Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg under oktober 2015

Av Anders Leander - 12 oktober 2015 12:30

 En låt tillägnad Stefan Löfven och han inkompetenta medarbetare i Riksdagen. Stefan Löfven är absolut den sämsta statsminister som Sverige någonsin haft.


Håll till godo med "You are an asshole tonight"

 

 

 

 

 

 

 

Skicka gärna ett vykort till Regeringskansliet 

 

   

 

 

 

ANNONS
Av Anders Leander - 12 oktober 2015 08:47Pontecagnano, SICILIEN: muslimska inkräktare från Senegal försökte antasta en 13-årig flicka medan hon väntade vid busshållplatsen. Pedofilen närmade sig henne, började prata, sedan tog henne våldsamt i armen och försökte dra bort henne.  Tvärs över gatan, på The Bar Primavera, såg flickans farbror vad som hände med hans systerdotter och åtföljs av en vän, som rusade ut för att hjälpa henne.

 

Enligt vittnen började de två män klå upp  Afrikanen, med slag och sparkar tills han kollapsade, de båda männen fortsatte sedan att sparka honom i skrevet. Efteråt blev den senegalesiska pedofilen och våldtäktsman liggande på marken, farbrodern ringde sedan polisen och rapporterade händelsen, varefter de kom och grep farbrodern.

 

Efter 4 timmar släpptes farbrodern med eftergifter för uppsåtlig personskada som inte kräver fängslande.

 

 

 

Källa:   barenakedislam

 

 

ANNONS
Av Anders Leander - 11 oktober 2015 11:20SD FÖRESLÅR ETT ÅTERINFÖRT ÄMBETS OCH TJÄNSTEMANNAANSVAR!


Ämbets och tjänstemannaansvaret som gjorde det möjligt att åtala myndigheters anställda för vårdslöshet med skattemedel avskaffades år 1974 (av socialdemokraterna på den tiden då staten och S var ett och det var, inofficiellt, för att skydda de egna S-märkta ämbets och tjänstemännen från juridiskt ansvar.) Nu vill SD återinföra den bestämmelsen.


 

Länk till motion:    Motion till riksdagenFram till 1974 kunde fel eller försummelser i tjänsten leda till att ansvariga dömdes för tjänstefel. Straffskalan sträckte sig från böter hela vägen till fängelse. Därtill fanns möjlighet att stänga av tjänstemannen från vidare arbete, eller till och med avskeda vederbörande.

 

Men sedan den nya lagstiftningen kan tjänstemän endast dömas för brott i enlighet med lagstiftning för privatpersoner, skriver SD-politikerna Paula Bieler och Markus Wiechel i en motion.

 

"Det är vår mening att skattemedel bör hanteras med större varsamhet än så. Det är oacceptabelt att medborgare skattevägen tvingas att fortsatt försörja tjänstemän som missbrukat sitt ansvar. Riksdagen bör ge regeringen i uppdrag att återinföra tjänstemannaansvaret", skriver SD-politikerna.

 

 

 

Av Anders Leander - 11 oktober 2015 11:01Den alternativa pressen har noterat i flera månader att Israel stödjer jihadister i Syrien. Men Israel har konsekvent förnekat dessa anklagelser ... tills nu.

 

 

 Times of Israel rapporterade 3 veckor sedan: Försvarsminister Moshe Ya'alon sade på måndagen att Israel har gett stöd till syriska rebeller, vilket håller druserna i Syrien ur omedelbar fara. Israeliska tjänstemän har tidigare bekräftat på skivan att landet har hjälpt krafter som kämpar för att störta Syriens president Bashar Assad.

 

Vi har hjälpt dem under två villkor," Ya'alon sade den israeliska medicinsk hjälp till de syriska rebellerna, varav vissa är förmodligen slåss med al-Qaida affiliate Jabhat al-Nusra att störta Syriens president Bashar Assad. "Att de inte kommer för nära gränsen, och att de inte vidrör druser."

 

Al Nusra är al-Qaida, och nära koppling till ISIS. Och kom ihåg, det har aldrig funnits några "moderata syriska rebeller" ... bara islamiska sunnijihadister.

 

 

 

 

 

Som vicepresident Joseph Biden erkände: Faktum i frågan är. . . fanns det ingen måttlig mitten, ur den allierade i regionen var vår största problem i Syrien. . . . De hällde hundratals miljoner dollar och. . . tusentals ton vapen till alla som vill kämpa mot Assad förutom att de människor som höll på att levereras var Al Nusra och al-Qaida och extremistelement av jihadister.

 

Läckta NSA dokument visar också att de israeliska specialstyrkor mördade en topp syrisk regeringstjänsteman. Inte alla israeler stöder detta arbete, till exempel, Jacky Hugi  en arabisk analytiker för israeliska arméns radio han skrev nyligen: Israel bör stödja Assad. Den som undrar varför uppmanas att titta på grannlandet Irak eller det avlägsna Libyen. Vad som händer är att det sannolikt kommer att hända det samma i Syrien efter president Bashar al-Assad.

 

 

 

Källa:  globalresearch

 

 

Av Anders Leander - 8 oktober 2015 13:39INVANDRING. Ett offer för en gruppvåldtäkt i Syrien flydde till Tyskland. Där blev hon knivhuggen till döds ”i ett hedersmord beställt av sin egen mor för att hon sågs som oren efter att ha blivit gruppvåldtagen av sina landsmän”

 

 

 

 

 

 Kvinnan vars familj märkt henne som ”oren” efter att ha gruppvåldtagits av tre män i sitt syriska hemland har hittats mördad i Tyskland – mordet påstås ha skett på order av hennes egen mor.

 

Polisen tror att offret, som endast namnges som Rokstan M, 20, knivhöggs till döds av sin far och sina bröder i den Mellanösternlogik som menar att hon har dragit skam över sin familj efter våldtäkten.

 

Strax innan hon hittades död i en koloniträdgård i den östtyska staden Dessau, hon hade tydligen en föraning om hennes öde. På sin WhatsApp profil, skrev hon: ”Jag väntar döden. Men jag är för ung för att dö.” Rokstan hade bott i ett hus för ensamstående kvinnor innan han återvände till sin familj bara några dagar innan hon mördades och begravdes i en grund grav.

 

Mordet har bidragit till att fokusera på kulturklyftan mellan tyskar och de närmare en miljon flyktingar som väntas komma till landet i år.

 

Rokstan hade kommit till Tyskland för två år sedan efter våldtäkten. Myndigheterna säger att hon var väl integrerad i samhället och arbetade som översättare för asylsökande och hjälpte dem navigera sig igenom den tyska byråkratin.

 

Författaren Mark Krüger, som anställd henne för att tolka intervjuer han genomförde med flyktingar för en bok han skriver, sade: ”Rokstan berättade om sitt hemska öde efter att hon hade hjälpt mig med översättningar.”

 

-Pettersson säger att det är inget att tjafsa om. Det är mångkultur och det är bra har 87:an bestämt…

 

 

 

Källa:   Pettersson

 

 

 

Av Anders Leander - 8 oktober 2015 13:15Den egyptiska ministeriet för religiös Endowment stänger 27.000 lokala moskéer för att bekämpa terrorismen som förevändning. 


En egyptisk förvaltningsdomstol den 18 Februari fastställde ministeriet för religiösa donationer beslut utfärdades i september 2013 för att stänga stadsdel helgedomar på mindre än 80 kvadratmeter (861 kvadratfot), ett drag syftar till att skydda ungdomar från militanta och extremism som kan råda i sådana platser, som saknar rättslig ställning för att hålla fredagsbönen.

 

Detta drag skapar ett prejudikat som väcker många frågor om ödet för moskéer i många egyptiska byar, med hänvisning till vilka är vanligtvis mindre än 80 kvadratmeter. Som svar, motståndare till beslutet såsom salafistgruppen Nour partiet hävdade att stänga gudstjänstlokaler utan att ge en större alternativ tjänar till att ytterligare stärka extremistisk ideologi, med tanke på att de större befintliga moskéer inte kan ta emot fredag dyrkare som kantar omgivande gatorna för att be.

