Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 4 november 2015

Saudi Kung Salman ställer ultimatum på Obama

Av Anders Leander - 4 november 2015 11:30Den saudiska kungen Salman ger Obama ett ultimatum - antingen tvingar du Rysslands Putin till ett eldupphör och att han slutar bomba syriska rebeller, eller omprövar vi våra nuvarande relationer med USA och vidtar allvarliga militära åtgärder.

 

 

 

 

 

 


Enligt Ad-Diyar den libanesiska tidningen, höll den saudiska octogenarian monarken ett intensiv telefonsamtal med det ovala kontoret som strängt tillrättavisar president Obama för att han inte på ett avgörande sätt agerar för att avsluta Moskvas korståg mot Saudi-backed militanta i Syrien.

 

Saudiarabien håller ett vaksamt öga på de ryska flygräderna som riktar sig mot islamistiska gerillan som försöker att avhysa Syriens president Assad och som i sin tur har dramatiskt minskat utsikterna för en nära förestående "regimskifte" i det krigshärjade Syrien.

 

"Herr. President Jag försökte varna dig flera gånger att vi måste leverera revolutionärerna med tillräckliga luftvärnsvapen att avskräcka ryssar genom sin inblandning i Syrien och dess långtgående konsekvenser för säkerheten i riket, men mycket till min sorg, mina grunder för seriösa åtgärder föll för döva öron.

 

Vi har inget annat val, tillade kung Salman, - antingen du tvingar du Putin att acceptera en ovillkorlig omedelbar vapenvila i Syrien och att han avslutar sin militära kampanj eller överväger vi att omarrangera vår allians med Förenta staterna och ensidigt inrikta alla ansträngningar för att störta Assad,  inklusive militär konfrontation i nödfall.

 

I samma bana, har den saudiska oljeminister Ali al-Naimi hotade västerländska konsumenter som KSA skulle höja priset på råolja upp till $ 89 per fat som iska oljeinkomster kraftigt krympt. Marknadsanalytiker tror att Saudi tjänstemannens senaste uttalanden kom som ett sätt att dra USA och dess väst allierade att kasta sin tyngd bakom Saudi-bakade al-Qaida-inspirerade rebeller.

 

Under tiden, Department of State uppmanar amerikanska medborgare att noga överväga de risker med att resa till Saudiarabien. Det har förekommit attacker mot amerikanska medborgare och andra väst utlänningar inom den senaste månaden och det fortsätter att vara rapporter om hot mot amerikanska medborgare och andra västerlänningar.

 

 

 

Källa:    awdnews

 

 

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - Lördag 5 sept 14:36

Det är väldigt tyst nu ifrån alla dessa så kallade goda kändisar. Var är alla kändisupprop och namnlistor mot gängvåldet, att barn skjuts på våra gator, våldtäkterna, alla skol och kyrkbränderna? Var tog kändisarna vägen? Är de rädda för att g...

Av Anders Leander - Torsdag 21 maj 22:30

Senaste Uppdatering Maj 21, 20181. Carl BildtCarl Bildt is the Swedish diplomat, politician and served as the Prime Minister of Sweden from 1991 to 1994. He is politically affiliated with the Moderate Party and also served as the minister of foreign ...

Av Anders Leander - Tisdag 24 mars 00:30

För att stoppa coronavirusets spridning i sjukhus och andra byggnader så importerar Kina nu maskiner som sprejar ut kolloidalt silver och väteperoxid och som på mycket kort tid kan döda samtliga patogener i en lokal.           Ett fö...

Av Anders Leander - Fredag 14 feb 11:55


Alternativ för Sverige synliggör EU-avgiften genom kostnadstickare Idag lanserar Alternativ för Sverige sidan vadkostar.eu som synliggör Sveriges EU-avgift i realtid. Genom att att sprida kunskap till allmänheten om medlemskapets svindlande kost...

Av Anders Leander - Lördag 1 feb 15:00

Nya experimentet: Elever får fluor i mjölken vilket kan göra oss slöare, ge oss långsammare hjärna, bidra till demens och att fluor är ett starkt enzymgift - Vad i helvete håller dom på med??? Varför vill dom förgifta våra barn?????? VAKNA SVENSKA...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

54 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Blogkeen
Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Bloglovin'

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Vesselfinder

Blandad Rock´n Roll


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se