Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 17 november 2015

Syrier tränades på USA-bas i Turkiet 2011 för att bilda ISIS

Av Anders Leander - 17 november 2015 14:30
 ISIS ska ligga bakom attacken i Paris, men vem ligger bakom ISIS? Allt tyder på att gruppen är en skapelse av den dolda regeringen i väst med hjälp av den paramilitära organisationen Gladio B varför de bär det yttersta ansvaret för attacken.I en intervju av Global Research med visselblåsaren Sibel Edmonds från 11 september i år återger hon uppgifter som gör gällande att personer från Syrien tränades av enheter ur Gladio B på en USA-bas i södra Turkiet 2011 för att bilda stommen till ISIS med mål att genom terrorism destablisera Syrien och senare Centralasien med Ryssland som slutmål.

 

 

 

 

Gladio B är ett av den dolda regeringen i väst kontrollerat paramilitärt nätverk inom ramen för NATO med underrättelsepersonal, legosoldater och dylikt. En fortsättning på Operation Gladio som startades som en s k stay-behind rörelse under kalla kriget för att underlätta gerillakrigföring och motstånd mot en eventuell sovjetisk invasion. Även Sverige deltog (deltar?) i detta nätverk.

 

Gladio må ha startats på goda och välvilliga grunder men tycks helt eller delvis blivit ett redskap för den dolda regeringen sedan andra världskriget med en fascistisk agenda. Grupper inom detta nätverk orkestrerade delar av terrorismen i Europa under kalla kriget. Sprängningen av tågstationen i Bologna 1980 är ett dåd som tillskrivs Gladio.

 

Enligt Sibel Edmonds är den turkiska enheten för Gladio B inom Pentagon den största. Nätverket rör sig sannolikt likt en maffiaverksamhet illojala mot nationer och demokratier utanför etablerade ramar vilket gör att merparten av den synliga och lagliga delen av NATO, och svenska försvaret, inte känner till denna ljusskygga verksamhet.

 

Hennes uppgifter ska ses i ljuset av uttalanden från general Wesley Clark om planer som redan låg på ritbordet 2001 vilket gick ut på att störta regeringarna i sju arabländer varav Syrien och Libyen var två.

 

Information som indikerar finansiellt och militärt stöd till ISIS från väst är idag allt mer etablerad. Nedan ett utdrag ur en rapport från amerikanska Defense Intelligence Agency 2012:

”The west, gulf countries, and turkey [who] support the [syrian] opposition… there is the possibility of establishing a declared or undeclared salafist principality in eastern syria (hasaka and der zor), and this is exactly what the supporting powers to the opposition want, in order to isolate the syrian regime…”

 

Att USA och Storbritannien negligerade Rysslands försök till fredlig utveckling 2012 med förslag på Assads avgång, att väst bombat ISIS under lång tid utan egentligt resultat samt att USA inte delger Ryssland information om ISIS positioner visar på en större bakomliggande geopolitisk agenda där ISIS och makten över Syrien spelar en central roll.

 

 

 

Källa:    vaken

 

 

ISIS · USA · Varning
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - Lördag 2 nov 10:38


GMOs ?genetically modified plants created by combining DNA to improve crop protection and insect resistance. What They?re Not Telling Us Finally, closely-guarded secrets of the world?s biggest environmental disaster are revealed. GMOs ARE POI...

Av Anders Leander - Söndag 29 sept 06:52


"TILL ER SOM TVIVLAR eller vill ha källor! ( eller som gått på Gretas klimat dravel)" "I dagarna vände sig 500 FORSKARE med ett öppet brev till FN. Budskapet: DET RÅDER INGEN NÖDSITUATION Det finns ingen klimatnödsituation Ett globalt nätverk ...

Av Anders Leander - Torsdag 26 sept 15:43


Dagens tredje mätning: SD blir största parti - får 27,5 procent Nu kommer dock en tredje mätning som redan ger segern till SD. I Nyheter Idag/Sentios mätning ökar partiet från 23,5 procent till hela 27,5 procent, och blir landets överlägset största ...

Av Anders Leander - Söndag 15 sept 08:00

  När Al Gore presenterade sin film om klimatet, byggde han mycket av sina slutsatser på den s.k. ”hockeyklubbsgrafen”. Den visar ett tämligen jämnt klimat sedan tusentals år. Men i vår tid gör den raka kurvan ett plötsligt hopp och vis...

Av Anders Leander - Söndag 11 aug 19:04


Robert David Steele, den f.d. CIA-agenten som nu driver sin sanningsblogg, skriver: ?Epstein inte död, utan på väg till Israel? Jag anser att rapporterna om att Epstein är död är falska. Jag tror att han är på väg till Israel enligt en överen...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

45 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Blogkeen
Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Bloglovin'

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se