien efter att ha dömts till döden av en islamisk domstol.

Enligt sharialagar, är homosexualitet ett brott belagt med dödsstraff. Ett vittne sade att avrättningen skedde offentligt, framför en stor samling av lokala civila i området.

ISIS befälhavaren, bögen som våldtog honom tros vara Abu Zaid al-Jazrawi (bild nedan), som tidigare medverkat i en video som visar när barnsoldater avrätta fångar i ett vidrigt twist på spelet kurragömma.

 

 

 



Bögen Al-Jazrawi har enligt uppgift blivit piskad och skickad för att kämpa på frontlinjen i Irak som straff.

Hans handlingar har enligt vissa analytikernas påståenden, om att homosexualitet, är mycket utbredd handling bland Daesh (ISIS) fighters.

Deras uppenbara extrema machismo och våld anses vara en front för att täcka sin sexuella lust för män och homosexuella handlingar är enligt uppgift mycket vanligt Daesh (ISIS) frontlinjen.

 

 

 

Källa:     britainfirst

 
Av Anders Leander - 4 januari 2016 19:30



Vi börjar med 2016 med en väldigt bra nyhet, en ny botemedel mot cancer. Det är NYMeta som skriver om ett bär som dödar cancerceller.


Även om det spenderades flera miljoner i laboratorier och forskning för att att komma fram till något som kan döda cancerceller, gick en grupp forskare i Australien från laboratorierna och ut på skogen i norra Queensland, där de upptäckte ett mycket effektivt anti-cancer-bär som gav mycket goda resultat i tester som gjordes.


Bäret heter “Fontainea picrosperm.” Den växer bara i norra Australien, och forskarna bestämde sig för att ta en närmare titt på denna frukt.



 



De kallar den EBC-46. Bäret kommer från ett så kallat Blushwood-träd, utvecklades till en medicin av den medicinska forskningsinstitutet QIMR Berghofer. Resultaten efter att ha testat det mot cancer var förbluffande.


 


En hund som hade en tumör på nosen fick behandlingen. Inom 15 dagar efter behandlingen med EBC-46, var tumören borta. Det fungerade snabbt. De har funnit att 5 minuter efter behandlingen dödas cancercellerna.


Normala behandlingar av tumörer med andra läkemedel visar resultat först efter flera veckor. Detta läkemedel har visat sig gå längre än tidigare behandlingar i chockerande sätt.


Även om dessa resultat är otroliga, är de begränsade till att fungera för dem som befinner sig ett tidigt skede. Cancer som har spridit sig i kroppen är svårt för medicinen för att döda, åtminstone för nu.


Om studierna och de kliniska prövningarna ger goda resultat kommer självklart EBC-46 att hjälpa många människor.


”Kemoterapi används fortfarande eftersom att det är väldigt effektivt för många människor. Men EBC-46 kan kanske användas på människor som av någon anledning inte blir hjälpta av kemoterapi, eller för äldre patienter vars kroppar inte klarar av ännu en kemoterapi-behandling”.


Dessutom är Blushwood-träd extremt sällsynt och mycket svårt att odla. Men de jobbar med att odla mer av trädet, och forskning pågår. På lång sikt vill QIMR Berhof Medical Research Institute procudera medicnene av bären i stora mängder.


Dela de här fantastiska nyheterna med dina vänner och låt oss hoppas att Dr. Boyle gör fler framsteg!

 

Se video nedan:

 

 

 

 

 Källa:     viralking

 

 

Av Anders Leander - 4 januari 2016 14:45




Nu räcker det! Det är något som är grundläggande fel när en polis som jobbat sju år i yrket tjänar 2 315 kr mindre än en nyanländ kvinna som är arbetslös.

 

 

   



C***na B**k O***on har jobbat som polis i sju år. Hon tjänar 25 380 kronor i månaden – 19 934 kr efter skatt - vilket är lägre än vad en arbetslös och ensamstående invandrarkvinna med tre barn får i bidrag varje månad.

25 380 kr månadslön minus skatt på 5 446 kr = 19 934 kr kvar. En arbetslös och ensamstående nyanländ invandrarkvinna med tre barn får 22 249 kr i bidrag varje månad. Skattefritt.

+ 6 776 kr i etableringsersättning
+ 3 000 kr i etableringstillägg
+ 3 754 kr i barnbidrag
+ 3 819 kr i underhållsstöd
+ 4 900 kr i bostadsbidrag
-----------------------------------------
22 249 kr/mån* (skattebefriat)

Även om poliskvinnan hade tre barn så skulle hon ändå har en lägre inkomst. Hon skulle ju först och främst förlora inkomst genom att bara ha föräldrapenning under tre perioder. 13 796 kr/mån efter skatt skulle hon få i föräldrapenning + barnbidrag 1 050 kr = 14 846. Det är först när hon gått tillbaka till jobbet, får sin månadslön och barnen går i dagis/skola som vår poliskvinna tjänar 1 439 kr mer än invandrarkvinnan. Men eftersom hon haft föräldrapenning tre gånger och förlorat 5 088 kr i månaden på att vara hemma med sina barn så kommer det ta 10,5 år att kompensera upp detta till +/- noll.

Sverige är ett önskeland för syriska flyktingar står det i Svenska Dagbladet idag. Någon som undrar varför? Nu räcker det!

* = Summan bekräftas av Försäkringskassan. Riksdagsledamoten Fredrik Malm (L) har kommit fram till en summa på 21 541 kronor/månad (se källa). Men även om man går på den lägre summan så får invandrarkvinnan mer pengar i månaden än en polis som jobbat sju år i yrket.

Stöd Polisförbundet och deras kampanj "Nu räcker det!"...‪#‎nuräckerdet

 

 

 

 

Källa:     left4photo

 

 

Av Anders Leander - 4 januari 2016 12:45



Nevada rancher Cliven Bundy's tre söner och "cirka 150" milismän har ockuperat Malheur National Wildlife Refuge HQ för att protestera mot pågående fängslandet av två Oregon ranchägare som anklagats för mordbrand, argumenterar den federala regeringen.




"Vi kommer att frigöra dessa, och att få ranchägarna tillbaka till boskapsuppfödning, loggers tillbaka till avverkning, gruvarbetarna tillbaka till gruvdrift där de kunde göra det under skydd av folket och inte vara rädd för denna tyranni som har ställts in på dem, "Ammon Bundy, som verkar vara ledare för gruppen.

 



Bundy verkar stå på platsen för övertagandet, omgiven av flera män i militär stil uniformer med gevär och handhållna radioapparater.

En ranchägare påpekar att Harney County brukade vara den rikaste staten, och är nu den fattigaste. Hans radikala förslag för att lösa situationen är att ha beväpnade "patrioter" som bor i en de-facto, en självstyrd zon oberoende av de federala myndigheterna.

 

 

 

 

 

 

Fram till idag kommer en linje att dras där vi säger "vi har fått nog av detta tyranni, lämna oss ifred"  vi kommer inte att ändra oss, "säger den militära klädde mannen

 

 

Källa:      rt 

 

 

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards