Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 13 september 2016

Är Hillary döende: Hillary Clinton har ett år kvar att leva ", säger Medical School professor

Av Anders Leander - 13 september 2016 09:30




Hillary Clintons 9/11 kollaps har tagit konspirationsteorier om sin hälsa till stora scenen. Medan hennes valkampanj kandidater först hävdade, att det var överhettning och sades  det att det var lunginflammation ; vissa läkare säger att det är mycket allvarligare - och dödligare än så eller är hon rent av redan död??

 

Hillarys hälsoproblem har orsakat heta debatter på båda sidor av det politiska spektrumet. Under de senaste veckorna har allmänheten sett som Hillarys hälsa har successivt blivit värre.

För bara några veckor sedan, hennes kampanj personal meddelat alla att Hillary var friska och mår bra. Att berättelsen förändrades gradvis som vi alla bevittnat hennes alltför hosta passar och även kramper.

Igår är vad som verkligen gjorde det ändå. En man fångade bilder av Hillary beslag upp och helt kollapsa innan de dras in i hennes kampanj fordon. Och till råga på allt utanför, som det hände, Betjänad förare av fordonet snabbt positionerat sig för att blockera ytterligare kamera bilder från att samlas.

Skadan hade redan gjorts om. Hela nationen bevittnat vad som hände och det finns inget sätt att de kan dölja det.
Nu ser det ut som historien har blivit ännu värre. Baserat på rogue rapporter, är det nu vår uppfattning att Hillary Clinton kan i själva verket antas vara död.

 

 

 

 

I videon nedan detaljer en medicinsk skola professor hur hon tror Hillary har subkortikal vaskulär demens och bara har ungefär ett år att leva. Hon ingår i ett läckt dokument från Hillarys journal. Detta förklarar symptomen på denna dödliga sjukdom och hur Hillary uppvisar alla symptomer av dem.




 

En annan teori är att Hillary Clinton har Parkinsons sjukdom. Dr. Ted Noel förklarar varför han tror att skandalen plågar den demokratiska kandidaten som gömmer sjukdom för allmänheten. Han förklarar också de symptom som Hillary har.

 

 

 

 


Det verkar verkligen skumt att Hillarys kampanj gömmer allvarliga nyheter om hennes hälsa. Hon hade även en ambulans i hennes kortege i Cleveland!

 

se video:

 

 

 

Kanske Hillary skulle eller måste fokusera på sin hälsa. Om hon är så sjuk som någon av dessa läkare säger, är valkampanjen inte var hon skulle vara eller är hon redan död???




Källa:    tmn.today

 

 


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 20:24


Är Europas folk på väg att revoltera mot EU-kolossen?   EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen hotade med hårda åtgärder mot Italien långt innan valdagen, baserat på opinionsundersökningar vars prognoser inte föll henne i smaken. Bry...

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 19:30

Majoriteten av britterna vill att Liz Truss avgår – omröstning Över en tredjedel av de tillfrågade moderaterna vill också att statsministern slutar.         Mer än hälften av britterna vill att premiärminister Liz Truss avgår, visa...

Av Anders Leander - 1 oktober 2022 18:00

  Attacken riktade sig mot bilar som försökte ta sig in i en ryskkontrollerad del av Zaporozhyeregionen, enligt den lokala administrationen.   Minst 24 människor dödades och 36 skadades när ukrainska styrkor slog till mot en flyktingkonvoj på f...

Av Anders Leander - 28 april 2022 19:30


Konflikten eskalerar nu på bägge sidor. Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov varnar för ett tredje världskrig.           Det är ”helt legitimt” för Ukraina att identifiera mål i Ryssland att attackera. Det säger Storbr...

Av Anders Leander - 22 april 2022 16:30


Ryssland hotar att använda kärnvapen mot Sverige och Finland om de går med i NATO.   Ryssland varnar för att Finland och Sverige går med i Nato det skulle innebära nya utplaceringar av kärnvapen till Östersjöområdet.   Varningen kom i ett ...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2016 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards