Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg under oktober 2015

Av Anders Leander - 5 oktober 2015 18:47 


INVANDRARVÅLD. En man i 30-årsåldern sköts i natt till döds i sin villa i Helsingborg. Skytten väntade i trädgården och sköt genom fönsterrutan, skriver flera medier. 

 

Mannen träffades av flera skott och fördes svårt skadad till sjukhus där han senare förklarades död. Polisens tekniker är på plats och en brottsplatsundersökning ska genomföras under måndagen. Den misstänkte skytten är fortfarande på fri fot.

 

-Pettersson ser att platsen är utanför Helsingborg vid Råå och där hamnar vi på en lämplig kandidat som offer. Nämligen Ruhan Brahimi, född 1984 och tidigare känd av rättsväsendet.

 

Polisen


Göteborg: Mannen som sköts på Muskotgatan igår 2015-10-04 har avlidit.

Kl. 17.25 larmas polis om misstänkt skottlossning på Muskotgatan. I en bil anträffas en skjuten man. Mannen som är i 25-årsåldern är mycket allvarligt skadad och förs till sjukhus med ambulans.

 

Platsen spärras av för en teknisk undersökning och polis söker efter gärningsmannen i området. I nuläget är ingen gripen. Mannen har avlidit av sina skador och anhöriga är underrättade.

 

Polisen


-Pettersson vill bara tala om att den mördade heter Jalal Chanto, har suttit i fängelse tidigare. Storebror Chanto gillar nog inte att lille-brorsan har mördats och storebror är ledare för ett kriminellt gäng så nu blir det nog fyrverkierier i Göteborg igen…

 

 

 

Jalal Chahto har suttit inne för våldsbrott och en spekulation kan vara hämnd av dem han tidigare gett sig på.

 

 

 

 

Källa & Länk:   pettersson

 

 

ANNONS
Av Anders Leander - 5 oktober 2015 09:27Argentinas president Cristina Fernandez de Kirchner hävdade måndag eftermiddag vid FN: s generalförsamling i New York City som under 2010, försökte Obama-administrationen att övertyga argentinare "för att förse den islamiska republiken Iran med kärnbränsle", rapporterade Mediaite.

 

 

 
Kirchner sade att två år i Obamas första period, hans administration som skickade Gary Samore, tidigare Vita huset samordnare för vapenkontroll och massförstörelsevapen, till Argentina för att övertala nationen att ge Iran's islamister kärnbränsle, som är en nyckelkomponent i kärnvapen .

 

 

 

 

 
Kirchner: s fulla anmärkningar är följande, att den argentinska presidentens officiella hemsida:"Under 2010 hade vi besök i Argentina av Gary Samore, på den tiden i Vita huset främsta rådgivare i kärnenergifrågor.
 
Han kom för att se om vi i Argentina var med i ett uppdrag, med ett mål: under kontroll av IAEA, den internationella organisationen i fråga om vapenkontroll och kärn reglering, hade Argentina levereras i år 1987, under det första demokratiska regeringen, kärnkrafts bränsle till reaktorn kallas "Teheran".
 
Gary Samore hade förklarat för vår utrikesminister, Héctor Timerman, att förhandlingar pågick för den islamiska republiken Iran att upphöra med sin urananrikningsverksamhet eller göra det i mindre utsträckning men Iran hävdade att det behövs för att berika detta Teheran kärn reaktorn och detta hindrar förhandlingar.
 
De kom för att be oss, argentinare, för att ge den islamiska republiken Iran med kärnbränsle. Rohani var inte på kontoret då. Det var Ahmadinejads administration och förhandlingar hade redan börjat. "...Kirchner fortsatte med att säga i FN som när Samore ombads ge skriftlig begäran omedelbart all kommunikation upphört och Samore försvann. 
 
 
 
 
ANNONS
Av Anders Leander - 5 oktober 2015 08:57Abu Dhabi, 4 oktober. Iraks premiärminister Haider Al-Abadi har sagt att han inte har någonting emot att ryska flygplan bombar ISIS ställningar inne i Irak. Det meddelar idag ryska nyhetsbyrån TASS med hänvisning till kanalen Al Jazeera. https://antieuromaidansweden.files.wordpress.com/2015/10/al-abadi.jpgEnligt

 

Al Jazeera "har Al-Abadi sagt, att han inte har någonting emot att ryskt flyg bombar terroristorganisationen ISIS ställningar i Irak efter en överenskommelse med hans regering". Al-Abadi sa också att "han har vänt sig till Moskva med en fråga om det".

 

Den irakiske premiärministern anser också att "det ligger i Iraks intresse att vända sig till alla (med en dylik förfrågan) i syfte att bekämpa ISIS".


Källa: http://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/2316887


Oleg MezjuevKälla:   antieuro..

Av Anders Leander - 5 oktober 2015 08:35Är israelerna försöker provocera World War III? Det ser ut som det. Kanske de vill tvinga USA till att vårdslös handling på deras vägnar ...

 

EXKLUSIVT: Strategika 51: Sex ryska stridsflygplan typ Multirole Sukhoi SU - 30 SM har avlyssnas 4 israeliska McDonnell Douglas F-15: s bombplan försöker infiltrera den syriska kusten.

 

 

 

De israeliska F 15 stridsflygplan har flugit över Syriens luftrum månader och i synnerhet kust Latakia, som nu är brohuvud för de ryska styrkorna i Syrien.De israeliska jetplan skulle i allmänhet följer en ganska komplex färdplan och närma Latakia från havet.

 

På natten den 1 okt 2, 2015, tog sex Sukhoi SU-30 ryska SM fighters bort från den syriska Hmimim flygbasen i riktning mot Cypern, innan du ändrar kurs och avlyssna de fyra israeliska F-15 jaktplan utanför Syrien, att flög i attacken bildning.

 

Överraskad av en situation som oväntat och förmodligen inte förberedda för en dogfight med en av de bästa ryska multi fighters, har israeliska piloter snabbt vände South med hög hastighet över Libanon.

 

Den libanesiska armén har officiellt tillkännagavs vid 2313 Z (lokal tid) som fyra "fientliga flygplan" (israeliska) hade passerat luftrummet i Libanon.Denna "incident" mellan den ryska och israeliska stridsflygplan slog med häpnad kommandot i det israeliska flygvapnet, som har uppskattat att en eventuell luftstrid mellan F-15 israeler och den ryska Su-30 skulle ha lett till förstörelsen av fyra flygplan israeler.Israel har starkt protesterat till Moskva av incidenten men ryssarna krävde förklaringar om närvaron av israeliska militärflygplan i sin helhet syriska luftrummet.

 

Denna incident visar att skyddet av syriska luftrum är nu under beskydd av den ryska flygvapnet. Det är en utveckling som kommer att orsaka mycket tandagnisslan i Washington.Händelsen har hittills ignorerats av stora nyhetsbyråer, men de traditionella medierna i USA, Europa, Israel och arabvärlden kommer utan tvekan att fördubbla sina ansträngningar för att demonisera Ryssland och sitt stöd för den syriska regeringen.

 

 

Källa: Liveleak.com 

Av Anders Leander - 5 oktober 2015 07:29Statens kommunala tvångstankar är verklighetsfrånvända. Empatiska paroller från det civila samhällets manifestationer om att ”inga människor är illegala” kan inte utan vidare transformeras in till rättigheter och förmåner i kommunernas skattefinansierade välfärdsverksamheter.

 

 

 

 


Staten och stora delar av det officiella Sverige tycks ha drabbats av en sorts kommunala tvångstankar. Inget förefaller utstråla sådan migrationspolitisk handlingskraft som att vilja tvinga kommunerna att göra det och detta.

 

Regeringen och Folkpartiet vill att kommuner ska tvingas ta emot asylsökande. Detta tvång görs ofta till ett stort nummer i politiken. I själva verket är tvånget ett av många exempel på ängsligt änglalik symbolpolitik.

 

Drygt 275 av 290 kommuner har redan avtal med Migrationsverket. Dessutom är det endast ungefär en femtedel av de asylsökande som skaffar sig någonstans att bo på det viset. De allra flesta väljer själva att åka till de kommuner där det redan finns många vänner och bekanta.

Dagens Nyheters liberala ledarsida (30/9) skäller på bostadsminister Kaplan för att han inte fullt ut vill tvinga kommunerna att bygga bostäder för alla nyanlända och andra utanför bostadsmarknaden.

 

Tanken på kommunalt byggtvång är absurd. Kommuner – och alla andra – bygger mot finansierad efterfrågan. Vi talar om hundratals miljarder kronor för att finansiera bygge och drift av den mängd bostäder som lär behövas. Vem ska hosta upp de pengarna?

 

Länsstyrelsen i Skåne och Mark- och miljödomstolen i Växjö vill tvinga Malmö kommun – och vid framgång i sista instans; alla kommuner – att härbärgera kåkstäder och slumboenden. Kommunens desperata vädjan om hjälp från staten att kunna stänga tiggarbosättningen på Industrigatan i Malmö möts med kalla handen av statens alla delar. Vare sig Polisen, Kronofogden, Länsstyrelsen, Domstolarna eller regeringen ger kommunen någon form av samhällsnyttig assistans.

 

Domstolarna kan vara på väg att tvinga kommunerna att betala socialbidrag till människor som fått avslag på asylansökningar och som befinner sig olagligt i landet. På Kammarrätten i Sundsvall pågår ”skriftväxling” i ett ärende om en ”papperslös” människas rätt att få socialbidrag av kommunen där hen vistas.

 

Tingsrätten i Umeå gav Vännäs kommun bakläxa när kommunen nekade socialbidrag. Tingsrättens dom överklagades till Kammarrätten. Står sig tingsrättens dom hela vägen upp till sista instans så innebär det att personer utan asylskäl kan stanna kvar och få rätt till understöd från kommunen.

 

Regeringen har sedan tidigare infört tvång för kommuner att ordna skolgång för barn vars vårdnadshavare vistas i Sverige utan tillstånd. Advokatyren runt begreppet ”papperslösa” är i sin helhet inte värdig en rättsstat. Empatiska paroller från det civila samhällets manifestationer om att ”inga människor är illegala” kan inte utan vidare transformeras in till rättigheter och förmåner i kommunernas skattefinansierade välfärdsverksamheter.

 

Statens kommunala tvångstankar är verklighetsfrånvända. Det som däremot verkligen behövs är att staten tvingar sig själv att få fason på det kaotiska mottagningssystemet. Chefredaktör och vd för Folkbladet, tidigare riksdagsledamot (S) och ordförande Friskolornas riksförbund.

 

Källa:  Dagens samhälleAv Anders Leander - 4 oktober 2015 20:15Efter de ryska flygräder på islamister i Syrien, vill ordföranden för den amerikanska senatens militärkommitté, John McCain, att utrusta islamister med luftvärnsvapen för att skjuta ner ryska plan.    Under de senaste dagarna har det ryska flygvapnet attackerade ett stort antal mål i Syrien. Enligt Ryssland har det attackterrorgrupper, och USA anser att ett av de attackerade grupper finansierade av CIA.

 

Vilken grupp det handlar om har inte avslöjats, men nu vill John McCain, ordförande för amerikanska senatens militärkommitté, att ryska plan som ska skjutas ner.

 

I en intervju med McCain, som själv rapporterats av ABC News reporter Alexander Marquardt har han haft kontakter med jihadister i Syrien, tillfrågades hur han tror att de ryska planen ska hanteras.

 

Jag skulle göra som vi gjorde i Afghanistan för många år sedan och ge killarna möjlighet att skjuta ner dessa plan, sade senatorn, och förtydligar att "killarna" är USA-stödda rebellgrupper i Syrien.

 

Ryssland å andra sidan insisterar på att det bara har angripit terroristgrupper. Vi har attackerat mål från IS och andra mål. Vi attackerar alla islamiska terrorgrupper, inte bara IS, säger Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov, och även nämner Jabhat al-Nusra som ett mål för attackerna.

 

Så sent som i förra veckan, kom ett bolag i US-utbildade rebeller, "Division 30" och anslöt sig till Jabhat al-Nusra, som är en gren av al-Qaida - ett terrornätverk som anses ha grundats av CIA under den afghanska kriget på 1980-talet.

 

 

 

Källa:   Speica

 

 

Av Anders Leander - 4 oktober 2015 18:53Terroristerna är skiträdda nu för Ryssland som anfallit 60 anläggningar för terrorister, över 600 stycken flyr ut i Europa. Igår så överlämnade terrorister sina vapen och sig själva till syriska regeringen, 700 stycken. Alla är rädda för att dö, Syriska regeringen sa överlämna era vapen och ni kommer inte dö.

 

 

 

 

 

 

 

Staden som terrorister lämnade sina vapen i heter Darraha ligger i sydvästra syrien. Allt ska ha skett fredligt genom överenskomna avtal mellan isis grupperna och Syriska armen.

 

När Putin kom med lite attackhelikoptrar och jaktplan, samt att nästa vecka kommer över 150 000 man från Ryssland till Syrien och inte förglömma China som skickat trupper, IS har nu mer terrorister i Europa än i Syrien.

 

Tänk att det händer lite nu när Putin sätter ner foten, men inte när USA och Turkiet var in där för att bekämpa dom... Visst är det väl konstigt! Det Putin gjort på 72 timmar tog 1 år för USA och ändå fick dom inte slut på eländet i Syrien. "Märkligt"

 

  

Av Anders Leander - 4 oktober 2015 18:37
En låt tillägnad Stefan Löfven och hans inkompetenta regeringstrupp i riksdagshuset.

 


Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

54 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Blogkeen
Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Bloglovin'

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Vesselfinder

Blandad Rock´n Roll


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se