Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 11 mars 2017

Ett sorgligt kapitel: Ingen vill eller vågar bygga den nya polisstation i Rinkeby!

Av Anders Leander - 11 mars 2017 10:15



STOCKHOLM:  Otroligt, nu låter de dräggen sätta agendan, på grund av att regeringen och domstolar totalt bakbundit polisen från att sköta sina uppgifter.

Det absolut största ansvaret ligger idag på Stefan Lövfen, Anders Ygeman och Dan Eliasson. Deras inkompetens är på väg att rasera sverige fullständigt.



 




Nu får "det nya sverige" sätta agendan. " Enligt källor har flera anbud skickats till flera byggföretag, men byggföretagen vill inte ta jobbet av säkerhetsskäl."Bygget av den nya polisstationen i Rinkeby har dragit ut på tiden. Det är alldeles för farligt att bygga en polisstation i området, säger flera poliser som vill vara anonyma med tanke på Dan Eliasson's politiska agenda.


Trots skottlossningar och annan kriminalitet i södra Järvaområdet, i Stockholm, så saknas det en polisstation i Rinkeby. Den gamla stationen stängdes 2014 och ett år senare så togs det ett beslut att bygga en ny station för drygt 200 poliser, men bygget har fortfarande inte startat.


Flera stora byggföretag har av säkerhetsskäl tackat nej till jobbet, det är alldeles för farligt att bygga en ny polisstation i området. Det handlar då om risk för stölder och hot mot personalen som ska jobba med bygget.

 

Med andra ord så är det en mycket svår situation, "där hela rättssystemet är i fara". Poliser behövs för att folk ska kunna känna sig trygga, det är en viktig symbol i samhället och för människors trygghet.


Men enligt Stefan Löfven och Anders Ygeman, Morgan Johansson är Sverige tryggare än någonsin, det Trump och den amerikanska pressen försöker tuta i folk här i Sverige och "Over ther", är ren lögn. Det har ju Carl Bildt (M) sagt, förresten det kan ju Mona Sahlin (S) skriva ett intyg på att det stämmer, en trovärdig socialdemokrat. (LOL) 


PK-Eliten Magnus Betnér, Henrik Schyffert, Marlena Ernman, Daniel Poohl och (Stefan Löfven's (S) säkra källor) professorn Henrik Arnstad, Vänsterextrema Expo, Experten Tobias Hübinette, Robert Ashberg, Alexander Bengtsson,  m.fl kan säkert också intyga att det är så.


Vårt korrumperade samhälle är så nerlusat av Makt och Pengagalna parasiter samt media, att dom måste hålla på. Dom har satt sig i en situation (i ett hörn) som inte går att komma ur längre. Dom tror också att folket är så dumma att att allt dom säger är sant. Faktum är att många är dumma nog att tro på våra politiker, Expressen, Aftonbladet, DN, SvD med flera tidningar.


Mitt råd köp inte deras propaganda smörja, tyvärr har allt för många svenskar redan hjärntvättats av PK media och av våra politiker. Frågan är om Sverige går att räddas från undergång och från att bli ett U-land som många experter utomlands spår??

 


T-NEWS

 
 
Ingen bild

s29

14 mars 2017 00:03

I en NORMAL värld skall en polismakt givetvis vara aktoritär. Varför i helvete ska skattebetalare annars avlöna densamme? Som skattebetalare ställer man sig frågan,skulle Hells Angels nå bättre resultat?Det verkar som att man anställer folk på politiskt viktiga poster godtyckligt.Vi har i dagsläget en polischef som uppenbarligen är inkompetent,densamme kan tydligen inte sparkas. Varför? Har han någon hållhake på någon annan inkompetent pajas?Kan man inte hitta på ytterligare Ministerposter och rikligt avlöna den oduglige skattesnyltaren?Vem kommer att styra framtiden?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 20:24


Är Europas folk på väg att revoltera mot EU-kolossen?   EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen hotade med hårda åtgärder mot Italien långt innan valdagen, baserat på opinionsundersökningar vars prognoser inte föll henne i smaken. Bry...

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 19:30

Majoriteten av britterna vill att Liz Truss avgår – omröstning Över en tredjedel av de tillfrågade moderaterna vill också att statsministern slutar.         Mer än hälften av britterna vill att premiärminister Liz Truss avgår, visa...

Av Anders Leander - 1 oktober 2022 18:00

  Attacken riktade sig mot bilar som försökte ta sig in i en ryskkontrollerad del av Zaporozhyeregionen, enligt den lokala administrationen.   Minst 24 människor dödades och 36 skadades när ukrainska styrkor slog till mot en flyktingkonvoj på f...

Av Anders Leander - 28 april 2022 19:30


Konflikten eskalerar nu på bägge sidor. Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov varnar för ett tredje världskrig.           Det är ”helt legitimt” för Ukraina att identifiera mål i Ryssland att attackera. Det säger Storbr...

Av Anders Leander - 22 april 2022 16:30


Ryssland hotar att använda kärnvapen mot Sverige och Finland om de går med i NATO.   Ryssland varnar för att Finland och Sverige går med i Nato det skulle innebära nya utplaceringar av kärnvapen till Östersjöområdet.   Varningen kom i ett ...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2017 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Skapa flashcards