Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 17 februari 2016

Våldtäkt, mord upplöser den svenska Mångkulturalismen

Av Anders Leander - 17 februari 2016 14:45



STOCKHOLM, Sverige - Svenskarna upptäcker att en kanske vidöppen invandring är som det är tänkt att vara. Den migrerande situationen i Sverige fortsätter att tysta ner sexuella övergrepp, mord, och officiella mörkläggningar.


 



Med en otrolig hastighet, har den svenska etablissemangets dröm om att skapa ett mångkulturellt samhälle har upplösts, nästan dagligen ser vi det. Sverige har tvingats att skärpa sin gräns och planerar nu att deportera 80.000 asylsökande, trots att inrikesministeriet inte gillar ordet "deportera."


"Vi har inte planerat att utvisa någon, men vi planerar att de människor som inte får sin asyl godkända måste återvända till sitt ursprungsland", säger den Svenska inrikesminister Anders Ygeman. Många svenskar har vänt sig mot nationens flyktingprogram efter 5000 brott och incidenter asylcentrat sedan oktober, inklusive mordet i förra veckan av en 22-årig avbytare.

 

Locket på, för både svensk polis och media av alla sexuella övergrepp av migrerande män mot flickor på en sommar musikfestival förra året. Det har också fungerat som en väckarklocka.
Många svenskar är arga, de inser nu att de ljög.  En del frågar sig vad har inte regeringen inte ljugit om och vad har inte media berättat dem.


"Invandrare begår de flesta våldsbrott," svenska ekonomen Tino Sanandaji berättade för CBN News. "Vi har nått den punkten. Detta redovisas inte och i själva verket kommer media att säga att detta är en myt och om du tror på detta är du en rasist."


En del svenskar känner regeringen, dom har placerat utländska flyktingar före välfärden och säkerheten för sina medborgare, särskilt svenska kvinnor. "Jag känner mig hotad om jag går ut på natten, kan det hända mig också", sa en kvinna. På söndagen, grep grekiska myndigheterna två män med svenska pass på väg för att ansluta sig till den islamiska staten.


Samtidigt är opinionssiffror för de styrande socialdemokraterna de lägsta på nästan 50 år och premiärministern kommer att undersökas av en parlamentarisk kommitté för hans uppförande av flyktingkrisen förra året.

 

 

Källa:    cbnnews

 

 

 
 
sture eriksson

sture eriksson

8 april 2016 16:14

Mängkulturalismen har ett högt pris:

www.stureerikssonshemsida.n.nu/sweden a victim of multiculturalism

http://www.stureerikssonshemsida.n.nu/Sweden a victim of

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 20:24


Är Europas folk på väg att revoltera mot EU-kolossen?   EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen hotade med hårda åtgärder mot Italien långt innan valdagen, baserat på opinionsundersökningar vars prognoser inte föll henne i smaken. Bry...

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 19:30

Majoriteten av britterna vill att Liz Truss avgår – omröstning Över en tredjedel av de tillfrågade moderaterna vill också att statsministern slutar.         Mer än hälften av britterna vill att premiärminister Liz Truss avgår, visa...

Av Anders Leander - 1 oktober 2022 18:00

  Attacken riktade sig mot bilar som försökte ta sig in i en ryskkontrollerad del av Zaporozhyeregionen, enligt den lokala administrationen.   Minst 24 människor dödades och 36 skadades när ukrainska styrkor slog till mot en flyktingkonvoj på f...

Av Anders Leander - 28 april 2022 19:30


Konflikten eskalerar nu på bägge sidor. Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov varnar för ett tredje världskrig.           Det är ”helt legitimt” för Ukraina att identifiera mål i Ryssland att attackera. Det säger Storbr...

Av Anders Leander - 22 april 2022 16:30


Ryssland hotar att använda kärnvapen mot Sverige och Finland om de går med i NATO.   Ryssland varnar för att Finland och Sverige går med i Nato det skulle innebära nya utplaceringar av kärnvapen till Östersjöområdet.   Varningen kom i ett ...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards