Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 18 april 2014

Sverigedemokrater värvar Somalier

Av Anders Leander - 18 april 2014 10:30

När man är uppenbart stolt över att ha värvat en somalisk kvinna till Sverigedemokraterna blir det smärtsamt tydligt hur man övergett svenskarna.

 

 

 

Om du är medlem så syns här en spelare så att du kan lyssna på artikeln. Glöm inte att logga in. Inte medlem än? Bli det nu!


Tidigt imorse twittrade Jörgen Fogelklou om Sverigedemokraterna Göteborgs senaste värvning. Tillsammans med hashtaggen #nollrasism skrev han glatt om hur deras senaste medlem är en ”kvinna med ursprung från Somalia. Detta får mig direkt att tänka på två saker:

1. Sverigedemokraterna har helt omfamnat kulturmarxismen

När Fogelklou tycker det är värt en tweet att berätta om hur man värvat en somalisk kvinna visar det på att han tycker det slår högre än om de värvat en vit man. Anledningen till detta är att han köpt kulturmarxismens världsbild där svarta står i underläge mot vita och kvinnor i underläge mot män, och att det finns en konflikt däremellan. Genom att Sverigedemokraterna nu träffat den kulturmarxistiska jackpoten — nära på iallafall, bäst hade så klart varit om hon också var lesbisk — fylls Fogelklou med stolthet och måste berätta om det för hela världen.

Att han dessutom väljer att signera tweeten med #nollrasism, en kampanj från TV4 som syftar till att fylla svenskarna med skam över sitt ursprung och hylla allt ickesvenskt, spär på bilden av en person som desperat vill omfamnas av det svenskfientliga etablissemanget hans parti tidigare påstod sig vara utmanare till.

2. Sverigedemokraterna företräder inte svenskarna

När Sverigedemokraterna kom in i riksdagen 2010 gjorde man det på mandat från ett svenskt folk som tröttnat på mångkulturen. Man ville ha in röster i riksdagen som företrädde svenskarna. Istället fick man in karriärskåta småborgare som skulle sälja ut svenska folket för mindre än 30 silverpenningar.

Sverigedemokraterna skulle vara svenskarnas röst i en tid då andra folkgrupper kräver mer och mer makt i Sverige, men istället vände man svenskarna ryggen och backade på punkt efter punkt — senast när man inte längre anser att läkare ska behöva kontakta polisen om illegala invandrare kommer till dem.

Det är klart och tydligt att det inte finns något hopp för Sverigedemokraterna som en röst för svenskarna. Man har urvattnats så väl politiskt som moraliskt, och varje sund media, organisation och individ bör vara tydliga i sitt fördömande av det parti som lurat hundratusentals svenskar.

Ett sätt att visa vad man tycker om deras beteende är att vägra rösta på dem i höstens val, och istället lägga sin röst på Svenskarnas parti. Det är nämligen ett parti som uttalat vill vara en röst för de etniska svenskarna, och företräda svenskarnas intressen i alla lägen.


Fotnot: De somaliska flickorna på bilden har inget med artikeln att göra.

 

 

 

Källa & Länk:   Motgift.nu

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - Lördag 5 sept 14:36

Det är väldigt tyst nu ifrån alla dessa så kallade goda kändisar. Var är alla kändisupprop och namnlistor mot gängvåldet, att barn skjuts på våra gator, våldtäkterna, alla skol och kyrkbränderna? Var tog kändisarna vägen? Är de rädda för att g...

Av Anders Leander - Torsdag 21 maj 22:30

Senaste Uppdatering Maj 21, 20181. Carl BildtCarl Bildt is the Swedish diplomat, politician and served as the Prime Minister of Sweden from 1991 to 1994. He is politically affiliated with the Moderate Party and also served as the minister of foreign ...

Av Anders Leander - Tisdag 24 mars 00:30

För att stoppa coronavirusets spridning i sjukhus och andra byggnader så importerar Kina nu maskiner som sprejar ut kolloidalt silver och väteperoxid och som på mycket kort tid kan döda samtliga patogener i en lokal.           Ett fö...

Av Anders Leander - Fredag 14 feb 11:55


Alternativ för Sverige synliggör EU-avgiften genom kostnadstickare Idag lanserar Alternativ för Sverige sidan vadkostar.eu som synliggör Sveriges EU-avgift i realtid. Genom att att sprida kunskap till allmänheten om medlemskapets svindlande kost...

Av Anders Leander - Lördag 1 feb 15:00

Nya experimentet: Elever får fluor i mjölken vilket kan göra oss slöare, ge oss långsammare hjärna, bidra till demens och att fluor är ett starkt enzymgift - Vad i helvete håller dom på med??? Varför vill dom förgifta våra barn?????? VAKNA SVENSKA...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

54 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
<<< April 2014 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Blogkeen
Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Bloglovin'

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Vesselfinder

Blandad Rock´n Roll


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se