Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 18 november 2015

Terror Rädsla i den tyska staden Hannover: Planer för bombningen av en fotbollskamp

Av Anders Leander - 18 november 2015 12:00Tyska polisen säger att de har fått särskilda hot som skulle explodera en bomb i Hannover. Därför hade flera platser i staden Hannover evakuerats.

 

 

 

 


En fotbollsstadion, en järnvägsstation, en jazzkonsert och en konsert i en multihall fick på tisdags kvällen evakuerats i den tyska staden Hannover. Och enligt tyska polisen på grund av det faktum att de har fått ett bombhot.

 

Vi har en mycket tillförlitlig information om att det planerades en bombattack i kväll, säger Volke Kluwe till NDR. Det sägs att den så kallade islamiska gruppen bakom bombhot, sade säkerhetskällor till den tyska nyhetsbyrån DPA. Tidigare var det uppmuntrande att det hade varit en ambulans packad med sprängämnen nära arenan, men denna information är inte bekräftat eller förnekat.


Tysklands inrikesminister har emellertid meddelat Der Spiegel, som hittills inte hittat de sprängämnen ännu. Flera platser stängdes ändå på flera ställen i Hannover på tisdagskvällen och evakuerades.

 

Vi har haft konkreta hot som det fanns planer på en bombattack i arenan ikväll. Vi fick avgörande bevis 15 minuter efter att vi hade öppnat dörrarna till arenan, säger Volker Kluwe enligt NDR. Showdown skulle att ha börjat tisdag kl 20.45 - samtidigt som Danmarks match mot Sverige började i Köpenhamn.


Annulleringen av fotbollsmatch mellan Tyskland och Nederländerna bara fyra dagar efter att en man bombat i Paris, och att de skulle smyga in på arenan medan uppgörelse mellan Frankrike och Tyskland på Stade de France spelades.

 

Det sägs nu att centralstationen i Hannover stängdes eftersom det fanns ett misstänkt föremål. Det skriver Der Spiegel. Också en jazzkonsert med saxophinesten Maceo Parker avbröts. Det skriver Bild. Säkerheten först. Också hall Tui Arena har evakuerats innan en konsert med bandet Söhne Mannheims. - Säkerheten kommer alltid först. Rädslan kommer vi nu alltid att ha.

 

Jag har förtroende för att polisen beslutat rätt, när det är hot som är dessa, säger Hannovers borgmästare Stefan Schostok. Enligt Hannoversche Allgemeine Zeitung är Central tunnelbanestation i staden också stängd.

 

 

 

Källa:     extrabladet

 

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - Lördag 2 nov 10:38


GMOs ?genetically modified plants created by combining DNA to improve crop protection and insect resistance. What They?re Not Telling Us Finally, closely-guarded secrets of the world?s biggest environmental disaster are revealed. GMOs ARE POI...

Av Anders Leander - Söndag 29 sept 06:52


"TILL ER SOM TVIVLAR eller vill ha källor! ( eller som gått på Gretas klimat dravel)" "I dagarna vände sig 500 FORSKARE med ett öppet brev till FN. Budskapet: DET RÅDER INGEN NÖDSITUATION Det finns ingen klimatnödsituation Ett globalt nätverk ...

Av Anders Leander - Torsdag 26 sept 15:43


Dagens tredje mätning: SD blir största parti - får 27,5 procent Nu kommer dock en tredje mätning som redan ger segern till SD. I Nyheter Idag/Sentios mätning ökar partiet från 23,5 procent till hela 27,5 procent, och blir landets överlägset största ...

Av Anders Leander - Söndag 15 sept 08:00

  När Al Gore presenterade sin film om klimatet, byggde han mycket av sina slutsatser på den s.k. ”hockeyklubbsgrafen”. Den visar ett tämligen jämnt klimat sedan tusentals år. Men i vår tid gör den raka kurvan ett plötsligt hopp och vis...

Av Anders Leander - Söndag 11 aug 19:04


Robert David Steele, den f.d. CIA-agenten som nu driver sin sanningsblogg, skriver: ?Epstein inte död, utan på väg till Israel? Jag anser att rapporterna om att Epstein är död är falska. Jag tror att han är på väg till Israel enligt en överen...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

45 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Blogkeen
Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Bloglovin'

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se