Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 11 februari 2015

Rysslands dolda krigshot: “Äventyrar fred för över 800 miljoner Européer”

Av Anders Leander - 11 februari 2015 13:48RYSSLAND Den ryska statsduman uppmanar Europa att arbeta för fred. Annars väntar ofred och förödelse, vilket tolkas som att ett nytt krig kan stå inför dörren där över 800 miljoner människor påverkas.

 

     

                                                  Ryska statsduman                                   Foto: Wikipedia

 

Den 23:e januari skickade den ryska statsduman ut ett officiellt brev till beslutsfattare runt om i Europa. I brevet heter det att statsduman nu vädjar till bland annat Europaparlamentets ledamöter att man ska välja en annan väg än konfrontation i Ukraina, annars väntar en katastrof.

 

[Europa måste] förena sina ansträngningar för att stävja krisen som redan inneburit elände och förstörelse i sydöstra Ukraina och nu äventyrar själva möjligheten till ett fredligt liv för över 800 miljoner européer, går bland annat att läsa i brevet.I brevet, som antogs av statsduman bara några dagar innan Förintelsens minnesdag, påminner det ryska parlamentets ledamöter även sina europeiska motsvarigheter om hur man gemensamt kunde gå vinnande ur andra världskriget.

 

Tolkas som fördolt krigshot

 

Vad som är den egentliga meningen med brevet kan man bara spekulera om, men bedömare har i medier tolkat innehållet som ett fördolt krigshot om inte Europa tar hänsyn till Ryssland.

Samtidigt som brevet formulerades trängde ryska styrkor allt djupare in i Ukraina och så sent som igår lyckades pro-ryska styrkor omringa Debaltseve, en liten by tillika viktigt järnvägsnav mellan Donetsk och Luhansk.

 

Den ryska statsdumans vädjan om nedtrappning bör även ses i ljuset av förra veckans rapporter om att över 100 000 man ska mobiliseras av ”Folkrepubliken Donetsk”. I Minsk fortsätter också förhandlingarna mellan världsledarna. Ännu har man inte kommit fram till någon hållbar lösning på kriget i Ukraina och internt i Europa lyckas man heller inte komma fram till om man ska fortsätta att titta på, eller beväpna Kievs trupper.

 

Frankrikes president, François Hollande, uttryckte stor oro efter de inledande förhandlingarna i slutet av förra veckan.

 

– Det här är en av de sista möjligheterna att åstadkomma fred. Om vi inte hittar ett fungerande fredsavtal vet vi vad som väntar… det kallas krig.

 

 

Källa & Länk:   Nyheter idag

 

 

 

 

 

 

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - Lördag 5 sept 14:36

Det är väldigt tyst nu ifrån alla dessa så kallade goda kändisar. Var är alla kändisupprop och namnlistor mot gängvåldet, att barn skjuts på våra gator, våldtäkterna, alla skol och kyrkbränderna? Var tog kändisarna vägen? Är de rädda för att g...

Av Anders Leander - Torsdag 21 maj 22:30

Senaste Uppdatering Maj 21, 20181. Carl BildtCarl Bildt is the Swedish diplomat, politician and served as the Prime Minister of Sweden from 1991 to 1994. He is politically affiliated with the Moderate Party and also served as the minister of foreign ...

Av Anders Leander - Tisdag 24 mars 00:30

För att stoppa coronavirusets spridning i sjukhus och andra byggnader så importerar Kina nu maskiner som sprejar ut kolloidalt silver och väteperoxid och som på mycket kort tid kan döda samtliga patogener i en lokal.           Ett fö...

Av Anders Leander - Fredag 14 feb 11:55


Alternativ för Sverige synliggör EU-avgiften genom kostnadstickare Idag lanserar Alternativ för Sverige sidan vadkostar.eu som synliggör Sveriges EU-avgift i realtid. Genom att att sprida kunskap till allmänheten om medlemskapets svindlande kost...

Av Anders Leander - Lördag 1 feb 15:00

Nya experimentet: Elever får fluor i mjölken vilket kan göra oss slöare, ge oss långsammare hjärna, bidra till demens och att fluor är ett starkt enzymgift - Vad i helvete håller dom på med??? Varför vill dom förgifta våra barn?????? VAKNA SVENSKA...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

54 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Blogkeen
Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Bloglovin'

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Vesselfinder

Blandad Rock´n Roll


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se