Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 8 april 2014

”Ryssland förbereder för ett eventuellt krig mot Sverige”

Av Anders Leander - 8 april 2014 08:00

 

 

STOCKHOLM. Ryssland har vidtagit förberedande åtgärder inför en eventuell framtida väpnad konflikt med Sverige, hävdar Säkerhetspolisen.

 

 

 

 


Enligt Svenska Dagbladet har försvarsminister Karin Enström redan meddelat att allt militärt samarbete med Ryssland avbryts och att reformeringen av svenska försvaret ska skyndas på. Med ”reformering” syftar man på att delvis överge den så kallade Bildt/Tolgfors-doktrinen, som går ut på att Sverige försvaras bäst i Afghanistan, vilket Fria Tider skrivit om förut.


Exakt varför Ryssland skulle vilja anfalla Sverige är inte känt. Säkerhetspolitiken görs av tradition upp direkt mellan USA och den svenska regeringen i hemlighet, samtidigt som riksdagen får begränsad information och väljarna hålls helt utanför.


Läckta Ambassad-dokument från Wikileaks och uppgifter från Edward Snowden visar dock att den kontroversiella FRA-lagen beställdes av USA, och att FRA används flitigt för att spionera mot Ryssland för USA:s räkning. När Ryssland för ett år sedan övade på att bomba Stockholm var det tänkta målet FRA, som ligger på Lovön nära Ekerö i Stockholms län.


-Sverige avbryter nu allt militärt samarbete med Ryssland.


– Försvarsmaktens samarbete med Ryssland är suspenderat. Alla planerade militära aktiviteter ihop med Ryssland är inställda, säger försvarsminister Karin Enström i en officiell kommentar.

 
Några av Svenska folkets kommentarer här nedan:
 
  • Nissenorton

    Jag lär mig hellre ryska än arabiska!

  • RudosIsmatos

    För vems agenda agerar FT? Svensk eller rysk?
    ”Exakt varför Ryssland skulle vilja anfalla Sverige är inte känt. ” Ett påstående som känns oerhört historielöst både i moderna tider och svunna.

  • Nu kan alla korkade experter dra igen foderluckan. Ryssland är och förblir ett hot, Fan vad jag avskyr våra idioter till politiker. Det kommer att ta minst tio år att bygga upp ett försvar igen och kostnaden blir enorm. Att öka med någon miljard hit och dit är så j-a pinsamt att man knappt tror det är sant. Minska invandringen med 95% så har vi pengar till Sveriges försvar men med 7 klöverns politik så går invandringen först sen kommer kanske Sverige och svenskarna. Någon som tror att dumsvensken kommer att vakna efter det här hotet ? skulle inte tro det.
     
  • markus Stort stöd till 95 % mindre invandring och mer pengar till Sverige. Men Ryssland kommer inte attackera oss, ev finns en mycken liten risk att de smäller ut databasen som används för att spionera på dem. Men för svensken är det verkliga hotet EU och USA
  • Greger Hoffa Håller med om att vi behöver bygga upp vårt försvar. Men då främst mot det muslimska hotet vi har här. Vad det gäller hot från Ryssland så är det inte svårare än att sluta spionera på dom för jänkarnas räkning. Så vips så är det hotet borta medans det inhemska hotet från muslimer består!
  • Dacke Nils

    Varför skulle inte Ryska ensamkommande I-princip-barn ha samma ”rättigheter” som ”döda-alla-otrogna-araber”? Efter gränspassagen har de full rösträtt och DÅ GÅR DET INTE ATT GÖRA NÅGONTING! Den största fienden är nog det egna förståndshandikappet?
    Vad planerar icke-journalisterna inom media? En artikelserie om hur ”Jättespännande” det är att vara ockuperade av Ryssar? (Kanske inte så roligt för Vänsterns yrkeskriminella? Eller tror de att Ryssarna ska betala bättre än PK för hot & misshandel mot patrioter?

  • Grreger Hoffa

    Se det positivt..tar Putin över Sverige så kommer vi få en fungerande kollektivtrafik i alla fall. 

  • Tomas Olsson

    Svenska politikers hjärnor har varit suspenderade tillräckligt länge…

  • UsamaBinNorrland

    Reinfeldt och Bildt får samla ihop en twitterstorm. PK eliten logga in på era konton.. Putin kommer bli rädd när Reinfeldt skränar på twitter 

  • PastorCash

    Har vi tur så städar Putin våra hundratals getton från parasiter och vägglöss.

  • ReinfeldtBOT

    Sverige får reda på att FRA-lagen instiftad av USA skulle användas för att spionera på Ryssland…
    Och vi bryter samarbetet med Ryssland och INTE med USA???

    Jag visste det, jag skulle inte ha gått ur sängen idag!

  • Erik

    Det tar bara en kvart att plocka bort det svenska eländet så är det ryskt sedan.

  • Crilla

    Det är klart att Ryssland skulle vilja ha Östersjön som ett ryskt innanhav? En enda stor flottbas av alltihop innan de tar strid med USA.

  • dubium

    Varför krigshetsar de nu helt plötsligt och håller på med en massa jävla trams? GIVETVIS har Ryssland en utarbetad strategi för ett eventuellt anfall mot Sverige. Vi är ALLIERADE med deras fiender. Blir det krig med USA så MÅSTE Ryssland slå mot Sverige. Annars kommer vi att agera stödtrupp till USA och låta dem använda våra flygfält osv. Det vore tvärtom väldigt konstigt om de INTE hade sådana här planer klara.

  • FJÄRDE STATSMAKTEN

    Det där med att ryssarna skulle ha köpt en massa kartor över Sverige är ju bara larv.

    Reinfeldt och Liten Karin har ju bluddrat en massa på tomgång om att höja försvarsanslagen (samtidigt som sparbetinget på 100 miljoner/år står kvar)

    Alla som tänker efter det minsta förstår ju att inge pengar kommer att satsas av den här regeringen. Men de måste skrämma upp folk lite för ryssen så att det låter mer äkta. Det är ju valrörelse och M läcker medlemmar som ett såll.

    Se bara på Bildts alla resor i länder som vi inte borde ha mycket med att göra. Allt hänger ihop. Igår var han i Afghanistan för att ”känna av stämningen” under valet. Varför då? Vad har han med Afghanistan att göra? Har han inget att göra i Sverige där han är utrikesminister?

    Det finns inte en kvadratcentimeter av Sverige som inte ryssar och andra länder vet allt de vill veta om, och inte en viktig byggnad som de inte har planritningar över. Det finns inte en rostig k-pist eller ammunitionslåda som inte är känd av alla utlänningar som vill veta.

    Den stora teatern spelas bakom kulisser dit vi vanliga dödliga aldrig får kika in. Det vi ser är bara dimridåer.

  • gäst

    Det här är Reinfeldt fel. Det här har han ställt till med! Här kan vi se effekten av hans hat politik mot svenska folket.

    Förstår ni! Sverige som inte har något försvar längre! Putin måste väl känna till det! Varför då förbereda sig för krig mot Sverige?

    En skrämmande utveckling med ”lilla” Sveriges inblandning överallt. Vad tror politiker att de är? Några få maktgalna och giriga personer sätter hela länders folk i krig och svält. Känns inte speciellt rätt eller sunt och absolut inte ärligt. Smäller det i Sverige så sticker de skyldiga till sina andra lyxbostäder i andra länder medans svenska folket mejas ner. Så är det! Skithögarna har nog tryggat sitt!

    Och ärligt så vet jag inte vad jag ska tro om SÄPOS information? Rysslands anledning till att bomba Sverige?

    Man kan ju undra vad det rör sig om? Är det mer sanktioner mot Ryssland beordrat från USA, EU och Carl Bildt. Repressalier av att Putin inte löd i frågan om Krim. Ett triangeldrama ”Ryssland, Ukraina, USA” Det kan handla om så mycket om nu detta är sant! I Sverige vet vi ju sedan tidigare att vi har lögnaktiga politiker!

    ”Sverige avbryter nu allt militärt samarbete med Ryssland.
    – Försvarsmaktens samarbete med Ryssland är suspenderat. Alla planerade militära aktiviteter ihop med Ryssland är inställda, säger försvarsminister Karin Enström i en officiell kommentar.”
    http://www.svd.se/nyheter/utrikes/senaste-nytt-om-ukrainakrisen_3429332.svd?sidan=8

    Exakt varför Ryssland skulle vilja anfalla Sverige är inte känt. Säkerhetspolitiken görs av tradition upp direkt mellan USA och den svenska regeringen i hemlighet, samtidigt som riksdagen får begränsad information och väljarna hålls helt utanför.

    Det är den ryska militära underrättelsetjänsten GRU vilken lyder under generalstaben som ökat sina aktiviteter på svensk mark, enligt Säpo.



    Mer kan läsas på FriaTiders sida!!



    Källa & Länk:  FriaTider

     

     



 
 
Ingen bild

Jenny

18 oktober 2014 18:04

Kommer Ryssland kriga mot Sverige? Vi är jätte oroliga och är för unga för att DÖ! Snälla svara fort!

Anders Leander

8 december 2014 23:11

Jag tror inte du behöver vara orolig Jenny, du kan sova lugnt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 20:24


Är Europas folk på väg att revoltera mot EU-kolossen?   EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen hotade med hårda åtgärder mot Italien långt innan valdagen, baserat på opinionsundersökningar vars prognoser inte föll henne i smaken. Bry...

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 19:30

Majoriteten av britterna vill att Liz Truss avgår – omröstning Över en tredjedel av de tillfrågade moderaterna vill också att statsministern slutar.         Mer än hälften av britterna vill att premiärminister Liz Truss avgår, visa...

Av Anders Leander - 1 oktober 2022 18:00

  Attacken riktade sig mot bilar som försökte ta sig in i en ryskkontrollerad del av Zaporozhyeregionen, enligt den lokala administrationen.   Minst 24 människor dödades och 36 skadades när ukrainska styrkor slog till mot en flyktingkonvoj på f...

Av Anders Leander - 28 april 2022 19:30


Konflikten eskalerar nu på bägge sidor. Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov varnar för ett tredje världskrig.           Det är ”helt legitimt” för Ukraina att identifiera mål i Ryssland att attackera. Det säger Storbr...

Av Anders Leander - 22 april 2022 16:30


Ryssland hotar att använda kärnvapen mot Sverige och Finland om de går med i NATO.   Ryssland varnar för att Finland och Sverige går med i Nato det skulle innebära nya utplaceringar av kärnvapen till Östersjöområdet.   Varningen kom i ett ...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
<<< April 2014 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards