Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 25 november 2015

Många tror inte på ett världskrig

Av Anders Leander - 25 november 2015 14:45



Enligt mångas teori måste det klargöras tre saker angående Syrien/Turkiet. ISIS är skapad av USA med flera länder i Väst för att kunna försörja Europa med energi och sig själva via petrodollarbasen.



 
Snillen spekulerar!!

 

Något världskrig är alltså inte aktuellt, då det krävs för stor strategisk, operativ planering att utföra en sådan operation som i sin tur medför olika utfall och konsekvenser som resulterar i att systemet med handel och varor blir sårbart som skapar stopp och skeppar i ekonomiska hjulet som bygger på att ekonomin måste cirkulera och med räntekostnaden och det ovillkorliga kravet på att tillväxt måste skapas för att försörja systemet i absolut form.

 

Det är mekaniskt betingat och hålls upp av flera delar i det samhällsstrukturer som genererar skuldmassan i form av produktiva och tjänstegrundande flöden. Att starta storskaligt krig, eller ens försöka raserar systemet på störts till ingen vinning alls. Så allt detta om STORSKALIGT KRIG är nonsens!


Det är dödsdömt - även om systemet i sig är dödsdömt, så försöker Ryssland med BRICS mjuklanda detta genom att säkerställa och skapa handelspartner med flera länder som förstår och är villiga att bedriva ömsesidig verksamhet för långsiktigt hållbarhet och utveckling.


Pengar styr den ekonomi som kontrollerar politiken och detta är vad som sker i Syrien, de som grundade BIS och i sin tur IMF och har haft kontrollen över bankerna med ekonomin är ivriga på att hålla fast detta system med naturresursflöden.

 

Betalningsinfrastruktur och betalmedel i sin famn genom att så som pengar och krediter i ett systemet med enskilt kontrollerat aktörer agerar så att de måste skapa ökad vinst, de måste skapa ökad expansion av krediter, de måste skapa högre skuldmassa genom att människor individer skuldsätter sig för att skapa ett verktyg så att skuldmassans räntekostnad kan försörjas med hjälp av ökad likviditet i form av eviga skuldslavar.

 

Detta vi ser nu i Syrien, Turkiet, Natos närvaro - Rysslands inblandning som offer resulterar i att det handlar om en part vill äga jordens resurser och tillgångar till ett pris av människors lidande i att allt färre blir rikare på allt fler människors bekostnad genom att de som kontrollerar ettor och nollor i datorer skapar det som vi ser idag - att en enskilt part äger kontrollen över alla andra.

 

Söndra genom härska - skapa konflikt för ändlösa krig som i slutändan gynnar enbart ytters få individer på denna planet. Ställer vi oss inte upp, så faller vi ner - dessa teaterkuliss matadorer måste få sig ett slut - vi måste kämpa och våga ta steget till att bli rationellt tänkande och agerande individer.

 

 

 

 

Källa:   Snillenspekulerar

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 20:24


Är Europas folk på väg att revoltera mot EU-kolossen?   EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen hotade med hårda åtgärder mot Italien långt innan valdagen, baserat på opinionsundersökningar vars prognoser inte föll henne i smaken. Bry...

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 19:30

Majoriteten av britterna vill att Liz Truss avgår – omröstning Över en tredjedel av de tillfrågade moderaterna vill också att statsministern slutar.         Mer än hälften av britterna vill att premiärminister Liz Truss avgår, visa...

Av Anders Leander - 1 oktober 2022 18:00

  Attacken riktade sig mot bilar som försökte ta sig in i en ryskkontrollerad del av Zaporozhyeregionen, enligt den lokala administrationen.   Minst 24 människor dödades och 36 skadades när ukrainska styrkor slog till mot en flyktingkonvoj på f...

Av Anders Leander - 28 april 2022 19:30


Konflikten eskalerar nu på bägge sidor. Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov varnar för ett tredje världskrig.           Det är ”helt legitimt” för Ukraina att identifiera mål i Ryssland att attackera. Det säger Storbr...

Av Anders Leander - 22 april 2022 16:30


Ryssland hotar att använda kärnvapen mot Sverige och Finland om de går med i NATO.   Ryssland varnar för att Finland och Sverige går med i Nato det skulle innebära nya utplaceringar av kärnvapen till Östersjöområdet.   Varningen kom i ett ...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Skapa flashcards