Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 14 mars 2017

Muslimer halshögg en 4-årig flicka, och tvinga mamman att blöta händerna i dotterns blod

Av Anders Leander - 14 mars 2017 16:00



ISIS terrorister tog en fyra år gammal flicka och halshögg henne, och sedan tvingades hennes mamma att dränka händerna i hennes egen dotters blod.

 

Dessa skall slussas in i det svenka samhället enligt Demokratiminister Alice Bah Kunke (MP) Hur dessa galna miljöpartister hamnat i riksdagen är en gåta för många.

En journalist frågade en irakisk soldat om han hört om hur fienden "ISIS terrorister" behandlas när de återvänder till Sverige, och hur många dagar han tror att det skulle ta för IS att ta Sverige. Han svarade då  "Inte dagar, timmar"  och blir tårögd.

 

 

 



Islamiska staten terrorister har halshuggit en 4-årig flicka i gruppens syriska fäste Raqqa och tvingade sedan hennes mamma att slicka av händerna från dotterns blod, enligt en iransk nyhetskanal.


En syrisk kvinna som nyligen undgått IS vrede (även känd som ISIS, ISIL och Daesh) berättade en Teheran-baserade Al Alam International News Channel på villkor av anonymitet om en skrämmande händelse som ledde till halshuggning på en oskyldig liten flicka på 4 år.


"En mor sa till sin fyra åriga dotter att gå hem, men flickan vägrade och mamman sa då att jag svär till Gud att jag kommer att halshugga dig om du inte gör det. En ISIS medlem hörde detta och sa till flickans moder att halshugga henne eftersom hon svor till Gud att hon skulle halshugga henne, men mamman vägrade då att göra det. "

 
Eftersom modern vägrade tog ISIS och halshögg den lilla flickan och dränkts hennes mors händer i dotterns blod". Kvinnans berättelse inte har bekräftats,  men ett flertal rapporter har dykt upp under de senaste två åren sedan IS tog över stora delar av området i Irak och Syrien om hur militanta gruppen har, torterat och dödade barn.




Källa:     jewsnews



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 20:24


Är Europas folk på väg att revoltera mot EU-kolossen?   EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen hotade med hårda åtgärder mot Italien långt innan valdagen, baserat på opinionsundersökningar vars prognoser inte föll henne i smaken. Bry...

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 19:30

Majoriteten av britterna vill att Liz Truss avgår – omröstning Över en tredjedel av de tillfrågade moderaterna vill också att statsministern slutar.         Mer än hälften av britterna vill att premiärminister Liz Truss avgår, visa...

Av Anders Leander - 1 oktober 2022 18:00

  Attacken riktade sig mot bilar som försökte ta sig in i en ryskkontrollerad del av Zaporozhyeregionen, enligt den lokala administrationen.   Minst 24 människor dödades och 36 skadades när ukrainska styrkor slog till mot en flyktingkonvoj på f...

Av Anders Leander - 28 april 2022 19:30


Konflikten eskalerar nu på bägge sidor. Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov varnar för ett tredje världskrig.           Det är ”helt legitimt” för Ukraina att identifiera mål i Ryssland att attackera. Det säger Storbr...

Av Anders Leander - 22 april 2022 16:30


Ryssland hotar att använda kärnvapen mot Sverige och Finland om de går med i NATO.   Ryssland varnar för att Finland och Sverige går med i Nato det skulle innebära nya utplaceringar av kärnvapen till Östersjöområdet.   Varningen kom i ett ...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2017 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Skapa flashcards