Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg under oktober 2015

Av Anders Leander - 16 oktober 2015 15:07

 

Sverigedemokraterna ändrar kurs. Information om hur partiet kommer att agera i detta mycket allvarliga läge för Sverige.

 

 

Richard Jomshof (SD) menar att övriga partier antingen inte har förstånd nog att förstå, eller att de medveten blunda för, den akuta situation som råder! “Sverigedemokraterna ändrar kurs.

 

Information om hur partiet kommer att agera i detta mycket allvarliga läge för Sverige” presenteras i en pressintervju här under.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ANNONS
Av Anders Leander - 15 oktober 2015 12:00

 


EU: s chefs säger Europa har inte längre råd att ha en politik som dikteras av USA

 

 

Enorma omsvängning: EU strävar efter en normal relation med Ryssland. Det verkar som om EU är i hög grad påverkas av de åtgärder som Vladimir Putin i Syrien: plötsligt EU: s ordförande Jean-Claude Junker säger att EU inte får låta USA diktera sina förbindelser med Ryssland. Han har krävt en normalisering av förbindelserna och indirekt sluta med sanktionerna mot Ryssland.

 

EU-kommissionens ordförande förespråkade en avkoppling i konflikten med Ryssland. "Vi måste uppnå en hållbar relation med Ryssland. Det är inte hållbart det som nu är, och måste göras. Vi kan inte fortsätta så här längre ", sade han på torsdagen i Passau.

 

 

 

 

Det är inte nödvändigt att uppnå en övergripande förståelse, men en förnuftig samtals basis. "Ryssarna är ett stolt folk", har landet "en roll att spela", sade Junker: "Man får inte ta bort dem från den större bilden, annars kommer de att ringa igen, mycket snabbt, dt har vi redan sett."

 

Han kritiserade USA: s President Barack Obama, för att ha nedgraderats Ryssland "regional stormakt". "Ryssland måste behandlas korrekt", förklarade luxemburgska. "Vi kan inte ha vår relation gentemot Ryssland och dikteras av Washington. Det går helt enkelt inte. "

 

Detta uttalande är särskilt anmärkningsvärt. Fram till nu har EU alltid lagt vikt vid att ha fullständig överensstämmelse med amerikanerna, med placeringen av ryska sanktioner. För en tid sedan, gjorde USA: s vicepresident Joe Biden det klart att USA hade uppmanat EU att införa sanktioner mot Ryssland.

 

Junkers "stor back flip bekräftar uttalandet från Biden. Det är svårt att urskilja vad som verkligen händer enligt Junker, men så sent som i mars, krävde Junker ett inrättandet av en EU-armé, som uttryckligen riktades mot Ryssland: en sådan europeisk armé skulle "ge Ryssland intrycket, att vi på allvar har för avsikt att försvara EU: s värderingar ", sa Junker då.

 

 

 

Källa:   russia-insider

 

 

   

 

 

 

ANNONS
Av Anders Leander - 15 oktober 2015 10:05

 


Syrien - islamiska statens militanta har förlorat "det mesta" av ammunition, tunga fordon och utrustning i ryska flyganfall, försvarsdepartementet sade på tisdagen. Minst 86 ISIS mål drabbades under 88 anfall under de senaste 24 timmarna.

 

 

 

 

 

 

 

Sukhoi Su-24M och Su-34 bombplan, tillsammans med Su-25SM markstöds flygplan riktade Islamic State (IS, tidigare ISIS / ISIL) platser i provinserna Raqqah, Hama, Idlib, Latakia och Aleppo, enligt ministeriet. Strålarna slog kommandot inlägg, ammunition och rustningsdepåer, militärfordon, anläggningar som producerar sprängämnen, fältläger och baser.


Su-24M bomb riktades ocksåett IS fält högkvarter nära staden Anadan i provinsen Aleppo som terroristerna samordnat sin verksamhet. Det fanns en ammunitionsdepån på platsen, sade departementet.

En annat fält där poster förstördes är nära staden al-Bab i Aleppo-provinsen.

 

 

 

 
Ett Su-34 bombplan totalförstörde en bunker med ett ammunitionsdepå nära Latamna i provinsen Hama, sade departementet i ett pressmeddelande.

