Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg under september 2015

Av Anders Leander - 7 september 2015 10:00



Lille Aylan berörde en hel värld av politiskt korrekta människor.

 

Men när 100 000-tals kristna människor, män kvinnor och barn, kallblodigt mördas av muslimer gråter varken Ernman eller Lööf inte heller våra politiker. Det ultimata hyckleriet.

 


 



 

Detta är det ultimata exemplet på hur media manipulerar er och lurar er! Familjen åkte från Syrien redan 2012 till Turkiet och hade ett liv där!

 

 

Se bilden här under, så smaklöst. Dom har gjort en pojke i sand som liknar den lilla 3 åriga pojken Aylan. Vidrigt!!

 

 

 

 

 

Sanningen om den drunknade pojken är:


Dom bodde där i 3 år hade jobb, bostad och ett liv! Han ansökte om visum
till sin syster i Kanada! Det var svårt att få fram det rätta papperna.Turkiet är inte i krig och dom hade ingen direkt anledning till att " fly Turkiet" , däremot så behövde pappan nya tänder!


Hans syster föreslog att han tar sig till Grekland och fixar tänderna där och kollar efter jobb! Han tog alltså med familjen i en liten båt tydligen överlastat med för många passagerare helt frivilligt!!!!


Frugan var skeptisk till att åka eftersom hon kunde inte simma!
Pappan gjorde alltså ett korkat misstag och utsatte familjen för en extrem risk utan något som helst "tvång" eller " risk för livet"


Ansvaret i detta fall är helt och hållet pappans!
Extremt tragisk olycka men det finns saker media skulle kunna ta upp om kriget om alla som flyr som är lite mer äkta!


Som jämförelse skulle man ta en bild på ett barn i en trafik olycka och säga att kriget har tvingat dom att krocka på motorvägen i Tyskland!


Detta säger inte att det inte finns många som behöver desperat hjälp där, men att manipulera hela Europas känslomässiga lättmanipulerade vänsterfolket genom att använda familjens personliga olycka till att få folk att vilja ta emot flera okända migranter är bara lågt och smaklöst!

 


Alla dessa barn här under, varför gråter inte våra politiker, media, eller Ernman eller Lööf över dessa??



 



Alla dessa barn här under fick inte ens chansen att fly , utan blev slaktade på gatan pga deras kristna tro.. Detta har aldrig hamnat på dom svenska löpsedlarna??

 


 

 


VILKET HYCKLERI !

 

 

Av Anders Leander - 6 september 2015 11:58



Ryska trupper uppges har gått in i Syriens inbördeskrig. Enligt flera rapporter trappar president Vladimir Putin upp sitt stöd för Assadregimen till direkta militära insatser. Många av de problem som EU står inför idag har i själva verket skapats av USA – inklusive problemen med massinvandring från tredje världen. Det hävdar den ryske presidenten Vladimir Putin.



 

 
 
 

Syriens statstelevision har sänt ut filmklipp på marktrupper och ryska militärfordon i Syrien, av en typ som inte tidigare använts av Syriens armé, rapporterar brittiska The Telegraph. Dessutom har ett jättelikt ryskt fartyg med militärutrustning siktats på östra Medelhavet i dagarna, enligt tidningen.

Annons:
 

Enligt Washington Post har bilder på ryska stridsplan i aktion i Syrien också nyligen twittrats ut av al-Qaidas gren i Syrien. Bildernas äkthet har inte kunnat bekräftas.

 

 

Tidigare har Rysslands stöd till president Assad begränsats till att skicka rådgivare. Uppgifterna pekar mot en tvär upptrappning av Rysslands militära engagemang, på kollisionskurs med västmakterna.

 

USA och dess allierade ger sedan tidigare förutom rådgivning även flygunderstöd till den sekulära syriska oppositionens styrkor, framför allt i kampen mot Islamiska staten IS.

Assadregimens armé bekämpas av såväl sekulära rebeller som flera islamistiska rörelser, och uppges vara hårdare trängd än på länge.

 


 

 

 

USA: s utrikesminister John Kerry har sagt till sin ryske kollega utrikesminister Sergej Lavrov att Washington är djupt oroad över rapporter om "en överhängande förbättrad ryska militära uppbyggnad" i Syrien. "Sekreteraren gjorde klart att om sådana rapporter var korrekta, skulle dessa åtgärder ytterligare trappa upp konflikten" och leda till större förlust av oskyldiga liv, öka flyktingströmmar och risk konfrontation med anti-ISIL koalition som arbetar i Syrien.


Ryssland har sänt ett militärt stöd till Syrien och kommer att vidta andra åtgärder för att utöka sitt militära stöd till regeringen av presidenten Bashar al-Assad.


Enligt amerikanska underrättelseanalytiker, har Ryssland skickade också prefabricerade bostäder för hundratals människor till en syrisk flygfält samt en bärbar flygtrafik station.


De Daesh terrorister, som ursprungligen utbildats av CIA i Jordanien under 2012 för att destabilisera den syriska regeringen, kontrollerar nu stora delar av Irak och Syrien. Sedan slutet av september 2014 har USA och några av dess arabiska allierade genomfört flyganfall mot ISIL inne Syrien.

 

Vissa analytiker har kritiserat den militära kampanjen i Syrien, och säger att strejkerna är avsedda för att förstöra den arabiska landets infrastruktur. Alan Sabrosky, en USA: s marinkår veteran, har sagt att USA: s flyganfall i Syrien inte har "något militärt värde" och syftar till landets infrastruktur.

 

 

 

Källa:   Svensk Media

 

 

 

 

Av Anders Leander - 6 september 2015 05:15



Nu hotar "flyktingarna" att dränka sina egna barn ifall de inte får komma in i Italien och norrut i Europa.

 

 

 

 

 

"Bilderna på Aylan, pojken som drunknade på den turkista kusten för några dagar sedan, användes skoningslöst av vänstermedia för att söka empati för massinvandringen till Europa.

 

Nu visar det sig att invandringspropagandan runt den döda pojken har förvandlats till ett dödshot ...för andra asylbarn - detta då ryktet om den effektiva nya metoden att utnyttja de naiva blödande hjärtana i Europa efter Aylan har spridit sig snabbt.

 

 

 

 


 

Asylsökande föräldrar har förstått att fallet Aylan kan användas som en metod för pressa myndigheterna i Europa på eftergifter genom att hota döda sina egna barn.

 


Illegala invandrare på väg till Italien hotar nu att kasta sina egna bebisar i havet ifall de inte blir insläppta till Italien och skickade vidare norrut i Europa till de eftertraktade bidragsparadisen Tyskland och Sverige.

 

Frågan är när när de första barnamorden på asylbåtarna blir verklighet efter att media piskat upp stämningen och låtit förstå att döda barn är ett bra sätt att få empati och asyl i Europa."

 

 

Av Anders Leander - 5 september 2015 17:30



Snart har vi en statsskuld på 1 400 000 000 000 kronor > 1 400 miljarder, lika mycket som Libyen hade plus när Muammar al-Khadaffi blev mördad av Lybiska rebeller med hjälp av USA, Frankrike, United Kingdom, Sverige

 


 



Diagramet vi ser, ser inte roligt ut. Hade inte Muammar al-Khadaffi mördats av USA med flera länder, hade inte detta diagrammet sett ut som det gör idag. Det är jag hel övertygad om.

 

Vi hade levt i ett helt annat Sverige då, när Saddam Hussein och

Muammar al-Khadaffi levde var det lugnt och fridfullt i muslimländerna. Men USA vill ha krig och elände i europa, skapa ett ostabillt läge i europa för att det gynnar USA's ekonomi. Därför skapade USA Isis som nu mördar och lemlästar människor.

 

Snart rasar det Svenska korthuset!

 

 

Av Anders Leander - 5 september 2015 07:45



Kommunistdiktaturen och världens enda nekrokrati, Nordkorea, har en skuld till Sverige på över 2,6 miljarder kronor. En skuld som Olof Palmes godtrogna och kommunistälskande s-regering gjort sig skyldiga till.
 
 
 


Men detta till trots så skänker svenska staten 40 miljoner skattekronor i bistånd till Nordkorea - varje år!

Klicka gilla om du vill att Sverige ska sluta betala bistånd till diktaturer!...

Källor:

http://www.sakerhetspolitik.se/Konflikter/Korea/Sverige-och-Korea/

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19451305.ab

http://www.svd.se/meddela-kim-jong-un-att-vi-har-fatt-nog/om/debatt
 
 
 
 
 
Av Anders Leander - 5 september 2015 00:30



Sanningen om den drunknade pojken: Detta är det ultimata exemplet på hur media manipulerar er och lurar er!
Familjen åkte från Syrien redan 2012 till Turkiet och hade ett liv där!

 


Pappan gjorde alltså ett korkat misstag och utsatte familjen för en extrem risk utan något som helst "tvång" eller " risk för livet"

 


Ansvaret i detta fall är helt och hållet pappans!
Extremt tragisk olycka men det finns saker media skulle kunna ta upp om kriget om alla som flyr som är lite mer äkta!
Som jämförelse skulle man ta en bild på ett barn i en trafik olycka och säga att kriget har tvingat dom att krocka på motorvägen i Tyskland!


Detta är att få folk att vilja ta emot flera okända migranter, det är bara för lågt och smaklöst!

 

Av Anders Leander - 4 september 2015 19:30



 

K-141 Kursk var en rysk atomubåt av Antej-klassen, tillhörande Norra flottan, namngiven efter staden Kursk. Ubåten förliste år 2000. Wikipedia
Längd: 154 m Byggstart: 1992 Sjösattes: 1994


Det blir Grekland som tänder präriebranden. Bara några veckor efter Greklands statskonkurs kommer fler länder att följa Greklands exempel. IMF faller. Dollarn faller. De amerikanska storbankerna slår igen och ett förödande inbördeskrig slår landet i spillror.  Detta visar min kristallkula. Den misstar sig aldrig, skriver Brage Norin – fysiker och kinakännare.

 

KURSK En amerikansk robot sänkte Rysslands stolthet – ubåten Kursk. Roboten skapade ett hål i skrovet. Beviset på vad som hänt visades helt öppet. Hålet var ett tydligt bevis på att en projektil utifrån hade perforerat ubåtens yttre pansar. En amerikansk ubåt avfyrade roboten under en rysk marin övning långt inne på ryskt territorialvatten.


Putin var nyvald president i Ryssland. Han lät ”affären” tystas ner, men händelsen fick stora historiska konsekvenser. Händelsen väckte ett djupt ryskt hat mot USA. Förnedring och chock skakade Ryssland. USA:s anseende i Ryssland försvann totalt över en natt. Putin personligen förödmjukades svårt och han glömmer det aldrig någonsin.  

 

JOINT VENTURE AGREEMENTS  Den kinesiska presidenten Deng Xiao Pings inbjudan till världens stora företag att flytta produktion till Kina var en annan avgörande  historiska milstolpe. Den kraftigt undervärderade valutan Yuan gjorde kinesisk produktion ofattbart billig. Färdiga varor som var  billigare än råvarorna för tillverkning av produkterna i väst, började strömma ut i världsmarknaden.


Den stenrika eliten i väst nappade naturligtvis på den kinesiska inbjudan. Den industriella produktionen i Kina formligen exploderade. Kortsiktig girighet styr väst och utgången var given. Handelsbalansöverskottet i Kina skenade och underskottet i USA:s handeln med Kina steg snabbt. På kort tid blev affärskedjan Wall Mart USA:s största vinstmaskin.


Kina blev på bara 15 år världens största ekonomi – naturligtvis mätt i ”köpkraftsrelaterat” värde. Men det är valutans köpkraft som betyder något. USA:s skulder skenade. USA:s nationella skuld blev astronomisk. Historiens största köprea bäddade för USA:s ruin.


ALLIANSEN RYSSLAND KINA  Ryssland och Kina har på rekordtid – smält samman inom energiområdet. Ryssland och Kina har på rekordtid – samordnat sin rymdverksamhet och sin rymdforskning. Ryssland och Kina har på rekordtid – börjat utveckla ett omfattande militärt samarbete. Ryssland och Kina har på rekordtid – inlett ett mycket storskaligt ekonomiskt samarbete. Ryssland och Kina är huvudaktörer i ”Den Nya Sidenvägen”- historiens största industriella satsning någonsin.  Denna historiska allians var den värsta av alla tänkbara mardrömmar för det amerikanska romarriket. Men detta var inte nog. Ännu en nyckelspelare i öster anslöt sig.


INDIEN ÄR MED  Snacka om geopolitisk katastrof för USA – Indien är med i BRICS-länderna (Brasilien, Ryssland, Indien, China och Sydafrika). Indien har vaknat upp ur sin koloniala slummer. Indiens gamla gränskonflikter med Kina är plötsligt som bortblåsta. Indien, Ryssland och Kina blir de asiatiska storspelarna i framtidens största ekonomiska nav – ”Eurasia”. Europa och Asien möts igen. De möts längs den nya sidenvägen. Jordklotets största landmassa smälter samman ekonomiskt.  USA:s världsherravälde utmanas för första gången efter andra världskriget. Den asiatiska investeringsbanken AIIB och den nya utvecklingsbanken NDB ersätter snart den stenrika amerikanska elitens utpressningsbank IMF.  Utgången blir USA:s öde – ”the financial cliff” – det oundvikliga finansiella stupet.


USA STÖRTAR IN I ETT STORSKALIGT INBÖRDESKRIG  Massmorden i de amerikanska städerna ökar dramatiskt. Spänningarna har nått en kritisk nivå. Ett enda skott från en vit polisman kan tända eld på en hel stad. 50 miljoner amerikaner överlever p g a matkuponger. Den amerikanska medelklassen har halverats på rekordtid. Städer och hela delstater är konkursmässiga. Närmare 20 procent av världens långtidsdömda fångar finns i USA. Landets största business är fängelser.   Wall Street har blivit världens största kasino. Spel och dobbel har ersatt nästan all normal sund börshandel. Girigheten är på väg att skapa fullständigt kaos i USA. Den amerikanska drömmer förvandlas till den amerikansk mardrömmen mitt framför våra ögon.


EN TRESTEGSRAKET – RYSSLAND, KINA OCH INDIEN  * Ryssland skulle delas mellan den stenrika amerikanska eliten och en klick ryska ”oligarker”. Allt var klart. Även Boris Jeltsin hade de grepp om – men Putin vände upp och ner på allt. Den ryska björnen var skadad – men inte död.  * Kina skulle samarbeta med USA – det var tanken. Kina skulle hjälpa den stenrika eliten i väst att erövra världen. Men Kina hade egna ambitioner. Den kinesiska draken lät sig inte heller styras.  * USA tappade även kontrollen över Indien. Därmed var ett storskaligt asiatiskt samarbete ett faktum. Nästan halva världens befolkning har nu börjat samarbeta på alla fronter. Ingen kraft i världen kan stoppa skeendet. Många fler länder i Asien har också stigit på tåget. Den historiska utvecklingen går snabbt.


EUROPA HAR INGET VAL  Tysklands extremt viktiga exportindustri har absolut inget val. EU erbjuder inga framtidsmöjligheter för den tyska industrin. Hela södra EU är på väg att förvandlas till ett katastrofområde. EU blev inte den framgångssaga som Europas politiska ledare hade hoppats på. Tyskland måste vända sig österut för att ha en chans.   Alla vet detta – men insikten måste mogna fram. Antiamerikanska stämningar sprider sig som en löpeld i Europa. Frankrike är snabbt på väg att frigöra sig från USA. Europa börjar vakna – steg för steg.   USA försöker desperat att förhandla med kineserna, men detta är förgäves – till ett hundra procent förgäves. Tusentals politiska och  ekonomiska och militära beslut visar detta övertydligt. Den historiska tärningen är redan kastad.


DET FINANSIELLA STUPET ÄR NÄRA  Över en natt tappar amerikanska statsskuldväxlar sitt värde. Hela västvärlden sitter i fällan. Deutsche Bank är nedlusad med dessa dasspapper. Angela Merkel sitter i en rävsax. Tyskland måste bryta med USA – för sin egen långsiktiga överlevnad. Det finns ingen annan väg. Världen håller andan.


GREKLANDS STATSKONKURS INLEDER  USA:s FALL Det blir Grekland som tänder präriebranden. Bara några veckor efter Greklands statskonkurs kommer fler länder att följa Greklands exempel. IMF faller. Dollarn faller. De amerikanska storbankerna slår igen och ett förödande inbördeskrig slår landet i spillror.  Detta visar min kristallkula. Den misstar sig aldrig.




Brage Norin – Skogså Tankesmedja

 

 

 

Källa&Länk:   Helena Palena 

 

 

 

Av Anders Leander - 4 september 2015 18:15



UTREDS: Efter att Fria Tider klarlagt den 28-årige göteborgarens identitet utreds han nu för olaga hot.                     © Montage: Fria Tider




Han hotar döda Julia Caesar efter Expressens hembesök

Inrikes.Kort efter att journalisterna Niklas Orrenius och Annika Hamrud bekräftat att de gjort oanmälda hembesök hos Julia Caesar valde en 28-årig svensk hiphopartist att själv hota med att besöka den invandrings­kritiska 70-åringen – för att slå ihjäl henne. Efter att Fria Tider spårat upp artisten – som skrev från ett anonymt konto – inleder polisen nu en förundersökning om brott.


 – Vi rubricerar det som olaga hot, säger Malin Goldbeck vid polisen i Stockholm till Fria Tider.

 

Det var under sitt anonyma alias "Jeppe Stuk" som en 28-årig hiphopartist och antirasist bosatt i centrala Göteborg valde att mordhota Julia Caesar. Hotet lade han upp på Twitter kort efter att de båda Bonnier­journalisterna Niklas Orrenius och Annika Hamrud gått ut och bekräftat att de gjort oanmälda påhälsningar i den 70-åriga pensionärens hem.


"ge mig julia caesars riktiga namn. Så ska vi se hur hon hanterar en riktig påhälsning" skrev 28-åringen i ett Twitter-meddelande till Niklas Orrenius och till komikern och vänsterprofilen Soran Ismail.


"Ser jag hon julia caesar ska jag ge henne en armbåge i ansiktet tills det är mjukt som skumgummi, jävla ynkliga sd fitta", fortsatte 28-åringen.


När Fria Tider under torsdagen försöker nå 28-åringen på hans mobiltelefon möts vi av ett långt antal signaler och hamnar så småningom i en telefonsvarare. Vi talar in ett meddelande men han ringer inte tillbaka.


Släppte singel


Så sent som 2012 släppte 28-åringen en singel med den skånske hiphopartisten "Tay Tay" och på Twitter har han haft långvarig kontakt med komikern Soran Ismail. När Fria Tider kontaktar Ismail förnekar han dock att han känner 28-åringen.


"vi känner inte varandra mig veterligen. Är väl ett anonymt konto ? Kan ju såklart va en gammal mattelärare", skriver Ismail.


 

      Soran Ismail förnekar att han känner 28-åringen bakom inlägget.                           © F. Fougathin



När Fria Tider läser upp hotet från "Jeppe Stuk" för polisen i Stockholm väljer handläggaren som tar emot samtalet, Malin Goldbeck, att först presentera ärendet för en förundersökningsledare. Hon återkommer sedan.


– Jag har talat med förundersökningsledaren. Vi bedömer att det meddelandet utgör olaga hot, säger Goldbeck till Fria Tider.


Kvinnan bakom pseudonymen Julia Caesar vill själv inte kommentera hoten eftersom hon har fått instruktioner från polisen att låta bli. Men hon är inte förvånad över utformningen och karaktären i den twittrande antirasistens meddelande:


– Ett nydanande inlägg i debatten, en röst ur folkdjupet i den humanitära stormakten Sverige, konstaterar Julia Caesar.


"Förtjänar att få svara för sig"
I en intervju med Journalisten förklarar Expressens kulturchef Karin Olsson att hennes tidning inte gör någon bedömning av risken för hot och våld när de hänger ut invandringskritiker.


 

Kulturchef Karin Olsson Expressen     Foto:   Skärmdump


– Det är en polisiär fråga. För oss handlade det om publicistisk bedömning, säger hon till facktidningen.

I slutet av 2013, när tidningen hängde ut ett stort antal personer som skrivit invandringskritiska kommentarer, slutade det med ett bombdåd mot en av de utpekade personerna. Men Expressens ansvarige utgivare Thomas Mattsson försvarar de ständiga uthängningarna.


"Den som massdistribuerar artikelkommentarer som hetsar mot flyktingar och invandrare förtjänar att få svara för sig", skriver han om uthängningen av Julia Caesar på sin blogg.

 

 

 

Källa&Länk:   FriaTider 




Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26 27
28 29
30
<<< September 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards