Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg under september 2015

Av Anders Leander - 12 september 2015 15:45



Sheik Ahmed, imam i Sverige, ringer till ”Broder Rashid” och hans TV-program och berättar klart och tydligt att alla otrogna i Sverige och Europa skall dödas.

 

”Vi skall kämpa till sista dagen av vårt liv i Sverige tills ni erkänner Allah som den ende guden. All världens länder tillhör Allah”, säger imamen.

 





 

Vi skall erövra Sverige och hela Europa och kämpa till sista dagen av vårt liv till alla icke muslimer blir muslimer”, säger den ”svenske” imamen i klippet. Varför bor du hos de otrogna (i Sverige, red anm), frågar Broder Rashid? 

 

Vi är här på ett religiöst uppdrag, för att sprida vår religion, svarar imamen som bor och ringer från Sverige. Du är medveten om att det är förbjudet, (haram), att lämna muslimska länder för att bo hos de ”otrogna” när det inte är av nödvändighet? – Muslimska länder är Guds rike överallt, hela världskartan.

 

Vi skall kriga. Vi skäms inte över vår religion. ISIS är ett försvar mot ”otrohet”. Men trots allt detta och tusen andra indikationer på att islam är en styggelse så säger media och sjuklövern att islam är fredligt. Allt annat är ”islamofobi”. NÄR skall dårarna vakna?

 



Tidigare video med Broder Rashid


 



Sen undrar man vad för slags islamistisk propaganda SVT visar: Ska vi betala för sådan här "skit" propaganda??

 


 




Källa & Länk:   Exponerat



Av Anders Leander - 12 september 2015 14:30

 

 

Den här videon väcker tankar och talar för sig själv oavsett om du lutar mot högersocialism, vänstersocialism eller total anarki.

 

Vid 1:14 ser du hur fel ute svenskarna är. Vid 2:38 gör han det ännu tydligare och visar den nakna sanningen om svenskarnas plånböcker. Vid 2:51 kommer mannen som äger 1/4 av Sverige in i bild (och vid 3:41 får du veta vilken svensk som tjänar över 350 miljoner kronor per år).

 

 




 

Undersökning utförd av United Minds på uppdrag av Aftonobladet som skapat videon. Statistik från SCB.

 

 

 

Källa:   Hyllat.se

 

Av Anders Leander - 12 september 2015 13:30



Den här bilden säger allt. Inga fler kommentarer behövs egentligen!

 

 

 

 

 

Vilka ynkryggar till så kallade män som flyr som råttor på ett sjunkande 

skepp. Lämnar kvinnorna kvar och låter dem strida mot isis. Det är lågt!!

 

 

 

 

Källa:    petterson's blogg

 

 

Av Anders Leander - 12 september 2015 12:00



Redan vid järnvägsstationerna i Tyskland möts flyktingar av radikala islamister (salafister) som försöker värva främst unga muslimer till sin rörelse.



 



Syftet är att hindra nyanlända muslimer att integrera sig i det demokratiska västeuropeiska samhället. I delstaten Nordrhein-Westfalen med sina 18 miljoner invånare beräknas närmare 2 000 salafister hålla till, varav 300 ingår i gruppen som är villiga och beredda att utföra våldsdåd.

 

850 moskéer finns i delstaten och i 30 av dessa sprids våldsförhärligande propaganda.

Källa: SVT

 

Några av de tyska salafisterna som verkligen ser ut att älska demokrati, europeiska värderingar och hårt arbete.

 

 

Källa & Länk:   Petterson's

 

 

Av Anders Leander - 12 september 2015 11:45



STOCKHOLM: Hundratals miljoner av Svenska skattebetalares biståndspengar har använts till att sprida svensk socialdemokrati och fackföreningsrörelse. Det visar en granskning som nyligen publicerats av PR konsulten och bloggaren Rebecca Weidemo Uvell.



 



Sveriges skattefinansierade bistånd uppgick förra året till 27,5 miljarder kronor. En summa som tillsammans med andra faktorer såsom migration och handel lägger oss på andra plats i världen av de som skänker mest per capita enligt FNs Global development index.


Arbetarrörelsens organisationer kasserar ut 1,4 miljarder under en mandatperiod

En granskning som nyligen publicerats på Rebecca Weidmo Uvells hemsida visar nu att 358 miljoner kronor av de svenska biståndspengarna förra året betalades ut till tre stycken organisationer med starka kopplingar till den svenska arbetarrörelsen.


En av dessa är Olof Palmes internationella center som verkar för att sprida socialdemokratin och fackföreningsrörelsen i världen. De övriga två är LO / TCO biståndsnämnd numera “Union to Union,” samt “We effect” tidigare kallat Kooperation utan gränser. Tillsammans har dessa tre organisationer under en mandatperiod kunnat utkassera 1,4 miljarder av det skattefinansierade biståndet.


“Pengarna går till bland annat stärkt demokrati, utbildning, hälsa och rädda liv. Ingenstans på Sidas hemsida står det något om politik, organisering eller facklig opinionsbildning.” skriver Uvell. När Nyheter idag kontrollerar Uvells uppgifter förefaller de vara korrekta. Ingenstans finner vi information som säger att det är ett mål för Sida att främja svensk socialdemokrati eller fackföreningsrörelse internationellt. Det enda vi kan finna är att organisationen skall främja demokratisk utveckling och jämställdhet.


“Stödja bildandet av socialdemokratiska systerpartier”

På den egna hemsidan skriver Sida själva om urvalsprocessen gällande vilka som beviljas pengar.

“Bedömningen som har gjorts handlar om vilka organisationer som bäst kan bidra till målen för Strategin för stöd genom svenska organisationer i det civila samhället och genom sitt arbete bidra till ett livskraftigt och pluralistiskt civilt samhälle i utvecklingsländer. Fokus ligger på ett effektivt rättighetsbaserat arbete för minskad fattigdom i alla dess dimensioner”, står att läsa på hemsidan.


Olof Palmes internationella center definierar syftet med den egna verksamheten i en linje som förefaller stå i strid med Sidas verksamhet. Det står att de ska “stödja bildandet av socialdemokratiska systerpartier runt om i världen” samt “informera och bilda opinion för internationell solidaritet”.



 



Palmecentret är visserligen den enda av de organisationer som ingår i Sidas ramavtal som har en direkt partianknytning. På sin hemsida skriver dock Palmecentret uttryckligen att man bedriver ett tätt samarbete med både Union to union och We effect. “Mycket smart att dela upp det i tre separata för att maximera mängden skattemedel de kan lägga på opinionsbildning för S och LO”, skriver Uvell i sin artikel.


Frikostiga löner och renoveringar

I Olof Palmecentrets årsredovisnng för 2014 framgår att av de under året totalt spenderade 142 miljonerna kom 94 procent från de svenska skattebetalarna. Förutom löner och ersättningar till ordförande Vanja Lundby Wedin och de övriga totalt 24 kvinnliga och 14 manliga anställda, en kostnad som uppgick till över 14 miljoner kronor, är en helrenovering av kansliets lokaler i Stockholm med tillhörande nya möbler, något av det som svenska skattebetalare bekostat med sina biståndspengar. Organisationen själv är skattebefriad enligt skatteverkets regler då den räknas som “samhällsnyttig”.



 



Rebecca Weidemo Uvell menar att hon personligen inte har något emot att Socialdemokraterna och LO arbetar globalt för att skapa fler socialdemokrater och fackförbund, men att detta inte är något som svenska skattebetalare bör behöva betala. “Bara kostnaden för vad de tre ramorganisationerna som alla är socialdemokratiska får av Sida per år räcker till att anställa 761 nya lärare ett helt år”, konstaterar Uvell i sin blogg.


Rebecca Uvell granskar även slöseri med skattemedel genom sin roll som Slöseriombudsman. Det är en verksamhet du kan stödja genom att bli medlem i skattebetalarnas förening. Här kan du ansöka om medlemsskap.

Nyheter Idag har sökt informationsansvarig på Sida för en kommentar utan resultat.

 

 

 

Källa & Länk:  NyheterIdag 



Av Anders Leander - 12 september 2015 06:15



Mona Sahlin är orolig. Och om hon är det så bör vi nog alla vara det. Hon är väl den siste i detta land som kan anklagas för islamofobi.

 

 

En terrorattack mot europeiska solbadare i semesterorten Sousse i Tunisien tog 28 liv. Attentatsmannen hade hörsammat en uppmaning till våld från Islamiska Staten. Samma dag halshöggs en person i Frankrike, av samma skäl. Sverige är inte immunt mot liknande. Inte Gävle heller.

 

   

Fotograf: Leila khemissi

 

Radikaliseringen inom vissa islamska kretsar har ökat dramatiskt på bara några få år, enligt Sahlin. Polisen och Säpo vill nu ha skarpare verktyg för att kunna övervaka och spana på extremister på nätet.

 

Det är en underdrift att påstå att Islamiska staten bara är ett terrornätverk. Det är det förvisso också, men terror avgränsar sig till att vilja destabilisera existerande stater, inte att ha statsbygge högst på agendan och terror bara som ett delmål.

Det enda som IS kan jämföras med är Hitlertyskland och kommunistdiktaturerna. Inte med allmänt kaos och sönderfallande stater.

 

Det är farligt att tro att mördarideologier som kommunism och nazism för all tid är besegrade, och därmed bli blinda för att liknande ondska kan uppstå i ny skepnad. Gulag, gasugnar och masshalshuggningar – är det egentligen någon skillnad?

 

Islamiska staten har agenter, så bör de betraktas, bland oss i västländer, som avser att dels rekrytera IS-krigare, dels inspirera till eller utföra terrordåd – det kan vara allmänt riktade bombattentat eller direkta mord på misshagliga personer som enligt godtycklig bedömning anses ha "förolämpat" religionen.

 

 

    

Abo Raad har pekats ut som militanta islamismens ledare i Sverige av Gefle Dagblad

 

 

Sådana illdåd kan fullt möjligt ske även i Gävle. Gävle framstår mer och mer som en betydande ort för islamistisk radikalisering, se GD:s nyhetsartiklar.

 

I väntan på de skarpare övervakningsverktyg som polisen och Säpo efterfrågar, och som politikerna måste leverera, så måste nuvarande lagstiftning och samhälleliga befogenheter användas maximalt.

 

Hets mot folkgrupp (judar, homosexuella), olaga hot ("sedlighetspoliser" i utanförskapsområden), olaga frihetsberövande (kvinnor som inte får gå ut), omhändertagande av barn (som far illa av hedersstrukturer), uppvigling (hatpredikanter), med mera, kan användas för att pressa tillbaka förtryckande strukturer i utanförskapsområden. Därmed angriper man grunden för radikalisering. Tröskeln bör rimligen vara låg för orosanmälningar till socialtjänsten, från skola, förskola och allmänhet, liksom för att polisanmäla misstanke om brott.

 

Frågan som inställer sig nu är förstås - är detta Islamofobi?

Det som verkligen är islamofobi är att avstå från att pressa tillbaka den radikala islamismen. De som drabbas av den är ju i första hand muslimer; alla de som vill leva normala och fria liv.

 

Politikerna måste inse allvaret i situationen.

I extrema undantagsfall har de demokratiska partierna samlats kring uppgiften att freda landet från angrepp från främmande makt, en uppgift som tillfälligt överordnats andra samhällsmål.

 

Ja, det har förstås bara hänt en gång och det var under andra världskriget.

Men frågan är om inte IS med dess oöverträffande grymhet, globala expansionsplaner och agentutpostering och rekrytering i västländer, inrymmer ett lika allvarligt hot som då. Bedömer man det så kanske bekämpandet måste få de lagar, resurser och verktyg som krävs, och annat får komma i andra hand.

 

David Nyström

026-15 96 35 david.nystrom@mittmedia.se

 

 

LÄS ÄVEN: Vilken sorts islam förkunnas i Gävle moské?






BÖRJAR "GEFLE DAGBLAD" BLI SKITNÖDIGA NU NÄR HOTEN TRILLAR IN???

Nu ska det väl pudlas efter detta!




Källa & Länk:  GefleDagblad




Av Anders Leander - 11 september 2015 15:25



Finns inte så mycket att tillägga till detta, mer än att det han säger är vidrigt. Detta är exakt vad de flesta av dessa Afrikanska och män från Mellanöstern anser om europeiska och svenska kvinnor.

 






African ”migrant” Brags about ”destruction” of European women /Rape

 

 

 

Källa & Länk:   Exponerat 

Av Anders Leander - 11 september 2015 12:15



Förra veckan spreds bilden över världen på lille Alan Kurdi som dog på havet mellan Turkiet och Grekland.

Nu anklagas Alans pappa för att själv ha kört båten som kantrade.

Han själv förnekar de nya påståendena.

 

 

 

 

 

Den irakiska kvinnan Zeinab Abbas berättar för den irakiska tv-kanalen al-Forat att hon och hennes familj också var ombord på båten.


Hon säger att två av hennes barn, Zeinab och Haidar, drunknade när båten kantrade. Enligt tv-kanalen har hennes man Ahmad Hadi anklagats för att ha kört båten. Men kvinnan är säker på att båten kördes av Alan Kurdis far Abdullah Kurdi, som hon kallar Adu Ghaleb:


– Han sa att den som körde var en turk som och att han kastade sig i vattnet. Det stämmer inte. Det var Abu Ghaleb som körde båten, säger hon.


För tv-kanalen om hur det gick till när båten förliste.


Vattnet kom in i båten och föraren började köra snabbare, snabbare. Min man sa, "kör långsamt", "skynda inte", men han lyssnade inte. Det kom en våg och han fortsatte köra in i vågen i hög hastighet. Båten vältes och jag såg alla falla framför mig. Båten hamnade över mig och mina barns huvuden.


Jag tumlade runt i vattnet, så såg jag min dotter. Jag hade hennes hand i min hand. Jag tänkte att hon har flytväst och kommer flyta så hon kommer bli räddad. Min hand nuddade hennes ben men jag tappade henne medan jag tumlade runt, jag fick ingen luft. Jag svalde vatten och försökte spotta ut.


Senare fick hon veta att barnen hade drunknat, säger hon.


De hämtade min dotters lik, hon var blå, och så hämtade de min son.


Tidningen Wall Street journal har nått Abdullah Kurdi i hans hemstad Kobane i Syrien. Han bekräftar per telefon att familjen Hadi fanns ombord på samma båt som han och hans familj, men han förnekar att det var han och inte någon turkisk människosmugglare som körde båten. Han säger till Wall Street journal att den turkiska kaptenen övergav båten och hoppade i vattnet strax efter att de drabbats av motorproblem.


Jag har förlorat min familj, jag förlorade mitt liv, jag förlorade allt, så de får säga vad de vill.

 

 

 

Källa & Länk:   Expressen 




Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26 27
28 29
30
<<< September 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Skapa flashcards