Enligt avlyssnade kommunikation, kämparna lider brist på ammunition, handeldvapen och granat vapen. Flera befälhavare påstår att de kommer att dra tillbaka sina andelar om inte deras ammunitions behov tillgodoses av USA.

"Ryska flyganfall resulterade i avskaffandet av de flesta ISIS ammunition, tunga fordon och utrustning", enligt försvarsdepartementet.

Ryssland lanserade sin anti-IS militär operation i Syrien september, 30, på begäran av den syriska regeringen. Västländer har uttryckt oro över att Ryssland hjälper Assad regeringen i Syrien.
 
Moskva säger att det är efter terroristgrupper såsom IS och Jabhat al-Nusra, som Ryssland bombar. På söndagen träffade amerikanska flygvapnet ett kraftverk och en transformator i Aleppo med en bomber. Varför gjorde de det? Varför gjorde de detta och vem vill man straffa?  Sade Rysslands president Vladimir Putin på tisdagen.

Samtidigt har Rysslands försvarsdepartementet utarbetat ett avtal om flygsäkerheten i Syrien och skickat den till USA: s försvarsminister Ashton Carter, som bekräftade att samtalen förs. Dock har inga avtal ännu inte uppnåtts, rapporterade RIA Novosti.
 
 
 
 
 
 
 
 
Källa & Länk:   thefreethoughtproject.com
 
 
Av Anders Leander - 15 oktober 2015 09:39

 


Den moderata partiledningen utesluter inte att väcka misstroende mot statsminister Stefan Löfven. Det framgår av partistyrelsens nya svar på motioner till M-stämman. Anna Kinberg Batra lika velig partiledare som Stefan Löfven. 


 

 

Bild:  Maja Suslin/TT

 

 

Tre partidistrikt har motionerat om att partiet ska lämna decemberöverenskommelsen. Den striden uteblir nu på stämman. Frågan har dock varit hur partiet ska agera, när decemberöverenskommelsen (DÖ) är borta.

 
Men nu skriver partistyrelsen:

"En av motionärerna framhåller verktyget med misstroendeförklaring om riksdagens tillkännagivanden inte respekteras. Partistyrelsen delar uppfattningen om att det kan bli aktuellt att rikta misstroendeförklaringar mot statsministern eller enskilda statsråd om riksdagens beslut inte respekteras".

 

De nya svaren kommer med anledning av att motionerna som ville upphäva DÖ blivit inaktuella efter KD:s beslut på rikstinget.

 

Det finns ett tryck i partiet på att partiledningen nu ska flytta fram positionerna. Partistyrelsen konstaterar dock i sitt svar att partiet står bakom en ordnad process för budgetbehandlingen i riksdagen och att principen om att budgeten ska behandlas som en helhet tjänat Sverige väl.

 

Samtidigt upprepar partistyrelsen partiledaren Anna Kinberg Batras besked att det finns möjlighet att påverka innehållet i den ekonomiska politiken i det budgetarbete som nu vidtar i riksdagens utskott.

 

Exakt hur det ska gå till framgår dock inte av svaret. Här finns bara två alternativ för oppositionen. Antingen förhandlar man fram förändringar med regeringspartierna eller så kör man över dem med stöd av SD.

 

I går blev Anna Kinberg Batra märkbart irriterad på KD-ledaren Ebba Busch Thor, som mitt under partiledardebatten i riksdagen sade till journalister att hon ville se en gemensam Alliansbudget redan nästa år.

 

Det skulle innebära att den parlamentariska situationen skulle hamna på ruta ett igen, vilket ledde just till DÖ.

 

 

 

Källa:   hd.se

 

 

 

 

 

 

 

Av Anders Leander - 14 oktober 2015 07:45

 Nyligen fick finansdepartementet, som ansvarar för att hålla koll på sanktioner och kränkningar av sanktioner, dessa fick ett byråkratiska öga om att ta reda på hur dessa massiva konvojer av Toyota Hilux pick-up lastbilar hamnat i besittning hos ISIS.


Hur i helsike fick de en sådan massiv flotta av identiska taktiska krigs maskiner? De sätter en viss press på Toyota tillverkarna först: vet ni något om hur dessa skurkar fick alla lastbilar? 

