Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg under december 2015

Av Anders Leander - 26 december 2015 11:15En iransk muslimsk man gick ut på gatorna i London och skrek, "mitt folk kommer att skära av dina kulor, kristna. . . Jag ska döda dig, jag ska döda er alla. . . Jag ska hugga huvudet av er, och fuck you upp. "

 


 


Den muslimska Mannen kördes amok med en böjd kniv - särskilt utformat för att halshugga offer.


Efter varit fängslad,  släpptes den iranska mannen och tilläts fortsätta leva i England, eftersom myndigheterna inte kunde hitta hans pass för att skicka honom tillbaka till Iran.
En iransk man som hotat att halshugga medlemmar av allmänheten var fri av myndigheter eftersom de inte kunde slutföra pappersarbete som krävs för att utvisa honom.

 

Tjänstemän förlorat kontakten med Noureden Mallaky-Soodmand, 41, som skulle ha sänts tillbaka till Iran efter gripanden för att ha burit knivar på gatorna i London.


 
Men eftersom iranska ambassadtjänstemän inte kunde utfärda resedokument, blev han aldrig deporterades och var helt enkelt inhysningen 250 miles away i Stockton-on-Tees, har en domstol hört.

Den 2 april i år drev han amok med en böjd kniv - särskilt utformad för att halshugga offer. Han skrek: "Jag är Isis och mitt folk kommer att skära av era pungkulor, på alla kristna."

En av hans mål, Stephen Daumler, 22, har lidit tillbakablickar och panikattacker sedan händelsen, som lämnade honom i skräck för sitt liv. Stephen och hans flickvän 15-årige bror sprang för sina liv från Soodmand, som fångades av beväpnad polis innan han lyckades utföra sina hot.

Stephen, som arbetar för sin familjs bärgning verksamhet i Stockton, sade: "Jag kan fortfarande vakna panik och har drömmar om att bli halshuggen. Jag har haft några riktigt mörka tankar om vad som hände med Lee Rigby.


"Jag trodde verkligen att jag skulle dö på samma sätt som han gjorde och jag är säker med blicken i hans ögon att han var beredd att döda den natten. "Han var i mitten av vägen, men han kom över och blockerade min väg och drog en enorm böjd kniv och började skrika" Jag är en muslim, jag är ISIS "han var inom räckhåll" för att nå mig.

"Han hade kniven upp och väntade på att någon annan skulle komma. Tack och lov kom polisen inom cirka 15 minuter och tog honom. Det är ren tur att jag själv eller någon annan inte dödades.

"Polisen berättade senare att kniven han bar designades med syfte att halshuggning människor."
Teesside Crown Court hörde hur Stephen gick förbi honom på gatan och han skrek: ". Jag är muslim och jag kommer att hugga av ditt jävla huvudet"

Även efter att polisen anlände, 41-årige fortsatte att GORMA, berättar officerare: "Jag är muslim och jag ska hugga dig i ditt jävla huvud, mother fuckers.

"Jag är Isis och mitt folk kommer att skära av dina kulor, kristna. . . Jag ska döda dig, jag ska döda er alla. . . Jag ska hugga huvudet av, och F- dig. "

Tror du att folk gillar detta, han bör omedelbart utvisas?

 

 

 

Källa:     supremepatriot

 

 

 

ANNONS
Av Anders Leander - 20 december 2015 20:15Raheel Raza är en sunnimuslim och VD för muslimer Facing imorgon. Hon berättar detta utmärkta kortfilm från Clarion projektet "Med siffrorna" som ser på yttranden och demografin för muslimer världen över.

 

Hennes viktig punkt är att radikala islam är ett större problem än de flesta politiskt korrekta regeringar och individer är redo att erkänna. Och hon får också en utmärkt chans att Ben Affleck - bara det är värt priset för införsel (som i detta fall är gratis).

Ta några minuter för att titta på detta, och dela med alla Islamapologists du känner. "Tyvärr är den Engelsk talande video"!

 

 [OBS: Denna artikel har sammanställts av Michele Hickford]

 

 

 

Källa:     allenbwest

 

 

ANNONS
Av Anders Leander - 19 december 2015 16:15USA:s flygstyrkor avbröt sina flyguppdrag i norra Syrien till följd av det påstådda hotet från ryska luftvärnssystem av typen SA-17. Enligt nyhetsbyrån bestämmer Moskva både krigsskådeplatsen och påtvingar Washington sina spelregler. uppger Bloomberg.

 

 

© AP Photo/ Krystal Ardrey

 

 

Washington har hittills varit tvunget att motvilligt blunda för Moskvas försök att tränga amerikanska flygstyrkor bort från Syriens luftrum, anmärker tidningen. Till och med Pentagon har officiellt erkänt att man accepterar Kremls "spelregler".

 

Ryssarna strävar efter att skapa zoner i vilka de skulle vara i stånd att utfärda flygtillstånd åt amerikaner. Det är ryssarna som i mångt och mycket bestämmer krigsskådeplatsen i Syrien, anser före detta analytiker vid USA:s centrala befäl Matthew McInnis.

 Källa:     sputniknews

 

 

Krig · Ryssland · Syrien · USA
Av Anders Leander - 19 december 2015 13:45Det finns inget bättre än att dö i Allah's namn "(den exakta språket som används av terrorister) och tankar. Muslimska brödraskapet presidentkandidat Mohammed Morsi som talat runt om i Egypten " Jihad är på väg "tillbaka (i 2012). 

 

Trots detta,  tryckte Barack Obama på den nationella televisionen vart efter Morsi valdes till president i Egypten. Och konstigt, eller inte konstigt-Obama fortsatte att trycka på  åt Morsi medan rapporter påtalade att Muslimska brödraskapet skulle inrätta tortyrkammare för sina politiska fiender, för att inte tala öppet korsfästa kristna!

 

När Morsi avsattes, upptäckte den egyptiska militären en guldgruva av dokument som förbinder Obama regimen med olaglig verksamhet i Muslimska brödraskapet. Dokumenten är faktiskt en lista över Muslimska brödraskapet, tjänstemän som får hemliga mutor i amerikanska valutan.

En grävande och undersökande journalisten Jerome Corsi har fått en kopia av den handling från den egyptiska militären, och som bevisar att Obama regimen skickat miljontals dollar i mutor till Muslimska brödraskapet.

 

 

 Men vem hanterade alla dessa pengar? Namn som anges är Malik Obama, Obamas halvbror. Enligt egyptisk tv, med hänvisning till Högsta författningsdomstolen i Egypten:

Presidentens bror ... är en av arkitekterna bakom de stora investeringarna i Muslimska brödraskapet.

 
Vi talar inte bara om mutor till Muslimska brödraskapet i Egypten,  utan hela den muslimska brödraskapet finanser i världen, sannolikheten är att det inkluderade en häpnadsväckande $ 8000000000 dollar muta till den muslimska brödraskapet som gjorts av Obama regimen.
 
Mutor som var betalning för att garantera att den enorma vägarna av egyptisk mark, Sinaihalvön, överlämnas till den muslimska brödraskapet syster gruppen Hamas, onekligen att sätta Israel en oförsvarlig läge,Muslimska brödraskapet och Hamas, inga ord om sina mål för Israel: en total förintelse.

Enligt Egypten Daily News, en handling existerar visar 8000000000 dollar "Förintelsen" avtal med Obama-administrationen som undertecknades av förre Muslimska brödraskapet president Mohammed Morsi och hans andreman Khairat al-Shater, både arresterad av den egyptiska militären för mord och förräderi
 
 
 
 
Källa:      worldnewspolitics
 

 

Av Anders Leander - 18 december 2015 19:15Extremister med anknytning till terroristorganisationen Daesh har intagit arsenaler med kemiska vapen i södra Libyen. Detta uppgav Muammar Gaddafis kusin och före detta rådgivare Ahmed Qaddaf al-Dam i en intervju med den panarabiska tidningen al-Shark al-Awsat.

 

 

 

 

Enligt honom forslar gerillamän "stora mängder" av nervgasen sarin ur landets ökenområden, inklusive huvudstaden Tripolis omnejd. Enligt al-Dam använde terroristerna redan nervgasen i fjol i Libyen, medan incidenten gick obemärkt för världssamfundet.

 

Säkerhetssituationen i dagens Libyen beskrivs som "en total röra". Landet har två konkurrerande regeringar, varvid varje storstad de facto har självständig makt medan mindre städer har egen milis, som enbart lyder under lokala lagar och enskilda stamhövdingar och klanledare.

 


Källa:     sputniknews

 

Av Anders Leander - 18 december 2015 17:45Nu när julen står för dörren kommer News55 med goda nyheter. På julafton drar News55 igång sin nya satsning: webb-TV. Dagen i ära gör den folkkäre Arne Weise comeback som julvärd på sajten. Det är smickrande och det är roligt. Trettio år i TV-rutan är lång tid men det är kul att jag nu kan önska svenskarna god jul över internet istället, säger Arne Weise, till News55.

 

Tretton år efter sitt senaste framträdande på julafton väcker News55 åter liv i en fin tradition då Arne Weise blir julvärd på sajten i samband med lanseringen av webb-TV.

 

Minnen från Arne Weises jular

 

Under dagen kommer besökarna på sajten få ta del av anekdoter och minnen från Arne Weises jular. Filmklippen publiceras med jämna mellanrum.


Och klockan 15 kommer det finnas en extra härlig anledning att kika in hos oss, säger Artur Ringart, VD och medgrundare av News55.

 

– Det är fantastiskt kul att få starta vår nya satsning med en sådan älskad TV-profil. För många av oss med mer livserfarenhet på nacken är julafton starkt förknippad med Arne Weise. Därför känns det fint att högtiden till ära ge våra besökare lite värme, sällskap och nostalgi.

 

Presentera ”julkalle” för de yngre

 

Förutom att ge sina lite äldre besökare goda minnen, hoppas News55 också att deras julvärd kan bidra till en gemensam upplevelse generationer emellan.

 

– Det är ett utmärkt tillfälle att dela ett stycke tradition med sina barn och barnbarn. För många yngre i dag är ”julkalle” ett fenomen de inte riktigt förstår sig på. Då kan det vara fint att tillsammans höra Arne Weise berätta om hur det en gång var, säger Artur Ringart.Källa:     news55

Av Anders Leander - 18 december 2015 17:30Ryssland förfogar över alla nödvändiga bevis på att ryska Su-24 aldrig kränkte Turkiets gräns, uppger vice befälhavare för Rysslands flygvapen Sergej Dronov.

 

Vi förfogar för närvarande över alla nödvändiga bevis på att det ryska bombplanet Su-24 aldrig kränkt Turkiets luftrum, meddelade Sergej Dronov på det ryska försvarets briefing.

Enligt honom utgjorde ryska Su-24 i vilket fall som helst ingen fara för vare sig Turkiet eller dess medborgare. Han underströk även att flygdata som Ryssland presenterade om turkiska F-16:s angrepp mot ryska Su-24 hittills inte vederlagts ens av självaste Turkiet.

 

 
 
 
© Sputnik/ Michail Klimentiev
 
 
 

Den 19 december tänker man börja analysera och behandla uppgifterna från färdskrivaren. Enligt det ryska försvaret har sakkunniga för 14 länder bjudits in för att vara med i dechiffrering av uppgifterna från "svarta lådan". Enbart företrädare för Kina, Storbritannien och USA har hört av sig. Resultatet kommer att presenteras den 21 december.

 

Färdskrivaren öppnades i dag i journalisternas närvaro. Varenda etappen av datautdragning fotograferas och spelas in.

 

Ryska Su-24 sköts ned av Turkiet den 24 november över Syriens territorium. 

Källa:     Sputnik

 

 

Av Anders Leander - 18 december 2015 10:00Republikanska president hoppfull Donald Trump svarade på Vladimir Putins kommentar, där den ryske presidenten heter Trump "den absoluta front-runner", som anger att det var en "stor ära" att ta emot beröm från en "högt respekterad" ledare som Putin.

 

 

 


"Det är alltid en stor ära att vara så snyggt kompletteras med en man så högt respekterad inom sitt eget land och utanför" Trump sade vid ett möte i Columbus, Ohio.

Putin prisade Donald Trump på torsdagen för att vilja ha ett fastare band med Ryssland och beskrev honom som "absolut front-runner i presidentvalet."

"Han är en mycket flamboyant man, mycket begåvade, ingen tvekan om det ... Han är den absoluta ledare av presidentvalet ras, som vi ser det idag. Han säger att han vill flytta till en annan nivå av relationer, till en djupare nivå av förbindelserna med Ryssland. Hur kan vi inte välkomna det? Vi välkomnar naturligtvis det ", sade Putin under sin traditionella slutet av året frågestund med journalister.

Noterade emellertid att den ryske presidenten var redo att samarbeta med vem blir nästa amerikanska statsöverhuvud.

 
 
Medan majoriteten av demokratiska och republikanska kandidater har scoring poäng genom att kritisera Ryssland, har Trump tagit en annan ton, säger att han vill arbeta med Moskva om han väljs.

"Jag har alltid känt att Ryssland och USA bör kunna fungera bra med varandra mot besegra terrorism och återställa freden i världen, för att inte tala om handel och alla andra fördelar som härrör från ömsesidig respekt," han upprepade på torsdagen.
 
 
 


Trump har sagt tidigare att han ser sig själv komma överens med Putin. "Jag skulle komma överens med honom," Trump sa i september. "Jag skulle komma överens med en hel del av världens ledare som detta land inte får eller vill vara tillsammans med."

Trump har också uttryckt ett starkt stöd för Rysslands bombningar mot terroristgrupper i Syrien, som inleddes den 30 september efter en formell begäran från Damaskus.
 
 
 


"Jag gillar att Putin bombar skiten ur ISIS" sa Trump i oktober. "Jag ska berätta varför. Putin vill bli av med ISIS av en orsak Putin vill inte ISIS kommer in i Ryssland ", tillade han.
 
 
 
 
Källa:      rt 
 
 

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

50 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26 27
28 29 30 31
<<< December 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Blogkeen
Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Bloglovin'

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Vesselfinder


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se