Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg den 16 april 2022

Av Anders Leander - 16 april 2022 12:31



Trots att pandemilagen inte längre finns och covid-19 inte längre klassas som en samhällsfarlig sjukdom ska folk vaccineras??? Visst är det märkligt!!!



 



Sossarna vill inte släppa greppet nu förbereds en ny pandemi innan valet så det kan ställas in och Folkhälsomyndigheten har fått i uppdrag att ta fram en beredskapsplan som ska tas i bruk om coronaviruset ökar igen.


Det planeras alltså nya smittskyddsåtgärder, trots att pandemilagen inte längre finns och covid-19 inte längre klassas som en samhällsfarlig sjukdom. Lee Merritt slår fast att tvångsvaccination är ett brott mot mänskligheten på förintelsenivå.


Vi är i en situation där det är ett litet lugn före stormen. Vi ser att det finns många som är döende, men vi har ingen aning om hur många som kommer att dö. Med andra ord vet vi inte hur snabbt dödstalen kommer att förändras. Ju fler som vaccinerar sig och ju fler sprutor folk tar 1,2,3,4, så minskar imunförsvaret radikalt på dessa människor och fler kommer att dö.



 

Vilket svammel, skrämseltaktik  för att folk ska vaccinera sig


Vi ser nu en markant, aldrig tidigare skådad ökning av dödlighet som är orsakad av Covid-19-vaccinerna, med hänvisning till data från USA, Storbritannien och Tyskland.


Också dödfödslar, missfall och infertilitet är några av de biverkningar som är kopplade till injektionerna. Vi måste titta på data och förbereda oss, det finns flera sätt att ta itu med spikproteinerna som genereras av Covid-19 vaccinerna. Vi kan hantera spikproteinet med Ivermektin, övertrycksbehandling, Chelation, intravenös glutation – det finns massor av saker vi kan göra. Grejen är bara att vår Regering, Politiker, Läkare, Media, Fam. Wallenberg med flera som är involverade i detta vansinne inte vill att vi ska vara friska.


Detta är en plan att utrota en massa miljoner människor och våra Politiker och Läkare med flera vet mycket väl om detta. Men tyvärr är alla dessa så korrumperade och mutade med pengar att dom inte kan ändra på det nu. Men förmodligen är många så korkade att dom inte fattar, eller vill erkänna. Dom har helt enkelt målat in sig i ett hörn.


Nu när sanningen om covid vaccinerna börjar uppdagas runt om i världen, tror jag att det är rätt många vaccinförespråkare som börjar få ågren för hur många liv och vaccinskador dom har på sitt samvete. Men förmodligen är många så korkade att dom inte fattar, eller vill erkänna.


Tänk på att 90% har injicerats med ett DNA-främmande fragment från bla 20 typer av ormgift.
Dessa 90% kommer aldrig våga erkänna att de har blivit lurade av Läkemedelsverket, Socialstyrelsen eller av sin egen Regering.


Oavsett anledningen så tror jag tyvärr att de flesta ca 80% av de redan 90% som är märkta alltså kommer ta det lugnt och ledigt och ivrigt ta den 4:e sprutan. Senaste rönen visar att Covid 19 är ett neurologiskt ormgift som smittar via membran som ögon, näsa,hals.

 

Något som går över mitt förstånd är, hur i helvete kan svenska folket vara så korkade och gå på detta med vacciner? Vilka knallkorkar, man bävar för deras okunskap. Får dom bara titta på bingolotto, farmen, melodifestivalen och sådant skit på TV'n så skiter dom i allt annat.

 

VAKNA UPP FÖR HELVETE!!! allt som sägs på TV1, TV2, TV4, CNN, BBC m.fl är inte sant, få in det i huvudet. Dom vill oss inte väl!!!





Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2022 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards