Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 27 december 2018

SVT lurar skjortan av tittarna och undanhåller sanningen för att skydda landsförrädarna i 7-klövern

Av Anders Leander - 27 december 2018 21:09

 

SVT lurar tittarna och hotar sanningssägare med fängelse Vill ha åtta miljarder för att sprida sina lögner.

 

Många är arga på SVT som försökt lura sina tittare om det Islamiska terrorattentatet mot två unga skandinaviska kvinnor i Marocko. Än mer ilska har väckts när nu SVT hotar tittarna med många år i fängelse om de sprider sanningen om terrorattentatet.

 

Efter terrormorden i Marocko på två unga skandinaviska kvinnor, som utfördes av politiskt engagerade muslimer i Islams namn, har statliga SVT utsatts för en massiv kritik på sociala medier.

 

Kvinnorna, som var regimanhängare, föll offer sin egen vänsterpropaganda när de i Marocko praktiserade värdegrunden fördomsfritt. På sociala medier har en av de mördade delat en propagandavideo om terrorism som hetsar mot vita män, och utmålar utländska muslimer som fredliga och med rättighet till de Nordiska länderna. I Marocko agerade kvinnorna i enlighet med vänsterpropagandan i videofilmen, vilket snart ledde till att de blev kidnappade och tortyrmördade av sina nya manliga vänner.

 

 

 

 

 

De muslimska männen som påstår sig vara anhängare av Islamiska Staten producerade och spred i sin tur en mordvideo där det syns hur de politiskt hjärntvättade kvinnorna avrättas. De unga kvinnorna tvingades ned på alla fyra och fick skrikandes sina huvuden avskurna med en kniv.

 

 

 

 

 

Att såga av en människas huvud med kniv kan ta en stund, och är oerhört plågsamt för den drabbade. Därför blev många människor arga på SVT när deras "journalister" i politiskt syfte censurerade hela händelsen och bara rapporterade att kvinnorna hittats "med knivskador på sina halsar".  Se själv på deras knivskador på deras halsar på videon här nedan!!!!

 

 

VARNING +18

 

 

 

 

Många påminde om hur partiskt SVT skildrat den svenske pojken Anton Lundins attack mot araber i Trollhättan. Till skillnad från de nu aktuella muslimerna skonade Anton kvinnor, och även särskilt unga, och mördade enbart manliga personer varav alla utom en var myndiga. Den gången beskrev SVT förloppet detaljerat med inlevelse, minut för minut, och vad SVT inte visste fyllde de i med sin fantasi.

 

För att bevisa hur SVT lurar sina tittare spred tiotusentals svenskar IS-videon som visar hur morden egentligen gick till. Detta har fått statliga SVT att reagera med ilska, och hotar sina tittare med fängelse om de sprider sanningen om nyheten. Enligt SVT finns det en lag i Sverige som förbjuder spridning av filmer som kan vara kränkande för den som är med. Lagen har tillkommit efter att utlänningar förgripit sig på svenska flickor och spridit övergreppen digitalt. Men eftersom de nu drabbade kvinnorna är döda, och dessutom inte ens är medborgare i Sverige, är det inte rimligt att de tiotusentals svenska sanningssägarna kommer att bli dömda för något.

 

Detta faktum har dock inte hindrat SVT från att fortsätta sprida sina falska nyheter om mångåriga fängelsestraff för de som avslöjat deras vinklade och vilseledande nyheter.

 

 

Undrar när svensken ska vakna???? Det är för mig obegripligt att svenskar tror på allt SVT, TV4, Aftonbladet, Dagens Nyheter, Expressen, Svenska Dagbladet med flera med flera säger och skriver!!!!

 

Hur helvetes dumma är svenskarna igentligen????

 

 

Tyvärr har politiskt korrekta YouTube tagit bort videon. Den fick ligga ute c:a 2 timmar!!!   Sorgligt!!!

 

 

 

Källa:   Fjällsjö Nyheter  + Youtube

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 20:24


Är Europas folk på väg att revoltera mot EU-kolossen?   EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen hotade med hårda åtgärder mot Italien långt innan valdagen, baserat på opinionsundersökningar vars prognoser inte föll henne i smaken. Bry...

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 19:30

Majoriteten av britterna vill att Liz Truss avgår – omröstning Över en tredjedel av de tillfrågade moderaterna vill också att statsministern slutar.         Mer än hälften av britterna vill att premiärminister Liz Truss avgår, visa...

Av Anders Leander - 1 oktober 2022 18:00

  Attacken riktade sig mot bilar som försökte ta sig in i en ryskkontrollerad del av Zaporozhyeregionen, enligt den lokala administrationen.   Minst 24 människor dödades och 36 skadades när ukrainska styrkor slog till mot en flyktingkonvoj på f...

Av Anders Leander - 28 april 2022 19:30


Konflikten eskalerar nu på bägge sidor. Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov varnar för ett tredje världskrig.           Det är ”helt legitimt” för Ukraina att identifiera mål i Ryssland att attackera. Det säger Storbr...

Av Anders Leander - 22 april 2022 16:30


Ryssland hotar att använda kärnvapen mot Sverige och Finland om de går med i NATO.   Ryssland varnar för att Finland och Sverige går med i Nato det skulle innebära nya utplaceringar av kärnvapen till Östersjöområdet.   Varningen kom i ett ...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2018 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Skapa flashcards