Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg den 14 september 2016

Av Anders Leander - 14 september 2016 10:00


 

 

Dessa ISIS mördare är ett verk av Obama och Hillary Clinton samt CIA. De har tagit fram dessa brutala mördare och försett dem med vapen och förnödenheter.

 


Videon börjar med att visa ett montage av påstådda "spion" film, stulits från TV-program och filmer, inklusive vad som verkar vara ett klipp av Simon Pegg i Mission: Impossible - Rogue Nation.

Footage av tidigare ISIS avrättningar och nya terroristattacker som utförts av gruppen sedan visas. Filmerna innehåller ett fotografi av Eiffeltornet och bilder av efterdyningarna av nationaldagen terrorattack i Nice, Frankrike.

Resten av våld i videon visar män med sina halsar avskurna och hängde från köttkrokar. De män uppges vara "amerikanska spioner."

En nyligen passerat USA och Ryssland affär förhandlade en vapenvila i Syrien. Enligt CNN, USA: s utrikesminister John Kerry "sade pakten efterlyser den syriska regeringen och oppositionen att respektera en landsomfattande eldupphör planerad att träda i kraft vid solnedgången [idag]."

Vapenvilan kommer att ge en möjlighet för både Ryssland och den amerikanska koalitionen att rikta islamistiska miliser i regionen, särskilt al-Qaida affiliate Jabhat Fateh al-Sham, tidigare känd som Jabhat al-Nusra, och ISIS.

 
 
 
 

 

En ny video, som påstås släpptes av den islamiska staten med titeln "The Making of Illusion" kommer ut på den första dagen i den muslimska fastetiden för Eid al-Adha, och visar män som slaktas som lamm. Eid al-Adha firar när Allah stoppade Abraham från att offra sin son och gav honom ett lamm till slakt i stället.

Videon släpptes den 12 september från "Wilayat al-Khayr" aka Deir ez-Zor området Syrien.

 

  








Källa:     heavy.com/news




Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2016 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards