Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 4 april 2014

Du som tänker rösta på SD 2014

Av Anders Leander - 4 april 2014 15:15

KOM IHÅG - DOM VILL INTE HA DIG OCH DIN RÖST! DU ÄR RASIST ENLIGT DOM!

 

 

 

 

Det är många av oss som sitter och dunkar knytnäven i köksbordet, svär ve och förbannelse över de partierna som sitter inom (nu mera) åtta-klövern uppe i riksdagen i Stockholm.


Vi tycker att muslimska länder som Somalia, Pakistanier, Arab länder iran, irak m.fl länder. "Vad fan kommer ni till vårt land för och dessutom beter ni er som svin. Kräver än det ena än det andra, som vi svenskar aldrig skulle få av den svenska staten". 

 

"Ni stjäl, ni våldtar våra svenska kvinnor och tjejer misshandlar och dödar svenskar män och kvinnor för att vi är vita i skinnet". "Ni får lägre straff för ni har en idiotisk muslimsk idiologi, och för att ni kommer från ett land Långtbortistan". "Ni försöker att dravla på oss erat allah skit och att alla kvinnor skall ha nikab, burka, men det är inte vår tro".

 

"Vi skriker din satans blatte åke hem till ditt piss country kom inte här och snylta på vår välfärd". "Din förbannade muslimjävel ditt jävla allah skit vill vi pissa på, det passar inte in i vårt Sverige".

 

"Ni har även dessa förbannade moske´er där ni skriker som jävla grisar, vi vill inte ha detta allah skitet i Sverige". "Vi har vår tro på den svenska kyrkan där man gifter sig man och kvinna, döper sina barn och slutligen blir begravd när den dagen nalkas. Inga pedofil giftemål med små barn".

 

Detta är bara lite av allt elende som jag tagit upp här, vi ser hur vår välfärd rinner genom fingrarna på grund av våra så kallade folkvalda politiker i riksdagen. "Många säger jag ska fan i mej rösta på Sverigedemokraterna i nästa val 2014". Men kära svenskar, ni som tycker som texten här ovanför ni är inte ens välkommna hos Sverigedemokraterna. 

 

Dom vill inte ha er som medlemmar för ni tycker som texten ovanför. Sverigedemokraterna utesluter nu på löpande band människor som är medlemmar i Sverigedemokraterna som tycker som dig och mig. Folk som har har jobbat och lagt ner hur mycket tid som helst utan att få en endaste krona för jobbet eller ens ett tack. 

 

Ex. en fd. kollega till mig fick ett utslutnings ärende på sig för att han sammarbetade med mig (SvP) i kommunala frågor rörande vår kommun. Dom tyckte att vi SvP + SD inte skulle samarbeta och att han skulle utslutas vilket är helt absurt. För info. han slutade självmant senare.

 

Det Sverigedemokraterna lovade inför valet 2010 är inte alls den politik som dom nu för upp i riksdagen. Helt plötsligt vill dom ha invandrare i Sverige. Dom börjar forma sig efter den andra PK-eliten i riksdagen, nu handlar det om att få så mycket makt som möjligt för " De Fyras Gäng " sitta säker på sin stol i riksdagen. Mjölka ut så mycket pengar som möjligt av våra surt inbetalade skattepengar.

 

Däremot är vi i Svenskarnas Parti av den åsikten att vi skall stoppa invandringen helt, alla kriminella skall utvisas direkt, Alla jobb ska  först gå till svenskar, alla våra gamla som byggt upp vårt land, skall på äldre dar ha ett skönt och avslappnat liv där dom blir omskötta och ompysslade på bästa sätt.

 

Vi i Svenskarnas Parti säger att ni är mer än välkommna till vårt parti för att bli medlemmar och sympatisörer, ett parti som värnar om dig som svensk, vårt land vår kultur. 

För dig som vill veta mera om Svenskarnas Parti kan gå in på våran hemsida och läsa mera om oss.    http://www.svenskarnasparti.se/BRYT INTE DE BLÅGULA BANDEN BLI MEDLEM I SVENSKARNAS PARTI DU MED. VI ÄR ETT PARTI SOM KOMMER ATT VARA MED OM ATT STRIDA FÖR SVENSKENS RÄTTIGHETER OCH FÖR ETT DEMOKRATISKT LAND.


   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - Fredag 14 feb 11:55


Alternativ för Sverige synliggör EU-avgiften genom kostnadstickare Idag lanserar Alternativ för Sverige sidan vadkostar.eu som synliggör Sveriges EU-avgift i realtid. Genom att att sprida kunskap till allmänheten om medlemskapets svindlande kost...

Av Anders Leander - Lördag 1 feb 15:00

Nya experimentet: Elever får fluor i mjölken vilket kan göra oss slöare, ge oss långsammare hjärna, bidra till demens och att fluor är ett starkt enzymgift - Vad i helvete håller dom på med??? Varför vill dom förgifta våra barn?????? VAKNA SVENSKA...

Av Anders Leander - Söndag 12 jan 19:33

Kontantfria banker förbjuds. Storbankernas satsning på "kontantfria" kontor irriterar många. Men den 1 januari blir bankerna skyldiga att erbjuda viss kontanthantering i hela landet. Den nya lagen antogs av riksdagen på torsdagen och innebär att s...

Av Anders Leander - 20 december 2019 20:00


Till hösten väntar gymnasiestudier för den unga klimataktivisten Greta Thunberg.    I onsdags kom Greta Thunberg hem till sin hemstad Stockholm.   Den unga klimataktivisten Greta hade då varit borta från sitt hem i fyra månader, deltagit i ...

Av Anders Leander - 19 december 2019 10:00

    Svenska skolans framgång i PISA visade sig bygga på manipulerad data – mer än var fjärde svensk 15-åring deltog inte i testet. Och snart därefter kom det fram att Brottsförebyggande rådet systematiskt har manipulerat kriminaldata på upp...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

52 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
<<< April 2014 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Blogkeen
Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Bloglovin'

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Vesselfinder

Blandad Rock´n Roll


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se