Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 15 oktober 2015

Under de senaste 48 timmarna, har Ryssland Förstört Nästan all Ammunition & Tunga fordon för ISIS

Av Anders Leander - 15 oktober 2015 10:05

 


Syrien - islamiska statens militanta har förlorat "det mesta" av ammunition, tunga fordon och utrustning i ryska flyganfall, försvarsdepartementet sade på tisdagen. Minst 86 ISIS mål drabbades under 88 anfall under de senaste 24 timmarna.

 

 

 

 

 

 

 

Sukhoi Su-24M och Su-34 bombplan, tillsammans med Su-25SM markstöds flygplan riktade Islamic State (IS, tidigare ISIS / ISIL) platser i provinserna Raqqah, Hama, Idlib, Latakia och Aleppo, enligt ministeriet. Strålarna slog kommandot inlägg, ammunition och rustningsdepåer, militärfordon, anläggningar som producerar sprängämnen, fältläger och baser.


Su-24M bomb riktades ocksåett IS fält högkvarter nära staden Anadan i provinsen Aleppo som terroristerna samordnat sin verksamhet. Det fanns en ammunitionsdepån på platsen, sade departementet.

En annat fält där poster förstördes är nära staden al-Bab i Aleppo-provinsen.

 

 





 

 
Ett Su-34 bombplan totalförstörde en bunker med ett ammunitionsdepå nära Latamna i provinsen Hama, sade departementet i ett pressmeddelande.

Enligt avlyssnade kommunikation, kämparna lider brist på ammunition, handeldvapen och granat vapen. Flera befälhavare påstår att de kommer att dra tillbaka sina andelar om inte deras ammunitions behov tillgodoses av USA.

"Ryska flyganfall resulterade i avskaffandet av de flesta ISIS ammunition, tunga fordon och utrustning", enligt försvarsdepartementet.

Ryssland lanserade sin anti-IS militär operation i Syrien september, 30, på begäran av den syriska regeringen. Västländer har uttryckt oro över att Ryssland hjälper Assad regeringen i Syrien.
 
Moskva säger att det är efter terroristgrupper såsom IS och Jabhat al-Nusra, som Ryssland bombar. På söndagen träffade amerikanska flygvapnet ett kraftverk och en transformator i Aleppo med en bomber. Varför gjorde de det? Varför gjorde de detta och vem vill man straffa?  Sade Rysslands president Vladimir Putin på tisdagen.

Samtidigt har Rysslands försvarsdepartementet utarbetat ett avtal om flygsäkerheten i Syrien och skickat den till USA: s försvarsminister Ashton Carter, som bekräftade att samtalen förs. Dock har inga avtal ännu inte uppnåtts, rapporterade RIA Novosti.
 
 
 
 
 
 
 
 
Källa & Länk:   thefreethoughtproject.com
 
 
 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 20:24


Är Europas folk på väg att revoltera mot EU-kolossen?   EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen hotade med hårda åtgärder mot Italien långt innan valdagen, baserat på opinionsundersökningar vars prognoser inte föll henne i smaken. Bry...

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 19:30

Majoriteten av britterna vill att Liz Truss avgår – omröstning Över en tredjedel av de tillfrågade moderaterna vill också att statsministern slutar.         Mer än hälften av britterna vill att premiärminister Liz Truss avgår, visa...

Av Anders Leander - 1 oktober 2022 18:00

  Attacken riktade sig mot bilar som försökte ta sig in i en ryskkontrollerad del av Zaporozhyeregionen, enligt den lokala administrationen.   Minst 24 människor dödades och 36 skadades när ukrainska styrkor slog till mot en flyktingkonvoj på f...

Av Anders Leander - 28 april 2022 19:30


Konflikten eskalerar nu på bägge sidor. Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov varnar för ett tredje världskrig.           Det är ”helt legitimt” för Ukraina att identifiera mål i Ryssland att attackera. Det säger Storbr...

Av Anders Leander - 22 april 2022 16:30


Ryssland hotar att använda kärnvapen mot Sverige och Finland om de går med i NATO.   Ryssland varnar för att Finland och Sverige går med i Nato det skulle innebära nya utplaceringar av kärnvapen till Östersjöområdet.   Varningen kom i ett ...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards