Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg den 7 april 2022

Av Anders Leander - 7 april 2022 19:14


Lundin Nordstream & Carl Bild







Av Anders Leander - 7 april 2022 14:14

 

 

FEJK FEJK FEJK!


 



Engelsk orginal text:

A young Ukrainian girl was murdered in Bucha. Her photo and obituary spread across the net.
"Raped and murdered by Russians just because they are Ukrainians," the caption says.

Reality:
The girl in the photo is named Anastasia Savchishina and she is alive and well. She organized
this photo shoot with herself in the main role.
As she explained (https://www.facebook.com/100003130612523/posts/4944384112342560/?d=n)
on her Facebook page, she arranged this performance for "foreigners to understand what the
situation in Ukraine is like now." Anastasia's followers reacted to her prank mostly in a negative
way.
A photo shoot with the "dead girl from Bucha" was published
(https://www.facebook.com/1603237885/posts/10220959086799238/?d=n) by Radio Liberty
correspondent Lidia Guzhva. The publication caused a great resonance, but in the end it turned
out to be a fake.


Svenska:

En ung ukrainsk flicka mördades i Bucha. Hennes foto och dödsruna spreds över nätet.
"Våldtogs och mördades av ryssar bara för att de är ukrainare", står det i bildtexten.

Verklighet:
Flickan på bilden heter Anastasia Savchishina och hon lever och mår bra. Hon organiserade
den här fotograferingen med sig själv i huvudrollen.
Som hon förklarade (https://www.facebook.com/100003130612523/posts/4944384112342560/?d=n)
på sin Facebook-sida arrangerade hon denna föreställning för "utlänningar att förstå vad
Situationen i Ukraina är som nu." Anastasias följare reagerade på hennes skämt mestadels negativt
sätt.
En fotografering med "den döda flickan från Bucha" publicerades
(https://www.facebook.com/1603237885/posts/10220959086799238/?d=n) av Radio Liberty
korrespondent Lidia Guzhva. Publiceringen väckte stor resonans, men till slut uppdagades det
att vara en bluff.






Av Anders Leander - 7 april 2022 07:31


Kollapsande Corona-berättelse från Island

Islands regering uppmuntrar sina medborgare att glömma vaccinerna och i stället bekämpa viruset med sitt eget immunförsvar som bygger på naturlig infektion och återhämtning. Island håller på att återgå till hur det var före Covid. Och detta trots att landet befinner sig mitt i en massiv ökning av Covid. Vad är nu detta? Titta in och få reda på mer...

Island, som är den näst största önationen med en befolkning på bara 357 000 invånare, är i många avseenden ett viktigt land i världen. Gång på gång hör man häpnadsväckande saker därifrån. Island var tillsammans med Israel, det modelland som hade en av de högsta vaccinationsfrekvenserna mot Covid-19. Den senaste överraskningen är den isländska regeringens beslut, som redan är i kraft, att upphäva alla corona-åtgärder! Här ett inlägg från Vasko Kohlmayer från 26/2 2022:
Från och med den här veckan har Island blivit det första landet i världen att helt avskaffa alla Covid-åtgärder. Det kommer inte att finnas några avspärrningar eller sociala restriktioner. Det kommer inte att finnas några obligatoriska Covid-tester och om du råkar drabbas av Covid behöver du inte isolera sig. Det kommer inte att finnas några covidbevis och inga vaccinationsföreskrifter. Vem som helst, oavsett vaccinationsstatus, kan resa till landet utan att vara testad. De ovaccinerade kommer inte att utsättas för någon form av diskriminering eller utestängning från samhället.

Island håller på att återgå till hur det var före Covid. Detta är i sig självt fantastiskt nog med tanke på att Island befinner sig mitt i en massiv ökning av Covid och registrerar rekordstora fall i skrivande stund. Om du inte visste det så är vaccinationsgraden på Island cirka 80 % av den totala befolkningen, vilket innebär att cirka 90 % av den vuxna befolkningen är fullt vaccinerad. Det är uppenbart att vaccinerna inte har gjort någonting för att stoppa eller ens bromsa spridningen av SARS-CoV-2-viruset. Tvärtom tycks de ha lett till att den har ökat. Den isländska regeringen har inte bara beslutat att avskaffa alla restriktioner och krav på vaccinering, utan hälsoministeriet har också utfärdat nya anmärkningsvärda riktlinjer för hur man ska hantera viruset. Landets hälsovårdsmyndigheter rekommenderar islänningarna att "så många människor som möjligt måste smittas med viruset, eftersom vaccinerna är otillräckliga". Hörde du det? Islands regering säger nu till sitt folk att det är bra att vara smittad med Covid. Den isländska regeringen har med andra ord beslutat att behandla Covid genom flockimmunitet, baserat på naturlig smitta. Detta är ett fullständigt förnekande av den officiella corona- berättelsen som nästan alla regeringar har accepterat som en konventionell visdom under de senaste två åren.

Berättelsen gick ungefär så här: Människorna bör undvika att bli smittade till varje pris och i stället vänta tills de kan injiceras med de hastigt framtagna experimentella vaccinerna från Pfizer, Moderna och liknande. Nu uppmuntrar dock regeringarna i allt högre grad sina medborgare att glömma vaccinerna och i stället bekämpa viruset med sitt eget immunförsvar. Vad har nu hänt? De säger detta efter två år av hänsynslösa nedstängningar, restriktioner och nedläggningar som har orsakat oräkneliga ekonomiska, sociala och psykologiska skador. De har ändrat sig efter ett globalt vaccinationskorståg som har injicerat mer än 60 procent av jordens befolkning med otillräckligt testade vacciner som har visat sig vara ineffektiva och som i onödan har dödat miljontals människor världen över. Detta är utan tvekan ett av det största fiaskot i mänsklighetens historia. Det fanns forskare som i början förespråkade flockimmunitet genom naturlig smitta. Men dessa röster blev förlöjligade, censurerade, misskrediterade, avskedade och avskaffade. Istället tog regeringar runt om i världen till sig den falska berättelsen en efter en och införde en kaskad av katastrofala åtgärder som orsakade oöverträffade skador för mänskligheten.

Under de kommande veckorna kommer de att försöka ursäkta sig genom att hävda att viruset har förändrats och att det är mindre farligt nu än när det startade. Och detta är sant i viss mån. Men faktum är att viruset aldrig utgjorde något större hot för de flesta människor. Överlevnadsgraden för inte inbegripna personer var cirka 99,7 procent. Det utgjorde praktiskt taget inget hot mot friska barn. Den utgör endast en relativt liten risk för aktiva friska människor i produktiv ålder. Hotet var inte tillräckligt för att rättfärdiga omfattande stängningar av skolor och företag och andra betungande åtgärder. Hotet rättfärdigade inte heller massvaccinationerna av barn och friska vuxna människor med de farliga och bristfälliga vaccinerna. Denna politik var ett gigantiskt misstag som kostade oräkneliga biljoner dollar och oräkneliga liv. Nu när den falska berättelsen faller samman bör de ansvariga för detta fiasko uppmanas att förklara sig. Dessa människor är dock mycket listiga och de är redan i färd med att på ett skickligt sätt avleda allmänhetens uppmärksamhet till andra platser med en ny berättelse. I dag talar alla om Vladimir Putin som det största hotet mot mänskligheten. De hoppas att de kan väcka människors passioner så att de inte märker att Covid på något sätt har försvunnit, trots att vi alla skulle ha riskerat att dö av det för inte så länge sedan.

Nu är Vladimir Putin den största ondska vi någonsin har mött. Och som en extra bonus kommer de att kunna ge honom skulden för den inflation, depression och andra katastrofer som orsakats av två års destruktiv Covid-politik. Covid 19-krisen var en katastrof som regeringarna tvingade fram från början. Viruset, skapat av den kinesiska staten i samarbete med doktor Fauci och hans vänner, släpptes ut med eller utan avsikt från biolabbet i Wuhan. Ukrainakrisen är också en katastrof som skapats av regeringen. Den värdelösa Joe Biden, Antony Blinken och deras globalistiska kumpaner provocerade Putin genom att föra fram idén om Nato framför Rysslands dörr. Detta var lika oacceptabelt för ryssarna som Mexikos anslutning till Warszawapakten skulle vara oacceptabelt för Förenta staterna. Putin bad om garantier för att det inte skulle finnas fler Natoländer vid den ryska gränsen. Detta var inte en orimlig begäran, men de sa åt honom att stanna hemma. Vi bör inte bli förvånade över Putins ilska. Om han överreagerar, utlöstes den efterföljande katastrofen av de provokatörer som i onödan petade den ryska björnen i ögat.

Både Covid och Ryssland är falska berättelser. På sätt och vis är de rent av teaterpjäser. De passioner och känslor som framkallas av den senare används för att dölja den förstnämndas kollaps.
Facit: Regeringen uppmuntrar sina medborgare att glömma vaccinerna och i stället bekämpa viruset med sitt eget immunförsvar som bygger på naturlig infektion och återhämtning. Är denna vändning nu en följd av att regeringen inser att vaccinationen inte har gett befolkningen det förväntade skyddet? Eller har den så att säga fått kalla fötter på grund av det nu dramatiskt höga antalet fall av corona- insjukna, trots vaccination? Eller är detta en möjlighet att skylla de dramatiskt höga antalet fall av corona- insjukna och vaccineringens biverkningar på att corona- åtgärderna avbröts.

Av Anders Leander - 7 april 2022 07:18


Militärtribunaler är nu flyttade till Guam!

Militära domstolar genomförs nu i Guam. Fängelsepråmar anländer dagligen med eliter på hög nivå som kommer att ställas inför rättegångar och avrättningar.

Clarence Thomas fru berättade för Mark Meadows att "Bidens brottsfamilj" och "medkonspiratörer i valsedlar" skulle "bo i pråmar utanför GITMO för att ställas inför militärdomstolar för uppvigling.

Militära domstolar genomförs nu i Guam. Fängelsepråmar anländer dagligen med eliter på hög nivå som kommer att ställas inför rättegångar och avrättningar. Dr. Deborah Birx ställdes inför rätta, dömdes och dödades. Disney står inför en enorm motreaktion för att sexualisera barn. Biologen Catherine Edwards diskuterar kommunikation med hundar och hur man kan hjälpa dem att leva längre och hälsosammare liv. Brice Watson tar upp vårt samtal om yoga. Annette Rauch sprider bombsnygga nyheter om Hugh Hefners finansiering av Kinsey-rapporten, som härrörde från sexuellt tortyr av barn.

-Vem FINANSIERAR CDC exakt?
Tja, jag ville veta, så jag gjorde den här listan över notabiliteter sammanställd från den enorma listan som finns på deras hemsida.
-3M
-Adobe
-AFLAC
-AstraZeneca
-ATT
-AnthemBlueCrossBlueShield
-Bayer
- Handelsbanken
-Bill och Melinda Gates Foundation
-Biogen
-Cargill
-Cambridge University Press
-Charles Schwabb Corp
-Cisco Systems
-Citi Bank
-Coca Cola
- Clorox
-CNN/ Time Warner
-Costco
-CVS
- Data Processing Management Inc
-Dell
-Delta flygbolag
-Diazyme Labs
-Disney
-E.T företag
-EasternMountainSports
-EventBrite
-Exxonmobil
-Facebook
-General Electric
-General Mills
-General Motors
-Google
-Kanadas regering
-Hampton Inn
-Hilton hotell
-HomeDepot
-IMG
-Infectious Disease Counultants Inc
-Jansen
-Johnson och Johnson
-JVC
-Kaiser
-Kohls
-Liberty Mutual
-Magellan
- MailChimp
-McDonalds
-Merck
-Mikrogenik
-Microsoft
- Motorola
-NFL
-Nanoentek
-NY Society of Infectious Diseases
- Nike
-NorthAmerican Vaccine Inc
-Novavax
-Start
-Oxford universitet
-PayPal
-Pfizer
-Proctor&Gamble (PG)
-Princeton
-Quaker Oats
-Quest Diagnostics
-Roche
-Säker väg
-Siemens
-Anda
-Sprinta
- Häftklamrar
-Starbucks
-Statsfarm
-Mål
-T-Mobile
-Toyota
-trojanska kondomer
-TBS
-POSTEN
-Verizon
-Walmart
-Walgreens
-WebMD
-World Health Communications Inc

Alla dessa företag har spelat en roll i pandemin.
Jag tycker att några är extremt alarmerande eftersom de verkar ha haft STOR nytta av det under det senaste ett och ett halvt år.
ALLA dessa företag bör utredas för intressekonflikter.
Har CDC Foundation en styrelse med icke-anslutna medborgare för att granska deras finansiering?
Var är tillsynen?
Är det en intern kommitté?
Det är i och för sig en intressekonflikt.

-Goldman Sachs varnar för att dollarn riskerar att förlora sin dominans och kan bli en mindre spelare som det brittiska pundet

Dollarimperiets förfall och slutet på Pax Americana, åtminstone Goldman Sachs varnar för detta.

Goldman Sachs avhandlingar:

??Enligt GS står dollarn inför ett antal risker och kan bli en mindre viktig valuta som brittiska pund.

??De hårda amerikanska sanktionerna mot Ryssland har väckt oro för att länder runt om i världen kan försöka ta sig bort från dollarn.

??Enligt Goldman innebär amerikansk utlandsskuld att utländska investerare kan vara ovilliga att hålla dollartillgångar.

??GS varnar för att den amerikanska dollarn står inför risker som kan undergräva dess globala dominans, och förklarar att den står inför några av samma utmaningar som den brittiska punden i början av 1900-talet.

-CIRKLE K har stängt ner massor av kunders tank kort kopplade till Mastercard kreditkonton utan förklaring. Anledningen ska vara att kunder inte hörsammat deras mejl om att svara på frågor om penningtvätt. Även kunder med tillgodo på sina konton stängdes av utan förklaring. Mastercard (läs familjen Wallenberg) har därmed fryst sina kunders tillgångar som straff för att de inte läst sina mejl.

Ring kundtjänst om kortet slutar fungera. Men kom ihåg att de bokar upp 1500 kr på ditt konto när du tankar. Har du inte den summan kvar nekas man tankningen. Det tar upp till 3 bankdagar innan summan regleras. Under tiden lånar kunden ut pengar till Wallenbergs som äger SEB som står bakom Mastercard korten.

-Den australiensiska senatorn Malcolm Roberts avslöjar det är nanoteknik som finns i Covid-"vaccinerna" och säger att de är folkmord.

Han är den första politiker som avslöjar detta!


Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2022 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards