Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg den 7 februari 2015

Av Anders Leander - 7 februari 2015 09:36



Granskning Sverige ringer till Aftonbladet och Expressen för att fråga varför de kallade somalierna som gruppvåldtog en svensk kvinna på finlandsfärjan Viking Amorella för "svenska män".
Det visar sig bli en känslig historia och ingen är villig att svara på frågorna.

 

 

Lyssna på Granskning Sveriges intervju med Aftonbladet & Expressen här nedan.

 

 

    

 

På ekonomiskt krisdrabbade Expressen slängs de gamla fasta telefonerna på med eftertryck, när Granskning Sveriges reportrar ber om förklaringar.


Problematiken ser ut så här: Hatande somalier gruppvåldtar en svensk kvinna. Hon, hennes man och hela deras familjs liv är förstört för alltid. Våldtäkt används, enligt Margot Wallström, som psykologisk krigföring i mellanöstern och Afrika. Somalierna ville med denna våldtäkten signalera till den svenske mannen att - ni kan inte skydda era kvinnor. http://youtu.be/0DHTf7AFSZA


Istället för att ta parti för offren, gör kvällstidningarna allt för att skydda somalierna och projicera över skulden på offren, dvs den svenske mannen. Man kallar förövarna för "svenska män" och hänvisar till att några av somalierna har svenska pass.

 

När man får kritik hänvisar man till de pressetiska reglerna, som säger att man inte skall framhålla etnisk bakgrund, KÖN, NATIONALITET, religiös bakgrund eller sexuell läggning om det inte är relevant. 


Frågorna som ställs är:
Varför är det relevant att skriva ut nationalitet och kön (svenska män), men ta bort etnisk bakgrund och religion (somaliska muslimer)? Hur hittar ni stöd för ert agerande i de sk "pressetiska reglerna"?


Vad har ni för ansvar för att ni inte varnat kvinnor för den fara som det statistiskt utgör att följa med en okänd somalier till en enslig hytt. När ni åter igen undanhåller viktig samhällsinformation; vad har ni då för ansvar för om detta händer igen?

Naturligtvis kan kvällstidningarna inte svara eftersom svaret kanske egentligen är att de älskar att ge sig på den som är svag och som inte kan försvara sig, dvs den svenske, vite mannen. Aftonbladet och Expressen vill ha envägskommunikation med folket, som skall tro på allt vad de skriver. Med arrogans och högfärd skyddar man sina inkonsekventa resonemang, som inte tål inte dagens ljus.

 

 

Källa & Länk:   Granskning Sverige

 

 

 

Jag säger bara "BOJKOTTA DESSA " SKIT TIDNINGAR" som undanhåller oss medborgare sanningen!

 

 

 

 

 

 

 

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards