Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 19 september 2016

Demokraterna Röstar för att skära Veteranernas pension för att betala för illegala invandrare

Av Anders Leander - 19 september 2016 12:30
Demokraterna kämpar för rätten till de illegala invandrarna, visar de inte någon respekt för våra krigsveteraner , som offrat sina liv för vår frihet. Demokraterna röstar nu för att skära av deras pensioner.

 

 

 

 

 

Den 17 december, ska senatens demokrater tillföra en ändring till den nya budgetpropositionen som skulle tillåta att veteraner skulle få pensionerna de utlovades.

Sen Jeff Sessions (R-AL) har lett till misslyckade mot kampen mot veteraner pensionssänkningar och utnyttjade en sista minuten taktik igår, som misslyckades med att vända med $ 6 miljarder euro som kommer att minskas med under de närmaste 10 åren.

Sessions hävdade att i stället för att skära soldaternas pensioner, bör den federala regeringen bromsa $ 4,2 miljarder kredit från Internal Revenue Service att illegala invandrares "rätt till."

 

Senaten republikaner sade att det är löjligt att veteraner tvingas betala för illegala invandrares "utgifter. Det är inte korrekt, och det bör inte hända "Sessions sades i går under senatens debatt.

"Genom att blockera mitt ändringsförslag röstade de att sänka pensionerna för sårade krigare", sade han senare.

"Senatorn i kammare hade många idéer för att ersätta dessa pensionssänkningar, bland annat var ett förslag att stänga skatte välfärdens kryphål för alla förtjänar en rättvis och öppen hearing. Men det nekades. "

Vad fan gör de? Människor som sätter sina liv på spel, som kämpade för frihet i Amerika inte får sin respekt, men de investerar i illegala invandrare. Det är helt enkelt inte rätt!

Källa:   makeamericagreatagainUSA
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - Lördag 2 nov 10:38


GMOs ?genetically modified plants created by combining DNA to improve crop protection and insect resistance. What They?re Not Telling Us Finally, closely-guarded secrets of the world?s biggest environmental disaster are revealed. GMOs ARE POI...

Av Anders Leander - Söndag 29 sept 06:52


"TILL ER SOM TVIVLAR eller vill ha källor! ( eller som gått på Gretas klimat dravel)" "I dagarna vände sig 500 FORSKARE med ett öppet brev till FN. Budskapet: DET RÅDER INGEN NÖDSITUATION Det finns ingen klimatnödsituation Ett globalt nätverk ...

Av Anders Leander - Torsdag 26 sept 15:43


Dagens tredje mätning: SD blir största parti - får 27,5 procent Nu kommer dock en tredje mätning som redan ger segern till SD. I Nyheter Idag/Sentios mätning ökar partiet från 23,5 procent till hela 27,5 procent, och blir landets överlägset största ...

Av Anders Leander - Söndag 15 sept 08:00

  När Al Gore presenterade sin film om klimatet, byggde han mycket av sina slutsatser på den s.k. ”hockeyklubbsgrafen”. Den visar ett tämligen jämnt klimat sedan tusentals år. Men i vår tid gör den raka kurvan ett plötsligt hopp och vis...

Av Anders Leander - Söndag 11 aug 19:04


Robert David Steele, den f.d. CIA-agenten som nu driver sin sanningsblogg, skriver: ?Epstein inte död, utan på väg till Israel? Jag anser att rapporterna om att Epstein är död är falska. Jag tror att han är på väg till Israel enligt en överen...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

45 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2016 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Blogkeen
Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Bloglovin'

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se