Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 31 december 2015

Daesh (ISIS) planerar att massakrera tusentals civila på offentliga platser i flera olika städer 2016

Av Anders Leander - 31 december 2015 09:15



   



Den islamiska terrorgruppen sätter in hundratals vilande Daeshare "i dussintals länder" i ett aldrig tidigare skådad försök att destabilisera västerländska regeringar och tända en gnista för en stor militär konfrontation med väst och arabländerna i Mellanöstern.

UK Express Chockas av krav, från en av världens ledande auktoriteter dödskult, kommer en rädsla för ett nyårsafton terror i London och andra stora världsstäder. Daesh (Islamic State) har genomfört mer än 50 attacker i 18 länder som har dödat 1.100 människor och skadade 1700 sedan de förklarade sig kalifatet 2014.

 

 

 

 

Och nästa år kommer att se en stor ökning av både antalet och omfattningen av stora terrorattacker, enligt Dr Theodore Karasik en Gulf-baserad analytiker regionala geopolitiska frågor som har omfattande studerat ISIS beteende

 

 

 

 

Han varnade: "ISIS medie operation smädar sin fiende att komma att kämpa sin sista striden. "Men först vill man visa sin globala räckvidd med iver ... från celler, till ensamvargar, till sovrummet jihadister -. Att rikta sevärdheter och publik i ett tiotal länder runt om i världen"

 

 

 

 

 

Dr Karasik tillade: "Det finns nära 40 ISIS förbund globalt med miljontals anhängare och troende runt om i världen. Det nya året kan ringa in med störande terrorattacker. "ISIS är en luftburen sjukdom och är fortfarande robust som rörelsen går in i en ny stridslysten och aggressiv fas.


  

 

 

 

 

 

"Nivån av ISIS s destruktivitet, för att tvinga konfrontationer över hela världen, indikerar att 2016 är sannolikt är mer kaotisk än 2015.

 

 

 

"Hotet är verkligt, och kravet på internationell, regional och lokal samverkan är verkligen nödvändig och kommer att testas och om igen i kanske oväntade ställen."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidigare i veckan ISIS ledaren Abu Bakr al-Baghdadi släppt ett ljudmeddelande skryter att hans styrkor "mår bra" och uppmanade sina anhängare att "vara säker på Gud kommer att ge oss seger".

 

 

 

Baghdadi kallade för att störta den saudiska regeringen och lovade hans styrkor skulle snart avancera Israel. "Du kommer aldrig att finna tröst i Palestina, judar", sade han. "Palestina inte kommer att vara ditt land eller ditt hem, men det kommer att bli en kyrkogård för dig."

 

   

 

Bafhdadi tillade: "Han följer skriptet meddelade 2014 att expandera i Levanten i den övre nivån av den arabiska halvön med 2019." De vill destabilisera Libanon, Israel, Jordanien och Gulfstaterna. Meddelande är tydlig: ISIS fortsätter att utmana sina fiender och fjärran.

 

 





Källa:     barednakedislam

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 20:24


Är Europas folk på väg att revoltera mot EU-kolossen?   EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen hotade med hårda åtgärder mot Italien långt innan valdagen, baserat på opinionsundersökningar vars prognoser inte föll henne i smaken. Bry...

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 19:30

Majoriteten av britterna vill att Liz Truss avgår – omröstning Över en tredjedel av de tillfrågade moderaterna vill också att statsministern slutar.         Mer än hälften av britterna vill att premiärminister Liz Truss avgår, visa...

Av Anders Leander - 1 oktober 2022 18:00

  Attacken riktade sig mot bilar som försökte ta sig in i en ryskkontrollerad del av Zaporozhyeregionen, enligt den lokala administrationen.   Minst 24 människor dödades och 36 skadades när ukrainska styrkor slog till mot en flyktingkonvoj på f...

Av Anders Leander - 28 april 2022 19:30


Konflikten eskalerar nu på bägge sidor. Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov varnar för ett tredje världskrig.           Det är ”helt legitimt” för Ukraina att identifiera mål i Ryssland att attackera. Det säger Storbr...

Av Anders Leander - 22 april 2022 16:30


Ryssland hotar att använda kärnvapen mot Sverige och Finland om de går med i NATO.   Ryssland varnar för att Finland och Sverige går med i Nato det skulle innebära nya utplaceringar av kärnvapen till Östersjöområdet.   Varningen kom i ett ...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26 27
28 29 30 31
<<< December 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards