Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg den 5 april 2022

Av Anders Leander - 5 april 2022 10:01



BUCHA-MASSAKERN UTFÖRD AV UKRAINSKA ARMÉN OCH AZOV-DETACHMENTS - BEVIS FRÅN DEN UKRAINSKA SIDAN SJÄLVA

EDIT 2022-04-04 20:11: En ukrainsk parlamentsledamot har nyss gått ut och sagt att massakern i Bucha planerades av [terrorist-organisationen] SBU och den brittiska [terrorist-]organisationen MI6. Se länk i kommentarsfältet!

För en knapp vecka sedan lämnade ryska trupper Kiev-förorten Bucha, som ett led i trupprotation samt omgruppering inför den snart slutförda rättmätiga förintelsen av ATO och "n*zi-bat"-terrorstyrkorna instängda på östfronten.

Kort efter att de ryska trupperna lämnade Bucha, så postade Buchas borgmästare en kort videohälsning, där han spred rasistiska kommentarer om ryssar, samt meddelade att staden var befriad. I det här klippet nämnde han *ingenting* om att någon "massaker" skulle ha utförts. Här är länk, en *ukrainsk* källa, #1:
https://lb.ua/society/2022/04/01/511948_bucha_vilna_vid_rosiyskih.html

Innan jag går vidare vill jag påminna alla n*zist-sympatisörer med Ukraina-flaggor som sprider lögner och propaganda, om att jag givetvis har filmat av dessa artiklarna också, och använt realtidsdata från börsen som timestamp. Så ni kan alltså inte slingra er ur detta, genom att försöka få länkarna raderade av Bandera-****sterna som först la upp dem.

I nästa länk, länk #2 helt enkelt, så skriver ukrainarna öppet att de har inlett en anti-terror-rensning av Bucha, i vilken man ämnar mörda så kallade "ryska sabotörer" och "pro-ryska kollaboratörer". Den här länken lades upp av samma ukrainska Bandera-sajt, den 2:a april, alltså innan Ukraina började påstå att Ryssland hade genomfört en massaker. Notera att man i artikeln fortfarande inte nämner någonting om att det skulle ligga massor av döda på gatorna här, och i det nästan 8 minuter långa klippet i artikeln - jodå, jag har filmat klippet också, så som sagt bemöda er inte med att försöka få artikeln nedtagen, ***ungar - så finns det inga bevis alls på några "ryska krigsbrott".
https://en.lb.ua/news/2022/04/02/12441_special_forces_regiment_safari.html

Så här är vad som hände - den kriminella ukrainska Bandera-regimen, vars soldater är helt värdelösa och inte kan kriga mot de ryska styrkorna för 5 öre, marscherade in i Bucha efter att de ryska trupperna frivilligt lämnade staden, och började skjuta på obeväpnade civila. Fact.

De ukrainska statliga terrorist-styrkorna plus Azov-n*zisterna, avrättade massor av civilpersoner, inklusive de som tog emot matpaket från Ryssland (länk #3, en Twitter-tråd:
https://twitter.com/IlyaBayona/status/1510764068025425922 ). I länk #4 ( https://twitter.com/RWApodcast/status/1510635133627514881 ) hör vi hur Azov-terroristen Sergey Korotkikh och hans manskap pratar om att skjuta folk utan blåa armband.

Flera av de skjutna civila har även vita armband på sig, vilket används genom hela fronten från norr till syd, för att markera vilka som är pro-ryska eller ryska soldater.

So there you have it. Den ukrainska Bandera-terrorist-regimen som illegalt installerades i den illegala statskuppen 2014 med stöd av terroristlandet USA (som förhoppningsvis kollapsar snarast som följd av Petrorubelns uppkomst), och vilken har pumpat ut lögner och propaganda sedan 2014, har återigen fabricerat en riktigt sjuk lögn.

"Ghost of Kiev" var en total bluff, "två IL-76 nedskjutna över Kiev" var en total bluff (fortfarande inga vrakdelsfoton), den turkiske "grå varg"-******isten Oryx som publicerat fantasifulla och *extremt* uppblåsta uppräkningar av ryska förluster har avslöjats som en total bluff, Ukraina ljög om marinsoldaterna på Orm-ön som gav upp utan strid visade det sig, Ukraina ljög om händelserna med sjukhuset i Mariupol (se min föregående status), Ukraina ljög om händelserna kring ZNPP och Chernobyl, Ukraina ljög om att en egen mekaniserad styrka och artilleribas som förintades av ryska flyganfall var "rysk", Ukraina ljög (ett 50-tal gånger) om att de hade återtagit Gostomel, och så vidare. Det här är bara ett axplock av kriminella Bandera-lögner.

Bilden längst ner i den inrutade bilden är samma ukrainsk kvinnlig skådespelare och som är med på alla bilderna. Detta är några av de fejk bilder som alla väst medier använder för att lägga skulden på Ryssarna, allt från väst är fejk.?


Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2022 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards