Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg den 8 mars 2017

Av Anders Leander - 8 mars 2017 01:30


Publicerades den 5 mars 2017: Johan Andersson skickar här ut ett talat pressmeddelande, som svar på alla de felaktigheter som spridits i gammelmedierna om Granskning Sverige.
 
 
Har du frågor är du välkommen att maila till granskningsverige@gmail.com
 
 



Efter tre års tystnad gav sig hela etablissemanget på Granskning Sverige samtidigt. Allt från statsministern till media & kändisar spred fakenyheten om "trollfabriken" Granskning Sverige.

http://www.ekuriren.se/tjanster/grans.

Eskilstuna-Kurirens artikel innehöll ca 45 felaktigheter. Ändå spreds den som en löpeld. Över 50 artiklar skrevs. Alla utgick man från Eskilstuna-Kurirens tendentiösa och medvetet felaktiga artikel.

I denna Granskning Sverige Dokumentär går vi igenom hur journalister håller storartade tal om pressetik, för att i nästa sekund fulklippa och förvränga intervjuer, samt ljuga sina läsare rakt upp i ansiktet.

Följ med på den spännande resan från Eskilstuna-Kuriren, via statsministern Stefan Löfven och Kulturministern Alice Bah Kunke till SVT, SR, Aftonbladet, Expressen och DN. Bakgrunden till drevet var att Granskning Sverige avslöjat hur socialdemokraterna på Eskilstuna-Kuriren hyllar och samarbetar med Muslimska Brödraskapet.

 

Detta gjorde att redaktionen ville hämnas. Ut skickar man då den socialistiske journalisten Mathias Ståhle för att "infiltrera" Granskning Sverige. Det blir totalfiasko. Han hittar i princip bara saker som redan står offentligt på hemsidan. Utan något avslöjande att komma med får han istället pumpa på med epitet. Ordet "trollfabrik" och "troll" används 50 talet gånger.

Sedan följer SVT och SR upp genom att klippa och klistra ihop saker, som man sedan står och diskuterar, istället för att bjuda in någon från Granskning Sverige att försvara folkrörelsen.
Andemeningen med denna dokumentär är att du skall lära dig hur media jobbar. Sedan skall du ta fram din telefon eller kamera och ansluta dig till folkrörelsen Granskning Sverige.

 

Om vi vanliga medborgare inte ställer frågor, kanske vi inte har någon demokrati kvar inom en snar framtid. Vill du kunna se dina barn i ögonen, så anslut dig till den medborgarjournalistiska folkrörelsen. Vi har visat hur mycket man kan förändra och påverka, bara genom att fråga och vara nyfiken.





Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2017 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards