Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 14 mars 2017

Gaddafi varnade världen om ISIS invasion av Europa - 2011

Av Anders Leander - 14 mars 2017 09:15



Under 2011 Moammar Gaddafi, hans son och hans kusin alla varnade världen om oroligheterna Europa skulle stå inför under de kommande åren - men ingen ville lyssna.

 

Moammar Gaddafi varnade för den migrerande krisen, och om de problem ISIS skulle innebära för väst - och se hur rätt Gaddafi fick. Hade inte USA's president Barack Obama och Hillary Clinton, NATO, mfl. mördat Gaddafi hade västvärlden sett helt annorlunda ut idag.

 

 

 

 

 

Vi får heller inte glömma att, medverkande till detta mord på Moammar Gadaffi var också Frankrikes president Nicolas Sarkozy, England primeminister David Cameron, Tysklands förbundskansler Angela Merkel, Sveriges statsminister Fredrik Reinfeldt. Dessa hade ett finger med i spelet om slaget om västeuropa.

 

Förr hängde man landsförrädare och mördare i närmsta träd, idag får de de bli ambassadörer eller landshövdingar. Visst är det väl en konstig värld vi lever i idag. 

 

Nedan följer ett urval av citat från Gaddafi och hans familj som tagits från olika traditionella nyhetskällor:
 
Gaddafi själv:
"De [jihadister] vill styra Medelhavet och sedan kommer de att attackera Europa."
"Medelhavet kommer att bli ett hav av kaos."
"Jag är chockad över attityden hos mina europeiska vänner. De har hotade och skadat ett antal stora säkerhetsfördrag i sitt eget intresse. "

Gaddafi kusin (Ahmed Gaddafi al dammen):
"Det finns många terrorister bland dem (Flyktingarna), mellan 10 och 50 i varje tusen".
"De kommer alla i hela Europa. Inom ett år, två år, kommer du att ha en annan 11 september "
 
"Västvärlden kommer nu skörda vad de har sått," oförmögen att försvara sig från tusentals obeväpnade människor "och kommer att uppleva ett uppsving av nationalistisk militanta."
"Anden av extremism stärks i europeiska länder tillsammans med uppbyggnaden av fascistiska partier ännu en gång"
 
Gaddafis son (Saif):
"Bara ge dem ett par månader eller max ett år och du kommer att ta reda på verkligheten, men ska du inte förneka att den dag Saif al Islam togs fånga och att han varnade er om allt detta."
"Libyen kan bli Somalia i Nordafrika, i Medelhavet. Du kommer att se pirater i Sicilien, på Kreta, i Lampedusa. Du kommer att se miljontals illegala invandrare. Terrorn blir nästa dörr "

Västerländerna tar aktivt ut världsliga ledare som accepterar all slags religion, kvinnors rättigheter och frihet, istället för att ta hand om de verkliga diktatorer som stödjer terrorism i Saudiarabien, Turkiet och Qatar.

De gör exakt samma sak i dag i Syrien.
 
 
 
Källa:  anonews.co
 
 
 
 
 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 20:24


Är Europas folk på väg att revoltera mot EU-kolossen?   EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen hotade med hårda åtgärder mot Italien långt innan valdagen, baserat på opinionsundersökningar vars prognoser inte föll henne i smaken. Bry...

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 19:30

Majoriteten av britterna vill att Liz Truss avgår – omröstning Över en tredjedel av de tillfrågade moderaterna vill också att statsministern slutar.         Mer än hälften av britterna vill att premiärminister Liz Truss avgår, visa...

Av Anders Leander - 1 oktober 2022 18:00

  Attacken riktade sig mot bilar som försökte ta sig in i en ryskkontrollerad del av Zaporozhyeregionen, enligt den lokala administrationen.   Minst 24 människor dödades och 36 skadades när ukrainska styrkor slog till mot en flyktingkonvoj på f...

Av Anders Leander - 28 april 2022 19:30


Konflikten eskalerar nu på bägge sidor. Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov varnar för ett tredje världskrig.           Det är ”helt legitimt” för Ukraina att identifiera mål i Ryssland att attackera. Det säger Storbr...

Av Anders Leander - 22 april 2022 16:30


Ryssland hotar att använda kärnvapen mot Sverige och Finland om de går med i NATO.   Ryssland varnar för att Finland och Sverige går med i Nato det skulle innebära nya utplaceringar av kärnvapen till Östersjöområdet.   Varningen kom i ett ...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2017 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards