Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg under oktober 2015

Av Anders Leander - 22 oktober 2015 22:42 "SVT och TV4 rapporterar nu bara i undantagsfall om hur kriminalitet, våldtäkter och åldringsrån sprider sig som en löpeld över Sverige.

 

 

 

 

 

 

 

Orsaken sägs vara att regeringskansliet uppmanat SVT att inte sända inslag som kan innebära att SD gynnas i opinionsmätningar. Uppgiften kommer från källa som vill vara anonym inne i TV-huset. Visserligen officiellt obekräftat, å andra sidan skulle det aldrig bekräftas av SVT.


Uppmaningen sägs ha gått direkt till Hanna Stjärne, välkänd väns...teranhängare och VD för SVT som då skickat ut order internt att enbart sända inslag som kan gynna en positiv inställning till invandringen. Som sagt var obekräftat men ska man döma av hur SVT,s rapportering ser ut så verkar det faktiskt vara sant.

 

Våldtäkter, åldringsrån och eskalerande kriminalitet, bilbränder och diskrimineringen av svenskar är inget man rapporterar om längre. Dessutom verkar TV4 ha hängt på media strategin att föra svenska folket bakom ljuset."

 

 

Text delad från: Lars Eriksson

 

 

 

 

 

 

 


ANNONS
Av Anders Leander - 19 oktober 2015 23:15 Skånska Tobbe Mårtensson, konvertit till islam och gift med en arabiska, var genom Janne Josefsson inbjuden till SVT Debatt – men stoppades i dörren eftersom ”EXPO har granskat honom och anser att han är högerextrem och inte ska deltaga i SVT”. Detta lyssnade SVT:s chefredaktör Hanna Nordin till och portade Tobbe från studion.

 


Efter 1:30 erkänner SVT:s chefredaktör Hanna Nordin att: ”EXPO som är en jättetrovärdig stiftelse som kan dom här frågorna” har uttryckt att Tobbe var olämplig och problematisk att ha med.

 

 

 

 

Källa: blueshift.nu

 

 

 

 

 

 

 

ANNONS
Av Anders Leander - 18 oktober 2015 22:38 Under moderatstämman i Karlstad nyligen framhöll partiledaren Anna Kinberg Batra skolan som ett prioriterat politikområde.

 

 

 

 

 

 

”Pisa ska vara förknippat med ett lutande torn, inte med fallande skolresultat, …” framhöll hon i sitt stämmotal och hon utnämnde skolan till ”en helt avgörande framtidsfråga”.

Gott så, även om man kan tycka att ett parti som under ett decennium aspirerat på en position som statsbärande parti långt tidigare borde ha tagit fram en offensiv skolpolitik. Må vara att detta inte är Kinberg Batras ansvar.

 

Moderaterna har dessutom suttit i regeringsställning i två mandatperioder, så jag antar att det finns en viss självkritik mellan raderna. I en intervju i Expressen säger Kinberg Batra att SD inte har några lösningar. Då är hon kanske omedveten om att vi i Sverigedemokraterna bara de senaste månaderna har lagt ett tiotal skarpa förslag på just skolans område.

 

Skolan är ett politikområde som lämpar sig för dialog och samarbete. Framtidens skola bör tas fram gemensamt av framtidens politiska krafter, så att maktskiften inte leder till ideologiska lappkast. Vi i Sverigedemokraterna utmanar i alla fall moderaterna till skolpolitisk diskussion i konstruktiv anda. Bestäm när, var och hur så kommer jag.

 

 

Stefan Jakobsson
Skolpolitisk talespersonKälla:   sk

 

 

 


 

 

 

Av Anders Leander - 18 oktober 2015 19:00 Ryggradslösa människor, män och kvinnor födda utan stolthet. Gud har gett oss en fristad i detta otrogna land, så att vi kan vila och återhämta oss. Snart kommer vi också att förstöra denna plats, om Gud vill, säger 23-årige Abu-Ibrahim. Abu-Ibrahim intervjuas av den svenska nyhets utlopp vs, och han lovar att Sveriges gränser kommer att erövras som i Syrien, Libyen och Irak.
 
Han har kämpat i Syrien i två år, det otroligt hur han beskriver - att känna sig levande och att kämpa för något så heligt och så rätt som den islamiska statens imperium i världen, kan inte beskrivas.

 

I strid känner vi Allahs närvaro, han är på vår sida och i våra hjärtan, han ger oss mod och styrka att fortsätta. Han säger att det är inte hans riktiga namn, men påstår att kallas Abu-Ibrahim, ett namn som han hade när han började att kämpa för IS


Hur känns det att lämna allt bakom sig för att slåss? "Han säger ingenting till en början, men att bara lägga ena handen över den andra. Vi är på väg Allah och vi som följer hans heliga ord vi har ingenting att frukta, vi är inte rädda, vi dör med ett syfte - ett syfte som ger oss möjlighet att le när livet lämnar oss.

 

I strid, är det lika mycket ära att dö vid sidan av våra bröder, som äran det är att leva med sin sida tills timmen hos Allahs och även hos jihad. I värmen känner vi att det samtidigt det som vi ser och att profetian uppfylls, att varje minut är ett tillfälle att tjäna, och om det betyder döden, är det bara Allahs vilja.

 

Det är rädslan i dig som gör att du förlorar, med rädsla i era hjärtan kan du aldrig vinna."Vad menar du att förlora?"- Den här slaget redan vunnit utan en kamp, du har utan kamp redan överlämnats till oss eftersom du saknar kampen i ditt hjärta. Du har ingen armé, kan du inte försvara er utan hjälp från andra och som vill hjälpa folk som aldrig stått upp för sig själva?

 

Medan världen skrattar åt dig, talar de om det "undergiven folket" där nere i Syrien, "en plats för mobilisering och vila." För oss har du öppnat en fristad där bröderna kan vila tills de återvänder."Hur skulle du känna dig om kriget kommer till Sverige?"


Svenskarna verkar inte förstå att vi kämpar för islam och rättvisa, kriget är redan är här, dina politiker försöker berätta något annat, men vi döljer varför vi finns och vad vi har för avsikt att uppnå. Medan ni sitter i era hem och fortsätter att leva livet som om ingenting har hänt. Det kommer att förändras.

 

Du blundar för verkligheten, som snart kommer och knackar på din dörr.- Ni otrogna är odisciplinerade människor. Du dricker, du är oärlig och självisk. Du har folk som stjäl och begår brott utan korrekt straff. Enligt sharia hugger handen av tjuvar eller korsfäster dem. Märk mina ord, när vi kommer förbi Iraks gränser, kommer vi till er.

 

Vi har män, vi har resurser och eldkraft när det behövs - men mest av allt har vi har tro.- Vi har erövrat områden större än Sverige redan och vi kommer att fortsätta. "Men hur känner du inför ett krig mot svenskarna?"- Dom har inte mina sympatier, och enligt skeptikerna icke-troende och oberoende av deras nationalitet eller av min egen historia och uppfostran, för det är inte Allahs vilja.

 

Islamic State kommer att innebära sharialagar, och detta kan endast göras med vapen, de som inte följer vår väg kommer i slutändan ändå få en hedervärd död, eftersom vi är åtminstone är så barmhärtiga, i jämförelse med de européer och västerlänningar. Allah är störst och Allahs vilja, han kommer att leda oss till seger.

 

Strax efter att han sätter stopp för intervjun och att Abu-Ibrahim öppnar dörren och vänder blad kan man inte undvika att känna obehag efter detta mötet. Det är obehagligt att träffa personer som är så motiverade och tror att det de gör är rätt, att ingenting egentligen hindrar dem från HALSHUGGA, bränna och sprida skräck. I sin natur, är det helt normalt, de tjänar ett syfte och ingenting kan stoppa dem "Utom en kula förstås".

 Källa:   speica

 

 

 

 

 

 

 

Av Anders Leander - 18 oktober 2015 10:06 


 

 

Du betalar: En 49-årig aktiv nynazist ger sig in i asylbranschen och startar nu tre skattefinansierade asylboenden. Det skriver Mittmedia.

 

 

 

 

 

 

 

Huruvida mannen är uttalad nazist framgår inte, men enligt journalisten Petter Bergner förekommer han under flera avsnitt i Expos åsiktsregister.

 

Den vänsterextrema underrättelse­organisationen har bland annat registrerat att mannen "uttryckt sympati för nazistiska Svenskarnas Parti" och enligt Aftonbladet att han "sympatiserar med Svenska Motståndsrörelsen". Mannen anklagas även för att inte tro på Förintelsen.

 

Jag har pratat med personer som har samma åsikt som jag och som har asylboenden och de menar att om man är affärsman, så är det ju så att om inte jag gör det här, så gör någon annan det, säger mannen till Expo.Mannen "tar på sig Guldbyxorna" menar att det finns stora pengar att tjäna i asylbranschen.

 

 

 

Källa:   FriaTider

 

 

 

 

 

 

 

 

Av Anders Leander - 18 oktober 2015 09:25 Minns ni i höstas när vår nya finansminister Magdalena Andersson kallade Sverigedemokraterna för att vara ett litet nyfascistiskt parti  och vår nya statsminister Stefan Löfven satt i Skavlans fåtölj och fyllde på med hakkors och nazism om SD och deras bruna förflutna.

 

 

 

 

 

 

 

Men hur är det? Har Sverigedemokraterna som bildades 1988 ett brunt förflutet som är värre än några andras partier? Svaret måste bli nej även om det funnits och säkert finns några rötägg bland SD:s aktiva.

 

Alla partier har ett brunt förflutet men socialdemokraterna är värst.

Vem har inte hört talas om Judepass som Nazi-Tyskland införde i varje tysk judes pass, det är inte allmänt känt att det var en svensk idé.

 

1938 framförde Sverige genom statssekretare Tage Erlander (S) och Schweiz, oberoende av varandra, ett önskemål om att de tyska judarna skulle få särskilda pass. Detta ledde till att den tyska regeringen införde de så kallade ”J-passen”.

 

Den 5 oktober 1938 blev alla judiska pass ogiltiga och skulle lämnas in till polisen inom två veckor. Judarna fick därefter ansöka om nya pass. Passen stämplades med ett rött ”J” på första sidan.

 

Anledningen till det svenska kravet var att alltför många judar lyckades ta sig in i Sverige eftersom deras namn inte avslöjade dem. Så Tage Erlander, som då var statssekreterare åt socialminister Gustav Möller (S) som också var chef för hemliga polisen åkte på regerings uppdrag till Tyskland för att försöka stoppa judeexporten till Sverige.

 

Tage Erlander (S) medverkade alltså till att Tyskland införde det stora J som stämplades in i varje tysk judes pass och detta bara en av socialdemokraternas åtgärder mot underlägsna människotyper.

 

1942 inleddes en registrering av ”tattare” på initiativ från socialminister Gustav Möller och statssekreterare Tage Erlander. Anledningen var att genom detta kunna sätta in sociala åtgärder, det vill säga att sterilisera ”mindervärdiga” människor.

 

Det är bara två detaljer av några men S har aldrig på allvar tvättat sin bruna nedskitna byk och borde tänka sig för innan de beskyller andra för att ha skit under naglarna.

 


Socialdemokrat nominerade Hitler till Nobels fredspris

 

 

 

Källa & Länk:    Pettersson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Av Anders Leander - 17 oktober 2015 11:58 
Sverige har ett meddelande till alla flyktingar: Kom inte till Sverige, det enda vi kan ge er är ett tält att bo i, inga pengar,

 

Sweden has a message to the refugees: Don't come to Sweden, we only provide tents, no money,
 

 


Sweden accepted nearly 2 million refugees from 190 countries. over time this volume has drained all resources from the Swedish society.

No there were no housing left, all public housing is full, a 2 bedroom apartment, may have 10-20 persons living in them.

Sweden can in some cases provide a tent to live in, but in the winter we have arctic temperatures about minus 20-30 C.

Recently we placed refugees in trains stations, army bases, barracks, trailers, motels and tents. Often refugees must sleep outdoors since there is no room inside tent or buildings. Winter is here and its getting cold.

We are setting up tents on vacant army bombing ranges and in forests. We have room but as of today we only have 300 tents and we expect 500,000 new refugees to arrive by the end of next year, 2016.

Hospitals can no longer provide acceptable service, patients die, recover and wait in hallways for surgery, wait times in emergency rooms may be 48 hours.

Schools are overfilled with students from 190 countries not understanding the language or culture.

We have about 1 million underemployed in Sweden, swedes and refugees. There are no jobs, no unskilled jobs, and no hope of any employment here in the future.

Large numbers of refugees discover Sweden has nothing to offer and are moving back home since they cannot find any apartment, no warfare, or salary, no money, and a very high cost of living.

That was the good new. The bad part is that Sweden has a lot of violent riots and many ghettos had all civil services driven out, no police, no ambulance, no fire truck go in due to violent gangs has taken over the suburbs.

A large number of schools and public building are set on fire by arsonists, 500 schools every year. We have a sad near world record in rapes, and EU record in other violent crimes.

Sweden has no resources left, we csnnot help any refugees, you will NOT be helped in Sweden, no will NOT stay here due to the catastrophic crisis situation in Sweden.

Sweden hope you will have peace so you can go back home soon. We help UNHCR so UN can help refugees in need near their homeland.

Sweden apologize, but we CANNOT help any more refugees even if we want to.

 

 

 

Källa:    UT 

 

 

 

 

 

Av Anders Leander - 16 oktober 2015 15:56

   Republikanska väljare i South Carolina och Nevada ser affärsmagnaten Donald Trump som bästa valet av kandidat inför presidentvalet i USA 2016. Enda medtävlaren som har någonting att sätta emot i de båda delstaterna är tidigare neurokirurgen Ben Carson.

 

 

 

 

Foto: Frederic J Brown / AFP

 

 

 Republikanska väljare i South Carolina och Nevada ser affärsmagnaten Donald Trump som bästa valet av kandidat inför presidentvalet i USA 2016. Enda medtävlaren som har någonting att sätta emot i de båda delstaterna är tidigare neurokirurgen Ben Carson.

 

Trump ses som den med bäst förutsättningar att agera på en rad områden, visar en ny opinionsmätning som tagits fram av av opinionsinstitutet ORC i samarbete med nyhets-tv-kanalen CNN. Ekonomin var viktigaste valfrågan för de tillfrågade i både Nevada och South Carolina.

 

I Nevada, den ”tillåtande” delstaten med spelmeckat Las Vegas som största stad, stöds Donald Trump av 38 procent av republikanska väljare, med Ben Carson på andra plats med 22 procent.


I South Carolina, sydstaten som leds av indiskättade och republikanska guvernören Nikki Haley, är Trump i ledningen med 36 procent, mot Carsons 18 procent.

 

Ingen av de övriga republikanska kandidaterna ligger i närheten av toppduon i de båda delstaterna, ingen når upp till ett stöd på ens 10 procent.

 

På nationell nivå är bilden lite annorlunda – enligt senaste mätningen har Donald Trump cirka en fjärdedel av sympatierna bland republikanska anhängare i hela landet.

Trea i Nevada är enda kvinnan i sällskapet av som mest 17 republikanska kandidater, Carly Fiorina. Hon får dock nöja sig med 8 procent i CNN/ORC:s mätning.

 

Undersökningen visar samtidigt att Donald Trumps supportrar i Nevada är mer engagerade än andra. Av de republikaner som uppger att de högst sannolikt kommer att delta i primärvalet, som följer i februari nästa år, är 53 procent trogna Trump, medan motsvarande tal för Carson är 21 procent.

 

Mätningen i de båda delstaterna genomfördes via telefon under perioden 3–10 oktober, med tusentalet intervjuade på vardera håll.

 

 

Vi önskar Donald Trump ett stort lycka till och att han blir USA's nästa president.
Källa & Länk:  dnse

 

 

   

 

 

 

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

54 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Blogkeen
Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Bloglovin'

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Vesselfinder

Blandad Rock´n Roll


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se