 Intervjun är tyvärr på engelska

Toyota hade ingen aning, eftersom de bara gör bilar. Men bara svaret hade varit uppenbart i flera år: State Department hade länge varit att ge dessa Toyotas till sitt "Fria syriska armén", som som Syrien expert Josh Landis vid University of Oklahomaasserts, lyckas på något sätt att leverera mellan 60 och 80 procent av dess US-levererade godsaker till ISIS eller al-Qaida.

 

Hur fick ISIS så många Toyotas? Från utrikesdepartementet har Ron Paul Institute verkställande direktör i en intervju med Sputnik News diskuterat Toyota's fiasko och större Afghanistanization i Syrien på Radio Sputnik. Är Zbigniew Brzezinski rider han med USA för att glöma den här gången? Lyssna på hela intervjun med Daniel McAdams på Radio Sputnik för att ta reda på sanningen ...

 

 Så alla Toyota bilar är presenter från CIA, USA!

 

 

Källa:   russia-insider

 

 

 

 

 

 

 

Av Anders Leander - 12 oktober 2015 17:04

 Media ljuger konsekvent om dessa människor som invarderar Europa och Sverige!


Är det flyktingar som stormar Europas gränser? Nej, Serbien är inte ett land i krig alltså är det inga flyktingar.

 

 

 


Nej! Man är asylsökare till man fått flyktingstatus. Ingen vet vad det är för människor som står och kastar sten mot polisen utanför t ex Ungern.


Granskning Sverige ringer och frågar Sveriges Radio, Expressen och Svenska Dagbladet, varför de konsekvent använder termen "flykting", när det enligt tidigare beräkningar visat sig att mindre än 10 % är riktiga flyktingar.

Etablissemanget och gammelmedia har alltid svårt att försvara sig när de själva skall svara på frågor. Då åker de gamla fasta telefonlurarna på i örat på den som råkar ställa en fråga.

 

 

 

Källa:    GS

 

 

 

 

 

 

 

Av Anders Leander - 12 oktober 2015 15:58

 
Asylanter och migranter som Tyskland öppnat sina hjärtan för dumpar sin avfall och sina sopor rakt ut från balkongerna i det flera våningar höga asylcentrat i Augsburg, i södra Tyskland.

 


Vilka tacksamma människor, stackars jävlar!

 

 

 

 

 

 

 

Källa:    Exponerat

 

 

 

 

 

 

 

Av Anders Leander - 12 oktober 2015 15:37

 Allianspartierna bedriver ett spel för gallerierna när de inte fäller regeringens budgetförslag, hävdar SD-ledaren Jimmie Åkesson. "Det blir en form av hyckleri", säger han till Di.

 
 
 
 
                                     Foto: Christine Olsson/TT
 
 
 

I fredags stod det klart att Decemberöverenskommelsen har fallit, sedan Kristdemokraternas riksting beslutat att lämna uppgörelsen.


Pakten blev en het fråga på söndagens stora partiledardebatt i SVT:s Agenda, där alliansledarna gick till hårt angrepp mot regeringens politik.

Samtidigt fick de själva hård kritik från SD-ledaren Jimmie Åkesson, som anklagade alliansen för att bedriva ett spel för gallierna.

 

”Man har väldigt tuff kritik mot regeringens politik, men det är meningslös kritik för man tänker ju inte göra någonting åt det”, säger han till Di efter debatten.

Jimmie Åkesson påpekar att det i riksdagen finns en majoritet mot flera av regeringens skattehöjningar och försämringarna av rot och rut, men att allianspartierna ändå tänker släppa igenom dessa i riksdagen.


”Det blir en form av hyckleri att stå här och låtsas som att man agerar på sina väljares uppdrag när man egentligen bara agerar på regeringens uppdrag”, säger han.


Allianspartierna lade i förra veckan fram sina egna, separata budgetalternativ och har lovat att hålla fast vid dessa i riksdagen. De har även lovat att inte bryta ut enskilda delar av regeringens budget, vilket gör att Sverigedemokraterna inte har någon möjlighet att fälla de rödgrönas förslag.


Jimmie Åkesson är besviken på att allianspartierna inte tänker använda sina nya möjligheter efter att Decemberöverenskommelsen fallit.


”Att döma av diskussionen i dag (läs söndag) vill man ändå fortsätta att agera som om den fortfarande fanns”, säger han.Källa:    di

 

 

 

 

 

 

 

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

52 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Blogkeen
Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Bloglovin'

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Vesselfinder

Blandad Rock´n Roll


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se