Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg under oktober 2015

Av Anders Leander - 8 oktober 2015 09:00



Pentagon: USA kommer inte att samarbeta med Ryssland mot IS i Syrien. Nu visar USA vilken sida dom står på nämligen ISIS sida i Syrien.




 

 

 

Ryssland måste ändra sin strategi i Syrien och sluta attackera mål, som inte tillhör terroristerna från IS. Det sade under onsdagen Pentagons chef, Ashton Carter. "USA börjar ljuga som Löfven och svensk media nu"

 

”Vi anser att det är ett grundläggande fel. Tvärtemot mot vad Ryssland påstår, går vi inte med på något samarbete i kampen mot IS så länge som Ryssland håller sig till sin felaktiga strategi och bombar dessa mål”, – sade Carter.

 

Dessutom kommer inte NATO och USA att lämna ut någon underrättelseinformation till Ryssland angående Syrien, så länge som Moskva stödjer den syriske presidenten, Bashar al-Assad.

 

Ryska försvarsministeriet kommenterade situationen med att säga att USA förmodligen inte betraktar IS som en terroristorganisation.



 

Källa & Länk:     antieuromaiden

 

 

 

Krig · Ryssland · Syrien · USA
Av Anders Leander - 7 oktober 2015 16:31



De ”fredliga och humanas” ”profet” Muhammed rekommenderade stening eller att kastas från högt berg för för folk som utövade homosex. Sentida efterföljare av den muhammedanska ”fredliga och humana” läran i Syrien och Irak tillämpar båda metoderna.



 



FjärranÖsternRedaktören får intrycket att de muhammedaner som utför dessa barbariska handlingar inte delar vår värdegrund! Kommer deras värdegrund att bli mer lik vår om de får en kram av Mona Sahlin ?? "Knappast"


När muslimerna får makten i Sverige, kommer deras sharialagar att gälla, "att inte homosexuella i Sverige fattar det". Dom kommer att nacka varenda bög och flata samt alla dessa feminister.


Så fortsätt ni att vurma för alla dessa muslimer som väller in i vårt land! Ni förgör er själva.




Källa:    pettersson



Av Anders Leander - 7 oktober 2015 07:25



SVERIGE Efter att TV4 Kalla Fakta på tisdagen visade hur privata vårdcentraler erbjuder sig att genomföra oskuldskontroller har reaktionerna varit massiva i sociala medier. “Vad är problemet? Grip allihop för våldtäkt. Sätt dem i fängelse. Ta deras läkarleg. Vidriga as”, skriver en arg TV-tittare på Twitter.

 

 

 

Bild: Faksimil TV4

 

 

Tisdagens program Kalla Fakta i TV4 väcker starka känslor i sociala medier. TV-tittare får följa tre skådespelare som låtsas vara en dotter, faster och en tolk som besöker vårdcentraler för att genomföra oskuldskontroll mot dotterns vilja. På tre olika vårdcentraler erbjuds tjänsten om oskuldskontroll.


“Det är ett övergrepp”

Samtidigt får vi veta att själva idén om att det går att kontrollera om en tjej är oskuld i grund och botten är en myt. Det bygger på uppfattningen att det finns en mödomshinna som går sönder vid exempelvis samlag, men detta är alltså falskt berättar en barnmorska från RFSU i programmet.


– En kvinna som blir undersökt mot sin vilja, det är ett övergrepp, säger barnmorskan Åsa Enervik i programmet.

Frågan om oskuldskontroller är känslig. I programmet får vi veta att det är en tradition som finns bland exempelvis kristna i mellanöstern, men även i Indosien och i Afrika. I Europa förekommer det även på Balkan och i Polen, får vi veta. Men i sociala medier är reaktionerna eniga – det haglar fördömanden mot det tv-tittarna får se.




Källa & Länk:  Nyheteridag

 

 

Av Anders Leander - 6 oktober 2015 18:00


Toppen i USA och NATO's befälhavare Medger att de kan inte motsätta sig den ryska flygförbudszonen enligt Nato chefen, han säger att Ryssland har skapat en "sfär av negation" så USA: s flygplan inte kan komma in i


 

 

 

 

Amerikanska militär experten, en före detta överste i den amerikanska armén Jack Jacobs sade att USA inte kan störa ryssarna i Syrien, Ryssland har upprättat en flygförbudszon, genom att skära av tillgång till alla flygplan med hjälp av luft försvarssystem utplacerade på land och på fartyg i den ryska flottan i Medelhavet.

I den saudiska tidningen fredag 2 Oktober dök en intervju upp med USA: s tidigare överste Jack Jacobs, som meddelade att USA inte kan stoppa ryssarna i Syrien, Ryssland har inrättat en flygförbudszon .. Detta innebär att alla militära flygplan i stridszonen, kan omedelbart skjutas ner som ett hot mot de ryska luftrums styrkorna.

 
Om att ryssarna skapat en flygförbudszon över Syrien, också skriver Bloombeg, med hänvisning till en högt uppsatt amerikansk officer. Befälhavaren för Natos styrkor i Europa General Philip Breedlove sade att den nya militära infrastruktur Ryssland använder i Syrien, inklusive flygförsvarssystem, de facto skapar en flygförbudszon.
 
Enligt Breedlove har Ryssland skapat en "sfär negation", som amerikanska plan inte kan komma in i. General Breedlove anser att "mycket komplext luftvärnssystem" distribueras av Ryssland i Syrien som inte riktar sig mot "islamisk stat", som inte har luftfarten. "Det är mot någon annan", sade befälhavaren för Natos styrkor i Europa. "Efter flera års diskussioner i USof planerars nu att skapa flygförbudszoner i Syrien för att skydda rebellerna och civila. Vladimir Putin har inom ett par dagar etablerat sin egen flygförbudszonen.
 
I USA hävdade de båda parterna under en lång tid och inte kunde komma överens, om en flygförbudszon, och Putin bara gick framåt och gjorde det, "sarkastiskt sade författaren till artikeln om Bloomberg. Pentagon har erkänt omfattningen av den ryska flygförbudszonen i Syrien. När de började sina förhandlingar med Ryssland, om hur man undviker konflikter i samband med sin flygverksamhet. 
 
Diskussionen mellan militären i de båda länderna genomfördes den 1 oktober via en sluten videokanal, och varade i ungefär en timme. På den amerikanska sidan i förhandlingarna deltog biträdande försvarsministern för den internationella säkerheten Elyssa Slotkin.
 
"Diskussionen ägnades åt hur USA och Ryssland kan samarbeta för att förebygga konflikter i Syrien. Sådana diskussioner kommer att fortsätta, " enlgt Vita husets talesman Josh Ernest. Det är också känt att Elissa Slotkin uttrycker i förhandlingarna en oro för att Ryssland är slående inte bara militanter i "islamisk stat", men andra grupper av terrorister, som USA anser "moderat motstånd mot Assad" och stöder dem.
 
Gensvaret av företrädare för det ryska försvarsdepartementet är oklart, men tydligen, den allmänna känslan var att "vi inte kan skilja mellan de olika nyanser av" skit ". Så vi kommer att hamra alla som skjuter på soldaterna i den legitima regeringen i Syrien, på vars begäran vi är här ".
 
 
 
 
Källa & Länk:   russiainsider
 
 
 
Av Anders Leander - 6 oktober 2015 13:03



Ryssland meddelade nyligen att de kommer att ta ledningen i kriget mot ISIS eftersom trots allt, måste någon! Vi vet alla att Obama säkert som fan kommer inte att göra någonting, tyvärr. Eftersom Rysslands militär gick in i Syrien, gjorde de en stor upptäckt om ISIS att Obama och den amerikanska ledarna har hållit hemligt ... och de bara utsatt denna hemlighet för världen att se!

 

 

 

 


De flesta av oss misstänker Obama för att medvetet gå lätt på ISIS av flera skäl. De är hans muslimska bröder och tillber samma Gud som Obama gör. De har utrotat kristna som Obama inte verkar att tänka på. Det är ganska uppenbart att Obama inte kommer att göra några som helst ansträngningar för att besegra dessa vildar. Kommer du ihåg demokraterna med sin "jobb 4 ISIS kampanjen? LMAO!

Alexei Pushkov, chefen för det ryska parlamentets internationella angelägenheter kommitté, skapat en Firestorm idag när han tog till Twitter och sade Barack Obama inte bombar ISIS.

 

"McCain anklagade Ryssland för att skjuta på US-utbildade rebeller ... Men eftersom de har antingen sprungit iväg eller slagit sig samman al-Qaida, så är det ett omöjligt uppdrag, skrev " Pushkov på sitt Twitter-konto.

"Den USA-ledda koalitionen tillbringade ett helt år och låtsades som om de bombade Isis mål men var är resultaten av dessa bombningar?" frågade Pushkov under en intervju med franska Europe 1 Radio.

Max Boot, av Council on Foreign Relations, medger att de amerikanska bombningar mot ISIS är i första hand Amerikanska intressen för att ta över Syrien och att få bort den Syriskapresidenten.
"Obamas strategi i Syrien och Irak inte fungerar ... (eftersom) den amerikanska bombningar mot ISIS har varit anmärkningsvärt återhållsam," enligt Boot".

Siffror som sammanställts av den gemensamma referensramen avslöjar att USA har släppt 43 bomber på så kallade ISIS mål.

 
 
 
Källa:   jewsnews 
 
Av Anders Leander - 6 oktober 2015 10:52



Hon är 32 år gammal, polischef, hårdare än de flesta - och hon talar rakt på sak: "muslimer, särskilt unga män, den stora svårigheten"

 



 



 

Tyskland drunknar i ett asyl kaos, som svaga och förvirrade politiker inte kunnat bromsa. Mitt i detta drama släpptes på måndagen en bok av en författare som redan innan den massiva asylvågen kom med skarpa varningar. I boken, pekar hon på de enorma problem som det tyska samhället har med icke-västerländska invandrare - särskilt unga muslimska män.

 

Och hon polemik mot vad hon kallar "sociala romantiska föreställningar om ett mångkulturellt samhälle". Nu ser hon problemen explodera med asylflödet. Cirka 90 procent av den består av muslimer.

 

En läsare brev orsakade uppståndelse:

Hennes namn är Tania Kambouri, är dotter till grekiska invandrare och nu poliskommissarie i den tyska staden Bochum. Hennes bok, medan patrullvagnars blå blinkningar, med titeln: "Tyskland i blått ljus. En polis kvinnas rop på hjälp "(" Deutschland im Blaulicht. Notruf einer Polizistin ").


Den 32-årige kommissionär är en självsäker kvinna med modet hos hans övertygelse. Du kan nästan se det på bilden av henne som pryder bokens omslag. Redan för två år sedan lockade uppmärksamhet när hon skickade ett brev till redaktören för sin tidskrift, där hon sade saker som man vanligtvis undvek i politiskt korrekta Tyskland.


Hon skrev: "Hur ser framtiden för Tyskland ut när kriminella invandrare (forts) vägrar att acceptera reglerna i det land de har kommit till eller växte upp i?" (Die Welt) Problem med muslimer. Hon betonar att den debatt som hon ville och vill leda, inte längst med rasism att göra. Det handlar om "sund sunt förnuft"
"Det är helt enkelt ett faktum att vissa grupper är slående överrepresenterade i förhållande till vissa former av beteende och brottslighet."

 

Det har verkligen inte förbättrats sedan hon skrev sin insändare 2013 - tvärtom. Händelser som en gång var sensationellt fall, har idag bara noterats ", som om det var vädret."Det finns särskilda problem med muslimer, säger hon. "Detta gäller särskilt de unga män. Människor från denna kultur grupp - turkar, kurder, libanesiska, tunisierna och andra nationaliteter.

 

Dessa har påfallande svårt att integrera sig i Tyskland "I synnerhet de som inte accepterar kvinnliga poliser..Hon berättar några av sina våldsamma erfarenheter från verkliga livet. Eftersom de dagar då hon och två kollegor var tvungen att plocka upp en man som skadades av knivhugg, från en grupp av 40 libaneser.

 

De trodde att polisen skulle gripa den berörda personen. Lyckligtvis lyckades vi äntligen övertyga dem om att de skulle föra honom till sjukhuset. Eller det kunde ha slutat illa för oss, säger Tania Kambouri, kanske vi skulle ha dödats.

 

Ingen respekt alls, nu publicerade boken så mitt i en utveckling som kraftigt kommer att förvärra de problem som vi identifierar:

"Vi har fortfarande fler invandrare i Tyskland, och många av dem har inte lärt sig att ha respekt för kvinnor och statsmakten. De lever i parallella samhällen, där olika regler gäller. "Det kommer i framtiden att bli ett ännu större problem, säger Kambouri.

 

"Nu är vi också ibland i aktion i asylcentren, och så att du kan känna det avseendet också helt saknar det. Vår bästa vapen är oftast ordet. Men kanske de ser det som en svaghet, eftersom det i sina hemländer inte leder de stora debatterna, utan ta till våld.

 

"Tania Kambouri kräver hårdare straff för angrepp på poliser, mer konsekvent i domstolarna och påskynda förfarandet. Alltför ofta släpper domare folk som borde ha fått ett straff. Hon inte bara sysslar med polisen, hon har också en stark önskan om att samhället kommer att ha mycket bättre kontroll över vilka och hur många icke-västerländska invandrare den tar emot. Men just nu är det uppenbart att Tysklands ledare inte behärskar något.




Källa & Länk:   denkorteavis




Av Anders Leander - 6 oktober 2015 08:12



STOCKHOLM Nu rasar Isaac Bachman, Israels ambassadör i Sverige, mot att flera medier återgett en nyhet via TT med hårdvinklad rubrik. “Ett nytt svenskt medierekord, den högsta nivån av att förvränga verkligheten”, skriver ambassadören på Facebook.

 

 

 

 

 

Nyligen knivhöggs en israelisk familj i Jerusalem, såväl pappan, mamman och en ung pojke. När en rabbin kom till undsättning knivhöggs även denne och det slutade med att pappan och rabbinen dog till följd av knivdramat samt att mamman och pojken skadades svårt.

 

När polis anlände till platsen blev knivmördaren, som har palestinsk bakgrund, skjuten till döds.

Tolv timmar senare knivskars en till israelisk tonåring och även den gärningsmannen var en palestinier. Polisen sköt även den gärningsmannen till döds.

 

När TT skriver ett telegram väljer de att fokusera på den senare händelsen i rubriken och vinklar det till att Israel ännu en gång skjutit ihjäl en palestinier. I slutet på notisen omnämns att två israeler dödats och två skadats, utan att närmare beskriva vilka det var eller vad som hade hänt.

 

“Palestinier sköts till döds”, löd rubriken från TT. Notisen återgavs i en rad medier trots att en rimlig beskrivning av händelserna borde vara tvärtom, att två israeler dödades i en knivattack.

Israels ambassadör rasar på Facebook

 

Den märkliga vinklingen av nyheten får Isaac Bachman, Israels ambassadör i Sverige, att rasa på Facebook. Han förklarar att han har kontaktat TT och krävt en offentlig ursäkt, men ännu inte fått något svar. Sedan listar han alla medier som återgav den märkliga TT-notisen samt talar om vilka som rättat den.

 

“Ett nytt svenskt medierekord, den högsta nivån av att förvränga verkligheten”, skriver Bachman på sin Facebooksida.

 

På Facebook får Isaac Bachman stort stöd i kommentarfältet och en rad användare beklagar sig över att de upplever svensk media som partisk när det kommer till konflikten mellan Israel och Palestina. Inlägget från ambassadören har fått över 250 delningar.

 

TT har svarat ambassadören

När Nyheter Idag ringer till nyhetsbyrån TT bekräftar de att Bachman har mejlat redaktionen och framfört den kritik han ger uttryck för på Facebook. Men de vill inte kommentera ärendet mer än att de har svarat på Bachmans mejl.

 

– Han skrev ett mejl till oss i ärendet och han har fått ett svar av oss i morse, säger Mats Johansson, redaktionschef på TT.

 

Vad stod det i svaret?

– Det håller vi för oss. Det var ett svar riktat till honom. Han skrev till oss och vi håller det för oss vad vi sade.

 

Johansson noterar att svaret från TT till ambassadören kom efter det att Facebookinlägget publicerades. Nyheter Idag har även sökt Isaac Bachman för en kommentar, men han hälsar att han är tillgänglig först på onsdag på grund av en judisk högtid.

 

 

 

Källa:   nyheteridag

 

 

Av Anders Leander - 6 oktober 2015 07:43



Asylsökande utanför ett flyktningläger i Europa klagar över bristen på sex. En av de berättar att han har tillbringat  tre dagar på sjukhuset pga ”stora pungkulor”.

 

 



 

”Jag sov på sjukhuset i tre dagar pga detta”

 

”Var är problemet ?”

 

”Problem, problem problem här (pekar på sina pungkulor) Mina ballar är jättestora. På riktigt.”

 

”Han sa ( läkare ) att jag skulle ha sex med vem som helst ”

 

 

Hans kollega tilläger:

 

”Vi är 400 män här. Hur kan jag hämta hit en tjej ? Ska hon behöva ha sex 400 gånger ? ” – konstaterar den stackars flyktingen.

 

Jag kräver solidaritet av svenska ”Refugees Welcome”. Kan ni inte skicka kvinnliga arbetare för att visa lite stöd ?

 

 

Så ni som vurmar så varmt och tycker synd om dessa så kallade flyktingar, ställ nu upp och ge dom vad dom vill ha!   hahaha....

 

 

 

Källa:    kamilryba

 

 

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Skapa flashcards