 

På den motsatta änden av skalan, anhängare av beslutet såsom intellektuella och forskare säger att dessa moskéer är tidsinställda bomber som hotar den nationella säkerheten, eftersom de faller utanför behörighet för ministeriet för religiösa donationer och används för att sprida omstörtande ideologier.

 

 

 

Källa:   jewsnews

 

 

 

Av Anders Leander - 8 oktober 2015 13:00Fångad ISIS ledare Yousef al-Salafi har erkänt att den islamiska staten finansieras av den amerikanska regeringen. Amerika har varit misstänksamma mot Obamas administration förräderi utan konkreta bevis - förrän nu.

 

 

 

 

 


Vad finns det att säga? Inget av detta är nytt, men tusentals amerikaner kommer att titta på videon nedan i chock och misstro. Därefter kommer de att fortsätta att göra vad de gör bäst ... ingenting. För några veckor sedan, var ett inlägg med titeln Obama inleder Armageddon till Amerika, under förutsättning att en lista över de 45 mål i Sovjetunionen för att åstadkomma den fullständiga förstörelsen av USA.

 

Listan publicerades 1958 under det kalla kriget. Efter att ha tittat på posten för hela 30 sekunder, kan läsaren räkna de mål som är markerade i ljust rött, och bör ta notis om att Obama och hans band har åstadkommit omkring 30 av de 45 målen.

 
Ingenting. En ny undersökning visade 1/3 av amerikanerna stöder en militärkupp av Obamas administration, så klart vet många amerikaner att Obama är en dålig skådespelare, men alla vill att någon annan hantera det. Amerikanerna har blivit så självupptagna, småaktiga och oinformerad, att de inte har någon aning om att pipan av Obamas stora regering håller siktet på dem.
 
Hur många gånger behöver det sägas innan den sovande jätten vaknar? Obama spelar inte för laget, miljoner måste dö innan människor blir villiga att vidta åtgärder? En tidigare Federal åklagare har sagt att lagligt sett finns det ingen debatt: Obama och De i kongressens är skyldiga till förräderi.
 
 
 
 
 
 
Al-Salafi's vittnesmål till pakistanska tjänstemän är mycket oroväckande för Obama och hans dolda agenda för att stödja ISIS och destabiliseringen av Mellanöstern och Europa. Det amerikanska banksystemet har tillåtits att filtrera medel till ISIS under ett vakande öga av Obama-administrationen.
 
Amerikanska regering har resurser för att spåra och registrera alla telefonsamtal och e-post i Amerika varje dag. Amerika kan frysa miljarder dollar som tillhör terrorist länder på ett ögonblicks varsel. Den verkliga frågan är inte "om kongressen kommer att göra det." Vi vet redan att de kommer att göra något. Boehner och McConnell är slut för länge sedan. Den verkliga frågan är, "hur gör det amerikanska folket för att ta tillbaka sin regering innan Obama lyckas förstöra hela Amerika." 
 
 
 
 
Av Anders Leander - 8 oktober 2015 12:45En liten förklaring hur man kan missbruka statistik... förmodligen är det så här våra politiker, media, professorer, Sifo, galningar som Arnstad med flera räknar.


 

    

   

 

Hur kan det var sådan skillnad??? Narturligtvis är det så att frågar 1000 socialdemokrater får man ett svar: jo att löfven är kanon honom ska vi ha, och att alla älskar Löfven. Frågar man 1000 Sverigedemokrater ja då får man ju alla ska rösta på SD och siffrorna stiger i skyn för SD. 

 

 Exempel: Två skottskadades på 25 minuter i Hisingen / ok, det blir fyra i timmen, alltså skottskadas 96 personer om dygnet. Vilket motsvarar 35.040 personer om året enbart på Hisingen... Vilket inte stämmer!

 

Två skjutna i borås på en dag / två i timman det blir 48 personer om dygnet som skjuts i Borås vilket inte heller stämmer. Alla dessa mätningar beror på "hur man räknar" och vem som gör dessa.

 

Man kan alltså inte lita till hundra på dessa mätningar, man får alltid ta dessa med en nypa salt.

Ett nyval och vi får sanningen om vad svenska folket tycker om Löfven och Åkesson idag. Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

52 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Blogkeen
Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Bloglovin'

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Vesselfinder

Blandad Rock´n Roll


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se