Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg under oktober 2015

Av Anders Leander - 25 oktober 2015 08:29 HÅKAN JUHOLT

 

Juholt lämnar politiken: "Vill inte bli ihågkommen som den sista vänstersossen"

Håkan Juholt lämnar riksdagen om ett år. Varför lämnar han inte riksdagen omgående??


 

 

 

 

Hans enda uppdrag i riksdagen är som ersättare i Kulturutskottet. Under 2015 har han inte närvarat vid ett enda utskottsmöte.

 

Han har inte varit uppe i talarstolen sedan han lämnade uppdraget som partiledare 2012. I höst finns hans underskrift på tre motioner, det sannolika är att han inte författad någon av dessa själv utan han är endast medmotionär.

 

Frågan är om han överhuvudtaget är närvarande i riksdagen förutom vid voteringarna, även om han har missat 67 voteringar under senaste riksdagsåret?


Han gör med andra ord inget i riksdagen, förutom att han kvitterar ut sitt arvode!

 

 

 

Källa:   Thoralf Alfsson

 

 

 

 

 

 

 

 

ANNONS
Av Anders Leander - 25 oktober 2015 07:06
 

 Ryska kvinnliga sridspiloter som bombar skiten ur ISIS. Nu har våra fans begärt att detta publiceras på grund av hur populärt det var förra veckan så vi röstade och beslutade att göra precis vad de ville, så här är artiklen.

   

Du vet att muslimerna tycker kvinnor är lägre stående varelser än hundar! Så Kapten Balislava skickade dem ett meddelande ...

   

ISIS följer sharialagar, som gör kvinnor lika med en hunds ställning i en muslims ögon. Enligt sharia har en kvinna har inga rättigheter. Det är ironiskt att se när ISIS blåses sönder av en kvinna som kämpar i ett stridsflyg! Det enda som är bättre är att se ISIS krigarna när de får veta att det är en kvinna som gör det ... för som ni vet, ISIS-terroristerna tror att de inte blir matyrer och får sina 72 jungfrur samt att de inte kommer till himlen om en kvinna dödar dem!

 

  

 

Här är en annan, Svetlana Kapanina som också är rysk pilot, sju-falldig mästare i absoluta världs klass bland kvinnor i konstflygning. Ärad i Master of Sports i Ryssland, Ärad förbundskapten för Ryssland.

 

 


Да здравствует Россия - Long live Russia - حية طويلة روسيا


Да здравствует Россия красивые женщиныKälla:    truthcdm
 
ANNONS
Av Anders Leander - 24 oktober 2015 22:12 
Frågorna regeringen inte kan eller vill svara på:

 


1. Varför fördömde inte Stefan Löfven våldet på IKEA på samma sätt han fördömmer våldet i Trollhättan?

 

2. Varför besökte inte Stefan Löfven IKEA i Västerås efter dubbelmorden där, men kastade sig ned till Trollhättan efter morden där?

 

3. Anser Stefan Löfven att svenskar är mindre värda än andra människor?

 

Veta mer

Källa:   Blueshift

 
Av Anders Leander - 24 oktober 2015 14:00 Inrikes.22 249 kr per månad skattefritt. Så mycket får en nyanländ invandrarkvinna med tre barn i bidrag, enligt färska uppgifter från Försäkringkassan.

 


 

 

 

 

Rysslandskännaren och vänsterjournalisten Stefan Lindgren hade svårt att tro på Fria Tiders uppgifter om att en nyanländ ensamstående invandrare med två barn är berättigad till 21 810 kronor i månaden skattefritt i bidrag, så han bestämde sig för att kolla upp saken med Försäkringskassan.


Nu har myndigheten kontrollerat de olika bidragsbeloppen i Fria Tiders exempel och kommit fram till en egen siffra över hur mycket invandrarna egentligen tjänar på att ta sig till Sverige.


"22 249 kr per månad och detta är inte skattepliktig inkomst", skriver
Niklas Löfgren, familjeekonomisk talesperson för Försäkringskassan, i sitt svar.

Stefan Lindgren är förvånad över beloppet.


"Jag konstaterar att Fria Tider beträffande den maximala månatliga ersättningen kommit fram till en för låg siffra", skriver han nu i sin blogg 8 dagar.


FAKTA: Så mycket bidrag får invandraren


En nyanländ invandrarkvinna med tre barn (12, 13 och 14 år gamla) som bor i en hyresrätt på 85 kvm och har 7 000 kr i hyra får följande bidrag varje månad:


6 776 kr i etableringsersättning
3 000 kr i etableringstillägg
3 754 kr i barnbidrag
3 819 kr i underhållsstöd
4 900 kr i bostadsbidrag

= 22 249 kr per månad skattefritt.Källa: FörsäkringskassanDU BEHÖVS: Hjälp oss granska invandringen
Fria Tider kommer att intensifiera granskningen av bidragssverige fram till valet.

