Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 11 februari 2015

Rysslands dolda krigshot: “Äventyrar fred för över 800 miljoner Européer”

Av Anders Leander - 11 februari 2015 13:48RYSSLAND Den ryska statsduman uppmanar Europa att arbeta för fred. Annars väntar ofred och förödelse, vilket tolkas som att ett nytt krig kan stå inför dörren där över 800 miljoner människor påverkas.

 

     

                                                  Ryska statsduman                                   Foto: Wikipedia

 

Den 23:e januari skickade den ryska statsduman ut ett officiellt brev till beslutsfattare runt om i Europa. I brevet heter det att statsduman nu vädjar till bland annat Europaparlamentets ledamöter att man ska välja en annan väg än konfrontation i Ukraina, annars väntar en katastrof.

 

[Europa måste] förena sina ansträngningar för att stävja krisen som redan inneburit elände och förstörelse i sydöstra Ukraina och nu äventyrar själva möjligheten till ett fredligt liv för över 800 miljoner européer, går bland annat att läsa i brevet.I brevet, som antogs av statsduman bara några dagar innan Förintelsens minnesdag, påminner det ryska parlamentets ledamöter även sina europeiska motsvarigheter om hur man gemensamt kunde gå vinnande ur andra världskriget.

 

Tolkas som fördolt krigshot

 

Vad som är den egentliga meningen med brevet kan man bara spekulera om, men bedömare har i medier tolkat innehållet som ett fördolt krigshot om inte Europa tar hänsyn till Ryssland.

Samtidigt som brevet formulerades trängde ryska styrkor allt djupare in i Ukraina och så sent som igår lyckades pro-ryska styrkor omringa Debaltseve, en liten by tillika viktigt järnvägsnav mellan Donetsk och Luhansk.

 

Den ryska statsdumans vädjan om nedtrappning bör även ses i ljuset av förra veckans rapporter om att över 100 000 man ska mobiliseras av ”Folkrepubliken Donetsk”. I Minsk fortsätter också förhandlingarna mellan världsledarna. Ännu har man inte kommit fram till någon hållbar lösning på kriget i Ukraina och internt i Europa lyckas man heller inte komma fram till om man ska fortsätta att titta på, eller beväpna Kievs trupper.

 

Frankrikes president, François Hollande, uttryckte stor oro efter de inledande förhandlingarna i slutet av förra veckan.

 

– Det här är en av de sista möjligheterna att åstadkomma fred. Om vi inte hittar ett fungerande fredsavtal vet vi vad som väntar… det kallas krig.

 

 

Källa & Länk:   Nyheter idag

 

 

 

 

 

 

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - Lördag 2 nov 10:38


GMOs ?genetically modified plants created by combining DNA to improve crop protection and insect resistance. What They?re Not Telling Us Finally, closely-guarded secrets of the world?s biggest environmental disaster are revealed. GMOs ARE POI...

Av Anders Leander - Söndag 29 sept 06:52


"TILL ER SOM TVIVLAR eller vill ha källor! ( eller som gått på Gretas klimat dravel)" "I dagarna vände sig 500 FORSKARE med ett öppet brev till FN. Budskapet: DET RÅDER INGEN NÖDSITUATION Det finns ingen klimatnödsituation Ett globalt nätverk ...

Av Anders Leander - Torsdag 26 sept 15:43


Dagens tredje mätning: SD blir största parti - får 27,5 procent Nu kommer dock en tredje mätning som redan ger segern till SD. I Nyheter Idag/Sentios mätning ökar partiet från 23,5 procent till hela 27,5 procent, och blir landets överlägset största ...

Av Anders Leander - Söndag 15 sept 08:00

  När Al Gore presenterade sin film om klimatet, byggde han mycket av sina slutsatser på den s.k. ”hockeyklubbsgrafen”. Den visar ett tämligen jämnt klimat sedan tusentals år. Men i vår tid gör den raka kurvan ett plötsligt hopp och vis...

Av Anders Leander - Söndag 11 aug 19:04


Robert David Steele, den f.d. CIA-agenten som nu driver sin sanningsblogg, skriver: ?Epstein inte död, utan på väg till Israel? Jag anser att rapporterna om att Epstein är död är falska. Jag tror att han är på väg till Israel enligt en överen...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

45 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Blogkeen
Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Bloglovin'

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se