Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 19 september 2016

Demokraterna Röstar för att skära Veteranernas pension för att betala för illegala invandrare

Av Anders Leander - 19 september 2016 12:30
Demokraterna kämpar för rätten till de illegala invandrarna, visar de inte någon respekt för våra krigsveteraner , som offrat sina liv för vår frihet. Demokraterna röstar nu för att skära av deras pensioner.

 

 

 

 

 

Den 17 december, ska senatens demokrater tillföra en ändring till den nya budgetpropositionen som skulle tillåta att veteraner skulle få pensionerna de utlovades.

Sen Jeff Sessions (R-AL) har lett till misslyckade mot kampen mot veteraner pensionssänkningar och utnyttjade en sista minuten taktik igår, som misslyckades med att vända med $ 6 miljarder euro som kommer att minskas med under de närmaste 10 åren.

Sessions hävdade att i stället för att skära soldaternas pensioner, bör den federala regeringen bromsa $ 4,2 miljarder kredit från Internal Revenue Service att illegala invandrares "rätt till."

 

Senaten republikaner sade att det är löjligt att veteraner tvingas betala för illegala invandrares "utgifter. Det är inte korrekt, och det bör inte hända "Sessions sades i går under senatens debatt.

"Genom att blockera mitt ändringsförslag röstade de att sänka pensionerna för sårade krigare", sade han senare.

"Senatorn i kammare hade många idéer för att ersätta dessa pensionssänkningar, bland annat var ett förslag att stänga skatte välfärdens kryphål för alla förtjänar en rättvis och öppen hearing. Men det nekades. "

Vad fan gör de? Människor som sätter sina liv på spel, som kämpade för frihet i Amerika inte får sin respekt, men de investerar i illegala invandrare. Det är helt enkelt inte rätt!

Källa:   makeamericagreatagainUSA
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - Söndag 12 jan 19:33

Kontantfria banker förbjuds. Storbankernas satsning på "kontantfria" kontor irriterar många. Men den 1 januari blir bankerna skyldiga att erbjuda viss kontanthantering i hela landet. Den nya lagen antogs av riksdagen på torsdagen och innebär att s...

Av Anders Leander - 20 december 2019 20:00


Till hösten väntar gymnasiestudier för den unga klimataktivisten Greta Thunberg.    I onsdags kom Greta Thunberg hem till sin hemstad Stockholm.   Den unga klimataktivisten Greta hade då varit borta från sitt hem i fyra månader, deltagit i ...

Av Anders Leander - 19 december 2019 10:00

    Svenska skolans framgång i PISA visade sig bygga på manipulerad data – mer än var fjärde svensk 15-åring deltog inte i testet. Och snart därefter kom det fram att Brottsförebyggande rådet systematiskt har manipulerat kriminaldata på upp...

Av Anders Leander - 19 december 2019 07:38

    BRÅ-SKANDALEN:"SVERIGE HAR BLIVIT EN KORRUPT BANANREPUBLIK" "I ett nytt videoklipp från Samnytt TV tar Kent Ekeroth upp korruptionen i Sverige som åter aktualiserats i och med rapporten om Brottsförebyggande rådet. Ekeroth påminner även om ...

Av Anders Leander - 17 december 2019 18:15

    Morgan Johansson KU-anmäls efter forskningsrapport om Brå – känner inte igen kritiken     Justitieutskottet kallar till sig chefen för Brottsförebyggande rådet efter studien där anställda vittnar om påtryckningar. Samtidigt har Sver...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

50 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2016 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Blogkeen
Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Bloglovin'

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Vesselfinder


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se