 


 

Källa:   Fria Tider

 

 

 

 

 

 

 

Av Anders Leander - 24 oktober 2015 11:15 »Vi göra så på svennejävlar sen.» »Ja bror, dom ateist svenne jävlar ska död.» 
På en Facebooksida skriver en muslim under en bild på kristna som mördas av Islamiska staten: "Vi göra så på svennejävlar sen", varav han får svaret: "Ja bror, dom ateist svenne jävlar ska död".

 

Etnisk rensning och folkmord


Det uppmanas alltså från ett muslimskt håll en etnisk rensning och folkmord på svenskar!

När jag sökte efter sidan på Facebook så möttes jag av det här:

 


 Facebook har alltså tagit bort sidan. Så enda beviset som jag kan hitta att den har funnits, (förutom länkar till Facebook som inte fungerar), finns på en skärmdump som jag har hämtat från Pettersons blogg.

 

Sista tiden

 

Vi lever absolut i den sista tiden. Har du tagit emot Jesus? För snart kommer han tillbaka!

 

Sak och person

 

Nu måste vi se skillnad på sak och person. Muslimerna är själva offer för den mycket farliga religionen islam. Vi ska älska muslimerna och göra allt för att vinna dem för Jesus så att också de blir frälsta. Men religionen islam föder förtryck och våld. 

 

Farligaste med islam

 

Dessutom leder islam människor bort från Jesus. Den är alltså antikristlig, och det är detta som är absolut farligaste med islam.

 Källa:   apg29 
Av Anders Leander - 24 oktober 2015 09:36 Generalöverste Andrej Kartapolovuppger att 363 mål förstörts under den senaste veckan, bland andra 71 kommandoposter och kommunikationsknutar, 10 fabriker och verkstäder som producerade sprängämnen, 30 ammunitionsdepåer, 252 befästa baser och fältläger. Islamisterna deserterar i massor till Turkiet och Jordanien.

Det har utlysts en mobilisering för tonåringar över 12 år. De här rekryterna är rädda, de kastar vapnen och deserterar.

 

Ledande terroriststyrkor har förlorat sin stridsförmåga, påpekar Andrej Kartapolov.

Som resultat av ryska flygattacker har terroristernas ledande styrkor bestående av de mest vältränade soldaterna förlorat sin stridsförmåga. Befäls- för försörjningssystemet förstörs. Terroristerna är i ett akut behov av ammunition, vapen och bränsle.

 

Schejk Ahmad, ledare för en av terroristgrupperna i provinsen Aleppo, har blivit svårt skadad. Hans grupp är tillintetgjord.

 

Ryska flygplan har förstört fyra broar över Eufrat som användes av IS för leveranser från Irak.

De ryska flygstyrkorna fortsätter attackera Islamiska staten och Nusra-frontens infrastruktur.

 Källa:   sputnik
Bra Putin, ge dem ett helvete!
 
Av Anders Leander - 24 oktober 2015 09:12 De ledande terroriststyrkorna i Syrien har redan förlorat sin stridsförmåga, deras infrastruktur är nästan förstörd.

 

 

 

 

 

Den ryska arméstabens talesman generalöverste Andrej Kartapolovuppger att de mest vältränade militärerna bland terrorister har förlorat sin stridsförmåga på grund av den ryska flyginsatsen. Befäls- och försörjningssystemet förstörs. Terroristerna är i ett akut behov av ammunition, vapen och bränsle.

 


Kartapolov uppger dessutom att ryska stridsplan attackerat bron över Eufrat i Syrien och därmed stoppat leveranser för Islamiska staten från Irak.


IS har inte beskjutit Damaskus sedan syriska trupper börjat en offensiv i området.

 

 

 

Källa:   sputnik 

US destroys the world and Putin then save the world. Putin is a great leader, Obama is an asshole. All United States has set itself has become shit, look at Korea, Vietnam, Afghanistan, Iraq, Libya, Syria, Murdered leader like Saddam Hussein and Mohammed Gaddafi. What gives the US, United Kingdom, France, Sweden the right to murdered leaders of other countries????

US You are not the world police, realizing that... US still live on that they saved Europe from Hitler.

 

 

 

 

 

 

 

 

Av Anders Leander - 22 oktober 2015 23:19 Vidrigt avslöjande! En manlig flykting i 40-årsåldern på ett asylboende i Tingsryds kommun våldtog under tisdagen ett treårigt barn. Ansvariga på boendet fick reda på detta under dagen, och i samverkan med Migrationsverket hade de förflyttat mannen från boendet för att skydda honom.
De hade dessutom valt att inte kontakta polisen i syfte att dölja denna händelse. Dock uppdagades allt när flickans mamma kontaktade polisen, och på plats var polisen tvungen att nästan tvinga sanningen ur de ansvariga på boendet. Varför tas så många åtgärder av en statlig myndighet och ansvarig personal på asylboendet för att skydda mannen och försöka sopa våldtäkten på ett barn under mattan?

 

 

 

 

 

 

 

Källa:  Exponerat

 

 

 

 

 

 

 

 

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

54 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Blogkeen
Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Bloglovin'

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Vesselfinder

Blandad Rock´n Roll


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se