Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg under december 2015

Av Anders Leander - 14 december 2015 18:18


Här kan rösta om du tycker Stefan Löfven är en bra ledare för Sverige!

 

Tryck på bilden för att rösta:

 


 Rösta du med !!

ANNONS
Av Anders Leander - 14 december 2015 17:30Pedofilen och Kommunisten Helmuth Heilig, (på bild, med sin Vänsterkompis Rossana Dinamarca) dömd för våldtäkt mot barn efter att under ett års tid haft regelbundet sex med en 13-årig ...flicka. En till två gånger per vecka ska de ha träffats för att ha sex. Under ett års tid har vänsterpedofilen Helmuth Heilig träffat en 13-14 år gammal flicka och haft sex med henne. Detta trots att de inte ens var ett par. Han greps av polis och häktades misstänkt för grov våldtäkt mot barn.

 

Den rubriceringen ändrades sedan till våldtäkt mot barn när han åtalades.

Domen förkunnades i Vänersborgs tingsrätt den 9 december 2015. Straffet för Helmuth Franz Heilig Calderon, 19750606-9231, blev tre års fängelse och ett skadeståndsbelopp på 140 000 kronor.

 


Källa:   nognu.se  

 

 

ANNONS
Av Anders Leander - 12 december 2015 11:25Socialdemokratin och migrationen. Varningstecken och varnare. En knipa och dess lösning.

 
Efter fredagsbion kan ni se fler av Jan Milds videoklipp, glöm inte popcorn och godis till videon!

 Av Anders Leander - 12 december 2015 11:15Rysslands operation i Syrien dikteras varken av geopolitiska intressen eller önskningen att testa nya vapen utan av det faktum att Daesh (IS) utgör ett direkt hot mot Ryssland, sade Vladimir Putin på ett sammanträde med försvarsministeriet.

 

 

 

 

Vladimir Putin varnade även alla de som försöker ställa till provokationer mot ryska militärer i Syrien. "Alla krafter som hotar Rysslands insats i Syrien ska tillintetgöras", sa presidenten.


Ryska militärer har redan tillfogat en allvarlig skada på Daeshs infrastruktur i Syrien, något som dramatiskt förändrade situationen i landet. Den ryska militärinsatsen i Syrien förtjänar ett högt positivt betyg, sade Vladimir Putin. 

Källa:    sputnik

 

 

Av Anders Leander - 11 december 2015 12:45Annie Lööfs asylpolitik riskerar att spräcka alliansen inför nästa val 2018. Anna Kinberg Batra (M) står bakom regeringens förslag om id-kontroller, statsminister Stefan Löfven KU-anmäls nu av Centerpartiet för just detta om id-kontroller. Fredrik Malm riksdagsledamot, anklagar nu Annie Lööf för att agera "ovärdigt" och "orealistiskt". Bara timmar efter regeringens extra regeringssammanträde kom beskedet att Centerpartiet anmäler det nya lagförslaget om id-kontroller till konstitutionsutskottet. Det är oseriöst och ansvarslöst av regeringen, säger riksdagsledamoten Johan Hedin (C).


Därmed växer nu sprickan inom alliansen. Partiernas olika besked när det gäller asylpolitiken hotar nu framtida gemensam budget 2018.


Det har redan förekommit möten där Moderaterna, Folkpartiet och Kristdemokraterna träffats  utan att någon centerpartist varit med. Folkpartiets talesperson Fredrik Malm sågar samtidigt öppet Center-ledaren Annie Lööf's handlande. Utåt sett är det bara fyra partierna nu som utvecklar sin egena politik, med siktet inställt på en gemensam budget inför valet 2018.

 

Men många Moderater, Folkpartister och Kristdemokrater är nu rädda att Centerpartiets asylpolitik kan innebära slutet för alliansen.     oron är stor, samtidigt som Migrationsverket varnar för höga kostnadsökningar på många miljarder vill Centerpartiet ändå ha helt öppna gränser, då kan man inte enas om en budget. 

 

Det är fyra partier med olika politik. Även om dom har erfarenhet av tuffa förhandlingar men trots det är oeniga om asylpolitiken, så tycker dom att det är allianspartierna som har idéerna för ett starkare Sverige?   


Det är naturligt att de fyra allianspartierna nu utvecklar sin egena politik på en rad områden. Men som siktar på att bilda en allians regering tillsammans senast 2018, och som då kommer att lägga fram en gemensam budget, precis som dom gjort tidigare då dom styrde Sverige.
Av Anders Leander - 10 december 2015 18:41Här kommer ett kort klipp om Rysslands planer och möjliga framtid. Detta är ett klipp vi rekommenderar er att titta på och försöka förstå då dessa teorier om ett maktskifte är på väg att bli verklighet.

 

 


 

 

 

Vi säger väl Lycka till Ryssland och Putte!

 

 

Av Anders Leander - 10 december 2015 18:30Moskva anser att den USA-ledda antiterrorkoalitionen i Syrien bara simulerar en kamp mot Daesh (IS). Antiterrorkoalitionens ståndpunkt är politiserad, påpekar ryska UD:s taleskvinna Maria Zacharova.

 

© AP Photo/ dpa, Bernd Settnik

 

 

Tyvärr förblir vår uppfattning oförändrad och pessimistisk. Vi kan konstatera att koalitionen snarare simulerar en kamp mot IS och den verkliga terrorismen och agerar utgående från sin egen politiserade ståndpunkt som strider mot internationell rätt.


Zacharova sade på torsdag under en kort presskonferens att koalitionen med USA i spetsen borde presentera för världen sin plan för att bekämpa terrorismen i Syrien och Irak.

 

Det är nästan omöjligt att förstå, när ett koalitionsland agerar inom ramen för alliansen och när utifrån egenintresse.

Det skulle vara bra om de presenterade sin strategi i regionen för andra länder, menar utrikesministeriets talesperson.

 Källa:     Sputniknews

 

 

DAESH · Syrien · USA
Av Anders Leander - 10 december 2015 17:45


Här kan man se vilken förödande effekt en Tsar Bomb har på just din stad. Ryssland har, Korea har, med flera länder. Du kan själv bestämma styrkan på bomben.
 

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

50 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26 27
28 29 30 31
<<< December 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Blogkeen
Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Bloglovin'

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Vesselfinder


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se