Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 18 november 2015

Terror Rädsla i den tyska staden Hannover: Planer för bombningen av en fotbollskamp

Av Anders Leander - 18 november 2015 12:00Tyska polisen säger att de har fått särskilda hot som skulle explodera en bomb i Hannover. Därför hade flera platser i staden Hannover evakuerats.

 

 

 

 


En fotbollsstadion, en järnvägsstation, en jazzkonsert och en konsert i en multihall fick på tisdags kvällen evakuerats i den tyska staden Hannover. Och enligt tyska polisen på grund av det faktum att de har fått ett bombhot.

 

Vi har en mycket tillförlitlig information om att det planerades en bombattack i kväll, säger Volke Kluwe till NDR. Det sägs att den så kallade islamiska gruppen bakom bombhot, sade säkerhetskällor till den tyska nyhetsbyrån DPA. Tidigare var det uppmuntrande att det hade varit en ambulans packad med sprängämnen nära arenan, men denna information är inte bekräftat eller förnekat.


Tysklands inrikesminister har emellertid meddelat Der Spiegel, som hittills inte hittat de sprängämnen ännu. Flera platser stängdes ändå på flera ställen i Hannover på tisdagskvällen och evakuerades.

 

Vi har haft konkreta hot som det fanns planer på en bombattack i arenan ikväll. Vi fick avgörande bevis 15 minuter efter att vi hade öppnat dörrarna till arenan, säger Volker Kluwe enligt NDR. Showdown skulle att ha börjat tisdag kl 20.45 - samtidigt som Danmarks match mot Sverige började i Köpenhamn.


Annulleringen av fotbollsmatch mellan Tyskland och Nederländerna bara fyra dagar efter att en man bombat i Paris, och att de skulle smyga in på arenan medan uppgörelse mellan Frankrike och Tyskland på Stade de France spelades.

 

Det sägs nu att centralstationen i Hannover stängdes eftersom det fanns ett misstänkt föremål. Det skriver Der Spiegel. Också en jazzkonsert med saxophinesten Maceo Parker avbröts. Det skriver Bild. Säkerheten först. Också hall Tui Arena har evakuerats innan en konsert med bandet Söhne Mannheims. - Säkerheten kommer alltid först. Rädslan kommer vi nu alltid att ha.

 

Jag har förtroende för att polisen beslutat rätt, när det är hot som är dessa, säger Hannovers borgmästare Stefan Schostok. Enligt Hannoversche Allgemeine Zeitung är Central tunnelbanestation i staden också stängd.

 

 

 

Källa:     extrabladet

 

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - Söndag 12 jan 19:33

Kontantfria banker förbjuds. Storbankernas satsning på "kontantfria" kontor irriterar många. Men den 1 januari blir bankerna skyldiga att erbjuda viss kontanthantering i hela landet. Den nya lagen antogs av riksdagen på torsdagen och innebär att s...

Av Anders Leander - 20 december 2019 20:00


Till hösten väntar gymnasiestudier för den unga klimataktivisten Greta Thunberg.    I onsdags kom Greta Thunberg hem till sin hemstad Stockholm.   Den unga klimataktivisten Greta hade då varit borta från sitt hem i fyra månader, deltagit i ...

Av Anders Leander - 19 december 2019 10:00

    Svenska skolans framgång i PISA visade sig bygga på manipulerad data – mer än var fjärde svensk 15-åring deltog inte i testet. Och snart därefter kom det fram att Brottsförebyggande rådet systematiskt har manipulerat kriminaldata på upp...

Av Anders Leander - 19 december 2019 07:38

    BRÅ-SKANDALEN:"SVERIGE HAR BLIVIT EN KORRUPT BANANREPUBLIK" "I ett nytt videoklipp från Samnytt TV tar Kent Ekeroth upp korruptionen i Sverige som åter aktualiserats i och med rapporten om Brottsförebyggande rådet. Ekeroth påminner även om ...

Av Anders Leander - 17 december 2019 18:15

    Morgan Johansson KU-anmäls efter forskningsrapport om Brå – känner inte igen kritiken     Justitieutskottet kallar till sig chefen för Brottsförebyggande rådet efter studien där anställda vittnar om påtryckningar. Samtidigt har Sver...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

50 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Blogkeen
Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Bloglovin'

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Vesselfinder


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se