Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 28 december 2015

Hemligt dokument bevisar S-samarbete med islamister sedan 1999 – lovade lagstifta muslimska helgdagar

Av Anders Leander - 28 december 2015 11:30


En uppfriskning av minnet, om vad Socialdemokraterna står för!!!

 

Ibland kan svensk slaskmedia ta fram bra nyheter, de är dock sällsynta. Detta är en av de få som expressen avslöjat.

 

Socialdemokraterna har i en skriven överenskommelse lovat Sveriges muslimska råd, SMR, att få in muslimer på riksdagslistor, landstingslistor och kommunala fullmäktigelistor.


 

   

 

 

I dokumentet som Expressen kan avslöja finns också specificerat vilka politiska frågor som S-föreningen Tro och solidaritet ska hjälpa SMR att få igenom – bland annat lagstiftade muslimska helgdagar och statlig imamutbildning.

 

Socialdemokraten Carina Hägg har bland annat kritiserat sitt egna parti angående just detta samarbete med islamisterna. Det var därför som Carina Hägg häromdagen raderades från riksdagens valbara lista.

 

Men före det avslöjades det i december att Carina Hägg misstänkte att nedflyttningen, som först gjordes, av henne på riksdagslistan berodde på att Islamiska förbundet påverkat valberedningen. Detta avvisades så klart av både Socialdemokraterna och Islamiska förbundet. Men nu står det helt klart att Hägg inte varit ute och cyklat.

 

Bakgrunden var enligt Hägg att hon alltså kritiserade valet av Islamiska förbundets ordförande Omar Mustafa till partistyrelsen. Efter det har Carina Hägg i en artikel på Expressen påstått att Carin Jämtin, (S), legat bakom en kampanj mot henne efter Häggs kritik mot valet av Mustafa. Det blev droppen för partiet och i måndags raderade S alltså Carina Hägg helt från riksdagslistan.

 

I samband med att hon blev nedflyttad till icke valbar plats hävdade Carina Hägg i en intervju med P4 Jönköping att det finns ett hemligt avtal mellan S-föreningen Tro och solidaritet och Islamiska förbundet, men hon kunde inte lägga fram bevis. Det förnekades då kraftfullt av Peter Weiderud, ordförande i Tro och Solidaritet.

 

Men nu finns det alltså bevis.

I det läckta dokumentet som Expressen har kommit över finns en skriven överenskommelse som också specificerar vilka politiska frågor som S-föreningen ”Tro och solidaritet” ska hjälpa Sveriges Muslimska Råd, SMR, att få igenom – bland annat lagstiftade muslimska helgdagar och statlig imamutbildning.

 

Det är självklart problematiskt att samarbeta med personer som har helt andra åsikter, men det innebär inte att man inte kan lyssna på dem och ta till sig av sådant som är vettigt, säger Peter Weiderud, ordförande i Tro och solidaritet.

 

Överenskommelsen som finns, även om den är med en annan muslimsk organisation än den som Hägg talat om, publicerar i dag en skriven överenskommelse mellan Tro och solidaritet och Sveriges muslimska råd, SMR, som skrevs redan 1999.

 

I dokumentet framgår det tydligt att Tro och Solidaritet ska hjälpa Sveriges muslimska råd att få inflytande över svensk politik. Man anger ett detaljerat mål för hur många listor över förtroendevalda Socialdemokrater som ska innehålla muslimer.

I överenskommelsen står det:

”Under kommande mandatperiod ska muslimers delaktighet i socialdemokratin utvecklas så att: 2002 ska bland socialdemokratiska förtroendevalda finnas muslimer på 15 kommunala fullmäktigelistor, 5 landstingslistor och på riksdagslistorna i minst fem län.”

De bägge parterna skriver också i dokumentet att man ska ”aktivt föra fram muslimer för uppdrag i styrelser och nämnder”. Läser man vidare framgår det att Tro och Solidaritet, dåvarande Broderskapsrörelsen, ska hjälpa Sveriges muslimska råd att genomföra politiska frågor med koppling till islam.

 

Man skriver att Tro och Solidaritet ska ”åta sig att intensifiera arbetet med aktuella politiska frågor”. Vidare listas några frågor som ”särskilt pekas ut av SMR”. Här är några frågor som den socialdemokratiska föreningen Tro och Solidaritet åtog sig att driva igenom åt SMR:

  • ”Lagstiftning, eller avtal, vad gäller muslimska helgdagar.”
  • ”Imamutbildning, med Högskoleverket och utbildningsministern.”
  • ”Överenskommelser på arbetsplatser avseende fredagsbönen.”

 

 

Källa:     bakomkulisserna



 
 
Ingen bild

Helig bluff(C)

28 december 2015 12:41

Jag har känt redan innan detta avslöjande att socialdemokratin har förrått det svenska folket.
Även de som röstar på dem i kommande val måste klassas som landsförrädare och de måste lagföras för det, men först ska lagstiftningen ändras så att både tortyr och dödsstraff införs för landsförräderi.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 20:24


Är Europas folk på väg att revoltera mot EU-kolossen?   EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen hotade med hårda åtgärder mot Italien långt innan valdagen, baserat på opinionsundersökningar vars prognoser inte föll henne i smaken. Bry...

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 19:30

Majoriteten av britterna vill att Liz Truss avgår – omröstning Över en tredjedel av de tillfrågade moderaterna vill också att statsministern slutar.         Mer än hälften av britterna vill att premiärminister Liz Truss avgår, visa...

Av Anders Leander - 1 oktober 2022 18:00

  Attacken riktade sig mot bilar som försökte ta sig in i en ryskkontrollerad del av Zaporozhyeregionen, enligt den lokala administrationen.   Minst 24 människor dödades och 36 skadades när ukrainska styrkor slog till mot en flyktingkonvoj på f...

Av Anders Leander - 28 april 2022 19:30


Konflikten eskalerar nu på bägge sidor. Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov varnar för ett tredje världskrig.           Det är ”helt legitimt” för Ukraina att identifiera mål i Ryssland att attackera. Det säger Storbr...

Av Anders Leander - 22 april 2022 16:30


Ryssland hotar att använda kärnvapen mot Sverige och Finland om de går med i NATO.   Ryssland varnar för att Finland och Sverige går med i Nato det skulle innebära nya utplaceringar av kärnvapen till Östersjöområdet.   Varningen kom i ett ...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26 27
28 29 30 31
<<< December 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards