Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg den 14 mars 2017

Av Anders Leander - 14 mars 2017 16:00



ISIS terrorister tog en fyra år gammal flicka och halshögg henne, och sedan tvingades hennes mamma att dränka händerna i hennes egen dotters blod.

 

Dessa skall slussas in i det svenka samhället enligt Demokratiminister Alice Bah Kunke (MP) Hur dessa galna miljöpartister hamnat i riksdagen är en gåta för många.

En journalist frågade en irakisk soldat om han hört om hur fienden "ISIS terrorister" behandlas när de återvänder till Sverige, och hur många dagar han tror att det skulle ta för IS att ta Sverige. Han svarade då  "Inte dagar, timmar"  och blir tårögd.

 

 

 



Islamiska staten terrorister har halshuggit en 4-årig flicka i gruppens syriska fäste Raqqa och tvingade sedan hennes mamma att slicka av händerna från dotterns blod, enligt en iransk nyhetskanal.


En syrisk kvinna som nyligen undgått IS vrede (även känd som ISIS, ISIL och Daesh) berättade en Teheran-baserade Al Alam International News Channel på villkor av anonymitet om en skrämmande händelse som ledde till halshuggning på en oskyldig liten flicka på 4 år.


"En mor sa till sin fyra åriga dotter att gå hem, men flickan vägrade och mamman sa då att jag svär till Gud att jag kommer att halshugga dig om du inte gör det. En ISIS medlem hörde detta och sa till flickans moder att halshugga henne eftersom hon svor till Gud att hon skulle halshugga henne, men mamman vägrade då att göra det. "

 
Eftersom modern vägrade tog ISIS och halshögg den lilla flickan och dränkts hennes mors händer i dotterns blod". Kvinnans berättelse inte har bekräftats,  men ett flertal rapporter har dykt upp under de senaste två åren sedan IS tog över stora delar av området i Irak och Syrien om hur militanta gruppen har, torterat och dödade barn.




Källa:     jewsnews



Av Anders Leander - 14 mars 2017 09:15



Under 2011 Moammar Gaddafi, hans son och hans kusin alla varnade världen om oroligheterna Europa skulle stå inför under de kommande åren - men ingen ville lyssna.

 

Moammar Gaddafi varnade för den migrerande krisen, och om de problem ISIS skulle innebära för väst - och se hur rätt Gaddafi fick. Hade inte USA's president Barack Obama och Hillary Clinton, NATO, mfl. mördat Gaddafi hade västvärlden sett helt annorlunda ut idag.

 

 

 

 

 

Vi får heller inte glömma att, medverkande till detta mord på Moammar Gadaffi var också Frankrikes president Nicolas Sarkozy, England primeminister David Cameron, Tysklands förbundskansler Angela Merkel, Sveriges statsminister Fredrik Reinfeldt. Dessa hade ett finger med i spelet om slaget om västeuropa.

 

Förr hängde man landsförrädare och mördare i närmsta träd, idag får de de bli ambassadörer eller landshövdingar. Visst är det väl en konstig värld vi lever i idag. 

 

Nedan följer ett urval av citat från Gaddafi och hans familj som tagits från olika traditionella nyhetskällor:
 
Gaddafi själv:
"De [jihadister] vill styra Medelhavet och sedan kommer de att attackera Europa."
"Medelhavet kommer att bli ett hav av kaos."
"Jag är chockad över attityden hos mina europeiska vänner. De har hotade och skadat ett antal stora säkerhetsfördrag i sitt eget intresse. "

Gaddafi kusin (Ahmed Gaddafi al dammen):
"Det finns många terrorister bland dem (Flyktingarna), mellan 10 och 50 i varje tusen".
"De kommer alla i hela Europa. Inom ett år, två år, kommer du att ha en annan 11 september "
 
"Västvärlden kommer nu skörda vad de har sått," oförmögen att försvara sig från tusentals obeväpnade människor "och kommer att uppleva ett uppsving av nationalistisk militanta."
"Anden av extremism stärks i europeiska länder tillsammans med uppbyggnaden av fascistiska partier ännu en gång"
 
Gaddafis son (Saif):
"Bara ge dem ett par månader eller max ett år och du kommer att ta reda på verkligheten, men ska du inte förneka att den dag Saif al Islam togs fånga och att han varnade er om allt detta."
"Libyen kan bli Somalia i Nordafrika, i Medelhavet. Du kommer att se pirater i Sicilien, på Kreta, i Lampedusa. Du kommer att se miljontals illegala invandrare. Terrorn blir nästa dörr "

Västerländerna tar aktivt ut världsliga ledare som accepterar all slags religion, kvinnors rättigheter och frihet, istället för att ta hand om de verkliga diktatorer som stödjer terrorism i Saudiarabien, Turkiet och Qatar.

De gör exakt samma sak i dag i Syrien.
 
 
 
Källa:  anonews.co
 
 
 
 

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2017 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards