Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg den 9 januari 2016

Av Anders Leander - 9 januari 2016 20:15



Topp 400 rikaste personer i världen, enligt Bloombergs miljardärindex, har förlorat cirka 194 miljarder dollar under årets första vecka 2016.

 
 
 
© AP Photo/ Lauren Victoria Burke
 
 

Deras förmögenheter minskade till följd av ekonomiska problem i Kina, nedåtgående oljepriser och det största börsfallet på 119 år i USA, skriver Bloomberg Business.

 

Bill Gates som under många år toppat Bloomberglistan har förlorat 4,5 miljarder dollar, det vill säga 4,5 procent av sin förmögenher.

Inditex grundare Amancio Ortega som är tvåa på listan har förlorat 3,4 miljarder dollar (4,7 procent av förmögenheten). Inditex omfattar stora klädeskedjor så som Zara och Massimo Dutti.

Mexikanen Carlos Slim som äger stora telekommunikationsnätverk har förlorat 10,8 procent av sin förmögenhet.

Totalt har miljardärerna förlorat 4,8 procent av den sammanlagda förmögenheten.

 



Källa:     sputnik



Av Anders Leander - 9 januari 2016 18:00



Planen att legalisera marijuana i USA var utvecklad för export till andra länder, och Soros Foundation och andra frivilligorganisationer har sponsrat rapporter som främjar spridningen av lätta droger, enligt chefen för den ryska anti-drogbyrån FSKN.

 

 

 

© Ralph Orlowski / Reuters

 

 

På tal om TV-kanalen Russia-24, sade Viktor Ivanov den illegala droghandeln i den västra hemisfären hade orsakat ökningen av tusentals starka karteller som har börjat att motsätta sig kommunerna genom politiska krav och väpnad kamp. "Detta är anledningen till att Soros Foundation har sponsrat ett antal rapporter, bland annat i London School of Economics", konstaterade han.


Ivanov förklarade också att folkomröstningen om legalisering av medicinsk fritids marijuana i olika amerikanska delstater hade hållits på spanska, möjligen på grund av att hela planen hade ursprungligen tagits fram för de latinamerikanska länderna.


När det började i USA, var idén om rättsliga marijuana spridda över hela Syd- och Centralamerika från USA-baserade NGOs såsom Soros Foundation och MacArthur Foundation, hävdade tjänstemannen.

 

I juli förklarade ryska åklagare Soros Foundation och MacArthur Foundation "oönskade grupper." Flytten föranleddes av rapporter från regionala myndigheter som var oroade över påstådda omstörtande verksamhet av vissa organisationer.

Enligt rysk lag är alla medborgare och organisationer förbjudna från allt samarbete med oönskade grupper hotas av administrativa böter. Medlemmar i förbjudna icke-statliga organisationer som framhärdar i sin avsikt att bedriva verksamhet ryskt territorium kan möta fängelsestraff på upp till sex år.

President Vladimir Putin har uteslutit möjligheten att legalisering av lätta droger i Ryssland. Huvudargumentet är att marijuana konsumtionen ofta gör människor mer öppna för idén om "hårda" läkemedel som orsakar missbruk och förstöra liv.

 

Viktor Ivanov tidigare uppmanade det internationella samfundet att gemensamt koncentrera sig på att slåss "planet-skala" center producerar illegala droger, såsom Afghanistan. Dessutom Ivanov uppmanade alla länder som är intresserade av att motverka droghotet för att skapa en global allians för alternativ utveckling i Afghanistan genom tvångs industrialisering.

Andra åtgärder som ingår en förteckning internationella sanktioner inriktning hyresvärdar som vinst från narkotikaproduktionen, och även gör förstörelsen av opium och marijuana fält ett officiellt mål för den internationella säkerhetsstyrkan.

 

 

 

Källa:      rt.com

 

 

Av Anders Leander - 9 januari 2016 11:15



Republikanska presidentkandidaten Donald Trump utmanade demokratiska kandidaten Hillary Clinton att resa utan beväpnade livvakter för att bevisa att vapen inte håller människor säkra. Som om Hillary, skulle vara så modig efter allt hon har sagt och gjort.



 

Donald Trump vs Hillary Clinton



"Hillary sade att vapen inte håller dig säker. Om hon verkligen tror det skulle hon kräva att hennes tungt beväpnade livvakter snabbt avväpnades! "Skrev Trump i ett twitter inlägg i söndags.

 

 

 

 

Som före detta rikets första dam och nu som en presidentkandidat, har Clinton haft skydd av beväpnade underrättelsetjänstens vakter. Hon har också en lång tradition av att gynna vapenkontroll, och i oktober sa hon att om hon blir vald till president kommer hon att ta verkställande åtgärder mot att stävja vapenförsäljning, som innefattar begränsningar mot människor betraktas som farliga.

 

President Barack Obama förväntas utfärda exekutiva order i veckan för att placera fler restriktioner på vapen säljare. Trump har sagt om han blir vald till president ska han omedelbart lägga in sitt veto att verkställande åtgärder för vapen som bryter mot den andra ändringen av den amerikanska konstitutionen.


Sådan hyckleri av Hillary, vilken dubbelmoral som kräver vapen för hennes skydd samtidigt som hon försöker främja och begränsa dem.




Källa:    gopthedailydose




USA · Vapen · Varning
Av Anders Leander - 9 januari 2016 10:15



Den islamiska staten där militanta avrättade hans mor offentligt i den syriska staden Raqqa, eftersom hon hade uppmuntrat honom att lämna gruppen, rapporterade den syriska observatoriet för mänskliga rättigheter på fredagen.

 

 

 



Kvinnan i 40-årsåldern hade varnat sin son att en USA-stödda alliansen skulle utplåna islamiska staten och hade uppmuntrat honom att lämna staden med henne.

Hon greps efter att han informerade gruppen om hennes kommentarer, enligt den brittiska baserade observatorium, som övervakar kriget genom ett nätverk av källor marken.

Värdera lokala källor, sade observatoriet till den 20-årige mannen som avrättade hans mor på onsdagen vid stolpen vid kontorsbyggnaden där hon arbetade. Hundratals människor i Raqqa som är en huvudsaklig bas för verksamheten för is-gruppen i Syrien.

 
Den islamiska staten gruppen, som kontrollerar stora delar av Syrien och Irak, Gruppen har genomfört hundratals avrättningar av människor som har anklagats för att arbeta med sina fiender eller brott mot sin ultrakonservativa tolkning av islam.
 
 
 
 
Sonen som angav sin mor


Observatoriet rapporterade den 29 December att Islamska Staten hade genomfört mer än 2.000 avrättningar av syriska civila de senaste 18 månaderna, sedan de förklarade sig ha "kalifat" över det område som den kontrollerar i Syrien och Irak. Där ingår också människor dödades på grund av homosexualitet.
 
 
 
 
 Källa:    speica
 
Av Anders Leander - 9 januari 2016 09:30



Ord och inga visor, komplimangerna haglar och folket jublar, och visst ligger det något i vad Yas*ina Harr**h skriver, läs själva!

 

 


"Denna kvinna är en stor skam för Sverige, för vår demokrati, för vår yttrandefrihet och för alla de stackars flickor, kvinnor och pojkar som blivit våldtagna, och de som kommer att bli våldtagna, genom att välja att inte fälla Stefan Löfvens odemokratiska och förljugna politik.

 


 


 

Hoppas innerligt att du och komikern får tillökning, med lite flickor i familjen. jag hoppas du som läser detta, och samtidigt anser dig vara en Moderat, inser och förstår, att du är en sann socialdemo...krat.

 

Om du håller med om detta påstående, så dela detta inlägg i förhoppning att det skall hamna ända på Moderaternas Facebook grupp eller blogg.


Tack på förhand"



Källa:   Facebook  

               


Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards