Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg under april 2014

Av Anders Leander - 11 april 2014 07:00

Bästa läsare!


Jag har skickat följande brev till Svenska Röda korset:          


 


Hejsan!


Jag har tagit del av nyhetsflödet under de sista dagarna för att bilda mig en uppfattning om vad som skett i samband med att privatperson i Falun spelat in en av era volontärer i smyg medan han ställt provokativa frågor avseende volontärens uppfattning om var biståndssatsningar gör mest nytta, och interfererar minst i det svenska samhället. Volontärens uttalande beskrivs i bl.a Aftonbladet som ”rasistiska”.


Som f.d förtroendevald i Svenska Röda korset och intresserad av yttrandefrihetsfrågor är jag mycket nyfiken på hur organisationen agerat, och på vilken grund.


I Göteborgsposten har Röda korsets ordförande Eva von Oelreich sagt förljande:


- Det som kvinnan uttrycker i det inspelade samtalet är inte förenligt med Röda Korsets värderingar. Medlemmar och frivilliga inom Röda Korset ställer sig självklart bakom organisationens grundprinciper och värdegrund. Den som inte delar våra värderingar ber vi att avsluta sitt engagemang.


Jag har lyssnat på inspelningen. När ordföranden för Röda korset kommer till slutsatsen att volontären uttryckt sig som inte är förenligt med Röda korsets värderingar skulle jag vilja veta vad ordföranden syftar på. Enligt stadgarna kan en medlem uteslutas ”genom sitt handlande i Svenska Röda Korsets verksamhet bryter mot stadgarnas ändamålsparagraf eller i övrigt agerar i strid med Röda Korsets grundprinciper.” Jag försöker hitta en grund för uteslutning (eller en order om att be volontären att upphöra med sitt engagemang) utifrån Röda korsets grundprinciper, men jag hittar inte vilken princip som volontären brutit mot.


Jag har även tittat på Röda korsets ändamålspraragraf, och kan inte se att volontärens uttalande skulle innebära ökat mänskligt lidande, att uttalandet innebär hot mot liv och hälsa, eller att någons människovärde kränkts. Jag kan inte heller se att påståendet om att bistånd i de nödställdas ursprungsländer eller i samma region skulle innebära att man motarbetar ömsesidig förståelse och vänskap i syfte att verka för varaktigt samarbete och varaktig fred mellan alla folk.


Med andra ord, det finns en otydlighet i Röda korsets kommunikation, där organisationen inte i klartext anger vad volontärens brott står i. Jag tror att saken kan vara mycket intressant för andra medlemmar och funktionärer i Röda korset. De ställer sig nog nu frågan: Vad får jag säga, och vad får jag inte säga? Och allmänheten undrar också vad Svenska Röda korset anser om att bistånd gör mest nytta; genom att använda pengarna på biståndsarbete till få mottagare i Sverige eller till många mottagare i utlandet.


Jag är också intresserad av hur Svenska röda korset omhändertagit och vilket personligt stöd man gett volontären som hängts ut i medier som främlingsfientlig, rasist och ”exkluderande” bara för att hon gett uttryck för något som hon anser är logiskt? Vilket ansvar tar ni för era frivilliga gratisarbetare?Med vänlig hälsning
Peter Harold
F.d kretsordförande.

 

 

Källa & Länk:    peterharold.wordpress.com

 

 

ANNONS
Av Anders Leander - 10 april 2014 06:00

Giftasåldern för flickor sänks till nio år, kvinnor tvingas begära tillstånd från sina män för att lämna huset och det blir tillåtet för en man att våldta sin fru. Det är bara några av beståndsdelarna i ett lagförslag som nu ligger i Iraks parlament för godkännande. (Helt vansinnigt)

 

 


När jag läste förslaget första gången var det som att mitt hjärta skulle explodera. Röstar de igenom detta kommer samhället att kollapsa, säger advokaten och människorättsaktivisten Eman Abdulrahman Hussein.


 


Just nu är hon och ett antal andra aktivister i Sverige, inbjudna av organisationen Kvinna till kvinna, för att uppmärksamma omvärlden på vad som är på väg att ske.


Motståndet medför att det är oklart huruvida omröstningen om lagen kommer att ske före eller efter parlamentsvalet i Irak den 30 april. 


Lagförslaget är framtaget av Iraks justititeminister och lagen skulle bara gälla shiamuslimer, som utgör majoritet i Irak, uppger TT-nyheterna och svt text-tv.VEM FAN HÅLLER INTE PÅ ATT EXPLODERA? VARFÖR GÖR INTE VÄSTVÄRLDEN NÅGOT ÅT DETTA?


Källa & Länk:   Exponerat

 

ANNONS
Av Anders Leander - 10 april 2014 05:45

Svenskarnas Parti är ett Nationalistiskt parti som sätter svenskarnas intresse främst och vill avveckla mångkulturen. Vi i SvP är nationalister och inget annat oavsett vad media och tidningar påstår.

 

Vi i SvP värnar om svenskarna och vårt välmående, vår kultur, vi vill inte en ha arbetslöshet, och en av världens högsta kriminalitet av en påtvingad mångkultur av 7-klöverns idiotiska politik.

 

Genom att rösta på Svenskarnas Parti kommer vi att göra vårt yttersta för att sverige skall bli svenskt igen.


Valsedlarna är nu beställda och här är hela listan på personer från Svenskarnas Parti som ställer upp till riksdagsvalet 2014


Valsedlarna kommer snart att finnas för beställning på www.svenskarnasparti.se)På riksdagslistan finns jag som nummer 11. du sätter väl ett kryss på mig!

 


 


http://www.val.se/val/val2014/valsedlar/R/rvalkrets/10/valsedlar.html#id0972 
Av Anders Leander - 9 april 2014 08:45

Skrämmande belopp så höga som nästan 6 miljarder försvinner årligen för Malmö i skatteintäkter. Detta genom fusk och svart marknad på allt. 8 av 10 butiker fastnar i skattejakt. Gissa vilken grupp av personer som sysslar med sådan brottslig verksamhet i mångkulturella Malmö.Vänsterpartiet delar gärna ut knarkpengar 6 miljarder skattekronor försvinner årligen i Malmö  fusk och svart marknad


Men det undrar inte en av Sveriges mest politiskt korrekta morgontidningar –sydsvenskan.se. Skatteverkets hemliga kontrollköp har avslöjat hundratals fuskare i Malmö. Men straffavgifterna avskräcker inte alla. Nu försöker myndigheten hitta smärtgränsen med hjälp av viten.


När kassaregisterlagen infördes 2010 satsade Skatteverket stort på att informera och utbilda kontanthandelsbranchen om reglerna: Att alla sålda varor måste slås in i kassaregistret, att kunden alltid ska erbjudas kvitto. De senaste två åren har Skatteverket gjort runt 500 anonyma kontrollköp i Malmö för att se om informationen gått fram.

Sydsvenskan träffar tre kontrollköpare på Skatteverkets utredningssektion i Malmö – Maksim, Christer och Carina. Efternamnen vill de inte gå ut med, eftersom de då riskerar att identifieras. På bordet framför oss står en svart väska full av oskattade cigaretter, ett axplock av all den oskattade tobak som Skatteverket kontrollköpt.


– De billigaste cigaretterna jag har stött på har kostat 15 kronor, men det normala är att de kostar mellan 25 och 37 kronor. Skattade cigaretter kostar någonstans mellan 43 och 56 kronor. Kostar de under 40 kronor är det garanterat svart, säger Maksim.


Kontrollanterna visar också tre proppfulla pärmar. Där finns alla butiker, restauranger, frisörer och växelkontor som fått kontrollavgifter under 2013 för att de brutit mot kassaregisterlagen. Första gången kostar det 10 000 kronor. Upprepas förseelsen inom ett år höjs avgiften till 20 000 kronor.Andelen som gör fel är stor. Bland butiker med tobaksförsäljning rör det sig om minst 80 procent, enligt tjänstemännen på Skatteverket. Och många gör fel mer än en gång.En av Malmös mest notoriska kassaregisterförbrytare finns på Foodland vid Värnhem. Ägaren, som vi inte får veta etnicitet på, har fått åtta kontrollavgifter de senaste två åren och har dessutom dömts till dagsböter och fått en företagsbot på 25 000 kronor för att ha förvarat en större mängd oskattade cigaretter i butiken.

Men avgifterna verkar inte avskräcka, menar Skatteverkets kontrollanter.– När de väljer att betala 20 000 kronor gång på gång, vilket är mer än de tar ut i månadsinkomst, måste det innebära att det lönar sig mer att sälja svart än att bättra sig, säger Carina.Förra året började Skatteverket också med att förelägga viten, hot om böter, som kan dömas ut i förvaltningsrätten om den svarta försäljningen fortsätter.


– Vi är intresserade av att försöka hitta deras smärtgräns. Om den går vid 100 000 kronor, eller 200 000 vet vi inte än, säger Christer.– Jag ser det som ett medvetet val. Alla kan göra fel men det är så pass enkelt att göra rätt och har man betalat in så många kontrollavgifter har jag svårt att tro att de inte har förstått reglerna, säger Maksim.2014 04 07 23 20 44 Foodland 6 miljarder skattekronor försvinner årligen i Malmö  fusk och svart marknadSydsvenskans granskning av den svarta ekonomin 2011 visade att skattebortfallet i Malmö kan uppgå till 5,7 miljarder varje år, varav hälften rör svartarbete. Enligt tjänstemännen på utredningssektionen är problemet lika utbrett i andra delar av Skåne.


– Vi har gjort kontroller i Helsingborg, Landskrona och Trelleborg. Och resultatet är det samma. Detta är ett stort problem, dels blåser man staten på pengar, dels snedvrids konkurrensen, säger Maksim.


Visst är mångkulturen upplyftande, berikande och nyttig för Sverige Ullenhag? Vilka vinstmaskiner Sverige släpper in, rena jackpoten.


eXponerat kollade upp ägaren för Ramys Food (Foodland). Adressen är Sallerupsvägen 4 och ägaren heter Raed R A Al-Mashhdane. Andra butiksägare i Malmö som åkt dit är Imad Saeed Abed, Ziyad Abid Kamil Patryk och Ihsan Abdulsadiq Muhammed al Bader. Helyllesvenskar alltså.Källa & Länk:   Exponerat

 

Av Anders Leander - 8 april 2014 08:00

 

 

STOCKHOLM. Ryssland har vidtagit förberedande åtgärder inför en eventuell framtida väpnad konflikt med Sverige, hävdar Säkerhetspolisen.

 

 

 

 


Enligt Svenska Dagbladet har försvarsminister Karin Enström redan meddelat att allt militärt samarbete med Ryssland avbryts och att reformeringen av svenska försvaret ska skyndas på. Med ”reformering” syftar man på att delvis överge den så kallade Bildt/Tolgfors-doktrinen, som går ut på att Sverige försvaras bäst i Afghanistan, vilket Fria Tider skrivit om förut.


Exakt varför Ryssland skulle vilja anfalla Sverige är inte känt. Säkerhetspolitiken görs av tradition upp direkt mellan USA och den svenska regeringen i hemlighet, samtidigt som riksdagen får begränsad information och väljarna hålls helt utanför.


Läckta Ambassad-dokument från Wikileaks och uppgifter från Edward Snowden visar dock att den kontroversiella FRA-lagen beställdes av USA, och att FRA används flitigt för att spionera mot Ryssland för USA:s räkning. När Ryssland för ett år sedan övade på att bomba Stockholm var det tänkta målet FRA, som ligger på Lovön nära Ekerö i Stockholms län.


-Sverige avbryter nu allt militärt samarbete med Ryssland.


– Försvarsmaktens samarbete med Ryssland är suspenderat. Alla planerade militära aktiviteter ihop med Ryssland är inställda, säger försvarsminister Karin Enström i en officiell kommentar.

 
Några av Svenska folkets kommentarer här nedan:
 
 • Nissenorton

  Jag lär mig hellre ryska än arabiska!

 • RudosIsmatos

  För vems agenda agerar FT? Svensk eller rysk?
  ”Exakt varför Ryssland skulle vilja anfalla Sverige är inte känt. ” Ett påstående som känns oerhört historielöst både i moderna tider och svunna.

 • Nu kan alla korkade experter dra igen foderluckan. Ryssland är och förblir ett hot, Fan vad jag avskyr våra idioter till politiker. Det kommer att ta minst tio år att bygga upp ett försvar igen och kostnaden blir enorm. Att öka med någon miljard hit och dit är så j-a pinsamt att man knappt tror det är sant. Minska invandringen med 95% så har vi pengar till Sveriges försvar men med 7 klöverns politik så går invandringen först sen kommer kanske Sverige och svenskarna. Någon som tror att dumsvensken kommer att vakna efter det här hotet ? skulle inte tro det.
   
 • markus Stort stöd till 95 % mindre invandring och mer pengar till Sverige. Men Ryssland kommer inte attackera oss, ev finns en mycken liten risk att de smäller ut databasen som används för att spionera på dem. Men för svensken är det verkliga hotet EU och USA
 • Greger Hoffa Håller med om att vi behöver bygga upp vårt försvar. Men då främst mot det muslimska hotet vi har här. Vad det gäller hot från Ryssland så är det inte svårare än att sluta spionera på dom för jänkarnas räkning. Så vips så är det hotet borta medans det inhemska hotet från muslimer består!
 • Dacke Nils

  Varför skulle inte Ryska ensamkommande I-princip-barn ha samma ”rättigheter” som ”döda-alla-otrogna-araber”? Efter gränspassagen har de full rösträtt och DÅ GÅR DET INTE ATT GÖRA NÅGONTING! Den största fienden är nog det egna förståndshandikappet?
  Vad planerar icke-journalisterna inom media? En artikelserie om hur ”Jättespännande” det är att vara ockuperade av Ryssar? (Kanske inte så roligt för Vänsterns yrkeskriminella? Eller tror de att Ryssarna ska betala bättre än PK för hot & misshandel mot patrioter?

 • Grreger Hoffa

  Se det positivt..tar Putin över Sverige så kommer vi få en fungerande kollektivtrafik i alla fall. 

 • Tomas Olsson

  Svenska politikers hjärnor har varit suspenderade tillräckligt länge…

 • UsamaBinNorrland

  Reinfeldt och Bildt får samla ihop en twitterstorm. PK eliten logga in på era konton.. Putin kommer bli rädd när Reinfeldt skränar på twitter 

 • PastorCash

  Har vi tur så städar Putin våra hundratals getton från parasiter och vägglöss.

 • ReinfeldtBOT

  Sverige får reda på att FRA-lagen instiftad av USA skulle användas för att spionera på Ryssland…
  Och vi bryter samarbetet med Ryssland och INTE med USA???

  Jag visste det, jag skulle inte ha gått ur sängen idag!

 • Erik

  Det tar bara en kvart att plocka bort det svenska eländet så är det ryskt sedan.

 • Crilla

  Det är klart att Ryssland skulle vilja ha Östersjön som ett ryskt innanhav? En enda stor flottbas av alltihop innan de tar strid med USA.

 • dubium

  Varför krigshetsar de nu helt plötsligt och håller på med en massa jävla trams? GIVETVIS har Ryssland en utarbetad strategi för ett eventuellt anfall mot Sverige. Vi är ALLIERADE med deras fiender. Blir det krig med USA så MÅSTE Ryssland slå mot Sverige. Annars kommer vi att agera stödtrupp till USA och låta dem använda våra flygfält osv. Det vore tvärtom väldigt konstigt om de INTE hade sådana här planer klara.

 • FJÄRDE STATSMAKTEN

  Det där med att ryssarna skulle ha köpt en massa kartor över Sverige är ju bara larv.

  Reinfeldt och Liten Karin har ju bluddrat en massa på tomgång om att höja försvarsanslagen (samtidigt som sparbetinget på 100 miljoner/år står kvar)

  Alla som tänker efter det minsta förstår ju att inge pengar kommer att satsas av den här regeringen. Men de måste skrämma upp folk lite för ryssen så att det låter mer äkta. Det är ju valrörelse och M läcker medlemmar som ett såll.

  Se bara på Bildts alla resor i länder som vi inte borde ha mycket med att göra. Allt hänger ihop. Igår var han i Afghanistan för att ”känna av stämningen” under valet. Varför då? Vad har han med Afghanistan att göra? Har han inget att göra i Sverige där han är utrikesminister?

  Det finns inte en kvadratcentimeter av Sverige som inte ryssar och andra länder vet allt de vill veta om, och inte en viktig byggnad som de inte har planritningar över. Det finns inte en rostig k-pist eller ammunitionslåda som inte är känd av alla utlänningar som vill veta.

  Den stora teatern spelas bakom kulisser dit vi vanliga dödliga aldrig får kika in. Det vi ser är bara dimridåer.

 • gäst

  Det här är Reinfeldt fel. Det här har han ställt till med! Här kan vi se effekten av hans hat politik mot svenska folket.

  Förstår ni! Sverige som inte har något försvar längre! Putin måste väl känna till det! Varför då förbereda sig för krig mot Sverige?

  En skrämmande utveckling med ”lilla” Sveriges inblandning överallt. Vad tror politiker att de är? Några få maktgalna och giriga personer sätter hela länders folk i krig och svält. Känns inte speciellt rätt eller sunt och absolut inte ärligt. Smäller det i Sverige så sticker de skyldiga till sina andra lyxbostäder i andra länder medans svenska folket mejas ner. Så är det! Skithögarna har nog tryggat sitt!

  Och ärligt så vet jag inte vad jag ska tro om SÄPOS information? Rysslands anledning till att bomba Sverige?

  Man kan ju undra vad det rör sig om? Är det mer sanktioner mot Ryssland beordrat från USA, EU och Carl Bildt. Repressalier av att Putin inte löd i frågan om Krim. Ett triangeldrama ”Ryssland, Ukraina, USA” Det kan handla om så mycket om nu detta är sant! I Sverige vet vi ju sedan tidigare att vi har lögnaktiga politiker!

  ”Sverige avbryter nu allt militärt samarbete med Ryssland.
  – Försvarsmaktens samarbete med Ryssland är suspenderat. Alla planerade militära aktiviteter ihop med Ryssland är inställda, säger försvarsminister Karin Enström i en officiell kommentar.”
  http://www.svd.se/nyheter/utrikes/senaste-nytt-om-ukrainakrisen_3429332.svd?sidan=8

  Exakt varför Ryssland skulle vilja anfalla Sverige är inte känt. Säkerhetspolitiken görs av tradition upp direkt mellan USA och den svenska regeringen i hemlighet, samtidigt som riksdagen får begränsad information och väljarna hålls helt utanför.

  Det är den ryska militära underrättelsetjänsten GRU vilken lyder under generalstaben som ökat sina aktiviteter på svensk mark, enligt Säpo.  Mer kan läsas på FriaTiders sida!!  Källa & Länk:  FriaTider

   

   Av Anders Leander - 8 april 2014 06:30

Ryssland bedriver förberedelser för krig eller hot om väpnat våld mot Sverige, enligt säkerhetspolisen. Samtidigt säger försvarsminister Karin Enström att allt militärt samarbete med Ryssland avbryts och att reformeringen av svenska försvaret måste skyndas på.

 

Att ryska bombplan av typ Tu 22 (Backfire) övade anfall långfredagsnatten 2013 är en av flera ryska krigsförberedelser mot Sverige, enligt Säpos chefsanalytiker Wilhelm Unge.

Att ryska bombplan av typ Tu 22 (Backfire) övade anfall långfredagsnatten 2013 är en av flera ryska krigsförberedelser mot Sverige, enligt Säpos chefsanalytiker Wilhelm Unge. 

FOTO: AP

 

______________________________________________________________________________________

Wilhelm Unge, chefsanalytiker vid Säpos kontraspionage

De simulerade flygattackerna mot Sverige är det tydligaste exemplet på krigsförberedelser.

Säpos Wilhelm Unge.

 

De tre beskeden är ett resultat av Rysslands aggression mot Ukraina. På måndagen gav säkerhetspolisen (Säpo) en planerad information. Ett nytt inslag är att Ryssland nu för första gången sedan kalla kriget pekas ut som ett hot mot rikets försvar.

– Ryssland ägnar sig åt krigsförberedelser och det är lite oroande. Vi ser en förhöjd rysk underrättelseverksamhet på grund av det som händer i Ukraina och på Krim. En del av det här tolkar vi som förberedelser för krig, eller för hot om väpnat våld, mot Sverige, säger Wilhelm Unge som är chefsanalytiker vid Säpos kontraspionage.

Det är den ryska militära underrättelsetjänsten GRU vilken lyder under generalstaben som ökat sina aktiviteter på svensk mark, enligt Säpo.


Konkret handlar det om olika konspirativa metoder från rysk sida. Exempelvis försök att värva personer för spionage, elektroniska angrepp mot svenska IT-system, signalspaning eller försök att tränga in i det svenska försvarets anläggningar.


Dessutom har ryssarna köpt in stora mängder kartor över speciellt känsliga områden i Sverige.

Till detta kommer att ryskt bombflyg på långfredagsnatten 2013 och den 28 oktober 2013 gjorde simulerade attacker mot mål i Sverige.


– Kopplat till det faktum att vi sett att Ryssland nu är berett att använda sina stridskrafter i andra länder så inger det oro. De simulerade flygattackerna mot Sverige är det tydligaste exemplet på krigsförberedelser. De gör man ju inte om man inte har för avsikt att någon gång i framtiden göra så, säger Wilhelm Unge.

Sverige avbryter nu sitt militära utbyte med Ryssland.


– Försvarsmaktens samarbete med Ryssland är suspenderat. Alla planerade militära aktiviteter ihop med Ryssland är inställda, sade försvarsminister Karin Enström vid en konferens anordnad av Folk och Försvar.

 

Försvarsministern slår fast att Ryssland ändrar Europas gränser med våld. Detta ökar risken för en regional konflikt i Sveriges närområde. Hon nämnde att bättre luftvärn, fler Gripenflygplan och nya ubåtar behövs.

Den pågående försvarsreformen ”ska genomföras så fort som möjligt”, enligt försvarsministern. Från början skulle försvarets nya Insatsorganisation 2014 vara fullt bemannad med frivilliga soldater och sjömän i år.

 

Men bemanningen har skett i den takt ekonomin tillåtit och tidigast om nio år, 2023, är insatsorganisationen fullt bemannad.

– Vi har redan påbörjat en anslagsökning, men min bedömning är att vi kommer att behöva göra ytterligare förstärkningar, säger Karin Enström till SvD.


Trots detta så ger försvarsministern besked till SvD om att den generella besparing som regeringen beslutade om så sent som den 20 februari ligger fast. Den drabbar försvaret med cirka 100 miljoner kronor per år.

 

 

Säpo ser väl tomtar på loftet också! Vore det inte bättre att dom koncentrerar sig på denna avskyvärda islamiseringen som håller på här i Sverige. Det kallar jag ett hot mot Sverige och mot oss Svenskar.

 

Och vem skall försvara Sverige? Det finns ju ingen militär kvar i Sverige, den har ju 7-klövern skrotat, Kanske dessa raketforskare från Somalia och Pakistan, Irak, med flera länder. Det kan nog Karin Enström glömma att dessa tillgångar från Mena länderna kommer att strida för Sverige.

 

Jag tror att många av oss Svenskar kommer att gå över på Ryssens sida, det är jag helt övertygad om.

 

 

Källa & Länk:  SvD

 

 

Av Anders Leander - 8 april 2014 06:15

SVERIGE "Högerextremister" som sjönk i Medelhavet skapade munter stämning på flera tidningsredaktioner runt om i landet. Glädjen var så stor att ingen undersökte sanningshalten i artiklen.


Kallsup


Italienska högerextremister från Lega Nord skulle visa hur att det var lätt att ta sig över Medelhavet. De sju personerna satte sig i en gummibåt och åkte ut för resan som skulle gå mellan Italien och Tunisien. Men båtens motor tog eld.

De lyckades släcka elden och skulle sedan skicka ut en nödraket för att få hjälp men raketen for inte upp i luften utan rakt ner i båten och de hamnade i vattnet där maltesiska flottan räddade dem.


-Så lyder nyheten som har spridits av exempelvis Expressen, Aftonbladet och Metro. Det är en lustig historia för alla som vill skratta åt klantiga högerextremister.


Det enda felet är att berättelsen är helt påhittad.


”Nyheten” kommer fån satirsidan La Gazetta Del Nord. Så istället för att få skratta åt oliktänkande har flera av Sveriges första tidningar fått en kurs i källkritik.


Aftonbladet, Expressen, Metro är ju bara för sorgliga, man kan inte annat än skratta åt dem.Källa & Länk:  Realisten.se

 

 

Av Anders Leander - 8 april 2014 06:00

Det uppskattade inte husse så han beordrade sina män att sy igen kvinnans mun och vänstra öga som en varning.

 

Jag säger som så många gånger förut. Islam är ingen religion – det är en vålds och dödskult för dårar som måste utrotas.

 

Och hur vi i övriga världen kan låta saudier finansiera moskéer och friskolor i vårt land är för mig obegripligt. Man nästan hoppas att det skall drabba dessa islamist-älskare och deras familjer så dom får upp ögonen för vad islam är för någon sjuk idiologi.

 

 

Källa & Länk:   The Muslim Issue

 

 

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

54 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
<<< April 2014 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Blogkeen
Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Bloglovin'

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Vesselfinder

Blandad Rock´n Roll


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se