Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 18 oktober 2015

ISIS fighters skrattar åt svenskarna - och lovar att föra kriget till Sverige

Av Anders Leander - 18 oktober 2015 19:00



 



Ryggradslösa människor, män och kvinnor födda utan stolthet. Gud har gett oss en fristad i detta otrogna land, så att vi kan vila och återhämta oss. Snart kommer vi också att förstöra denna plats, om Gud vill, säger 23-årige Abu-Ibrahim. Abu-Ibrahim intervjuas av den svenska nyhets utlopp vs, och han lovar att Sveriges gränser kommer att erövras som i Syrien, Libyen och Irak.




 




Han har kämpat i Syrien i två år, det otroligt hur han beskriver - att känna sig levande och att kämpa för något så heligt och så rätt som den islamiska statens imperium i världen, kan inte beskrivas.

 

I strid känner vi Allahs närvaro, han är på vår sida och i våra hjärtan, han ger oss mod och styrka att fortsätta. Han säger att det är inte hans riktiga namn, men påstår att kallas Abu-Ibrahim, ett namn som han hade när han började att kämpa för IS


Hur känns det att lämna allt bakom sig för att slåss? "Han säger ingenting till en början, men att bara lägga ena handen över den andra. Vi är på väg Allah och vi som följer hans heliga ord vi har ingenting att frukta, vi är inte rädda, vi dör med ett syfte - ett syfte som ger oss möjlighet att le när livet lämnar oss.

 

I strid, är det lika mycket ära att dö vid sidan av våra bröder, som äran det är att leva med sin sida tills timmen hos Allahs och även hos jihad. I värmen känner vi att det samtidigt det som vi ser och att profetian uppfylls, att varje minut är ett tillfälle att tjäna, och om det betyder döden, är det bara Allahs vilja.

 

Det är rädslan i dig som gör att du förlorar, med rädsla i era hjärtan kan du aldrig vinna."Vad menar du att förlora?"- Den här slaget redan vunnit utan en kamp, du har utan kamp redan överlämnats till oss eftersom du saknar kampen i ditt hjärta. Du har ingen armé, kan du inte försvara er utan hjälp från andra och som vill hjälpa folk som aldrig stått upp för sig själva?

 

Medan världen skrattar åt dig, talar de om det "undergiven folket" där nere i Syrien, "en plats för mobilisering och vila." För oss har du öppnat en fristad där bröderna kan vila tills de återvänder."Hur skulle du känna dig om kriget kommer till Sverige?"


Svenskarna verkar inte förstå att vi kämpar för islam och rättvisa, kriget är redan är här, dina politiker försöker berätta något annat, men vi döljer varför vi finns och vad vi har för avsikt att uppnå. Medan ni sitter i era hem och fortsätter att leva livet som om ingenting har hänt. Det kommer att förändras.

 

Du blundar för verkligheten, som snart kommer och knackar på din dörr.- Ni otrogna är odisciplinerade människor. Du dricker, du är oärlig och självisk. Du har folk som stjäl och begår brott utan korrekt straff. Enligt sharia hugger handen av tjuvar eller korsfäster dem. Märk mina ord, när vi kommer förbi Iraks gränser, kommer vi till er.

 

Vi har män, vi har resurser och eldkraft när det behövs - men mest av allt har vi har tro.- Vi har erövrat områden större än Sverige redan och vi kommer att fortsätta. "Men hur känner du inför ett krig mot svenskarna?"- Dom har inte mina sympatier, och enligt skeptikerna icke-troende och oberoende av deras nationalitet eller av min egen historia och uppfostran, för det är inte Allahs vilja.

 

Islamic State kommer att innebära sharialagar, och detta kan endast göras med vapen, de som inte följer vår väg kommer i slutändan ändå få en hedervärd död, eftersom vi är åtminstone är så barmhärtiga, i jämförelse med de européer och västerlänningar. Allah är störst och Allahs vilja, han kommer att leda oss till seger.

 

Strax efter att han sätter stopp för intervjun och att Abu-Ibrahim öppnar dörren och vänder blad kan man inte undvika att känna obehag efter detta mötet. Det är obehagligt att träffa personer som är så motiverade och tror att det de gör är rätt, att ingenting egentligen hindrar dem från HALSHUGGA, bränna och sprida skräck. I sin natur, är det helt normalt, de tjänar ett syfte och ingenting kan stoppa dem "Utom en kula förstås".

 



Källa:   speica

 

 

 

 

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 20:24


Är Europas folk på väg att revoltera mot EU-kolossen?   EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen hotade med hårda åtgärder mot Italien långt innan valdagen, baserat på opinionsundersökningar vars prognoser inte föll henne i smaken. Bry...

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 19:30

Majoriteten av britterna vill att Liz Truss avgår – omröstning Över en tredjedel av de tillfrågade moderaterna vill också att statsministern slutar.         Mer än hälften av britterna vill att premiärminister Liz Truss avgår, visa...

Av Anders Leander - 1 oktober 2022 18:00

  Attacken riktade sig mot bilar som försökte ta sig in i en ryskkontrollerad del av Zaporozhyeregionen, enligt den lokala administrationen.   Minst 24 människor dödades och 36 skadades när ukrainska styrkor slog till mot en flyktingkonvoj på f...

Av Anders Leander - 28 april 2022 19:30


Konflikten eskalerar nu på bägge sidor. Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov varnar för ett tredje världskrig.           Det är ”helt legitimt” för Ukraina att identifiera mål i Ryssland att attackera. Det säger Storbr...

Av Anders Leander - 22 april 2022 16:30


Ryssland hotar att använda kärnvapen mot Sverige och Finland om de går med i NATO.   Ryssland varnar för att Finland och Sverige går med i Nato det skulle innebära nya utplaceringar av kärnvapen till Östersjöområdet.   Varningen kom i ett ...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards