Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 25 mars 2022

Vad händer? MASSOR tro mig

Av Anders Leander - 25 mars 2022 09:31


Donald Trump stämmer Hillary Clinton, det demokratiska partiet och den djupa staten. Alla dokument är inlämnade för stämning av "den ryska sammansvärjningen" som dessa påstod att han deltagit i, när det var HRC och hennes gelikar som deltagit i den smutsiga handeln med ett antal ryssar.
Bl a stäms förutom Hillary Clinton, Michael Sussmann, advokatfirman Perkins Cue, Jake Sullivan, Igor Dunchenko etc.

Det här är en strategi, som kommer att vända upp och ner på de kriminella.
Dessutom kommer John Durham att släppa information. Det är information som är "het och tung".
Truth Social är igång och många människor ansluts.
Donald Trump ska lägga ut en hel del information den vägen.
Och Chefsåklagare Weiss kommer att åtala Hunter Biden med anledning av allt som finns i hans laptop.

Så fort Donald Trump stämmer, kommer Fake News påstå, att han har ingenting att komma med.
För att få vatten på sin kvarn, kommer Durham att backa upp Trump, bevisa att han har rätt varje gång.
Patrioterna är verkligen på jakt.

Hur introducerar man bevis lagligt?
Donald Trump bereder vägen. Han kommer visa, att alla dessa individer är förrädare.
Varken Fake News eller Big Tech kommer kunna stoppa det.

Justin Trudeau har det tufft nu. Efter att han berättade om World Economic Forum, WEF, planer och samtidigt försökte på alla sätt visa den kanadensiska befolkningen vem som bestämde, gjorde människorna rasande.
Som en diktator gjorde han livet svårt för många.
Protesterna uteblev inte. Inte bara den kanadensiska befolkningen ställde sig upp och vägrade godkänna hans och WEF vansinniga planer.. Även runt om i Europa protesterade man för det kanadensiska folkets självklara rätt att få bestämma över sina liv, leva i frihet.

När Trudeau besökte det Europeiska Parlamentet, blev han tvungen att lyssna på en av ledarmöterna, som var en man från Kroatien.
Denne parlamentetsledarmot som levt under Sovjettiden, skrädde inte sina ord.
Från talarstolen fick Trudeau höra att han är en diktator, en som låter en kvinna bli trampad av en häst och blockerar vanliga människors bankkonton.

Så talade Christine Anderson. Hon smockade till Trudeau rejält.
Hon sade att en person som bortser ifrån mänskliga rättigheter, en person som hyllar den kinesiska diktaturen och dessutom kallar sin befolkning för terrorister, då de ställer sig upp för att göra sin stämma hörd och protesterar mot de restriktioner som införts. Den personen ska inte ha rätt att tala i detta parlament.
Trudeau du är en skam för en demokrati.

Nu ser världen hur en diktator och ett diktstorskap ser ut.
Trudeau och hans gelikar trodde att de hade kontroll över händelseförloppet. Men nu är han och övriga medlemmar av Kabalen /den djupa staten, ute på rejält djupt vatten.

Sedan har vi domare Jackson, som bevisligen har tagit ställning för pedofili och barnsextraksserier.
Men anledning av förhöret om att eventuellt bli vald till domare i Högsta domstolen, som sänts live i tv, har inte bara den amerikanska allmänheten, utan också stora delar av världen fått klart för sig, hur stor och omfattande kriminalitet det är kring pedofili.

Domare Jackson var tvungen att sitta och förklara varför hon var så förstående och "mjuk" mot alla förövare hon haft i sin domstol och som hon givit mycket milda straff.

När röstning om Jackson ska bli en domare i Högsta domstolen kommer att genomföras, så vet vi redan nu, att de som röstar för henne är pedofiler och de som röstar mot henne är emot pedofili.

Donald Trump och hans patrioter siktar på att vinna storslam i mellanårsvalet 2022.
Med detta då Republikanerna räknar med att få fullständig kontroll över Senaten och Kongressen, då kan också många av de vansinnigheter som Demokraterna beslutat om, vändas och helt enkelt tas bort, genom omröstningar i de båda kamrarna.

Men innan vi är där, får vi räkna med ökad censur. Det är de sociala medierna som konstant censurerar yttrandefriheten för väldigt många.
Det är mot den bakgrunden som Donald Trump startade Truth Social och tillika akvisitionsbolaget, där mediaföretag kommer att köpas upp när priset är rätt. Då får också sanningen en eller flera kanaler inom tv, radio och press.

I Ukraina är det förändringar till det positiva.
Genom att ta bort de biologiska laboratorium som har framställt pathogener, ta bort penningtvätt-systemet, ta bort alla neonazister och den djupa staten hantlangare, så kan Vladimir Putin och hans militärer ge Ukraina åter till dess befolkning.

Den djupa staten i Ukraina för fram genom Fake News att de minsann, har kontrollen över händelseförloppet. De har övertaget. Men en grupp kriminella kan inte ha kontroll över situationen, om dess ledare, Zelensky, åker land och rike runt, för att få hjälp.

Det är bara dårar som den svenska regeringen och riksdagen, som ställer upp med mer vapen till nazisterna mot Ukrainas befolkning.
Ett sätt att ställa upp för familjen Wallenberg och den svenska vapenindustrin som familjen är majoritetsägare av.
De svenska och amerikanska miljardärerna ser penninghögarna växa. Det är det enda viktiga för dem.

De ukrainska styrkorna med neonazisterna, släpper videos som ska skildra luftstrider.
Men i själva verket är det ett dataspel.

Från Mariupol rapporteras att hela den neonazistiska styrkan är utslagna. Som lovat, ingen av dem togs som fångar, utan alla dödades.
Ett löfte av Putin som genomförts.

Man säger nu också att, den ryska armén skapar korridorer, där inga civila förekommer, men där de ukrainska soldaterna kan komma och lägga ner sina vapen.
Det är lite av vad jag skrev igår, i den extra informationen jag publicerade.

En pensionerad amerikanska militär, som anlitats av Pentagon sade, att det Putin och den ryska militären gör är långt mycket bättre och hänsynsfullare än vad den amerikanska militären gjorde mot Irak.
Han säger vidare, att Putin vill städa i Ukraina, hjälpa dess befolkning. Det är mer än vad som kan sägas om vad den amerikanska militären gjorde.
Han säger vidare, att det är ingen vilja eller intention hos Putin, att skada befolkningen
eller förstöra byggnader.

Jag förstår att media inte vill skriva om det, utan de påstår att Ryssland dödar och förstör, så att ett tredje världskrig kan starta i Europa.
Ryssland skulle kunna, med sin kapacitet, döda långt fler civila än de som fallit offer, kunna förstöra betydligt fler byggnader, med det är inte målet.
Denne pensionerade militär samt ett stort antal i Pentagon är av samma åsikt.

Putin har sin plan klar redan innan man gick in i Ukraina.
Att rensa landet från neonazisterna och den djupa staten iscensatta helveten.
Därför har också den ryska militären varit noga med att inte förstöra infrastrukturen. De har skyddat vattentillförsel, Internet, skapat ytor som är fredade för de civila och där mat behövs, sett till att dela ut till de som behöver.

Bedömare säger att, det går inte se, att Kiev har attackerats av rysk militär. Inga tecken på större skador finns. Vägar, gator, vatten, avlopp fungerar.

Reuters rapporterar att det finns inga indikationer på att Ryssland har använt biologiska eller kemiska vapen någonstans i Ukraina.
Pentagon berättar samma sak.
Så nu ser vi att Pentagon går emot Bidenadministrationens planer.
Man låter allmänheten veta att, den propaganda som administrationen släpper ut, är falsk.

Hunter Bidens fond Rosemount stöttade Pentagons biologiska laboratorium med pengar.
Även det är funnit i Hunters laptop.

Från Nordkorea får vi veta att man har testat en interkontinental missil som troligtvis kan nå USA.
Frågan är vem som gjort denna test.? Kanske patrioter som vill visa på Bidens misslyckanden.??

10 flygbolag har skrivit till Biden, för att få ett slut på masktvång i flygplanen.
Allt övrigt tas bort, men i flygplanen finns fortfarande denna restriktion. Det verkar inte vettigt

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 20:24


Är Europas folk på väg att revoltera mot EU-kolossen?   EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen hotade med hårda åtgärder mot Italien långt innan valdagen, baserat på opinionsundersökningar vars prognoser inte föll henne i smaken. Bry...

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 19:30

Majoriteten av britterna vill att Liz Truss avgår – omröstning Över en tredjedel av de tillfrågade moderaterna vill också att statsministern slutar.         Mer än hälften av britterna vill att premiärminister Liz Truss avgår, visa...

Av Anders Leander - 1 oktober 2022 18:00

  Attacken riktade sig mot bilar som försökte ta sig in i en ryskkontrollerad del av Zaporozhyeregionen, enligt den lokala administrationen.   Minst 24 människor dödades och 36 skadades när ukrainska styrkor slog till mot en flyktingkonvoj på f...

Av Anders Leander - 28 april 2022 19:30


Konflikten eskalerar nu på bägge sidor. Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov varnar för ett tredje världskrig.           Det är ”helt legitimt” för Ukraina att identifiera mål i Ryssland att attackera. Det säger Storbr...

Av Anders Leander - 22 april 2022 16:30


Ryssland hotar att använda kärnvapen mot Sverige och Finland om de går med i NATO.   Ryssland varnar för att Finland och Sverige går med i Nato det skulle innebära nya utplaceringar av kärnvapen till Östersjöområdet.   Varningen kom i ett ...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2022 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards