Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 16 januari 2016

Ryssland är redo att visa att 9/11 var ett inre jobb - frågan är bara när...

Av Anders Leander - 16 januari 2016 08:45



Rysslands president Vladimir Putin har utsett den dag han planerar att släppa ett bevis på att den amerikanska regeringen och underrättelsetjänster var ansvariga för "kontrollerad rivning" av World Trade Center i 9/11 attacken.

 

 

 

 


Som en boxare säker i sin egen styrka, har Putin har absorberande påtryckningar från USA och bidar sin tid och väntar på rätt tillfälle att slå till.

 

 

 

 


Bevisen är explosiva att han vet att han bara behöver slå till en gång.
Enligt Kreml insiders, har president Putin som heter 11 september 2016 som det datum han planerar att släppa satellit footage visat slutgiltigt den amerikanska regeringens mörkaste hemlighet: att de 9/11 attackerna var en falsk flagg terrorist händelse begås mot sina egna medborgare.


Den amerikanska regeringens hemliga terroristverksamhet på hemmaplan och internationellt kommer att exponeras, undergräver trovärdigheten i nationen på världsscenen, och bevisa att Putin är den enda stora världsledande verkligen bekämpa terrorism och mörkare krafter.

 

 

 

 

 
Det är väl känt att Putin är ett fan av synkronicitet, men det finns mer 11 September, 2016 datumet är årsdagen av attackerna. Det är också en början på en politiskt instabil period i USA.
Glöm inte: den amerikanska regeringens mörkaste hemlighet är också deras största svaga punkt.

Detta slag kommer att drabba dem hårt. Det kommer att finnas massprotester i städerna och okuvliga offentlig ilska som leder till ett folkligt uppror, kulminerade med största sannolikhet i revolutionen. Regeringen kommer att vara helt förstörd, och den nya världsordningen de stöder kommer att kastas in i ett kaos.

2016 är året Putin har lovat att förstöra Illuminati. Det enkla steget är att välja rätt tidpunkt för att dra nytta av amerikanskas svaga punkt kan mycket väl vara hans första steg mot att skaka upp status quo och uppfylla sitt löfte.
 
 
 
 
Källa:     yournewswire
 
 
 
 
Ingen bild

Hans Nilsson

16 januari 2016 11:55

Putin är en klart lysande hoppets stjärna över vår mörka jord.

 
Ingen bild

s29

17 januari 2016 22:55

Ja det är märkligt att det inte blivit mer liv om 9/11. T,o,m en teknisk idiot kan lista ut att en kraftig skyskrapa inte kan ;TRYCKAS IHOP; . Anledningen till att dom sprängde ner kåken,är troligtvis att kåkarna runt om ägs av samma gäng och man var rädda för dyrbara skador.Vilka inte täcks av försäkring vid krigshandlingar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 20:24


Är Europas folk på väg att revoltera mot EU-kolossen?   EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen hotade med hårda åtgärder mot Italien långt innan valdagen, baserat på opinionsundersökningar vars prognoser inte föll henne i smaken. Bry...

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 19:30

Majoriteten av britterna vill att Liz Truss avgår – omröstning Över en tredjedel av de tillfrågade moderaterna vill också att statsministern slutar.         Mer än hälften av britterna vill att premiärminister Liz Truss avgår, visa...

Av Anders Leander - 1 oktober 2022 18:00

  Attacken riktade sig mot bilar som försökte ta sig in i en ryskkontrollerad del av Zaporozhyeregionen, enligt den lokala administrationen.   Minst 24 människor dödades och 36 skadades när ukrainska styrkor slog till mot en flyktingkonvoj på f...

Av Anders Leander - 28 april 2022 19:30


Konflikten eskalerar nu på bägge sidor. Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov varnar för ett tredje världskrig.           Det är ”helt legitimt” för Ukraina att identifiera mål i Ryssland att attackera. Det säger Storbr...

Av Anders Leander - 22 april 2022 16:30


Ryssland hotar att använda kärnvapen mot Sverige och Finland om de går med i NATO.   Ryssland varnar för att Finland och Sverige går med i Nato det skulle innebära nya utplaceringar av kärnvapen till Östersjöområdet.   Varningen kom i ett ...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards