Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg under september 2015

Av Anders Leander - 23 september 2015 18:35Finlands utrikesminister Timo Soini (Sannfinländarna) har meddelat att situationen med flyktingarna som varje dag anländer från Sverige i hundratal kan försämra situationen mellan de två länderna.


 

   

 

 

Timo Soini meddeladei en intervju med Ilta-Sanomat att Sverige med sina handlingar stödjer människosmuggling och även terrorism. Han påminde att Sverige varken granskar eller registerar flyktingar på sin riksgräns utan ger dem grönt ljus på att åka vidare till Finland.

 

Ministern påminde även att flyktinginflödet fått Finland delvis återställa gränskontrollen på gränsen med Sverige. Ett nytt asylcenter har även byggts i gränsstaden Torneå för att "sortera" flyktingarna.

Tidigare förespråkade Sannfinländarnas talesman Sampo Terho att omhänderta asylsökarna på gränsen till Sverige skicka dem tillbaka.

Sedan flyktingkrisens början har över 12 000 asylsökare anlänt till Finland från Sverige. 62 procent av dem är irakier och 13 procent är somalier.Källa & Länk:  Sputniknews
ANNONS
Av Anders Leander - 21 september 2015 09:05Dags för en liten uppfriskning om vad Socialdemokraterna gjorde under 2 världskriget och vad dom gör nu. Man bör sopa rent framför sin egna dörr innan man anklagar andra. Slutar det med massmord eller etnisk rensning denna gången med ? Vem har egentligen Nazistiska rötter.. om inte Socialdemokraterna.

  

 Muslimer gratulerar till Göran Persson's seger i valet!

 

Dom hoppas att Socialdemokraterna kommer att uppfylla muslimernas krav? Vilka krav?? Efter valet 2002 fick Göran Persson detta brev med texten:

 

"Till
Göran Persson
Partiledare och statsminister

...

Grattis statsminister Göran Persson

Muslimerna gratulerar dig för (S)-segern i succévalet. Vi och många av våra företrädare för muslimerna runt om landet har arbetat hårt för (S)-segern och ökat muslimernas deltagande i valet, särskilt i Stockholm. Mätningarna påpekade högst 38% men tillsammans vände vi det till (S)-seger över 40%.

Vi muslimer önskar dig framgång och lycka till dessa 4 år framåt. Vi hoppas att ni kommer att uppfylla några av muslimernas krav i framtiden."

  

ANNONS
Av Anders Leander - 20 september 2015 07:15


 

Enligt politiker och pk-iter så finns det bara en ras, och vi alla kommer från afrika sägs det. Hur kan man då kalla olika människor för rasister när det inte finns olika raser?? 

 

Granskning Sverige ställer de jobbiga frågorna, som ingen orkat ställa tidigare.
Vilken ras utsätts för rasism om det inte finns raser? Vem är egentligen rasist? Är det bara några få i svenska motståndsrörelsen, eller är det alla de adoptivföräldrarna och godhjärtade svenska hjälparbetarna som anser att vita är så överlägsna alla andra.

 

Hur kan man bli dömd för "Hets mot folkgrupp" när det inte finns olika raser. Man blir dömd för något som inte finns?? Visst är vårt rättssamhälle konstigt?  Ordet rasist borde inte existera utan plockas bort ur svenskan eller erkänna att det finns olika raser. Då skulle man ju kunna använda ordet "rasist". 

 

 

 

Av Anders Leander - 19 september 2015 05:45STOCKHOLM I en intervju med Dagens Industri förkastar Anna Kinberg Batra alla former av samarbete med Sverigedemokraterna och vill fortsatt hålla fast vid Decemberöverenskommelsen. – De har en orealistisk syn på invandringen som skulle försvaga Sverige, säger hon till Dagens Industri. 

Anna Kinberg Batra har en listig plan – att hålla fast vid DÖ. Foto: Chang Frick / Nyheter Idag

 

 

Tidningen Dagens Industri har tidigare kunnat avslöja att företrädare för näringslivet druckit öl ihop med en riksdagsledamot i Sverigedemokraterna, något som har kritiserats hårt av LO och Aftonbladets ledarsidor. Nu går tidningen vidare i dramat och publicerar en intervju med Moderaternas partiledare Anna Kinberg Batra om hur hon förhåller sig till Sverigedemokraterna.


Budskapet från Kinberg Batra är tydligt. Såväl den fackliga organisationen LO som Aftonbladets ledarsidor kan kallt räkna med att Kinberg Batra inte gör dem besvikna. Dagens Industri rapporterar att hon inte tänker överge Decemberöverenskommelsen, ej heller kan hon tänka sig att skapa en regering med Sverigedemokraterna.


De har en orealistisk syn på invandringen som skulle försvaga Sverige, säger hon till Dagens Industri.

Batra förklarar för tidningen att hon istället siktar på att hennes eget block ska kunna bli störst av egen kraft. I flera opinionsmätningar den senaste tiden har Sverigedemokraterna gått om både Moderaterna och Socialdemokraterna, vilket betyder att de är största parti.


Men Kinberg Batra har ett ess i bakfickan för att mota SD:s framgångar, hon tänker fortsatt stå upp för öppenhet.

– Det är viktigt att vi står upp för att Sverige ska vara ett öppet samhälle som håller ihop, säger hon till Dagens Industri.

 

 

Snart har Moderaterna med Anna Kindberg Batra slagit sista spiken i kistan! 

 

 

 

Källa & Länk:   NyheteridagAv Anders Leander - 18 september 2015 19:19Polisen i Berlin sköt på torsdagen ihjäl en man som attackerade en kvinnlig polis med en kniv. Angriparen är dömd för medlemskap i en terroristorganisation.

 

 

 Mannen dömdes 2008 till åtta års fängelse för medlemskap i den irakiska terrororganisationen Ansar al-Islam och för att 2004 ha varit inblandad i en komplott för att mörda Iraks premiärminister Iyad Allawi vid dennes besök i Berlin.

 

Polisen tillkallades till stadsdelen Spandau där mannen uppträdde aggressivt mot förbipasserande. När en av poliserna närmade sig mannen, högg han henne med en kniv. Polisen skadades svårt och hennes kollegor öppnade eld och sköt mannen till döds.

 

Svensk media har lyckats undvika att nämna att mannen var muslim och irakier. Rafik Y som han heter i tysk press har bott i Tyskland sedan 1994 men har trots detta inte lyckats integrera sig…

som många andra.


Källa & Länk: Bild.deAv Anders Leander - 18 september 2015 15:45Stäng gränserna och stoppa invandringen. Det föreslås i en motion inför den moderata partistämman i Karlstad om en månad. ”Det duger inte att så många politiker önskar att alla Europas länder ska ta emot flyktingar”, skriver M-politikern Carl G Finnskog.

 

 

 

 


Moderaternas partisekreterare Tomas Tobé presenterade på torsdagen handlingarna inför partistämman på en pressträff i Gamla stan i Stockholm.

– Stämmohandlingarna är de mest omfattande på över femton år i Moderaterna, konstaterade han enligt Expressen.

Moderaternas slogan inför stämman är ”Sverige kan mer”. På sex områden presenterar partistyrelsen nya propositioner:

 

• Ansvar för ekonomin och fler vägar till första jobbet.
• En förnyad integrations- och migrationspolitik.
• Trygg välfärd.
Ett modernt arbetsliv, jämställdhet och tolerans.
• Säkerhet i en orolig omvärld.
• Trygg mot brott.

 

Flera motioner inför stämman behandlar det nu pågående flyktingkaoset och meningarna går isär om hur Sverige bör hantera denna. M-politikern Carl G Finnskog från Stenungssund menar att gränserna borde stängas.

”För att vi ska få en rimlig möjlighet att integrera redan anlända invandrare måste vi säga stopp till ytterligare invandring under några år”, skriver han.

Förslaget är att ”Sverige tar timeout vad gäller mottagande av invandrare under den tid andra länder i Europa behöver för att nå nuvarande Sverigenivå.”

 

Förbundsstyrelsen föreslår partistämman att avslå den motionen. Detsamma gäller den motion som undertecknats av M-politiker i Danderyd, Tyresö och Nacka. De vill att det ges möjlighet att få ”diskutera volymfrågan mot bakgrund av kommunernas svårigheter att hantera en stor flyktinginvandring i Sverige.”


 


Partiledningen har tidigare föreslagit att de permanenta uppehållstillstånden ersätts av tillfälliga uppehållstillstånd för de flyktingar som inte kommer via FN:s kvotflyktingsystem. Här väntas en het debatt på partistämman.

 

Moderata ungdomsförbundet, som nästan liknar Grön Ungdom och andra blåögda ungdomsförbund argumenterar i en motion för att de permanenta uppehållstillstånden ska fortsätta vara huvudregeln.

"Gränsen är nådd". Det här kommer att bli den viktigaste striden för MUF på partistämman, sade förbundsordföranden Rasmus Törnblom när partiledningen presenterade sina förslag i maj i år.

 

 

Källa:   Exponerat

 

 

Av Anders Leander - 18 september 2015 06:45Skrota decemberöverenskommelsen. Det är budskapet till Anna Kinberg Batra i flera motioner inför Moderaternas partikongress nästa månad. Väljarna uppfattar oss som manipulativa, skriver M-politikern Lage Hortlund från Piteå.

 

 

 

 


M-politikerna trötta på decemberöverenskommelsen och kräver att DÖ skrotas. Frågan har under lång tid varit het inom Moderaterna. I samband med partikongressen i Karlstad i mitten av oktober ska frågan debatteras igen. I stämmohandlingarna finns flera motioner som kräver att överenskommelsen mellan regeringen och allianspartierna överges.


Riksdagsledamoten Finn Bengtsson från Östergötland, som tidigare krävt att den rivs upp, skriver nu i en motion inför partistämman: "Det enda vettiga alternativet är att redan nu överge decemberöverenskommelsen och övergå till att bedriva en så aktiv oppositionspolitik som det bara går i den rådande parlamentariska situationen.


Moderaterna i Strängnäs vill samtidigt att partistämman tar ett beslut som verkar för att decemberöverenskommelsen omförhandlas i riktning mot ett bättre samarbete mellan regeringspartierna och alliansen, så att det blir möjligt att genomföra en mer moderatinriktad politik."


M-politikern Lage Hortlund går längre i sin motion om decemberöverenskommelsen

Väljarna uppfattar oss som manipulativa när vi släpper fram en markant vänsterpolitik i stället för att ta hänsyn till valresultatet. Han fortsätter, med den svaga opposition som decemberöverenskommelsen förutsätter är sannolikheten att alliansen blir större än vänsterblocket 2018.


Per Vorberg och Mikael Johannison från Härryda motionerar också om uppgörelsen mellan alliansen och regeringen. Decemberöverenskommelsen skadar Sverige och förtroendet för samhället och politiker och bör därför med omedelbar verkan avskaffas.


Åtta M-politiker på Gotland har också undertecknat en motion där det föreslås att decemberöverenskommelsen bryts. Om inte överenskommelsen rivs upp utan blir vad våra politiker i framtiden har att rätta sig efter har det införts undantagsregler från vår demokrati.


Partistyrelsen har valt att avslå de sju motionerna som behandlar decemberöverenskommelsen, konstaterar partisekreteraren Tomas Tobé.
Källa:   EXPAv Anders Leander - 17 september 2015 07:15Säpo fruktar att minst 300 "svenskar" har anslutit sig till ISIS. Minst 40 har återvänt och står nu under hårdbevakning av Säpo. Det finns individer i Sverige som har avsikt för att begå terrorattentat i Sverige, de har förmågan att hantera vapen och sprängmedel.


 

 

 

 

 Säkerhetspolisen uppdaterar nu siffrorna på hur många svenskar som tros ha åkt ner till Syrien och Irak för att ansluta sig till IS. Enligt chefen för Säpo, rör det sig troligtvis om 250 till 300 "svenskar".

 

Det är en explosionsartad utveckling, minst 40 av de som rest har återvänt till Sverige. Det kan vara dubbelt så många. De har fått förmågan att hantera vapen och sprängmedel, säger han.

 

 

 

 

 

Säpo har förhindrat två terrorattentat och bevakar nu återvändarna för att få information om någon planerar ett attentat. Det finns individer i Sverige som har för avsikt att begå terrorattentat i Sverige, säger han.

 

Det räcker med att en eller två är beredda att begå ett terrorattentat, Säpo ser även att fler kvinnor i Sverige ansluter sig till terrorsekten. Enligt Säpo chefen rör det sig om mellan 15 och 20 kvinnor som åkt ner till Syrien eller Irak.

 

Sedan oktober 2010 råder ett förhöjt terrorhot i Sverige. Vi har under de senaste två, tre åren förhindrat två terrorattentat i Sverige. Säpo har tidigare i höst gått ut med att de förhindrade terrorattentat. Vi måste förhindra de här brotten innan de begås, för konsekvenserna är så fruktansvärda.

 

Enligt chefen för Säpo måste fler i samhället ta ett större ansvar för att fånga upp potentiella hot.

 

 

Källa:   AB

 

 

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

52 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26 27
28 29
30
<<< September 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Blogkeen
Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Bloglovin'

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Vesselfinder

Blandad Rock´n Roll


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se