Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 17 november 2015

Syrier tränades på USA-bas i Turkiet 2011 för att bilda ISIS

Av Anders Leander - 17 november 2015 14:30
 ISIS ska ligga bakom attacken i Paris, men vem ligger bakom ISIS? Allt tyder på att gruppen är en skapelse av den dolda regeringen i väst med hjälp av den paramilitära organisationen Gladio B varför de bär det yttersta ansvaret för attacken.I en intervju av Global Research med visselblåsaren Sibel Edmonds från 11 september i år återger hon uppgifter som gör gällande att personer från Syrien tränades av enheter ur Gladio B på en USA-bas i södra Turkiet 2011 för att bilda stommen till ISIS med mål att genom terrorism destablisera Syrien och senare Centralasien med Ryssland som slutmål.

 

 

 

 

Gladio B är ett av den dolda regeringen i väst kontrollerat paramilitärt nätverk inom ramen för NATO med underrättelsepersonal, legosoldater och dylikt. En fortsättning på Operation Gladio som startades som en s k stay-behind rörelse under kalla kriget för att underlätta gerillakrigföring och motstånd mot en eventuell sovjetisk invasion. Även Sverige deltog (deltar?) i detta nätverk.

 

Gladio må ha startats på goda och välvilliga grunder men tycks helt eller delvis blivit ett redskap för den dolda regeringen sedan andra världskriget med en fascistisk agenda. Grupper inom detta nätverk orkestrerade delar av terrorismen i Europa under kalla kriget. Sprängningen av tågstationen i Bologna 1980 är ett dåd som tillskrivs Gladio.

 

Enligt Sibel Edmonds är den turkiska enheten för Gladio B inom Pentagon den största. Nätverket rör sig sannolikt likt en maffiaverksamhet illojala mot nationer och demokratier utanför etablerade ramar vilket gör att merparten av den synliga och lagliga delen av NATO, och svenska försvaret, inte känner till denna ljusskygga verksamhet.

 

Hennes uppgifter ska ses i ljuset av uttalanden från general Wesley Clark om planer som redan låg på ritbordet 2001 vilket gick ut på att störta regeringarna i sju arabländer varav Syrien och Libyen var två.

 

Information som indikerar finansiellt och militärt stöd till ISIS från väst är idag allt mer etablerad. Nedan ett utdrag ur en rapport från amerikanska Defense Intelligence Agency 2012:

”The west, gulf countries, and turkey [who] support the [syrian] opposition… there is the possibility of establishing a declared or undeclared salafist principality in eastern syria (hasaka and der zor), and this is exactly what the supporting powers to the opposition want, in order to isolate the syrian regime…”

 

Att USA och Storbritannien negligerade Rysslands försök till fredlig utveckling 2012 med förslag på Assads avgång, att väst bombat ISIS under lång tid utan egentligt resultat samt att USA inte delger Ryssland information om ISIS positioner visar på en större bakomliggande geopolitisk agenda där ISIS och makten över Syrien spelar en central roll.

 

 

 

Källa:    vaken

 

 

ISIS · USA · Varning
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - Lördag 5 sept 14:36

Det är väldigt tyst nu ifrån alla dessa så kallade goda kändisar. Var är alla kändisupprop och namnlistor mot gängvåldet, att barn skjuts på våra gator, våldtäkterna, alla skol och kyrkbränderna? Var tog kändisarna vägen? Är de rädda för att g...

Av Anders Leander - Torsdag 21 maj 22:30

Senaste Uppdatering Maj 21, 20181. Carl BildtCarl Bildt is the Swedish diplomat, politician and served as the Prime Minister of Sweden from 1991 to 1994. He is politically affiliated with the Moderate Party and also served as the minister of foreign ...

Av Anders Leander - Tisdag 24 mars 00:30

För att stoppa coronavirusets spridning i sjukhus och andra byggnader så importerar Kina nu maskiner som sprejar ut kolloidalt silver och väteperoxid och som på mycket kort tid kan döda samtliga patogener i en lokal.           Ett fö...

Av Anders Leander - Fredag 14 feb 11:55


Alternativ för Sverige synliggör EU-avgiften genom kostnadstickare Idag lanserar Alternativ för Sverige sidan vadkostar.eu som synliggör Sveriges EU-avgift i realtid. Genom att att sprida kunskap till allmänheten om medlemskapets svindlande kost...

Av Anders Leander - Lördag 1 feb 15:00

Nya experimentet: Elever får fluor i mjölken vilket kan göra oss slöare, ge oss långsammare hjärna, bidra till demens och att fluor är ett starkt enzymgift - Vad i helvete håller dom på med??? Varför vill dom förgifta våra barn?????? VAKNA SVENSKA...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

54 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Blogkeen
Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Bloglovin'

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Vesselfinder

Blandad Rock´n Roll


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se