Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg under april 2014

Av Anders Leander - 8 april 2014 06:00

STOCKHOLM Den välkände judiske vänsterpartisten Dror Feiler demonstrerar idag tillsammans med den öppet våldsbejakande vänstern. Demonstranterna kräver att en våldsam och multikriminell kommunist ska släppas fri från häktet.

 

Foto: Gabriel Liljevall


Dror Feiler.                                                                                         Foto: Gabriel Liljeval


Personerna bakom en Facebook-grupp som vill att vänsterextremisten Joel Bjurströmer Almgren, häktad och åtalad för bland annat mordförsök, ska släppas fri har kallat till demonstration i Stockholm idag under parollen ”Antifascism är alltid självförsvar” i syfte att visa stöd för den häktade våldsverkaren.

 

Detta är i sig ganska ointressant, vad som är intressant är den lista som visar vilka personer/grupper som kommer få talartid under demonstrationen eller stöttar arrangemanget. En grupp som nämns är AFA som inte behöver någon närmare presentation, detta våldsnätverk är välkänt för dem flesta vid det här laget. Även Förbundet Allt Åt Alla förekommer på listan, en gruppering som Researchgruppens frontfigurMathias Wåg åtminstone så sent som förra året var engagerad i.

 

Det mest intressanta namnet på listan är dock Dror Feiler. Feiler, som har judisk härkomst och föddes i Israel, kandiderar i år till Europaparlamentsvalet för Vänsterpartiet, samma parti som han 2010 kandiderade för i riksdagsvalet. Man kan ödmjukt undra vad vänsterledaren Jonas Sjöstedttycker om att en av hans kandidater låter sig associeras med den våldsbenägna extremvänstern i syfte att stödja en kriminell extremist som står åtalad för mordförsök.

 

Det är också noterbart att nätverket Jönköping Mot Rasism, en av våldsvänsterns frontorganisationer, gjort reklam för den aktuella demonstrationen på sin Facebook-sida. Nätverket har för avsikt att stoppa Svenskarnas partis demonstration i Jönköping 1 maj genom att göra staden till en ”nazifri stad”.

 

Dror Feiler är annars en kontroversiell individ bland sina egna folkfränder och hans antisionistiska konstverk ”Snövit och sanningens vansinne” ledde till en smärre diplomatisk ”kris” mellan Sverige och Israel efter att Israels ambassadör attackerat konstverket. Feiler var också en av de drivande krafterna bakom projektet ”Ship to Gaza”.

 

 

Källa & Länk:  Realisten.se

 

Av Anders Leander - 8 april 2014 05:45

Vänsterorganisationer kallade kallade till demonstration på Medborgarplatsen i Stockholm på måndagskvällen, med anledning av rättegången mot den person som anklagas för att ha knivhuggit en nazist under manifestationen i Kärrtorp förra året.

Vänsterorganisationer kallade till demonstration på Medborgarplatsen i Stockholm på måndagskvällen, med anledning av rättegången mot den person som anklagas för att ha knivhuggit en nazist under manifestationen i Kärrtorp förra året. Foto: TT

 

En SVT-journalist fick i kväll ett knytnävslag i ansiktet under en demonstration på Medborgarplatsen i centrala Stockholm.

 


Händelsen inträffade när SVT:s team bevakade en stödaktion för en 35-årig vänsterextremist som i morgon ska upp i rätten misstänkt för att ha knivhuggit en nazist då en nazistgrupp angrep en demonstration i Kärrtorp 15 december i fjol.


Det var cirka 80 personer – och ett 40-tal poliser – på plats för demonstrationen, som bland annat samlade deltagare från Antifascistisk Aktion, Syndikalistiska Ungdomsförbundet och Revolutionär Kommunistisk Ungdom.


Attacken utfördes av en maskerad man som skrek ”sluta filma mig” och gav SVT:s fotograf ett slag i ansiktet.


Allt ska ha gått väldigt snabbt och fotografen fick en svullnad på ögonbrynet, men behövde inte uppsöka sjukhus. En polisanmälan lämnades in på plats och en person har tagits in till förhör.


Personen som attackerade fotografen ska också ha fastnat på SVT:s film.


”Väldigt allvarligt”


Ulf Johansson, ansvarig utgivare på SVT Nyheter, kommenterar det inträffade.  


– Det är väldigt allvarligt att journalister attackeras på det här sättet på allmän plats när man ska nyhetsbevaka en händelse.


Kommer SVT att agera annorlunda i framtiden efter det som hände i kväll?


– Vi har hela tiden diskussioner om situationer där det kan finnas risker. Vi hade en diskussion inför detta, men gjorde bedömning att vi inte behövde extra säkerhet då polisen inte förväntade sig några motdemonstrationer.


– Men detta visar att stämningarna har trissats upp och vi kommer att bli tvungna att tänka efter ordentligt kring hur vi ska agera i de här sammanhangen framöver.Källa & Länk:   svt.se

 


Av Anders Leander - 8 april 2014 05:30

 TT

                                                                                                                                                   Foto: TT

 

Den 35-årige vänsterextremisten som har åtalats för att ha knivhuggit en person vid nazistattacken mot manifestationen i Kärrtorp är tystlåten i förhör.

 


Hela grejen är ju fett pinsam alltså, att ni gör förövare till offer, säger han, efter att ha vägrat svara på en lång rad frågor.


I dag inleds rättegången, och han ska frågas ut i säkerhetssalen i Södertörns tingsrätt.


Åklagaren pekar ut honom som anstiftare till våldsamt upplopp eftersom han skickat ut sms och manat till samling. Mannen reagerar mot att bli kallad gruppchef av polisen.


- Tar ni nazisternas terminologi och stoppar in i det här? Det låter ju skitkonstigt alltså, säger han.


35-åringen tillhör den innersta kärnan av vänsterextrema Revolutionära fronten och har dömts flera gånger, bland annat för våldsamt upplopp och misshandel.


Han är misstänkt för mordförsök alternativt dråpförsök, våldsamt upplopp och brott mot knivlagen.


FAKTA: REVOLUTIONÄRA FRONTEN

  •  * Revolutionära fronten (RF) är ett av de dominerande nätverket i den autonoma miljön på den yttersta vänsterkanten.
  •  * RF har sina rötter i Antifascistisk aktion och bildades efter EU-toppmötet i Göteborg 2001.
  •  * Nätverket har lokala grupper, men saknar central ledning.
  •  * Målet är att genom revolution avskaffa den rådande samhällsordningen och införa självständiga arbetarkollektiv som styrs genom direktdemokrati.
  •  * Det mer omedelbara målet är att försvara arbetarklassen mot angrepp, vilket kan vara allt från attacker från högerextremister till förändringar i arbetsrättslagstiftningen.

Källa: Rapporten "Våldsam politisk extremism" från Brå och Säpo. (TT)Källa & Länk:  svt.se

 

 

Av Anders Leander - 7 april 2014 22:45

 


Det var viktigt för svensk politik och samhällsdebatt att Sverigedemokraterna (SD) fick representation i riksdagen i valet 2010: etablissemanget skakades om och den offentliga debatten öppnades upp för frågor som det svenska folket länge har pratat om privat, men som massmedierna tidigare har tystat ner. Nu tvingas politikerna och medierna i större utsträckning än tidigare ta hänsyn till vad folket egentligen tycker. Men stämmer SD:s politik verkligen överens med den bild som de fått i debatten?


Tyvärr vill SD inte skapa ett svenskt Sverige. Även om det finns många genuina nationalister inom partiet på olika nivåer, så har partiledningen andra ambitioner – de vill exempelvis ha fortsatt invandring och menar att vem som helst kan bli svensk. Detta kan inte svenskarna acceptera. Om det ens ska finnas något Sverige kvar om femtio år, så måste vi driva en ärlig och helhjärtad nationalistisk politik som alltid sätter svenskarnas intressen främst.

Varför bör du då välja att stödja det växande Svenskarnas parti (SvP) snarare än riksdagspartiet Sverigedemokraterna? Det finns många anledningar till att göra ett sådant val och syftet med denna text är inte att göra en fullständig genomgång av alla dessa anledningar utan istället vill vi ge dig ett par goda argument:


1) Du vill ha ett svenskt Sverige. SD vill inte stoppa invandringen utan enbart minska den, detta innebär att SD är nöjda med andelen invandrare i Sverige idag och vill dessutom att det skall bli ännu flerinvandrare i Sverige genom att släppa in ytterligare ungefär 10 000 invandrare varje år. I längden innebär en sådan politik att svenskarna kommer vara i minoritet i Sverige och det löser på inga sätt dagens mångkulturella problem. SvP vill istället stoppa invandringen, utvisa alla kriminella invandrare, avveckla det multietniska samhället på ett ansvarsfullt sätt och införa en återvandringspolitik enligt principen sist in – först ut. Svenskarnas väl och ett harmoniskt Sverige är SvP:s högsta prioritet.


2) Du anser att svenskarna är värda en framtid. Ledningen för SD förespråkar något de kallar för ”öppen svenskhet” där de påstår att ”vem som helst kan bli svensk”. Jimmie Åkesson upprepar gång på gång att det enbart är en fråga om värderingar när det gäller vem SD anser är svensk, invandring av kristna syrianer till Sverige är ett exempel på invandring som ledningen för SD ser positivt på. Svenskarnas parti däremot står upp för att svenskar tillhör ett folkslag på biologisk grund och värderar svenskarnas framtid högt. Vem som helst kan inte bli svensk, lika lite som vem som helst kan bli japan. SvP vill ha en så positiv utveckling som möjligt i Sverige, med så goda förutsättningar som möjligt för den svenska befolkningen – inte en utveckling till ett Sverige där afrikaner, araber, asiater osv tillåts bli i majoritet och räknas som svenskar så snart de lyckats få svenskt medborgarskap.

Om du stödjer de ovanstående punkterna men fortfarande tror att SD kan påverkas till något bättre och att SD skulle kunna utveckla sin politik till en mer nationalistisk politik på sikt (trots att SD-ledningen ständigt avvecklat nationalismen i takt med att SD:s stöd har ökat) så finns all anledning att ändå välja att stödja och rösta på Svenskarnas parti:


A) Du tror att SD kan förbättras och vill påverka dem till en mer svenskvänlig politik. Ifall du tror att det går att påverka SD:s ledning till en mer svenskvänlig politik så är det effektivaste sättet att göra detta genom att rösta på och stödja Svenskarnas parti. På så vis sätter du press på SD-ledningen att i högre grad förespråka svenskarna när allt fler svenskvänliga röster vinns över till ett sant nationalistiskt alternativ på grund av att SD för en invandringsliberal politik. Partistyrelsen för SD utesluter idag personer från partiet om de är allt för kritiska mot invandring och börjar de inse att SvP är en växande utmanare bland invandringskritiker kommer ledningen för SD sannolikhet att tvingas förbättra sin politik för att inte förlora allt för mycket stöd.


B) Du vill sända en kraftfull signal om att det är nog. Ju snabbare Svenskarnas parti – som för en kompromisslös nationalistisk politik på etnisk grund – växer, desto fler kommer få upp ögonen för att missnöjet med den förda politiken växer bland befolkningen. Reaktionerna på ett växande SvP blir garanterat kraftigare än de som ett stöd till SD resulterar i, så vill du göra en politisk markering så kraftig som möjligt bör du stödja SvP istället för SD.

Att ha Sverigedemokraterna i riksdagen är ett uttryck för svenskarnas vilja till förändring, svenskarna är inte nöjda med hur samhället utvecklar sig idag och på så sätt går det att säga att SD:s inträde i riksdagen är ett steg i rätt riktning. För att få ordning på samhället krävs dock att en politik förs som ligger i linje med vad de flesta samhällskritiker förespråkar och Svenskarnas parti är partiet som rakryggat står upp för och företräder ett Sverige som skall styras av och för svenskarna, där svenskarnas kortsiktiga såväl som långsiktiga intressen sätts i första rummet.


Svenskarnas parti är en växande opposition mot riksdagens strutspolitik där det hellre väljs att gömma huvudet i sanden än att prata om lösningar på problemen. Varje bidrag och varje ny medlem i Svenskarnas parti påskyndar partiets utveckling. 

 

I Svenskarnas parti gör Du skillnad.

 

 


Av Anders Leander - 7 april 2014 22:15

Rysslands spionage mot Sverige har ökat i samband med krisen i Ukraina, enligt Säpo. Det rör sig bland annat om ”köp av stora mängder kartor".

 

Förutom inköp av kartor ägnar sig ryssarna åt annan form av informationshämtning från Sverige, såsom värvningsförsök och signalspaning.

– Det är ingen hemlighet att Ryssland ägnar sig åt det, och det är lite oroande, säger Wilhelm Unge, som är Säpos chefsanalytiker i frågor som rör kontraspionage.


Källa & Länk:  FriaTider

 

Bloppis-annons
Av Anders Leander - 7 april 2014 22:04

Två stycken helt nya ventilation trummor i rostfritt stål en med en 380 volts motor (insug) och en utan motor (utblås) Byter luft 10 gånger i timman på ett utrymme om 1100 m3. 


Tratten är cirka en meter i diameter och röret cirka 40 centimeter i diameter, Höjd cirka 1,30 meter. Själva röret kan man förlänga om man vill.


Passar utmärkt till: Hölada, Svinhus, Lackfirma, Ladugård m.m Kostade 57000 dkr nya säljes nu för 25000 skr.                                         

Verktyg & Maskiner, Säljes - Mönsterås (Kalmar län)
Pris:    25 000:-
Telefon:    0499-771400
 
Av Anders Leander - 6 april 2014 23:00

Det är nog bara vänsteruhliganen Robert Aschberg som klarar av att få leka polis, fast han inte har laglig rätt till det... Eller ja... han är ju både polis, domare och bödel på en och samma gång... I min värld kallas sånt för grovt rättsövergrepp och ska ge fängelse... men nu är det ju ett gammalt skinhead som Robban och då verkar det funka!?

 

Undrar bara om Robban skulle våga gå upp till Bonniers eller Wallenberg o anklaga dom för att vara pedofiler... och det ends bevis som finns är en utskrift från en offentlig sajt där vem som helst kan fiffla med t ex IP-nummer???

Nä, skulle inte tro att han vågar bita händer som fyller hans fickor med guld!!!


Enda som är så trist i första avsnittet är att den unga tjejen blir så utsatt av både sina s k kompisar men sen också avTV3 och Robert Aschberg!

 

Hur kan en sådan som Robert Aschberg få hålla på att tracka folk utan att någon myndighet ingriper? Han är varken polis, domare, eller har någon som helst rätt att göra som han gör. Han är en vänsterhuligan till journalist och inget annat.

Av Anders Leander - 6 april 2014 22:45

Om du känner eller känner till någon kommunpolitiker tycker jag du ska skriva några rader till den personen och kräva det som står i den här artikeln, för det är både rätt, riktigt och sant!

 

Vi ska inte längre stå vid sidan av löparbanan och se på... Vi ska vara med på banan i stället!"Bankerna själva hävdar att detta görs av omsorg för kunderna en inte helt glasklar logik när kunderna faktiskt vädjar till bankerna att ha kontanterna kvar", skriver debattörerna.Kommunen borde se över sina penningplaceringar och om det finns banker som missgynnar invånarna så ska kommunen välja bort dem och välja andra banker.


Ett efter ett slutar bankkontoren att hantera kontanter. Trots att ingen bett om det. Under åren 20102012 har den manuella kontanthanteringen försvunnit på sammanlagt 490 svenska bankkontor. Swedbank driver denna för samhället dystra utveckling, men även Nordea och SEB går samma väg. Den enda storbanken som deklarerat att de kommer att fortsätta att tillhandahålla kontanter är Handelsbanken.


När en så självklar samhällstjänst som att tillhandahålla kontanter försvinner blir följderna dramatiska. Plötsligt kan butiker inte sätta in sina dagskassor, konsumenter riskerar att förlora pengar när gamla 50-lappar och gamla 1 000-lappar vid årsskiftet blir ogiltiga och inte kan växlas in, äldre människor upplever otrygghet när de måste lämna över sina betalkort och koder till hemtjänstpersonal för att göra inköp, barn kan inte sätta in sina sparpengar, föreningslivets verksamheter försvåras.


Allt detta leder till att hela lokalsamhället utarmas. Det är knappast en önskvärd situation i kommuner som redan slåss med problem som försämrad service och utflyttning. Många känner sig maktlösa inför bankernas agerande. Bankerna själva hävdar att detta görs av omsorg för kunderna – en inte helt glasklar logik när kunderna faktiskt vädjar till bankerna att ha kontanterna kvar.


En som har reagerat på bankernas agerande är kommunalrådet i Uppvidinge kommun, Christina Lindqvist. När banken på orten slutade med kontanthantering skrev hon en motion till kommunfullmäktige där hon föreslår att kommunen efter en offentlig upphandling flyttar sina pengar till en bank som tillhandahåller kontanter. Kommunen är god för cirka 130 miljoner kronor, pengar som ska förvaras någonstans och ge ränta. Kommunen borde därför se över sina penningplaceringar och låneplaceringar, tycker hon, och om det finns banker som missgynnar invånarna så ska kommunen välja bort dem och välja andra banker som ser till invånarnas bästa.


Om fler kommuner ställde krav på att banker ska kunna ta emot och lämna ut kontanter skulle det sätta en effektiv press på bankerna att inte lämna handeln och lokalsamhällena ute i Sverige i åt sitt öde. Vi uppmanar därför Sveriges kommuner att vid offentlig upphandling av banktjänster ställa krav på att banker som vill teckna avtal med kommunen ska tillhandahålla kontanter till invånarna och företagen i kommunen.


Bankerna – av alla institutioner – kan inte bara gradvis upphöra med kontanthanteringen utan reaktioner. Det kan inte bara fortsätta driva en utveckling som utarmar kommuner när handel och föreningsliv slås ut och som drabbar många konsumenter. Ett kontantlöst samhälle innebär stora risker som inte på långa vägar är utredda ännu. Om ingen drar i bromsen nu kan vi stå inför ett samhälle som är både väldigt sårbart och ganska så totalitärt. Vi är långt ifrån beredda att ta det steget.

Jan Bertoft

Generalsekreterare Sveriges Konsumenter

 

Björn Eriksson

Ordförande Säkerhetsbranschen, f.d Landshövding i Östra Götalands länhttp://www.allehanda.se/opinion/insandare/sa-kan-banker-som-vagrar-kontanthantering-stoppasPresentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

63 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
<<< April 2014 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Vesselfinder

Blandad Rock´n Roll


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se