Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg den 27 mars 2022

Av Anders Leander - 27 mars 2022 14:29


Det bästa jag sett på länge.
Här får PM Trudeau på truten ordentligt av Christine Anderson, ledamot av Europaparlamentet:

"Mr Trudeau, du är en skam för all demokrati, snälla bespara oss din närvaro."

"En premiärminister som öppet beundrar den kinesiska grundläggande diktaturen, som trampar på de grundläggande rättigheterna genom att förfölja och kriminalisera sina egna medborgare som "terrorister", bara för att de vågat stå upp mot hans perversa demokratibegrepp, borde INTE få komma till tals i det här huset, alls."

???????????????

Christine Anderson MEP At The European Parliament:
"Mr. Trudeau, you are a disgrace for any democracy, please spare us your presence."
"A prime minister who openly admires the Chinese basic Dictatorship, who tramples on the fundamental rights by persecuting and criminalizing his own citizens as "Terrorists", just because they dared to stand up to his perverted concept of democracy, should NOT be allowed to speak in this house, At All."


https://youtu.be/cVEgIhWxk28

Av Anders Leander - 27 mars 2022 12:40


Sverige är nu kopplat till penningtvätt i Ryssland via Estland.
Det är åklagarmyndigheten i Estland som nu misstänker att hela ledningen för Swedbanks estniska filial har bidragit till att tvätta 100 miljoner euro under åren 2014-2016. De misstänkta penningtvättsbrotten är kopplade till en tidigare minister i den ryska regeringen. Enligt Eesti Express. När vi vanliga svennar kommer med 20000 kr och vill sätta in dom på kontot undrar dom ?var har du fått dom ifrån? men själva tvättar dom som i detta fall 100 miljoner euro!

Bidenfamiljen finansierade kemiska vapen i Ukraina
Enligt Daily Mail har Bidenfamiljen finansierat kemiska vapen i Ukraina. Det har framkommit från Hunter Bidens dator som tidigare har förnekats av svenska och utländska ägardirektivstyrda medier. Nu är det dock bekräftat att informationen som finns på Hunter Bidens laptop är äkta. Man har även vetat om Bidenfamiljens samröre med kemisk vapentillverkning i Ukraina. Media var är ni som ska rapportera detta till oss vanliga svennar??

Kinas nya polis uniformer har nu utfärdades till kinesiska poliser.
En hjälm med ansiktsigenkänning gör att du snabbt kan identifiera en person från en databas. Och en termisk skanner visar vem som har för hög temperatur och vem som ska skickas till ett karantänläger. Plus att den säkert kan användas till mycket annat för att ha fullständig kontroll på jordens människor. Den hjälmen är snart i vartenda land i väst.

Massor av invånare i Mariupol och runt om i Ukraina berättar nu hur nynazister sköt civila och använder dem som sköldar: "Låt hela världen veta att Azov och höger sektorn dödar oss. De är fascister som går under Zelensky och Deep State, det är Ryssland som är de goda och som hjälper oss att fly undan de fascistiska soldaterna från Azov. Vi blir behandlade som människor av Ryska militären, dom ger oss även mat och andra förnödenheter. Har heller inte sett något om detta från media?!

"Vad är den drivande kraften som vill skapa den dystopiska framtiden för mänskligheten? Varför är världen som den är? Varför är det så mycket lidande? Se bara på vår egna regering! Vem jobbar dom för, inte är det svenska folket iallafall. Wallenbergarna verkar ha ett finger med i dom flesta spelen. Vem styr Magdalena Andersson och regeringen? Jo familjen Wallenberg!

Ha en bra dag gott folk!


Av Anders Leander - 27 mars 2022 10:16



Det finns en speciell film som kom 2011, den handlar om jorden och dess folk, inklusive kabalen och våra stjärnfamiljer, kvantfysik, fri energi/nollpunktsenergi och mycket mer.
Filmen heter Thrive och skapades för att jordens befolkning skulle skulle få reda på allt som har varit dolt för oss. Filmen är en av de i särklass viktigaste dokument som någonsin har skapats för att hela väldens befolkning skall få en ögonöppnare som var värd namnet.

Men medierna och kapitalet fick totalt spel när filmen publicerades, det blev ett drev utan dess like, smutskastning, lögner, falskflaggor och biografer vägrade visa filmen, världens alla kommersiella tv-bolag sågade filmen jäms med fotknölarna.

Filmen är alltså verktyget som skulle få kabalen och det giriga kapitalet att packa ihop sitt och lämna planeten, den har allt som visar hur jorden skall vara för alla dess innevånare.

Det som beskrivs i denna fantastiska film, det pågår för fullt framför våra näsor JUST NU,

Vi är alltså förslavade och kontrollerade från vaggan till graven av denna "lilla" grupp om 1% av jordens befolkning, gruppen består i huvudsak av tretton familjer, men överst finns maktfullkomliga bankirer och lika maktfullkomliga företagsmoguler.

Här är namnen på dom mest kända Rockefeller, Morgan, Rothschild, Sorros, mindre kända, Schiff, Warburg, Carnegie och Harriman.
Al Gore, Bill Gates.

Tro inte för en sekund att någon av dessa människor vill oss något väl, nej, vi alla som kan kalla oss vanliga människor, vi är bara deras lydboskap som ser till att dom alla kan leva i en otrolig lyx och formligen bada i pengar.

Men faktum är att för dom är inte pengarna det viktigaste, utan det är makten att kunna styra och bestämma över alla oss vanliga människor.

Dom här människorna går under många namn och benämningar.
Det vanligaste är "djupa staten", sedan kommer "kabalen", "illuminates", "svarta hattarna", "det osynliga folket" och via deras skuggregeringar dikterar dom villkor, åtgärder, uppdrag till sina undersåtar presidenter, statsministrar och högt uppsatta personer i våra länder som går under benämningar som "marionetter", och som ser till att vi hålls under kontroll och gör precis som politiker och myndigheter som är förtrogna med vad kabalens folk bestämmer.

Medierna är deras lydiga verktyg som agerar propagandaorgan och hjälper också till så att budskapen får exakt den dignitet av allvar som kabalen har dikterat för att skrämma oss till lydnad.

Agenda 2030, det har många av oss redan hört, men egentligen handlar det om "New World Order", som då är ihopvävd med Agenda 2030.

Det handlar alltså om en totalkontroll av 99% av världens medborgare, om inga nya krafter sätter effektivt stopp för
vansinnet, vilket troligen kommer att ske och utföras President Vladimir Putin, då världens befolkning börjar att förstå vad som håller på att hända, vi får också be vår stora andliga skapare "GUD" om extra hjälp till Putin.

Jag skulle kunna utveckla detta med kabalen mer, men du kommer att få bra och tydliga svar på dina frågor om ser den här viktiga filmen "THRIVE" som finns här under om du trycker på länken. Den är vårt verktyg för att få till de stora förändringar som behövs för att rädda 99% av världens befolkning och vår kära planet "MODER JORD".

?Filmen THRIVE är 2tim 12minuter lång en otroligt bra film, se filmen och du kommer att förstå fullt ut vad som makten/kabalen planerar.?




https://m.youtube.com/watch?v=guRLciQqd6E

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2022 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards