Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg under oktober 2015

Av Anders Leander - 4 oktober 2015 17:30



Snart "Slut" på ISIS? Putin "ska skicka 150.000 soldater till Syrien för att utplåna den onda islamiska staten" Den ryska ledarens militära uppdrag är att ta kontroll över terrorgruppens fäste Raqqa.

Staden är den självutnämnda huvudstad ISIS i Syrien och patrulleras av så många som 5000 jihad medlemmar. Putin är nu inställd på att mobilisera 150.000 reservister som han inkallad i militären tidigare i veckan.

 

 

 

 

 

En insider avslöjade: "Det är mycket tydligt att Ryssland vill sopa upp västra delen av landet, med Raqqa och alla olje- och gasfyndigheter de runt Palmyra. "Detta är snabbt på att bli en kapplöpning mot Raqqa - för att säkra oljefälten de behöver för att rengöra regionen rebellerna, och IS kapitalet är viktigt att göra det." Det kommer en dag efter ryska jetplan utplånade nio ISIS utposter på bara 24 timmar med hjälp av bunker busting bomber.

 

Ryska jets dunkade terrorist mål och sprängde en kommandocentral, potentiellt döda dussintals soldater.

Bekräfta framgångsrika räder, Andrei Kartapolov från den ryska armén lovade att rampa upp trycket, sade: ". Vi kommer inte bara att fortsätta strejker ... Vi kommer också att öka deras intensitet"

Och ryska försvarsdepartementet talesman Igor Konashenkov sade: "Under de senaste 24 timmarna, har Sukhoi Su-34 och Su-24M stridsflygplan utförde 20 sorties och slog nio islamisk stat installationer.

 
"En bunker-busting BETAB-500 luft bomb föll från en Sukhoi Su-34 bombplan nära Raqqa har eliminerat kommandot posten som en av terrorgrupper, tillsammans med en underjordisk lagringsanläggning för sprängämnen och ammunition."
 
Dessa och andra mycket exakta sätt att attackera under de senaste dagarna har använts för att rikta in föremål av islamisk stat terrorister."Inlägg Kommando, butiker av vapen och oljeprodukter, workshops där vapen självmordsbombare görs."Samtidigt en terrorism expert avslöjade för Express.co.uk att ISIS kraftigt har överdrivit sin militära styrka och uppmanade västerländska ledare att lansera en samordnad motståndskamp som skulle utplåna hatgrupp.
 
Dr Afzal Ashraf sade ISIS har blivit sin egen värsta fiende med sin kampanj av terror mot väst, vilket har föranlett en internationell bakslag.Han sade: "Detta mytiska tillståndet kommer att försvinna inom några timmar efter det internationella samfundet beslutar att agera."Det kommer inte att ta mycket lång tid att köra dem, om inte av alla i Irak eller Syrien, då säkerligen de flesta av sina territorier."De kommer att gömma sig i städer, men jag skulle vilja säga inte att följa dem som de skulle använda oskyldiga civila som mänskliga sköldar."
 
David Cameron gav initialt ryska flyganfall ett försiktigt välkomnande och sade att Storbritannien skulle behöva se "mycket noga" på Putins verksamhet. Men igår han varnade insatsen gör situationen värre och bidrar till att stödja "slaktaren" president Bashar Assad.
 
Separat David Cameron lovat att "nötkött upp" SAS och dubbla antalet brittiska drönare för att bekämpa ISIS militanta i en intervju inför dagens konservativa konferensen. Statsministern sade investeringar i specialstyrkor och övervakning var nödvändig för att möta terroristhotet mot Storbritannien. Han avslöjade att Storbritannien kommer att köpa en flotta på 20 nya Protector drönare kan inriktning IS extremister i Irak och Syrien. 
 
 
 
 Källa:   express.co.uk

 

 
Av Anders Leander - 4 oktober 2015 11:30



Svenskarna kan komma att vara i minoritet i Sverige redan 2025 – det förutspår den sverige­kurdiske national­ekonomen Tino Sanandaji.

 

 

 

                                         Bild:  Skärmdump

 

 

Beroende på hur snabbt regeringen tillåter invandrarna fortsätta välla in i landet kommer svenska folket inte längre utgöra majoritets­befolkningen mellan 10 och 15 år fram i tiden, skriver han på sin Facebooksida.

 

"Oavsett om man tycker att det är bra eller dåligt är det ett fascinerande historiskt experiment som vi observerar i realtid", konstaterar han krasst.

 

Sanandaji anklagar dessutom regeringen och skattefinansierade SVT för att ljuga om att asylkaoset beror på inbördeskriget i Syrien. Istället skriver han att det är Sveriges gradvis avvecklade gränsskydd som nu gör att miljoner människor i tredje världen har fått rätt att söka asyl här.

 

Sanandaji har gjort sig känd som en skarp kritiker av hur den svenska invandringsdebatten förs och hävdar ofta att svenska folket är förda bakom ljuset när det gäller hur verkligheten ser ut.

 

– När man diskuterar invandring så låter det ofta som att när invandrarna kommer till Sverige så är det ungefär som att man flyr dödsläger, sade han i en debatt ledd av K.G Bergström för snart två år sedan.

 

– Men här har vi hört tre invandrare och en sverigedemokrat, och ingen av oss invandrare hade dött om vi inte hade invandrat till Sverige.

 

I samma debatt sade han att han inte hade något emot om Sverige tar emot många invandrare, men att svenskarna i sådana fall måste få veta hur det faktiskt påverkar landets framtid.

 

– Det som provocerar mig med invandringen till Sverige är inte volymerna, hur många man tar emot. Det är inte jag som ska avgöra hur många invandrare Sverige ska ta emot, det får svenska folket göra. Däremot blir jag väldigt provocerad av att man systematiskt vilseleder allmänheten om siffrorna, sade han.

 

 

 

Källa:   FriaTider

 

 

Av Anders Leander - 4 oktober 2015 10:45



Tydligen är det inte värre för somliga så kallade ”flyktingar” som flyr för sina liv, att man kan köpa en biljett och återvända hem när det inte blev som man hoppades i Sverige.

 

 

 

 


Att ”flyktingarna” som väller in i Europa i många fall inte är flyktingar i den betydelse man lägger i ordet; att de flyr från omedelbar fara, har vi upprepat om och om igen.

 

  1. När man flyr från omedelbar fara så flyr man till säkerhet. Beroende på yttre orsaker kan detta betyda inom landet eller i närområdet (alltså grannländer) där fred råder.
  2. Väl i säkerhet från den omedelbara faran hamnar man i flyktingläger där de grundläggande behoven skall tillfredsställas. Om hjälporganisationerna får tillräckligt med stöd från omvärlden kan så ske.
  3. Om det man flydde från upphör så återvänder man hem.

 

Så sker i de bästa av världar. Den som flyr från krig flyr till säkerhet, inte till ett land en halv värld bort. Vill man ta sig dit gör man det för att villkoren är bättre och chanserna större; kanske finns det en utbyggd välfärd man kan få ta del av, som det gör i Sverige. Då är man inte flykting längre, då är man en lycksökare. Punkt och slut.


Majoriteten av de människor som kommer till Sverige har tagit sig igenom en handfull länder som erbjuder fred men inte lika bra villkor som Sverige. Därför har man vandrat vidare. Trygghet hade man sedan länge, men man nöjer sig inte med det. Man vill ha mer.


Kanske är det så att vi har ett moraliskt ansvar att hjälpa den som flyr från krig. Men har vi också ett ansvar att ta emot alla som har det sämre ställt än oss? Har du ett ansvar att husera en fattig människa i ditt hem, på din bekostnad, på obegränsad tid? Om ja, varför gör du inte det?


De människor som tar sig in i Europa flyr inte från krig. De vill lämna en sämre levnadsstandard bakom sig och söka lyckan i Tyskland, Sverige med flera länder – på vår bekostnad. Det är inte rimligt. Det är inte rätt. Det skall inte tillåtas.


Att många vill lämna flyktinglägren är inte så konstigt. Speciellt inte eftersom exempelvis Sveriges regering skär ner på biståndet till förmån för att lycksökarna som får PUT och generösa bidrag (bidrag som är bättre än förutsättningarna i flyktinglägren).


Främlingsinvasionen som drabbar Europa är således något konstruerat, dels av våra politiker men också av organisationer som lovar ”allt åt alla” och som mer ofta än sällan finansieras av George Soros med flera.

 

Dock är inte verkligheten desamma som löftena, varför vi nu läser nyheter om att ”flyktingar” (som vi hört av journalister och politiker har tvingats välja mellan Sverige eller döden) återvänder hem. Ja, de betalar till och med själva för biljetten.


Bland annat rapporterar SVT om ett 40-tal ”flyktingar” från Irak som ”ser det otrygga hemlandet som ett bättre alternativ än att behöva vänta på flera års asylbehandling i Sverige.” Irak är säkerligen inte paradiset på jorden för tillfället, men tydligen bättre än väntan i Sverige.


Frågan är varför de utsatte sig själva och sina barn för alla de faror som färden mellan där och här innebar? Jo, för att de hört att Sverige tar emot med öppna armar och allt löser sig bara man kommer hit. Nu återvänder de hem… hem till en säker död? Näppeligen. Alltså borde de ha stannat hemma hela tiden.


Hur många har fått sätta livet till då de försökt ta sig till Europa med förhoppningen om ett bättre liv, som de lovats av organisationer som w2eu.info samt efter att ha sett hur de välkomnas som rockstjärnor av godhetsapostlar på tågstationer? Hur många hade inte drunknat i Medelhavet om sådana som Stefan Löfven och Fredrik Reinfeldt knipit käft?


Låt oss hoppas att de 40 ”flyktingar” som nu lämnar Sverige kommer följas av fler. Låt oss hoppas att de styrande tar sitt ansvar och hjälper där hjälpen behövs. Låt oss hoppas att cyniska organisationer slutar locka folk från deras hemland på en farlig väl bara för att de har en agenda de vill förverkliga. Tyvärr är inte chansen stor att så kommer ske.

 

 

 

Källa:  motgift

 

 

 

Av Anders Leander - 4 oktober 2015 06:45



Malmöpolisen jagade demonstranter som vill "stänga gränsen"


Flera polispatruller följde på lördagseftermiddagen efter personer som demonstrerade för och emot Sveriges flyktingmottagande. De har bland annat rört sig ut mot brofästet, säger Stephan Söderholm på Skånepolisen.

 

 

 

                               Foto: Jenny Leyman

 


Polisen var förberedd på att folk skulle försöka störa trafiken från Danmark klockan 13 på lördagen, efter

Vi hade personal både på Hyllie station och Lernacken men samtliga patruller har rapporterat att det gått lugnt till. Det har varit kontakt mellan demonstranter och motdemonstranter men det har varit verbalt, säger Skånepolisens informatör Calle Persson.


Polisen uppskattar att det var sammanlagt 30-40 personer som samlades kring Hyllie station för att manifestera för eller emot flyktingmottagande.


Klockan 14.30 lämnade de sista patrullerna Lernacken och då var det cirka 25 personer kvar på norra och södra sidan av Lernacken, det är antagligen ungefär samma personer som var på Hyllie station tidigare, säger Calle Persson.

Ingen person misstänks för något olagligt i samband med manifestationen, som kom av sig och aldrig störde trafiken.

 

Alla som tycker det är en Diktatur borde gå ihop i en grupp och göra någonting åt saken. Men som vanligt blir det som till exempel som igår, då 2500 personer anmält sig till att deltaga vid Öresundsbron, för att stänga av så inga bidragsparasiter kunde ta sig till Sverige. Ett 30-40 tal kom av 2500 "Sorgligt"

 

Är man tillräckligt många kan man ändra på saker och ting, men det krävs att folk håller ihop! Men som vanligt är svensken en feg och konflikt rädd varelse som tror att allt löser sig ändå. Diktaturen Sverige har hjärntvättat svensken som nu finner sig i allt.




Källa:   hd

 

 

Av Anders Leander - 3 oktober 2015 16:30



Ett flyganfall har av ryska stridsflygplan gjorts och har slagit ut huvudkontoret för en jihadist grupp nära Raqqa, enligt ryska försvarsdepartementet. Rörelse från Khmeimim flygbas, fortsätter det ryska flygvapnet att tillfoga och precisera flyganfall på islamiska statens installationer.



 



Under de senaste 24 timmarna, har Sukhoi Su-34 och Su-24M stridsflygplan utfört 20 anfall och slagit ut nio av islamiska statens installationer. Igor Konashenkov Rysslands försvarsdepartementets talesman rapporterat. Konashenkov tillade att i går kväll att ryska flygplan utförde sex anfall, och tillfogade stora skador på tre av terroristernas installationer.


En BETAB-500 luftbomb släpptes från ett Sukhoi Su-34 bombplan nära Raqqa och har eliminerat kommando basen för en av terrorgrupperna, som innehöll en underjordisk lagringsanläggning för sprängämnen och ammunition, "har en talesman sagt. En terrorist ledningscentral förstördes också av Su-24-M och Su-25 attackflygplan nära staden Khan Shaykhun i Idlib provinsen.


I Al-Latamna distriktet Hama Governorate, släpptes luftbomber från ett  Su-34 bombplan, som sprängde en militant underjordiskt högkvarter enligt försvarsdepartementet. Su-25 flygplan bombade också två bunkrar i samma område som hade Islamic State ledningscentraler och arm depåer. Enligt ministeriet, ammunition på en av depåerna detonerade och orsakade en total förstörelse av flera bunkrar.

 

Försvarsdepartementet har varit upptagna med att ta itu med de västerländska politiker och media, att de ryska bombningarna faktiskt var riktade till demokratiska syriska oppositionen i stället för IS, och ledde till civila offer. Ministeriet betonade och tillade att alla flyganfall bygger på korrekta underrättelseuppgifter och att inga bombningar gjorts mot bostadsområden.


Också den syriska regeringen matas med påstådda lögner från Washington: "Det finns inte ett korn av sanning i John Kerrys uttalande mot Assad regeringen att de inte försöker stoppa ISIS, den syriska armén har kämpat terrorister, medan västvärlden såg landet förstöras", säger syriska presidentens rådgivare Bouthaina Shaaban.

 

Ryska luftfarten har genomfört flyganfall mot Islamic Staten och andra terroristgrupper i Syrien sedan onsdag. Denna vecka har den ryska duman godkändt att även marktrupper ska sättas in i Syrien, och de kommer att kämpa tillsammans med syriska regeringstrupper att utrota ISIS i landet.




Källa & Länk:   speica




Av Anders Leander - 3 oktober 2015 15:00



INVANDRING. Lettland har lovat att ta emot 737 kvotflyktingar enligt EU:s obligatoriska flyktingkvot. De kommer att erbjudas jobb inom skogsavverkning, byggnation och andra industrigrenar, uppger Ilze Petersone-Godmane vid landets inrikesministerium, som toppar arbetsgruppen för mottagning av flyktingar.

 

 

   

 

 

Tidigare i veckan kom Lettlands regering överens om att integration av flyktingarna kommer att kontrolleras av välfärdsministeriet tillsammans med sysselsättningsbyrån och inrikesministeriet.


På ett sammanträde med parlamentskommissionen för medborgarskap, migration och samhällets sammanhållning har det slagits fast att invandrarna kommer att sysselsättas uteslutande inom skogsavverkning, byggnation och andra industrigrenar, samt, konstigt nog, även bevakning.


Lettland kan enligt preliminära kalkyler komma att kräva extra finansiering på 16 miljoner euro för att uppfylla EU:s obligatoriska flyktingkvot på 737 flyktingar.


Lettlands färdplan förutser att man i byn Mucenieki bygger ett mångfunktionellt asylboende, där flyktingarna bland annat kommer att undervisas i lettiska och integreras i det lettiska samhället.


Tidigare har landets acceptans av EU:s flyktingkvot väckt protester från lettiska nationalister.

Bra idé, givetvis ska alla friska människor göra nytta i samhället efter förmåga.


En gång fanns i arbetarrörelsen och i samhället i stort en paroll: Kräv din rätt men gör först din plikt. Det var något som borde användas betydligt oftare idag på alla nya och gamla kravmaskiner.



Källa:   Sputnik News



Av Anders Leander - 3 oktober 2015 11:13



Det finns nu inte längre minsta tvivel om att det är USA, Natoländerna men också Sverige som har skapat flyktingkatastrofen genom störtandet av Saddam Hussein, Muammar al-Gaddafi, kriget mot Bashar al-assad och fiaskona i Afghanistan.

 

 

 

 


Genom detta har man öppnat för terrorismen att härja fritt. Så länge diktatorerna hade makten tilläts inga grupper att frondera utan de slogs obönhörligt ned av de förstnämnda.

Jag försvarar inte diktatur, men det måste finnas ett mer begåvat sätt att göra dessa stater demokratiska än med krig och öppna slussarna för de mest våldsbenägna terroristerna som talibanerna, jihadisterna och Islamiska staten.

 

Varken Afghanistan, Irak, Libyien eller Syrien var ett hot mot världsfreden, alltså hade diktatorerna på sikt kunnat "elimineras" utan krig. Men den viljan har aldrig funnits hos USA eftersom bland annat oljan var för åtråvärd.

 

 

 

 


Störtandet av Gaddafi innebar att man totalt förstörde ett av världens främsta välfärdsländer. En välfärd som var högre än till och med Sveriges när den stod som högst. Libyien kännetecknas nu av ett stort antal inbördes stridande terrorgrupper, som gjort landet till ett helvete för dess invånare. Därför flyr man.

 

 

 

 

 

Skapandet av detta skräckvälde är Sverige också delaktigt i. Vill Sverige återigen bli inblandat i krig ska vi givetvis ha militärsamarbete med USA och ansluta oss till Nato. Vill vi däremot leva i fred ska vi inte ha några som helst militärallianser med någon part, allra minst med Nato och USA.

 

Samtidigt måste också klargöras att Ryssland inte på något sätt är en fara för Sverige eller andra östersjöstater. Den fruktansvärda propaganda som nu förs mot Ryssland har inte ett uns av sanning.

 

Det är ju bara att jämföra dessa båda stater. USA kan nästan förgripa sig hur man vill på andra stater helt godtyckligt och politiker och medier tiger.

 

När man nu hör de fyra Allianspartierna förorda ett medlemskap i Nato måste man fråga sig om de är både döva och blinda. Den som förordar ett sådant medlemskap är inte demokrat utan en person som medvetet riskerar att Sverige dras in i helt oförsvarbara krigssituationer. Dessa personer vill inte i första hand fred utan konfrontation.

 

När nu även Centern på sin stämma röstar för Natomedlemskap är detta ytterligare ett bevis på att partiet alltmer fjärmar sig från en realistisk och vettig politik.

 

Vill vi svenskar leva under ständigt konflikthot ska vi givetvis ansluta oss till Nato. Vill vi däremot leva i fred med inte minst Ryssland ska vi vägra medlemskap och i stället inleda samarbete med detta land på alla områden.

 

USA är ett land Sverige inte ska ha något som helst militärt samarbete med.

Detta gynnar världsfreden, motsatsen leder till krig.




Olle Ljungbeck

 

 

Av Anders Leander - 3 oktober 2015 10:03




Fler och fler för varje dag så inser Européerna att invandring, mångkultur, mångfald, flyktingar, ensamkommande och öppna gränser bara betyder att göra Europeiska länder mindre Europeiska!

 

Samtidigt som Yrhöns som Vänsterkommunisterna klappar händerna och tycker att folkmördandet utav den Europeiska människan är bra:



 


 

Resultat från nya omfattande dna-studier: Människosläktet är genetiskt extremt homogent trots alla skillnader i utseende. Ny teknologi som gjort det möjligt att avläsa den mänskliga dna-texten snabbt och billigt har inte hittat några ”rasspecifika” gener.

 

De allra flesta genetiska varianter, utom de väldigt ovanliga, förekommer över hela världen. En människa av afrikansk härkomst kan genetiskt stå närmare en person från Sydeuropa eller Mellanöstern än en person från en annan del av Afrika.

 

Argumenten för att utmönstra begreppet ras för människans vidkommande är överväldigande, skriver en professor i medicinsk genetik vid Uppsala universitet.

 


Hur kan det vara möjligt att en öppen rasist/nazist som Tobias Hübinette är filosofie kandidat i iriska vid Uppsala universitet], filosofie magister i koreanska vid Stockholms universitet och filosofie doktor i koreanologi vid Stockholms universitet. Han är bara en anti-rasist och anti-rasist är bara ett kodord för antivit!

 

 

Visst är det väl konstigt att Extremvänstern EXPO och hur Forskaren, läraren Tobias Hubinette kan få det till att det finns "olika raser" när det är bevisat att det inte finns????

 

Eller finns det bara raser när det passar dom??? 

 

 

 

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards